“Particula lui Dumnezeu”, în zece paşi

De caproape 50 de ani de cand a fost creata teoria care l-a prezis, bozonul Higgs, asa-numita „particula a lui Dumnezeu”, a reprezentat si continua sa reprezinte prada cea mai dorita de catre cercetatorii care lucreaza in domeniul fizicii particulelor elementare.

Experimentele de la acceleratorul de la Geneva, CMS si ATLAS, sunt la ora actuala pe urmele ei, in speranta de a o „captura” pana la sfarsitul acestui an. Va prezentam in acest articol o lista cu 10 lucruri de stiut despre bozonul Higgs.

Lumea fizicienilor asteapta cu sufletul la gura sa puna mana pe „particula lui Dumnezeu”. Exista insa si sceptici – cei care sustin ca aceasta particula nu exista, nefiind, sustin acestia, necesara.

Pentru a explica, pe scurt, de ce aceasta prada este asa de ravnita, va prezentam o lista cu 10 lucruri de stiut despre bozonul Higgs:

1) Existenta bozonului Higgs a fost prezisa in 1964, de catre fizicianul scotian Peter Higgs. Acest bozon este o expresia a unui mecanism, mecanismul Higgs, prin care toate particulele obtin masa pe care o au.

2) Descoperirea experimentala a bozonul Higgs, denumit de multe ori si „particula lui Dumnezeu”, ar fi un semnal clar al faptului ca oamenii de stiinta au inteles procesul care genereaza masa particulelor elementare, fara de care nu ar exista Universul asa cum il stim si nici noi insine.

3) Ar fi mai corect sa denumim bozonul Higgs „particula Dumnezeu” (si nu „particula LUI Dumnezeu”) fiind acesta expresia mecanismului universal care genereaza masa tuturor particulelor elementare in cadrul Modelului Standard al fizicii particulelor elementare.

4) Fara descoperirea experimentala a bozonului Higgs, Modelul Standard nu se poate considera pe deplin inteles si confirmat. Pana la ora actuala aceasta particula s-a ascuns extrem de bine; a fost ca un fel de „naluca misterioasa” pe care nu am reusit sa punem mana.

5) Vanatoarea bozonului Higgs are loc in prezent la Geneva, la acceleratorul Large Hadron Collider (LHC), care are o circumferinta de 27 de kilometri, este instalat la circa 100 metri sun pamant si a fost construit avand obiectivul principal de a descoperi aceasta particula. Doua experimente, CMS si ATLAS, sunt la ora actuala pe urmele ei.

6) Inainte de construirea acceleratorului LHC, tot la Geneva, a functionat un accelerator, Large Electron Positron Collider (LEP) unde a fost cautat bozonul Higgs – nu a fost insa descoperit. S-a reusit totusi stabilirea unei limite inferioare a masei acestei particule (114.4 GeV/c2)
7) Experimente in cautarea bozonului Higgs au fost efectuate si in Statele Unite, la Fermilab, la acceleratorul Tevatron si au permis eliminarea unor regiuni de masa unde s-ar putea gasi acest bozon.

8) Semnale ale posibilei existente ale bozonului Higgs au fost masurate la LHC inca din 2011; pana la sfarsitul lui 2012 se va avea certitudinea ca ceea ce parea a fi bozonul Higgs este intr-adevar aceasta particula sau nu.

9) Exista teorii la ora actuala, alternative Modelului Standard, in care bozonul Higgs nu este necesar. In acest caz ATLAS si CMS nu vor masura nici un semnal legat de aceasta particula.

10) La LHC s-ar putea insa sa fie descoperiti mai multi bozoni Higgs – aceasta situatia, extrem de interesanta, ar demonstra ca exista un model care depaseste Modelul Standard, cum ar fi Modelul Supersimetric (sau altele).

Pe langa cautarea bozonului Higgs, experimentele de la LHC vaneaza si alte tipuri de particule – cum ar fi particulele supersimetrice, ce ar putea constitui materia intunecata – unul din misterele fizicii moderne. S-ar putea descoperi, chiar daca probabilitatea este foarte mica, semnale ale existentei extradimensiunilor, ceea ce ar initia o noua era in fizica.

2012 va fi su siguranta un an extrem de important pentru vanatorii bozonului Higgs si nu doar pentru ei.

Articol scris de Cătălina Oana Curceanu, prim cercetător în domeniul fizicii particulelor elementare şi al fizicii nucleare, Laboratori Nazionali di Frascati, Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (Roma, Italia) şi colaborator al Scientia.ro.

Particula lui Dumnezeu, fundamentul Universului, a fost descoperita? Cercetatorii de la CERN sunt incantati

Cercetatorii de la CERN au reusit sa descopere “particula lui Dumnezeu”, despre care se spune ca ar sta la baza Universului si care a fost anticipata in 1964 de o echipa condusa de profesorul Peter Higgs, care i-a si dat numele – bosonul Higgs.

“Pot sa confirm ca am descoperit o particula care respecta teoria bosonului lui Higgs”, a declarat miercuri John Womersley, seful Science & Technology Facilities Council din Marea Britanie, la un eveniment din Londra.
Joe Incandela, purtatorul de cuvant al celor doua echipe care au vanat particula lui Higgs, a declarat ca este un rezultat preliminar, dar foarte puternic.
Bosonul Higgs, crucial pentru intelegerea formarii universului, ramane, momentan, la nivel teoretic. El poate explica cum s-au alaturat particulele pentru a forma stele, planete si chiar viata. Fara acest boson, particulele care alcatuiesc universul ar fi ramas ca o supa, spune teoria.
Prof. Peter Higgs, de la Universitatea Edinburgh, a laudat cele doua echipe de la CERN, care au lucrat cu acceleratorul de particule LHC. “Nu ma asteptam ca acest lucru sa se intample cat inca traiesc. O sa-mi rog familia sa puna sampania la rece”, a spus Higgs.

 Mos Darie

Doar cateva remarci relativ la aceasta particula si la efervescenta media creata de comunicatul celor de la CERN:
– Daca particula respectiva este cea care da masa celorlalte particule, inseamna ca, printr-o ecranare corespunzatoare, putem ajunge la mase nule si deci calatorii cu viteze superluminice, acceleratii infinite, etc. SF, dar teoretic posibil.
– Cum spuneam si pe alt site, ceea ce au descoperit domnii de la CERN este o particula noua, care pare sa se comporte asa cum au prezis teoriile lui Higgs. Mai au insa destul de lucru, pentru a determina conditiile in care aceasta particula poate fi usor observata, precum si pentru a verifica interactiunea acesteia cu celelalte particule cunoscute.
– Conceptul de “generare a masei” mi se pare oarecum pretentios. Masa este o caracteristica intrinseca a materiei. Daca presupunem ca aceasta masa este generata de o particula, oricare ar fi ea, urmatoarea intrebare este: Cum asigura aceasta particula consistenta legilor fizicii, interactionand, de fiecare data (indiferent de conditiile externe), exact la fel cu celelalte particule sau, daca preferati, fiind o particula de entropie zero, ramane de cercetat.
– Toate aceste experimente comporta un risc pe care nici macar nu il intelegem prea bine. Posibilitatea ca, in cursul cercetarilor, sa apara microgauri negre duce la obligatia cercetatorilor de a ne spune cat anume inteleg din dinamica formarii gaurior negre, daca exista o masa critica dincolo de care acestea devin ireversibile, etc.
– Saracu’ Newton, daca stia el de ce i-a picat maru-n cap, renunta de atunci la teoria gravitatiei…
– Si, chiar asa, ne poate explica cineva legatura intre bosonul Higgs si gravitoni?

http://www.ioncoja.ro/textele-altora/particula-lui-dumnezeu-in-zece-pasi/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ioncoja+%28Ion+Coja%29

About these ads
12 comments
 1. CĂTRE
  UNIVERSITATEA DIN EDINBURGH

  DOMNULUI PROFESORS PETER HIGGS UNIVERSITEA EDINBURGH
  Domnilor CONDUCĂTORI DE RELIGII,CONDUCĂTORI DE STATE,CONDUCĂTORI DE ORGANISME INERNAŢIONALE, miniştri ,parlamentari, ambasadori, academicieni,savanţi,cercetători,ziarişti,oameni care credeţi în Dumnezeul Creator al Universului,oameni care doriţi să cunoaşteţi adevarul cu privire la apariţia materiei şi a vieţii
  Vă trimit mesajul alăturat ,rugându-Vă să binevoiţi a ne ajuta pentru cunoaşterea adevărului de către toţi oamenii şi salvarea credinţei în Dumnezeu a oamenilor de pretutindeni.Mesajul s-a formulat şi se trimite ca răspuns la adevărul răsturnat şi la credinţa în Dumnezeu adânc rănită de interpretarea eronată a experimentelor ştiinţifice de la Geneva.
  Articolul nostru demonstrează ştiinţific realitatea şi erorile acelor care au interpretat experimentul de la Geneva. (Concluziile experimentului nu pot fi combătute prin conferinţe ,ci prin dovezi ştiinţifice. Aceste dovezi se regăsesc publicate ,începând cu nul 1993, în lucrările Acad. Teodor Ardelean.)
  Ca urmare,la Geneva nu s- a aflat „PARTICULA –DUMNEZEU” ,ci „PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI” , sau de „SINTETIZAREA MATERIEI „ Această Particulă există în realitate şi exprimă un adevăr ! A fost creată de DUMNEZEU aşa cum demonstrează Academicianul Teodor Ardelean în lucrările publicate începând cu anul 1993, în total 25 volume şi 4 filme ştiinţific- documentare Din volumul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII ( MANUAL INTERNAŢIONAL)”
  am extras materialul care se trimite în acest mesaj.
  Academician Teodor Ardelean
  Expert în studiul documentelor

