SLUGILE DIN GIURGIU ALE LUI BASESCU SI BOC DERANJATI DE BLOGERII CARE-I CRITICA ON LINE !

Am trait s-o aud si pe asta. Nu va temeti ca  nu-i vorba despre cainii din GIURGIU .

Blogul Giurgiu-net.ro, o platformă unde scriu mai multe persoane din judeţ, reclama presiuni „din partea puterii locale” asupra celor care activează aici.

Pai atat puterea locala cat si cea centrala ar putea sa se ascunda , ca ne-a ajuns cutitul la os. Nu stiu daca ati aflat ultima „bucurie”. Ea vine de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate . Bolnavii cronici nu vor mai beneficia de coplata/compensare  la medicamente. Poate nu va dati seama ce inseamna asta. Daca vreti sa aflati mai multe accesati unul din  site- urile acestei institutii .

Sau poate ne spune cineva din domeniu  care bineinteles ca este mai bine informat/a,  sa ne lumineze si pe noi.

Dar sa rvenim la micii basesti si boci din GIURGIU. Dragii mei !  Nu stiu cum aceste jigodii mai au curajul sa ridice capul / glasul. Cum mai au curajul sa apara pe la televizor? Pai neispravitilor dupa ce v-ati batut joc de tara asta si de oamenii ei mai aveti curajul sa apareti in public? Pai mai jigodiilor ati  uitat ce era sa pateasca HOARA  cand a vrut lumea sa-l sfasie in fata la GUVERN? Voi ce credeti ca mai aveti zile multe?

Stati asa jigodiilor  sa primeasca oamenii primul salariu si prima pensie micsorata . Atunci sa va vad cum mai  latrati, luav-ar hingherii !

Pe baietii aia care administreaza site-ul de la GIURGIU ii cred. Am patit-o si eu aici la BUCURESTIchiar in preajm  alegerilor cand ca printr-o intamplare nu mi-a mers net-ul o luna! Bineinteles ca si atunci tot asa de prieten eram cu basescu si boc! Nu-i nimic ! Se apropie ele alegerile. Scapati voi de putere!

Costel Galateanu

5 comentarii
  1. Sunt numai aparente. Eu sunt din Giurgiu, ii cunosc bine pe cei ce posteaza si comenteaza pe giurgiu-net.ro. Se exagereaza. Nu au existat presiunile de care fac ei vorbire. Sunt doar fumigene pentru a creste traficul. Or fi fost niste discutii, dar nu la maniera la care au fost pezentate. Blogul s-a transformat iute intr-o platforma PSD ca o replica la site-ul PDL „giurgiu-news”. Era firesc sa aiba ceva de impartit cu „puterea” locala reprezentata de un primar liberal.
    Administratorul, fondatorul blogului, este un membru marcant PSD, care are aspiratii de viitor parlamentar, dupa ce a esuat lamentabil ca si candidat pentru functia de prefect. Respectivul este o nulitate si ca pregatire profesionala si ca pregatire politica, chit ca a fost, sau mai este, liderul tinerilor pesedisti din Giurgiu. Nu a intels un lucru elementar. Si anume faptul ca nu-i indicat sa-ti atingi treapta de incompetenta. Frustrat, omul a pus pe picioare acest blog, la care am fost si eu invitat sa particip. Am zis OK, dupa care mi-am dat seama ca s-a transformat intr-o platforma de fitile, injurii, calomnii, minciuni si polite platite. Initial trebuia sa fie un blog de atitudine, unde sa ne asumam cele afirmate si, in plus, sa ajungem la o colaborare cu un blog similar din orasul Rosse.
    In concluzie, stiu bine cu cine avem de-a face. Nici vorba de presiuni asupra celor ce posteaza (numai sub anonimat, chipurile ca sa se protejeze, dar toti dintr-o urbe de 70 000 de oameni stiu cine sunt „anonimii” :)))
    A, daca se posteaza calomnii si minciuni, fitile si shushe, atunci mi se pare firesc sa fie trasi la raspundere.
    Sa auzim de bine. O zi buna.

    • Salutarile mele „observatorului de giurgiu”.Ca si populatie, Giurgiu este de vreo trei ori mai mare decat CUGIRUL.In numele echdistantei pe care o degaja punctul sau de vedere ar fi interesante si cateva vorbe despre pedeleii locali.Asta cam lipsea din comentariu.Coroborata aceasta stire cu intentiile lui OLGUTA-prostuta si ALMA-o da de-a valma de supraveghere a internetului mi se parea ceva periculos.Asa ca asteptam detalii!S-auzim de bine!

  2. Observatorul de Giurgiu iti intoarce salutarile. Nu stiu exact ce te-ar interesa sa-ti spun despre pedelii giurgiuveni. Si la Giurgiu, ca mai peste tot, pe pedelei ii tine uniti doar interesul personal. PDL a fost penetrat serios de nume „sonore” de la PSD. Cum ar fi fostul presedinte al Consiliul Judetean, acum deputat de PDL. In cele doua mandate ca presedinte al C:J. judetul Giurgiu a fost tinutul uitat de timp, sau locul unde s-a nascut… nu vesnicia, ci netremnicia. Sigur ca cine se aseamana se aduna. Locul sau nu putea fi decat intr-o filiala macinat de lupte intestine pentru ciolan si accederea la resurse. De asemenea, in PDL Giurgiu si-a gasit loc un alt pesedist cu notorietate, fost prefect de Giurgiu, candidat la functia de presedinte al C.J. A pierdut lamentabil aceasta cursa pentru ca nimeni nu mai este dispus sa mizeze pe cai morti. In aceeasi filiala se afla acum fostul prefect PNL, actualmente prefect PDL, dupa un stagiu de subprefect PDL. As putea continua cu deputatul Dan Pasat, cercetat de DNA. Fost PLD, PNL si acum PDL. In aceeasi filiala giurgiuveana sa gaseste senatorul Cezar Magureanu, fost PSD, PD, PNL, Independent… acum PDL. Sau deputatul Bogdan Cantaragiu si el client DNA. Plimbat si el prin cateva partide.
    In linii mari cam acesta ar fi tabloul PDL de Giurgiu, condus acum doi ani de Valentin Adrian Iliescu (cred ca numele iti spune ceva), fost PUNR, PSD, PD, actualmente PDL.
    N.B. Supravegherea internetului nu-i o treaba pur romaneasca. Vezi doar ce vrea Berlusconi sau Putin. Se pare ca libertatea oferita de internet este privita de unii – mai mult sau mai putin dictatori, intre care se afla si Traian Basescu – ca o mare primejdie la adresa sigurantei lor. Teama lor este corecta. Noua ne ramane sa luptam. Sa rezistam.
    Iti dresc sa ai o zi buna.

    • Multumesc pentru „expresivul tablou „al puterii din GIURGIU.Pai cred ca asa este cam peste tot.Ce strategii ,ce doctrine de partid?
      Ciolanul conteaza !Chiar daca trebuie sa treci pe la toate partidele ca personalul. prin toate garile .Poate ai citit sau auzit stirea de astazi despre POTOR de la PDL Alba -IULIA care a trecut la PSD . Ainceput migratia.Se strange latul!Despre treaba cu internetul trebuie sa scriu si eu vreo doua randuri despre OLGUTA prostuta si ALMA care o da de-a valma!
      INCAODATA MULTUMESC!

  3. Astept cu nerabdare sa vad ce vraji au mai facut OLGUTA prostuta si ALMA care o da de-a valma! 🙂

Lasă un comentariu