  PARTEA IV EXPERIMENTUL DE LA GENEVA CONFIRMĂ DESCOPERIRILE ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN
  În anul 2oo8,la comanda unei intituţii, s-a efectuat la Geneva un experiment ştiinţific internaţional cu finanţarea lucrărilor de mai multe state .Experimentul urma să stabilească componentele protonilor mergând în sens invers desfăşurării cercetărilor şi rezultatelor din teoriile creaţiei şi a structurării materiei din lucrările Academicianului Teodor Ardelean,adică prin descompunerea protonului să ajungă la particulele elementare care intră în structurile care se asociază succesiv până la structura numită proton .
  Experimentul se încadrează perfect în informaţiile date de Ministerul Cercetării şi Educaţiei din Bucureşti trimise,la timpul respectiv, academicianului Teodor Ardelean prin care „cineva” a comandat aceste cercetări, iar grupele de cercetători lucrau şi lucrează în efectuarea cercetărilor, pe baza unui program asemănător cu cel din Teoria Acadeicianului Teodor Ardelean, (încercând să facă legătură intre realitate şi Biblie). Experimentul căuta „particula Dumnezeu” implicată în structurarea materiei
  ACADEMICIANUL TEODOR ARDELEAN ÎN LUCRĂRILE PUBLICATE ŞI SCRISORILE TRIMISE MARILOR PERSONALTĂŢI ALE LUMII SUSŢINEA ,încă din anul 1993, că MATERIA SE STRUCTUREAZĂ pe baza unor PARTICULE CONSTRUCTOARE create de catre DUMNEZEU.
  În aceste zile am fost întrebat de multe persoane speriate la zvonurile care circulă în public şi susţin că Particula lui Dumnezeu sau” Particula Dumnezeu „ crează materie ca un Dumnezeu şi ,deci, toată credinţa oamenilor este falsă.
  CAPITOLUL I CERCETĂRI ŞI DESCOPERIRI PRIN EXPERIMENTUL DE LA GENEVA
  Pagina de internet „Experimentul asupra protonului de la Geneva” conţine informaţii despre ce s-a căutat , ce se aşteaptă a se descoperi şi ce s-a descoperit până astăzi în Experimentul de la Geneva .Din acest material am reţinut informaţii care răspund la teama acelor care îşi văd zdrucinată credinţa în Dumnezeu .Iată informaţiile reţinute:
  A. PARTICULA -DUMNEZEU
  1.Experimentul s-a făcut asupra protonilor Se încerca descompunerea protonilor până la particulele elementare în scopul aflării „ Particulei Dumnezeu „.
  2.”Particula Dumnezeu „poarta denumirea şi „bosonul Higgs” după numele distinsului cercetător,domnul profesor Pether Higgs teoretician la Universitatea Edinburgh . În România numele particulei a fost schimbat, numindu-se „Particula lui Dumnezeu”In acest articol noi îi vom spune pe numele dat de descoperitorii săi „Particula Dumnezeu „
  3.Caracteristici ale „Particulei Dumnezeu „ (rezultate din articole şi comentariile înscrise pe internet ):
  -Face parte din categoria busonilor
  -Nu are sarcină electrică
  -Substanţa particulei nu este cunoscută
  -În jurul particulei se afirmă un câmp de forţă care nu este de natură electro-magnetic
  -Dimensiunile particulei nu sunt cunosute
  -Transformă energia în masă
  – Dărueşte masă întregului Univers
  -Ea crează particulele elementare .Şi, tot ea, le conferă masă şi proprietăţi lumină,căldură, electricitate ,magnetism,etc.
  -Ea aduce proprietăţile structurilor pe care le a creat în realitate făcându-le constatabile şi vizibile
  -Particulele create le păstrează în sistemul structurilor cu forţe uriaşe şi contrar antagonismului dintre acestea.( cum ar fi componentele nucleelor atomice, în atomi,sau
  structurile electric pozitive ,ori electric negative din componenţa protonilor,neutronilor,
  electronilor etc.)
  – Ea a născut Universul, şi ,a structurat materia din Univers.
  -Datorită acestei particule există Universul,galaxiile,stelele ,planetele..
  -„Particula Dumnezeu „ ar fi cauza exstenţei şi a structurării materiei.
  – „Particula Dumnezeu „ nu este unicat. Logic, ar exista ca particule diferite în număr corespunzător numărului de protoni,neutroni,electroni,neutrini,fotoni şi a restului de structuri numite particule elementare . De asemenea, „Particula Dumnezeu „ ar exista în formarea şi existenţa atomilor şi a moleculelor .
  Deci, un Dumnezeu descompus în structurile materiei ! ! !
  4 „Particula Dumnezeu” în stare fizică ,nu a fost identificată .În schimb, sunt mulţi savanţi şi comentatori convinşi de existenţa acesteia. Pe de altă parte,mii de oameni de ştiinţă utilizează în prezent informaţiile rezultate din experimentul de la Geneva . Alţi savanţi , comentatori şi credincioşi ai religiei ortodoxe şi ai altor religii au scris şi, au publicat pe internet articole în care resping cu vehemenţă teoria „Particulei Dumnezeu”
  Printre marii savanţi, care susţin că „Particula Dumnezeu „ nu va fi descoperită niciodată, se numără şi astrofizicianul STEPHEN HAWKING profesor de matematică la Universitatea Cambridge
  5.Informaţiile despre „ Particula Dumnezeu” ,care scoate pe Dumnezeu din creaţie şi după unii, chiar din existenţă , apar la începutul intrării planetei în ORA ASTRALĂ A OMENIRII. Este o dovadă nouă, a parcurgerii în prezent a începutului ,de afirmare a Orei Astrale a Omenirii ,a sfârşitului unei civilizaţii ( a unor cunoştinţe ) şi, a începutului altei civilizaţii omeneşti ( ale altor cunoştiţe) . Citiţi în continuare Partea II şi Partea III din volumul întitulat „ORA ASTRALĂ A OMENIRII!.
  6.Informaţiile cu privire la „Particula Dumnezeu „ sunt alarmante.Unii consideră că ,în aceste fenomene, sunt implicate spiritele negative .
  B. ALTE DESCOPERIRI DIN EXPERIMENTUL DE LA GENEVA
  Experimentul a dovedit că coliziunea protonilor conduce la dezintegrarea acestora.Apar componentele asociate în structura protonilor, create şi păstrate cu forţe uriaşe ,de către „PARTICULA DUMNEZEU „
  În experimentul de la Geneva au rezultat:
  1.Structuri de materie necunoscute până astăzi.Dintre aceste structuri relevăm
  -o structură care a primit numele de „ CHI-b 3 „ Structura este alcătuită dintr-un cuarc şi un anticuarc (Cuarcii sunt Structuri complexe ce intră în componentele Protonului şi Neutronului )
  – în coliziunile dintre ioni ,a fost identificată o particulă care a primit numele de „ Bosonul Z „
  -s-a identificat o pereche de bosni „Z”. (Aceştia, ar proveni din descompunerea „Particula Dumnezeu „ numită şi „ Bosonul Higgs „. Numele de Higgs s-a dat după numele savantului Peter Higgs , profesor de fizică . care a vorbit pentru prima dată de „ Particula Dumnezeu „)
  2.Altă descoperire se referă la viteza luminii S-a constatat că Neutrinii se deplasează cu viteze superioare vitezei luminii. Constatarea contrazice teoriile vitezei din fizică şi teoria relativităţii lui Eistein (Ulterior, după alţi savanţi, viteza neutrinilor ar fi fost calculată eronat. Ca atare, viteza neutrinilor a rămas problemă de cercetare şi de studiu.)
  3.În 38 de cazuri s-a constatat existenţa atomilor de Hidrogen sub formă de antimaterie.Concluzia experimentatorilor : în coliziunile iniţiale,imediat după lansarea particulelor elementare, 50 % din materie se afla sub formă de antimaterie şi 50% sub formă de materie.Situaţia antimateriei descompusă prin aceste coliziuni este necunoscută
  4. Coliziunea dintre un atom de Hidrogen şi un antiatom de Hidrogen conduce la „anihilarea” ambilor atomi.(Informaţiile transmise nu precizează ce se face cu materia din atomii „anihilaţi” )
  C .CONCLUZIILE SAVANŢILOR ŞI ALE COMENTATORILOR ASUPRA EXPERIMENTULUI DE LA GENEVA
  Concluziile savanţilor şi comentatorilor asupra descoperirilor de la Geneva :
  -Descoperirile pun în discuţie o mare parte din fizică.
  -Toată fizica tebuie regândită
  – „Particula Dumnezeu „ ne ajută să facem un pas spre înţelegerea Universului .
  – Existenţa corpurilor , care,în deplasare, depăşesc viteza luminii reprezintă cea mai mare descoperire din ultima sută de ani.

  CAPITOLUL II CONSTATĂRILE ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN
  CU PRIVIRE LA EXISTENŢA LUI DUMNEZEU ŞI LA CREAŢIA MATERIEI
  A. Lucrări în care se trateaza creaţia şi structurarea materiei de către Academicianul Teodor Ardelean.
  Descoperirile noastre cu privire la existenţa lui Dumnezeu şi la creaţia materiei şi a spiritelor se află în lucrările publicate începând cu anul 1993.În anul 2011 am reluat problema şi, în funcţie de noile descoperiri, am sintetizat materialul care se referă la aceste teme.In anul 2012 tema s-a reluat şi s-a inclus în acest volum şi în manuscrisul întitulat „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII
  MANUAL INTERNAŢIONAL”
  (Acest manuscris nu este tipărit din lipsă de bani . Considerăm că problem banilor se va rezolva şi Manuscrisul va fi tipăritt ) )
  Volumele noastre, însoţite de scrisori cu propuneri concrete, s-au trimis ,marilor personalităţi ale lumii, solicitând organizarea unei Conferinţe internaţionale, formată din savanţi recunoscuţi, care ,să dezbată descoperirile noastre şi ,în final, să aducă schimbările care se impun în lucrările de fizică şi în alte discipline care au legatură cu existenţa lui Dumnezeu ,creaţia ŞI, STRUCTURAREA MATERIEI (Exemple : În prefaţă la volumul” Lumina şi izvoarele luminii în Univers”, apărut în anul 1993 în Ed.”Concordia” ,scriam: ”Suntem siguri , că mai de vreme sau mai târziu, ideile şi teoriile pe care le-am elaborat,consemnate în cele patru volume publicate ,se vor impune pretutindeni.Nu vor trece nevalorificate.Facem un apel către cititorii acestor cărţi,rugându-i să acţioneze pe lângă factorii de decizie ca, în paralel cu teoriile evoluţioniste, să se introducă în programele şcolare teoriile câmpurilor de forţă create şi dimensionate de Acela care a creat lumea,contribuind în acest mod la victoria adevărului asupra igmoranţei,la cunoaşterea autentică de la A la Z a întregului proces de structurare a materiei.Avem sentimentul omului de rând, care a identificat şi a marcat terenul unde se va ridica o construcţie impunătoare şi a pus o pietricică la temelia edificiului ce va înfrunta veacurile „) .
  Teoriile şi cererile noastre , combătând teoriile existente ,au determinat pe „cineva” să oraganizeze experimentul de la Geneva(vezi în volumul „Templul Sfânt al Edenului” pag.137-145 ediţia 2010 )
  De la acest experiment, subsemnatul ,aşteptam confirmarea descoperirilor noastre din domeniul apariţiei şi structurării materiei, cu luarea măsurilor de regândire a teoriilor din fizică şi din alte disciplinie,cu recunoaşterea existenţei lui Dumnezeu şi a creaţiei .

  Examinând cu atenţie informaţiile despre descoperirile de la Geneva şi presupusa existenţă a „Particulei Dumnezeu” (care crează particulele din jurul său şi le păstrează cu forţe uriaşe în structurile pe care le-a format), în comparaţie cu descoperirile noastre menţionate în volumele amintite şi redate în acest volum la „ PARTEA a IV a constatăm că :
  1. Atributele „PARTICUL EI DUMNEZEU „ SUNT DESCOPERITE de Academicianul TEODOR ARDELEAN . în particula pe care Acesta a numit-o „PARTICULĂ CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ sau „PARTICULĂ de STRUCTURAREA MATERIEI „ Aceast particulă este descrisă în toate lucrările în care se trateză creaţia materiei ,publicate de către Academicianul TEODOR ARDELEAN Exemple:
  a.”Misterele Creaţiei.Cosmosul Originar şi Structurarea materiei” Volumul I Ed.Concordia Arad 1993
  b.”Misterele Creaţiei.Cosmosul Originar şi Structurarea materiei” Volumul II Ed.Concordia Arad 1994.
  c.”Lumina şi Izvoarele luminii în Univers „ Ed.Concordia 1994
  Deci,Academicianul TEODOR ARDELEAN a descoperit PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ŞI DE STRUCTURAREA MATERIEI DIN UNIVERS cu aproape 20 de ani înaintea experimentului de la Geneva şi înaintea cunoaşteririi descoperirilor făcute prin acest experiment.Mai mult decât atât !Academicianul TEODOR ARDELEAN a descris:
  – procesul formării structurilor de către PARTICULELE CONSTRUCTOARE în substanţele anorganice şi sustanţele organice
  – procesul descompunerii structurilor formate de PARTICULELE CONSTRUCTOARE
  -fenomenele ce se afirmă în jurul structurilor formate de PARTICULELE CONSTRUCTOARE (cîmpul de lumină,câmpul termic,câmpul electric.,câmpul gravitaţional,câmpul magnetic,câmpul gustativ etc ).

  2. PROCESUL DE STRUCTURARE A MATERIEI, PRIN ACŢIUNEA „ PARTICULEI CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI , este descris ,cu lux de amănunte , în toate volumele unde se tratează teme din creaţia materiei şi, în special ,la emisia luminii de către atomul de Hidrogen.
  3„PARTICULA CONSTRUCTOARE „ din Teoria Academicianului TEODOR
  ARDELEAN a fost creată de Dumnezeu şi lansată în spaţiu Universului nostru , odată cu restul particulelor elementare care formau norul tratat, codificat, în „Harta Dacia Antică” , şi sub nume metaforic în „ grămada de ape” din Biblie.,Gen.cap.I verset 9 şi 10 .Există atâtea feluri de particule constructoare cîte structuri există în Univers.
  4 Particulele constructoare sunt de mai multe clase:
  -Particule proprii construcţiei Cosmosului care păstrează structurile create în hotarul prestabilit.
  -Particule constructoare de metagalaxii care păstrează materia în hotarele metagalaxiei.
  -Particule constructoare de galaxii care păstrează materia în hotarele galaxiei.
  -Particule constructoare de stele care păstrează materia în hotarele stelelor .
  -Particule constructoare de planete care păstrează materia în hotarelor planetei.
  -Particule constructoare de asteroizi care păstrează materia în cadrul asteroidului
  -Particule constructoare de structuri simple,formate din particulele elementare , care păstrează particulele în cadrul structurii .
  -Particule constructoare de structuri complexe ,formate din structuri simple,care păstrează structurile simple în cadrul structurii complexe.
  -Particule constructoare de „particule elementare” (denumiri date de fizică protonilor,electronilor,neutronilor,neutrinilor, etc.) ,care păstrează structurile compleze în cadrul particulelor respective.
  -Particule constructoare de atomi ,care păstrează componentele atomilor, în cadrul acestora.
  -Particule constructoare de molecule care păstrează atomii în cadrul moleculei .
  -Particule constructoare de combinaţii sau sisteme de molecule, care păstrează moleculele
  în cadrul sistemului format.
  În lipsa particulelor constructoare nu se naşte nici o structură în Univers! „

  B STRUCTURA PARTICULELOR ELEMENTARE
  Particulele elementare, în cercetările Academicianului TEODOR ARDELEAN , sunt decrise în Manuscrisul amintit „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRI MANUAL INTERNAŢIONAL” „Partea a II- a „MATERIA „litera A „
  1. STRUCTURA PROTONULUI
  Prontonul este alcătuit din mai multe structuri. Ca atare, din acest punct de vedere , Protonul nu este particulă elementară .
  Experimentele efectuate asupra Protonului,anterior experimentului de la Geneva,prin bombardarea acestuia cu electroni ,cu energii extrem de mari ,au prezentat structura protonului formată din trei zone:
  a.Zona centrală ocupată cu structuri cu sarcină pozitivă
  b.Zona următoare,din jurul celei centrale, este ocupată de un nor mezonic cu sarcină pozitivă.
  c.Zona ultimă, care înconjoară zona „b” ,este ocupată de un alt nor mezonic cu sarcină pozitivă.
  CONCLUZIA Academicianului TEODOR ARDELEAN :Protonul este compus din structuri complexe care se prezintă sub formă de nori.
  Protonul manifestă sarcină pozitivă.
  Experimentul de la Geneva CONFIRMĂ Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN
  Protonul este compus din mai multe structuri şi, ca atare, nu este particulă elementară.
  2 .STRUCTURA NEUTRONULUI
  Neutornul posedă trei zone ca şi Protonul.
  a.Zona centrală cu sarcină pozitivă
  b Zona urmatoare ,din jurul zonei centrale, formată dintr-un nor mezonic cu sarcină negativă.
  c.Zona ultimă, din jurul zonei b , formată dintr-un nor mezonic cu sarcină pozitivă.
  Structura Neutronului este în aşa fel clădită încât , acesta, nu manifestă nici o sarcină electrică.
  Neutronul ,fiind alătuit din mai multe structuri,nu este particulă elementară .Ca atare, nu a apărut în Univers sub formă de Neutron.. (Neutronul şi Protonul apar în Univers după un şir de structurări ale materiei aflată pe nivele inferioare de structurare ).
  Protonul şi Neutronul apar prin atragerea în structura lor , a structurilor care compun cele trei zone menţionate.
  Structurile apărute prin dezagregarea structurii protonului nu dispar din natură . Aceste structuri intră în altă structură.(Cazul este identic pentru Neutron,Electron şi toate structurile alcătuite din mai mult de o singură particulă întradevăr elementară )
  3.Întrebări cu privire la structurarea materiei.
  Apar următoarele întrebări :
  – Din ce structuri complexe, şi, în ce număr de structuri, sunt formate zonele centrale ale Protonului şi ale Neutronului ? Nu se cunoaşte.
  -Din ce structuri şi în ce număr de structuri sunt formaţi norii mezonici din zona b şi din zona c în cazul Protonului şi în cazul Neutronului ?. Nu se cunoaşte.
  -Cine a determinat felul şi mărimea acestor structuri ,cine le-a atras şi le păstrează în sistemul Protonului şi în sistemul Neutronului ,când electric structurile cu sarcină pozitivă sau negativă se resping ,iar în cazul structurilor cu sarcini opuse,pozitive şi negative ,se atrag până la anihilare ?
  -Cine şi din ce a clădit sarcinile electrice din structurile norilor mezonici pozitivi şi negativi din Protoni şi din Neutroni ?
  – Cine şi din ce a determinat lumina şi căldura din sarcinile electrice ale Protonului şi ale Neutronului ?
  Cercetătorii experimentului de la Geneva,la întrebările de mai sus, dau următorul răspuns :„Particula Dumnezeu „ !
  „Particula Dumnezeu „ a creat structurile componentele ale Protonului şi structurile componente ale Neutronului . „Particula Dumnezeu” a determinat şi lansat mărimea structurilor.,eletricitatea pozitvă şi negativă,lumina şi căldura şi toate cauzele fenomenelor din natură. (Din informaţiile obţinute de noi,nu rezultă modul în care „ Particula Dumnezeu „ a creat norii mezonici şi câmpurile de forţă care se afirmă sub formă de lumină,căldură şi electricitate în Proton şi în Neutron .)
  De sigur ,apar şi alte întrebări : Cum s-a născut „Particula Dumnezeu” ? Cum crează particulele ? Care este natura câmpurilor de forţă ?Care este procesul de păstrare a particulelor create în sistemul Protonului,Electronului şi al Neutronului ?..
  În cazul atomilor , se pune întrebarea : Există o singură „Particulă Dumnezeu” care a creat componentele atomilor ( Protoni,Neutroni,Electroni, radiaţii emise şi absorbite de atomi), sau „ Particula Dumnezeu „ care crează atomul ,a preluat în sistemul atomului structurile create de alte” Particule Dumnezeu „ de grad inferior,care au intrat şi ele în sistemul atomilor odată cu structurile ,pe care le au creat ?
  Dar, creaţia nu se opreşte la atomi.Apar moleculele,asocierile de molecule, straturile de materie a scoarţei terestre,a munţilor,mărilor,oceanelor,lacurilor,fluviilor ….Ar trebui să existe „ Particule Dumnezeu „ ,adică dumnezei de grade diferite, şi pentru fiecare structură aparte.
  Fiinţa lui Dumnezeu, potrivit Particulei Dumnezeu, ar fi divizată în tot Universul , încorporată în structurile existente ,cu posibilitatea omului să distrugă structurile create şi păstrate de Dumnezeu. Ba mai mult decât atât ! Omul poate să detaşeze din protoni componentele acestora , lăsând „ Particula Dumnezeu „fără particulele pe are şi le-a creat!
  Problema creaţiei, deschisă prin admiterea „ Particulei Dumnezeu „crează lacune cu mult mai mari decât cele existente în cadrul fizicii actuale .Ea înlătură religiile cu existenţa Dumnezeului care a creat lumea.
  Ţinând cont de realitate , logică şi legea cauzei şi efectului, noi susţinem:
  NU EXISTĂ „PARTICULA DUMNEZEU „!

  4 Structurarea materiei prin Particule constructoare de structuri
  Structurile din Univers nu se realizează de Particula Dumnezeu,ci de altă particula creată în mod special pentru structurarea materiei, numită de Academicianul TEODOR ARDELEAN „ PARTICULĂ CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI sau de structure, ori de sintetizare a materiei.

  5 „ PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ,sau PENTRU STRUCTURARE ori SINTETIZAREA MATERIEI :
  – Realizează structurarea materiei aşa cum se arată în lucrările Academicianului TEODOR ARDELEAN
  – A fost creată de Dumnezeu fără ca Fiinţa Lui să se divizeze în structurile existente în Univers.
  – A fost lansată în spaţiul Univerului odată cu restul particulelor elementare în „grămada de ape” ,cum numeşte Biblia acestă cantiate enormă de particule elementare (.În decodificarea Hărţii Dacia Antică computerul le numeşte nor de gaz .)
  (Vezi manuscrisul „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRI MANUAL INTERNAŢIONAL”în Partea a II a „ MATERIA „ ŞI . PARTEA a III-a „ DOVEZI ŞTIINŢIFICE A EXISTENŢEI PARTICULELOR ELEMENTARE ÎN FAZĂ DE SEMEIFABRICAT ŞI A FLUXULUI TEHNOLOGIC SAU A CREAŢIEI”)

  CAPITOLUL III CONSTATARILE ACDEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN CU PRIVIRE LA FORMAREA PROTONULUI
  Experimentul de la Geneva, efectuându-se asupra Protonului,ne vedem obligaţi să relatăm procesul formării şi procesul descompunerii acestuia.
  1.FORMAREA STRUCTURILOR SIMPLE CU MIŞCARE DE ROTAŢIE ÎN SENSUL ARĂTĂTOARELOR DE CEAS ŞI CU MIŞCARE DE ROTAŢIE ÎN SENS OPUS MIŞCĂRII ARATĂTOARELOR DE CEAS
  NE AFLĂM în momentul următor coliziunii dintre particulele elementare create şi lansate de Dumnezeu în exteriorul Sferei cereşti, unde ia naştere Universul nostru ,în spaţiu care se va numi Terra.Particulele elementare se deplasează în toate direcţiile, se ciocnesc şi se asociază ,iar asocierile se descompun.Apare mediu prielnic formării structurilor simple.
  PARTICULELE CONSTRUCTOARE ALE STRUCTURII SIMPLE se atrag reciproc.Se aşează la distanţe unele de altele şi pe locurile prestabilite, efectuând o mişcare de rotaţie in jurul axei proprii şi o mişcare de revoluţie în jurul unui punct ce trece prin centrul cercului pe care l-au format..
  ( Sunt mai multe particule constructoare aşezate pe cercuri diferite, după tipul particulei elementare pe care o va atrage în sistemul structurii, formând inima viitoarei stucturi simple de materie )
  Un grup din aceste particule lansează un câmp de forţă ,sub forma unui fascicul de lumină, pentru atragerea în sistem a particulei de lumină .Acest fascicul întâlneste o particulă care străluceşte ,iar aceasta lansează linii de forţă similare pe direcţia fascicului liniilor transmise de grupul particulelor constructoare.Cele două câmpuri interacţionează şi particula de lumină este atrasă în sistem, oprită la distanţa prestabilită. Legată prin fasciculul particulelor constructoare efectuează o mişcare de revoluţie în jurul „inimii „ odată cu mişcarea particulelor constructore care,la rândul lor, se deplasează în jurul punctului central al inimii . ( deci,Particula de lumină efectuează o mişcare de rotaţie în jurul axului ce trece prin centrul său. şi o mişcare de revoluţie,legată de grupul particulelor constructoare din inima structurii,în jurul inimii acestei structuri)
  Un alt grup de particule consructoare din inima formată,care se deplasează pe alt cerc în jurul punctului din centrul inimii, acţionând pentru atragerea în sitem a particulei elementară gravitaţională cu mişcare de rotaţie pozitivă,transmite în spaţiu un fascicul de linii de forţă care întâlnesc particula gravitaţională căutată.Particula gravitaţională transmite un câmp de forţă similar care interacţionează cu fasciculul particulelor constructoare din inima structurii.Particula gravitaţională este atrasă şi plasată în sistem la distanţa prestabilită faţă de inima structurii şi faţă de particula de lumină.Legată de fasciculul câmpului de forţă a grupului de particule din inimă, particula gravitaţională se deplasează pe cercul prestabilit în jurul inimii, în raport cu deplasarea grupului de particule constructare pe cercul din cadrul inimii.(Proesul este identic celui relatat la mai sus,pentru Particula de lumină )
  Similar intră în acţiune alte particule constructoare din inima acestei structuri , atrăgând din spaţiu particulele elementare prestabilite
  În final ,în spaţiu apare o structură simplă alcătuită din particule elementare păstrate în sistem prin câmpurile de forţă ale particulelor care au format inima structurii . Structura formată efectuează o miscare de rotaţie pozitivă .
  În altă parte ,mediul determină particulele constructoare ale structurii simple ( care va efectua o mişcare de rotaţie negativă ,în sens contrar primei structuri ),să se asocieze formând inima structurii . Aceste particule ,simlar procesului relatat pentru structura POZITIVĂ,vor atrage din spaţiu particulele elementare prestabilite să intre în această structură,aşezându-le pe cercuri la distanţe prestabilite. Prin fasciculele câmpurilor de forţă , care au interactionat cu câmpuri de forţă similare din particula elementară, particulele constructoare vor impune acesteia să efectueze o mişcare de revoluţie pe cercul determinat în jurul inimii structurii în formare ,dar în sens ops,negativ mişcării arătătoarelor de ceas.
  Similar ,acţionează alte particule constructoare din ceea ce va fi structura simplă cu mişcarea de rotaţie de sens negativ.
  În modul relatat se formează toate structurile simple în care se află plasate pe cercuri particulele elementare care se deplaseză în jurul inimii .Ca atare, în spaţiu vor apare un număr imens de structuri simple în care se vor afla încorporate toate particulele elementare sau un număr limitat,prestabilit din creaţie în funcţie de anumite criterii precis determinate.
  Odată cu formarea inimii structurilor simple, cu mişcare de rotaţie pozitivă ,în inimă pătrund particule constructoare care vor susţine asocierea cu structuri simple, efectuând mişcarea de rotaţie în sens negativ.

  2 FORMAREA STRUCTURILOR COMPLEXE CU MIŞCĂRE DE ROTAŢIE ÎN SENSUL ARĂTĂTOARELOR DE CEAS ŞI STRUCTURI COMPLEXE CU MIŞCAREA INVERSĂ A ARĂTĂTOARELOR DE CEAS
  Două structuri simple cu mişcarea de rotaţie în sens opus ,în mediu prestabilit , se asociază într-o structură complexă .Asocierea se realizează prin INTERACŢIUNEA CÂMPURILOR DE FORŢĂ DECLAŞATE DE PARTICULELE CONSTRUCTORE DIN INIMA CELOR DOUĂ STRUCTURI SIMPLE care susţin această asociere . Distanţa de apropiere între structuri este prestabilită. Sistemul efectuează o mişcare de rotaţie în sens pozitiv sau în sens negativ.
  Similar structurii complexă de mai sus se formează toate structurile complexe În structurile complexe vor intra toate sau numai o parte din structurile simple din Univers .
  Nici o particulă constructoare în plus peste numărul prestabilit să intre în inima structurii simple şi nici o particulă elementară peste numărul prestabilit să intre în structura simplă, nu poate intra în acestea şi nu se poate aşeza la altă distanţă una faţă de alta decât distanţele prestabilite.Aceste reguli sunt aplicabile şi pentru structurile complexe , componente ale Neutronului şi ale Protonului.
  3.FORMAREA PROTONULUI
  Mediul prielnic determină particulele constructoare ale inimii protonului să se asocieze în formarea inimii acestei structuri .Ca atare, PARTICULELE C ONSTRUTOARE prestabilite se atrag reciproc şi se aşează în grupe care se deplasează pe cercurile prestabilite în jurul punctului central din ceea ce se numeşte inima protonului
  De acolo,grupele de particule constructoare trimit în spaţiu fascicule ale câmpurilor de forţă care ,lovind într-un anumit loc,o structură complexă, (structură complexă prestabilită să intre în structura protonului) declanşează în aceasta un câmp de forţă similar cu al fasciculului trimis de particulele constructoare din inima protonului.. Cele două câmpuri interacţionează şi structura complexă este atrasă în sistemul protonului ,unde ,aşezată pe orbita predestinată, se va deplasa în jurul inimii acestuia, fiinnd legată prin câmpul de forţă cu grupul particulelor constructoare care se deplaseză pe orbita proprie , din inima protonului .(În acest mod sunt atrase pe orbite în structura,protonului,neutronului,electronului toate strcturile complexe numite particule elementare ) În cazul protonului ,particulele constructoare formează :
  – centrul protonului format din „N” structuri cu sarcina electic pozitivă de forme diferite, aşezate la distanţe prestabilite unele fată de altele şi faţă de inima protonului
  – zona mezonilor-bosoni formată din nori alcătuiţi din „M” structuri cu sarcina electrică poztivă
  – zona mezonilor-bosoni formată din nori alcătuiţi din „ M „ structuri cu sarcina electric pozitivă
  – Pe ultima orbită a structurii protonului este atrasă, de particula constructoare, o structură comlexă precis determinată..ACEASTA VA LEGA PROTONUL în nucleul atomului prin câmpurile de forţă emise de particulele constructoare ale atomului Similar , în construcţia neutronului şi în construcţia electronului, pe ultima orbită, se află plasată o structură cu ajutorul căreia aceste structuri vor fi atrase şi păstrate în sistemul atomului de către particulele constructoare a atomilor (neutronul va fi atras în nucleul atomului, iar electroul în sistemul electric al atomului )
  Prezentăm sintetic structura Protonului compusă din
  -inima Protonului alcătuită din particulele constructoare ,
  -structurile atrase în sistemul PROTONULUI de către particulele constructoare din inima acestuia
  -deplasarea structurilor atrase în proton pe cercurile de forţă care au interacţionat cu particulele constructoare care se deplasează similar în inima protonului .
  Iată, grafic, STRUCTURA PROTONULUI CONFORM CERCETARILOR CONSEMNATE de Academicianul TEODOR ARDELEAN în lucrările publicate începând cu anul 1993 :

  Observaţi:
  -Inima se află în mijlocul Protonului, Fiecare grup de Particule constructoare care acţionează pentru atragerea în sistem a unor structuri complexe prestabile se deplasează îm cadrul inimi pe un cerc Fiecare cerc din inimă corespondează cu un cerc din exteriorul inimii.
  -Spaţiul structurilor complexe atrase în sistemul Protonului este redat prin cercurile din jurul inimii Protonului Fiecare structură atrasă în sistem se deplasează în jurul inimii pe un cerc prestabilit,legată de Grupul de Particule constructoare care le a atras in sistemul Protonului
  -Dreptunghiul de sub cercurile din patratul inimii este destinat particulelor constructoare de legătură .Acestea atrag din spaţiu o anumită structură complexă pe care o plasează pe primul cerc din exteriorul inimii(Inima atomului de Hidrogen atrage Protonul în nucleul atomului şi-l păstrează în nucleu prin mijlocirea acestei structurii ).
  În consecinţă:
  1.Cercurile exterioare inimii semnifică spaţiul pe care se deplsează structurile complexe atrase din spaţiu de către Particulele Constructoare din inima Protonului.Aceste structuri sunt legate prin câmpul de forţă de particulele constructoare .În acest mod, în paralel cu deplasarea Particulelor Constructoare pe cercurile din inima Protonului ,se deplasează pe cercurile prestabilie structurile complexe legate de Particule Constructoare. (Particulele Constructoare păstează structurile complexe în sistemul Protonului împotriva câmpului electric pozitiv prin care acestea se resping reciproc ).
  2.Inima Protonului este formată din PARTICULELE CONSTRUCTOARE ,care, atrag DIN SPAŢIUL ÎNCONJURĂTOR, structurile complexe pe care le plasează în spaţiul din exteriorul inimii protonului.(Aceste particule nu au fost fotografiate până astăzi Existenţa lor rezultă din strcturile,componente ale protonului atrase şi păstrate in sistemul acestuia de o forţă uriaşă )
  3.Cercurile din interiorul patratului inimii indică spaţiul de deplasare a grupelor de PARTICULE CONSTRUCTOARE care atrag selectiv structurile complexe plasate pe cercurile din jurul inimii Protonului.
  4 Dreptunghiul din inima Protonului indică locul Particulele Costructoare care atrag şi păstrează în structura Protonului „Structura complexă” plasată pe primul cerc din exteriorul inimii Protonului .Prin câmpul de forţă emis de această” Structură complexă „ care va interacţiona cu câmpul de forţă emis de Particulele Constructoare din inima atomului,Protonul va fi atras şi plasat în nucleul atomului .(Vezi structurarea atomului de Hidrogen în volumul Marea Profeţie pag. 150 Ed. Gutemberg- Univers 2011 şi restul lucrărilor noastre. )
  La coliziunea protonului cu electroni ,protoni sau alte structuri, (dacă forţa este suficent de mare încît în structura atinsă se declanşează o vibraţie a particulelor elementare care depăşesc potenţialul forţei de atracţie al particulei constructoare care păstrează structura în sistem ) structura se desface din sistemul protonului şi, prin forţa particulelor elementare proprii, se autodeplasează în spaţiu.În această situaţie se află structura numită „CHI-b 3” alcătuită dintr-un cuarc şi un anticuarc(descoperită prin Experimentul de la Geneva) De asemenea , radiaţiile din atomul de Hidrogen ( spulberate prin coliziunea orbitelor electronului cu electronul .Vezi în acest sens emisia luminii de către atomul de Hidrogen în Manscrisul amintit, „PARTEA a III-a DOVEZI ŞTIINŢIFICE A EXISTENŢEI PARTICULELOR ELEMENTARE ÎN FAZĂ DE SEMIFABRICAT ŞI A FLUXULUI TEHNOLOGIC SAU A CREAŢIEI „ lit. C . „SPAŢIU EXTRANUCLEAR ATOMIC, EMISIA LUMINII DE ATOMUL DE HIDROGEN,CONSTANTA LUI RYDBERG „)
  În ipoteza descompunerii structurilor din cadrul Protonului ,şi, deplasarea acestor structuri la distanţă inferioară distanţei la care bate fasciculul câmpului de forţă al grupului de PARTICULE CONSTRUCOARE din inima Protonului, aceste structuri „ fugare” sunt atrase din nou ,prin procesul cunoscut ,în sistemul Protonului , unde sunt aşezate fiecare pe cercul de pe care au plecat.
  Astfel, Protonul rămas cu inima întreagă acaparează din spaţiu structurile pierdute şi le aşează pe cercurile pentru care acţionează fiecare grup al particulelor constructoare rămase fără partener .
  Cînd inima Protonului este sfărîmată , structurile eliberate de câmpul de forţă( care le păstra în sistem )se deplasează în spaţiu,rămânând însă în structura lor .In această situaţie,PARTICULELE CONSTRUCTOARE ale Protonului, (dacă mediu râmâne prilenic existenţei acestuia ) se asociază din nou . Refac inima Protonului şi atrag din spaţiu structurile prestabilite.Dacă mediul rămâne ostil structurii Protonului, PARTICULELE CONSTRUCTOARE ale Protonului se împrăştie şi se deplasează în spaţiu, urmând să se asocieze cu alte structuri când mediul devine prielnic vieţii Protonului.
  Protonul se dezintegrează ,fără coliziune cu alte structuri,în situaţia întrării într-un mediu ostil existenţei sale ,cum ar fi temperatura excesivă . In această ipoteză, componentele Protonului se deplasează în spaţiu ,ori se asociază în structuri pe baza particulelor constructoare din inima unei structuri existentă ( în care lipsesc aceste structuri).

  4 .MĂRIMEA FORŢEI PARTICULELOR CONSTRUCTOARE.
  Remarcăm că forţa de atractie a inimii particulelor contructoare din toate structurile proton,neutorn,electron, structuri complexe,structuri simple, molecule …. este supeioară forţei electrice şi poate a altor forţe din Univers. Ea determină zecile de structuri pozitive sau negative să rămână în cadrul protonului şi a componentelor nucleului atomic în cadrul nucleului.In unele cazuri, forţa electrică nu se afirmă.In locul acesteia se afirmă numai forţa particulelor constructoare ale sistemului.(Vezi în acest sens procesul atragerii electronului în sistemul atomului de Hidrogen în Manusrsul amintit .Litera C . SPAŢIU EXTRANUCLEAR ATOMIC, EMISIA LUMINII DE ATOMUL DE HIDROGEN,CONSTANTA LUI RYDBERG )
  Forţa dezoltată de PARTICULELE CONSTRUCTOARE , ca mărime şi distanţă de afirmare, este diferită.Forţa particulelor constructoare a ale unei Galaxii se afirmă la mii de ani lumină faţă de particula care a emis-o, pe câtă vreme forţa particulelor constructoare ale protonului se afirmă la distanţe minore , nesesizabilă cu organele de simţ ale omului.
  Dimensiunile particulelor constructoare de structuri,inclusiv structura protonului, fiind de dimnsiuni reduse ,cu aparatura existentă nu pot fi fotografiate.In schimb, se remarcă potenţialul cîmpurilor de forţă prin care atrag în sisemul structurii şi păstrează în sistem structurile acestuia.De fapt,din aceeaşi cauză a dimensiunii, particulele de lumină,particulele termice,particulele gravitaţionale,particulele magnetice,particulele gustative,particulele mirositoare ,particulele de fond nu pot fi fotografiate şi nici captate.În schimb, acestea pot fi cunoscute şi evidenţiate în cadrul structurii în care sunt atrase şi păstrate de către „PARTICULELE CONSTRUC TOARE” Cunoaşterea se realizează prin câmpurile de forţă de natura luminii,căldurii,electricităţi, pe care le emană …

  5 PARTRICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI CA SEMIFABRICATE Particulele constructoare de structuri sunt particule prelucrate .Ele se înfăţişează ca semifabricate:
  -Se constituie în inima structurii prestablită a fi formată într-un mediu prestabilit.(deci,pentru fiecare tip de structură există particule constructoare create,similar unor semifabricate în realizarea unei structuri precis determinată Exemplu:pentru Galaxie,pentru proton,pentru electron …)
  -În cadrul inimii ,ce o formează particulele constructoare,fiecare particulă ocupă un spaţiu prestabilit(comportându-se din nou ca un semifabricat )
  -Potenţa, direcţia de afirmare şi distanţa de afirmare a câmpurilor de forţă sunt determinate din creaţie şi proprii fiecărui gen de particulă constructoare ,care din nou se afirmă ca semifabricat.
  -Au roluri determinate ca semifabrict :atragerea şi păstrarea în structuri a componenetelor acestora.

  6.FLUXUL TEHNOLOGIC ÎN REALIZAREA STRUCTURĂRII PROTONULUI
  Particulele constructoare şi structurile componente ale Protonului întră în realizarea structurii acestuia sub forma fluxului tehnologic.(similar realizării unui produs finit într-o secţie de producţie, unde viitorul produs trece de la o secţie de fabricaţie la altă secţie de fabricaţie. Fiecare secţie adaugă la produsul primit elementul său ,după care îl trimite mai departe )
  Astfel,fiecare structură , din componenţa Protonului, intră în contact cu partenerul prestabilit, în ordinea prestabilită ,prin declanşarea fasciculelor câmpului de forţă de către particulele constructoare din inima acestuia şi fasciculele câmpurilor de forţă emise de particulele sau structurile prestabilite să se asocieze în realizarea produsului finit (Produsul finit e determinat de particulele constructoare care s-au asociat în inima viitorei structurii Proton,Neutron, Foton,Atom…)
  Locul de declanşare al cîmpurilor de forţă din particulele constructoare şi. locul de ieşire al câmpurilor de forţă din particula sau structura ce se atrage în sistem,distanţa de la locul interacţiunii câmpurilor de forţă până la cercul pe care va fi plasată particula sau structura, în cadrul protonului ,sunt prestabilite ( Proceul se declanşează şi se realizează de îndată ce mediul a devenit prielnic existenţei protonului) .
  Fiecare particulă constructoare a inimii protonului intră în concordanţă cu o anumită particulă sau structură pretabilită
  Observăm că Particulele constructoare din cadrul protonului intră în acţiune şi clădeşte structura protonului ( ca orice structură din Univers ) în ordinea prestabilită Această structurare se desfăşoară în mod succesiv ,sau , sub forma FLUXULUI TEHOLOGIC

  CAPITOLUL IV „ PARTICULA DUMNEZEU” comparată CU „PARTICULA CONTRUCTOARE DE STRUCTURI” sau de „STRUCTURAREA MATERIEI”

  „PARTICULA DUMNEZEU” din Experimentul ştiinţific de la Genevă fiind în realitatea „PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI” din cercetările ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN ,prezentăm faţa în faţă informaţiile obţinute despre cele două particule.
  l. Categoria din care fac parte:
  a. „Particula Dumnezeu „ din experimentul de la Geneva , a fost categorisită ca făcând parte din categoria bosonilor. În realitate aceasta este unicat ca şi Particula constructoare de structuri din Teoria Academicianului Teodor Ardelean.
  b. „.PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI DIN Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN nu are comparaţie .Este este o particulă distinctă faţă de toate particulele şi structurile din Univers.

  2. Apariţia în Univers :
  a.”Particula Dumnezeu”
  -Nu există informaţii despre originea particulei.
  -Nu există informaţii despre modul în care şi -a făcut apăriţia în Univers.
  b.”PARTICULA CONTRUCTOARE DE STRUCTURI din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN:
  -A fost creată de Dumnezeu pe Sfera Cerească
  -A fost lansată de pe Sfera Cerească odată cu restul particulelor elementare în „grămada de ape”( Gen.Cap. I vers 9 şi 10) sau în „ Norul de particule elementare „ din textul decodificat de computer de pe Harta Dacia Antică.
  -S-a ivit în spaţiul Universului nostru odată cu restul particulelor elementare create de Dumnezeu

  3.Substanţa Particulei
  a.Substanţa Particulei Dumnezeu.
  -Nu este cunoscută .
  -Numele dat „Dumnezeu” şi posibilitatea „ de a crea masă” înseamnă că Particula este Dumnezeu .
  b.PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI sau de STRUCTURAREA MATERIEI, din Teoria Academicianului TEOROD ARDELEAN sunt create de Dumnezeu.Substanţa din care sunt făcute nu este cunosută Acestea nu crează materie , ci asociază materia creată de Dumnezeu în structurile prestabilite a exista în Univers.,în mediu prestabilit .

  4,Descompunerea Particulei Dumnezeu şi descompunerea Particulei constructoare de structuri.
  a.Particula Dumnezeu
  – Particula Dumnezeu ca Dumnezu nu ar trebui să se descompună.
  -Particula Dumnezeu în toate structurile din Univers prezintă un Dumnezeu descompus în structurile pe care le-a creat.
  b.Particula Constructoare de structuri din Teoria Acad.TEODOR ARDELEN :
  – Particula constructoare de structurii şi toate particulele elementare create de Dumnezeu nu pot fi descompuse de oameni şi de mediu.
  -Particulele Contructoare de structuri aflându-se în orice strctură se prezintă ca particule create pentru structurile din Univers.Inima formata din Particulele constructoare poate fi descompusă şi se descompune la schimbrea mediului .În acest caz, particulele constructoare ale inimii se împrăştie în spţiul Universului urmând să se constituie într-o inimă similară, celei distruse ,cînd mediu se schimbă şi permite formarea structurii pentru care sunt create şi lanste aceste Particule constructoare..

  5 Rolul particulei :
  a. „Particula Dumnezeu „
  -Crează materie ( particule şi structuri )
  -Dă masă,formă şi proprietăţi particulelor şi structurilor pe care le a creat.
  -Aşează particulele şi structurile , pe care le a creat ,la distanţă de substanţa sa.
  -Aşează particulele şi structurile ,pe care le-a creat, la distanţe unele faţă de altele.
  -Păstrează structurile create cu forţă uriaşă în sistemul creat.
  -Rămâne în structura creată .
  b.”PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN
  -Nu crează materie .
  -PARTICULELE CONSTRUCTOARE, în număr precis determinat ,se constituie în inima structurii pentru care au fost create.(Această inimă se formează în raport cu mediul de către particule constructoare create sub formă de semifabricat .Ele,Particulele Constructoare autoclădesc inima viitoarei structuri )
  – De acolo,din inima formată, Particulele Contructoare atrag particulele elementare sau structurile existente în spaţiu. (Aceste particule elementare sau structuri se prezintă ca semifabricate ,prestabilite pentru structurile în care vor intra,)
  -În structura în formare( similar doagelor dintr-un butoi ) intră numai semifabricatele prestabilite(particule şi structuri) .
  -Prin atragerea şi plasarea particulelor elementare şi a structurilor din spaţiu, în structura ce se formează,această structură dobândeşte masă şi formă.În jurul structurii se afirmă proprietăţile particulelor elementare încorporate (lumină,căldură, electricitate,gravitaţie, miros,gust…)
  -Particulele şi structurile sunt plaste ,de particulele constructore, la distanţele prestabilite faţă de inima structurii şi unele faţă de altele .
  -Structura se clădeşte succesiv din particulele elementare şi din structurile prestabilie.Constructorii , fiecărei structuri din Univers, sunt PARTICULELE CONSTRUCTOARE prestabilite .
  -Componentele structurilor sunt păstrate în acestea prin interacţiunea fasciculului particulelor constructoare din inima structurii cu al câmpurilor de forţă emise de componentele respective
  -Particulele constructoare ,ale structurii, rămân în inima formată câtă vreme nu se schimbă mediul prestabilit
  -Mişcarea componentelor încorporate în structură se relatează în „CAPITOLUL III CONSTATARILE ACDEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN CU PRIVIRE LA FORMAREA PROTONULUI „

  -Dovezi a realităţii Particulelor Constructoare şi a clădirii de acestea a structurilor sunt:
  a. Experimentele de la Geneva care costată existenţa în Protoni a PARTICULELOR CONSTRUCTOARE cu atributele relatate de noi,numite eronat PARTICULA DUMNEZEU creatoare de structuri ,de masă şi de proprietăţi ale particulelor elementare.
  b Exemplele descrise în lucrările publicate de Academicianul TEODOR ARDELEAN cu solicitările constituirii unei Conferinţe Internaţionale care să recunoască descopeirile sale şi să corecteze erorile din fizică şi din alte discipline şcolare.

  6 Sarcina electrică.
  a. „Particula Dumnezeu „
  -Nu are sarcină electrică Această particulă este Dumnezeu Păstrarea componentelor create în structurile pe care le-a creat se realizează prin forţe necunoscute.
  b ”PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN
  -Nu are sarcină eletrică.
  -Atracţia şi păstrarea componentelor prestabilite în structură se realizează pin interacţiunea fasciculelor câmpurilor de forţă emise de Particulele Constructoare din inima structurii cu câmpuri de forţă similare, emise de către o structură simplă încorporată într-o structură complexă.

  7 Descompunerea structurilor.
  a.Particula Dumnezeu
  -Protonul creat de Particula Dumnezeu,poate fi descompus , de om şi de mediul ,împotriva acţiunii creatorului care se află în structură. Dovezi: Experimentul de la Geneva.
  b.Protonul format de „ PARTICULELE CONSTRUCTOARE „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN se descompune ,prin coliziuni cu alte structuri sau shimbările de mediu,când vibraţia particulelor din componentele Protonului declanşează o forţă superioară forţei prin care componentele sunt păstrate în sistemul acestuia de către Particulele Constructoare.Descompunerea se face pe „felii „ sau pe structurile atrase şi păstrate în Proton. Dovezi: descompunerea Protonului în Experimentul de la Geneva.
  Forţa Particulelor Constructoare nu este unitară.Aceasta variază de la tip la tip de structură.În cazul Particulelor Constructoare ale galaxei , forţa transmisă de acestea se extinde pe distanţe de mii de ani lumină şi, nu permite ieşiea din hotarele galaxiei a planetelor Forţa Particulelor constructoare a protonului este cu mult inferioară forţei Particulelor Contructoare ale galaxiei

  8.Dimensiunile particulei
  a.Particula Dumnezeu
  Dimensiunile „ Particulei Dumnezeu „ ar trebui să fie uniforme în tote structurile pe care le-a creat ca Dumnezeu . (Nu este cunoscută).
  b Dimensiunile Particulelor Constructoare de structuri din Teoria Academicinului TEODOR ARDELEAN nu sunt cunoscute. Ar fi posibil ca acestea să se diferenţieze după dimensiunile structurilor pentru care au fost create.
  În cazul Particulelor Dumnezeu,dacă acestea ar exista în realitate, dimensiunea nu ar fi necesară deoarece am avea „n” Dumnezei care se desebesc între ei după dimensiune şi după capacitatea de a crea .

  9.Transformarea energiei în masă.
  a.Particula Dumnezeu
  Particula Dumnezeu transformă energia în masă.
  b.Particulele Constructoare de structuri din Teria Academicianului TEODOR ARDELEAN.
  -Energia nu există ca element sau structură fără masă.
  -O structură se descompune pe „felii” din structură în structură , din aproape în aproape ,până se ajunge la particulele elementare de genul luminii,căldurii, gravitaţiei,electricităţii ,particulelor constructoare de structuri… Fiecare particulă elementară este construită din „ceva”,iar acest „ ceva” este însăşi masa particulei.(ca materie şi nu altceva,cum ar fi de pildă noţiunea de spirit ori de duh )
  Structurile ,cu dimensiuni extrem de mici , încît nu pot fi fotografiate cu aparatura existentă ,ca şi particulele elementare, se afirmă în spaţiu ca forţă sau „energie” în stare să schimbe direcţia mişcării unei structuri cunoscute. Forţa sau „ energia „existentă generată de particula sau structura în deplasare este generată de masa , care nu se vede (Posibil ca masa să se afle la distanţe enorme de locul identificării în spaţiu a forţei respective)
  Astfel, „Particulele constructoare „ale protonului atrag din spatiu structuri complexe compuse din structuri de nivel inferior. Masa structurilor inferioare nu este remarcată cu aparatura existentă Aceste structuri , atrase în sistemul Protonului , după un anumit număr de asocieri se afirme ca masă .La desintegrarea protonului , fenomenele se repetă.
  Structurile descompuse,aflate la un anumit nivel de structurare ,nu pot fi ţinute sub observare Ele dispar şi în locul lor se observă numai forţa pe care o emană. În aceste situaţii se spune : masa s-a transformat în energie În realitate masa nu s-a transformat Ea a răms acolo, în spaţiu ca masă ,numai că nu este vizibilă de oameni Forţa pe care o emană se afirmă şi pare a fi enegia ,sau forţa în care s-a transformat masa..
  Ca urmare,masa nu se tranformă în energie şi energia nu se transformă în masă.
  Particula Dumnezeu dă masă structurilor pe care le a creat după procesul relatat mai sus ,Dar, masa nu este creată de” Particula Dumnezeu „ .Masa constatabilă în Proton este dată de particulele şi structurile atrase de „ Particulele Constructoare”.
  RUGĂM SĂ REŢINEŢI:Savanţii experimentului de la Geneva susţinînd că Particula Dumnezeu dă masă structurilor pe care le-a format şi că Particula Dumnezeu se înconjoară de structurile create,în realitate ,confirmă Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN :
  -a existenţei masei în toate particulele elementare ,
  -a netransformării masei în energie şi a energiei în masă
  – afirmarea masei în Proton şi în orice structură ca efect al atragerii şi legării din aproape în aproape a structurilor ce intră în clădirea unei structuri . (Vezi volumele aparute sub genericul Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului , unde se tratează problemele creaţiei şi a structurării materiei, publicate de Academicianul TEODOR ARDELEAN )

  10 Asemănări între Particula Dumnezeu şi Particula Constructoare de structuri
  Particula Dumnezeu se comportă ca Particula Constructoare de structuri din Teoria academicinului TEODOR ARDELEAN Exemple
  – Ambele dau naştere structurilor din Univers.
  – Ambele dau naştere identic „acelor forme” a structurilor din Univers .
  – Ambele dau naştere identic „acelor calităţi şi proprietăţi” a structurilor din Univers.
  – Ambele „aduc identic în realitate proprietăţile particulelor elementare”.
  – Ambele „aduc identic în realitate şi fac constatabilă masa structurilor”
  – Ambele „limitează identic numărul şi calitatea componentelor pentru fiecare structură”
  – Ambele” blochiază” intrarea în structura formată a alte cantităţi de materie..
  – Ambele” aşază# componetele structurilor în acelaşi mod şi la aceea distanţă unele faţă de altele
  – Ambele „obligă” componentele strcturilor să efectuieze aceleaşi mişcări în cadrul structurilor pe care le au format.

  11 Cauza luminii,căldurii,elecricităţi în Univers
  a.Particula Dumnezeu
  – Lumina, căldura,elctricitatea sunt create de „Particula Dumnezeu” în structurile în care se află înclusă (Cauza luminii,căldurii electricităţii în structurile create de” Particula Dumnezeu” nu este dezvăluită sau,materialul în cauză nu este cunoscut de noi ).
  b.Particulele Construtoare de structuri din Teoria Academician TEODOR ARDELEAN
  Lumina,căldura ,electricitatea sunt proprietăţi ,câmpuri de forţă ale particulelor elementare, care ,prin vibraţie în structura în care se află încorporate se afirma în şurul acestora.Exemplul:Particulele strălucitoare prin câmpul de forţă luminos pe care-l emit,particulele termice prin câmpul cald emis,etc

  . 12.Apariţia în Univers :
  a.Particulele Dumnezeu, ar fi Dumnezeu divizat în particule creând particulele la faţa locului,aici ,în Univers.Ar fi apărut în Univers înaintea particulelor elementare şi a structurilor , deoarece, acestea sunt create aici, de către Particula Dumnzeu.
  b.Particulele constructoare de structuri din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN sunt create pe Sfera cerească de către Dumnzeu. Au fost lansate în Universul nostru odată cu restul particulelor elementare .

  13 Particule şi structuri sub formă de semifbricate
  a.Particula Dumnezeu
  -Strutura creată de „ Particula Dumnezeu „ (cum este Protonul )se prezintă sub formă de produs finit Dovadă: utilizarea protonilor în experimentul de la Geneva
  -Protonul se regăseşte în structura Atomului de Hidrogen.,unde, împreună cu alte structuri, dă forma şi existenţa acestui atom. Ca atare,Protonul este produs finit creat de Particula Dumnezeu în Experimentul de la Geneva .În creaţia atomului,pare că ,Particula Dumnezeu a luat totul de la început creând sistemul atomului cu toate componentele sale (neutlizând structurile create la nivel inferior,adică protonii,fotonii,electronii…)
  b Particulele Constructoare de structuri din Teoria Academicinului TEODOR ARELEAN .
  -Structura formată de Particulele Constructoare (cum este Protonul), se prezintă ca produs finit în experimentele de la Geneva
  Protonul atras şi plasat în construcţia Atomului de Hidrogen se prezintă,pentru constructorii atomului, ca semifabricat.
  -Particulele elementare incusiv Particulele constructoare de structuri au fost create de Dumnezeu sub formă de semifabricate
  ( Structurile create de Particula Dumnezeu se înfăţişează tot ca semifabricate,deci, similare cu cele din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN în ipoteza introducerii acestora în structura în curs de formare. Adică ,utilizează în creţie,pentru structurile de nivel superior structurile de nivel inferior deja create.)
  14.DESEBIRI DINTRE PARTICULA DUMNEZEU şi Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului din lucrările Academicianului Teodor Ardelean:
  a.Creaţia lumii
  – După Particula Dumnezeu :Lumina este creată de Particula Dumnezeu , la fata locului , în structura care emană lumină
  -După Acad.Teodor Ardelean: Lumina este câmp de forţă strălucitor,emanat de particula de lumină creată pe Sfera Cerească de Dumnezeu .Când particula strălucitoare vibrează sub un nivel prestabilit,în jurul acesteia nu se reamarcă lumina
  b.Structurarea mteriei
  -După „Particula Dumnezeu” : structurarea mteriei în structuri se desfăşoară de Particula Dumnezeu concomitent cu creaţia structurilor.
  -După Academicianul Teodor Ardelean materia a fost creată şi lansată în spaţiul Universului nostru sub formă de particule elementare.Structurarea particulelor elementare se realizează de Particulele constructoare lanste aici ca particule elemntare.

  CAPITOLUL V „STRIGĂTE STRINGENTE RIDICATE DE PE PĂMÂNT”
  Experimentul de la Geneza cu întroducerea în lume a” Particulei Dumnezeu”,care înlătură din credinţa oamenilor şi din toate religiile lumii, a existenţei lui Dumnezeu (Spirit creator care a creat instrumentele de structurarea materiei relatate cu lux de amănunte de către Academicianul TEODOR ARDELEAN) impun celor care a formulat teoria” Particula Dumnezeu” ,şi a celor care au aderat la această teorie ,să prezinte public şi urgent răspunsuri bazate pe dovezi controlabile din care să rezulte clar,fără echivoc :
  1.Ce este realmente Particula Dumnezeu, (Duh, ?)
  2.Cum s-a ivit în spaţiul unde se afla structurile pe care le a creat.
  3. Să se arate procesul creaţiei şi a structurării materiei în cazul protonilor şi a altor structuri
  4.Dacă posedă viaţă şi dă viaţă oamenilor,speciilor de animale şi plante să se arate concret procesul creaţiei omului,animalelor şi plantelor.Să se arate cum a dat viaţă şi cum se transmite „viaţa” de la părinte la copil în cazul oamenilor,plantelor şi animalelor!
  5 Dacă are raţiune sau gîndire, să se arate concret implicarea gândirii în creaţia materiei din Univers şi a fiinţelor de orice natură.
  6. Să se demonstreze că cunoaşte autentic fenomenele din natură
  7.Să se arate comportamentul faţă de fiinţele pe care le-a creat.Le iubeşte ? Le urăşte ? Dece ,în lumea pe care a creat-o se află atâta ură, durere şi nedreptate ?
  8.Dacă înţelepciunea ei provine din repetarea experimentelor, recunoscându-şi greşelile şi omisiunile le îndreaptă prin creaţii de structuri mai pefecţionate ?.
  9.Durata de existenţă a Particulei Dumnezeu .
  10 Să se arate procesul apariţiei,afirmării şi dispariţiei a luminii,căldurii,electricităţii,magnetismului,gravitaţiei şi mirosului.
  11.Să se arate procesul mişcării fotonilor de lumină,sau altor structuri ce pleacă din Soare
  12. Să se arate procesul absorbţiei şi a emisiei de radiaţii în cadrul atomilor.Unde se afla plasate aceste radiaţii în atomi.
  13 Să se demonstreze mişcarea componenţei vântului solar şi cauza care determină structurile acestuia să se deplaseze în spaţiu.
  14.Să se arate procesul în care energia este transformată în masă şi a masei în enegie.
  15.Să se se demonstreze fizic ,ce este energia din Univers.
  16.Să se arate ce este lumina în peştii aflaţi pe

  • Acest artcol se transmite din oraşul Arad ţara România,Continentul Europa.
   Este scris în limba română

   DESCOPERIRI ARHEOLOGICE EXCEPŢIONALE
   PETROGLIFELE DIN CHINA ATESTĂ CĂ ISUS CRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU ŞI, ÎN CELAŞI, TIMP DUMNEZEU
   Titlul lucrării pe internet; PETROGLIFE .jpg- WORDPAD
   Galeriile foto Windows Live

   CAPITOLUL I ISTORIA ACESTOR DESCOPERIRI SENZAŢIONALE
   În vara anului 2014 pe ecranul computerului am aflat un articol
   însotit de fotografia unei piese arheologice decoperită în China. Nu am dat importanţă denumirii articolului şi autorului .După câteva zile am dat din nou peste articol.,Am fotografiat piesa..Nu am sesizat nimic.Fotografiea unei piese arheologice. Atât !.. Am trecut mai departe. După 2-3 săptămâni am căutat fotografia pentru rexaminare şi obţinere ,cu ajutorul computerului ,textul imprimat pe piesă .Nu am aflat fotografia…S-a pierdut. După alte zile,am cătat din nou fotografia,. Nu s-a mai aflat. În 27 octombie 2014 am dat peste titlul articolului scris de savantul chinez. …Am încercat să-l deschid cu mai multe programe,În cele din urma computerul la deschis cu pogramul WordPad –Computerul a transmis date statistice despre piesa arheologică . Conţine 600 pagini format A/4.Textul era scris în alfabetul englez dar cuvintele într-o limbă necunoscută. Am încercat să traduc .cu ajutorul computerului .câteva cuvinte în limba română. Nu am reuşit.Am lăsat textul în pace. Au trecut din nou câteva zile.Iar am dat peste text Par-că, cineva nu mă lasa in pace.Îmi punea mereu în faţă imaginea acelui articol pierdut După alte zile am reluat din nou textul decis să cunosc tema informaţiilor transmise de către autorul piesei arheologice .Am luat în lucru primele 9 randuri din textul transmis de computer..Presupuneam :în aceste rânduri se află tema informţiilor scrise pe Petroglifele din China.
   ACUM după realizarea traducerii CONSTAT : MĂ AFLU ÎN FAŢA unor descoperiri arheologice de importanţă colosală.,aproape , asemănătoare, cu descoperirea piesei argheologice Scriptu Lui Ra (Sfanta Scriptură ) DESCOPERITĂ tot de către subsemnatul în apele Crisului Alb din localitatea Zărand,jud Arad ţara Rmânia continentul Europa)Textul de pe Petroglife se adresează Asiei şi intregii omeniri,.
   Autorul Petroglifelor deschide textul cu informaţia existenţei în Univers a două Uniuni de fiinţe conştinete .Una este subordonată lui Dumnezeu,alta lui Lucifer.Faptele şi căile oamenilor se înregistrează într-un document numit ADRESA DE E-MAIL .Universul a fost creat de către Dumnezeu şi de Isus Cristos..Histos nu este perfect cunoscut de oameni,iar unii sunt duşmani Acestuia..Trimite informaţii care se referă la vremurile noastre , intalarea unui Sistem Cosmic „SISTEMUL ARMONIEI LUI HRISTOS.,ura OAMENIlOR existenţa unui lucru retras de la vederea lumii.,care după cercetările efectuate este Templul Sfînt al Edenului de la Zărand-România Europa acoperit cu cenuşă vulcanică,retras de la vederea lumii Autorul declară că vizitează Pamântul de mai multe ori,O vizită are loc in anul 2000 , an anterior unor evenimenet importante pe Pământ ,
   OPERA este compusă din episoade ,părţi din evenimente reale sau din evenimente profetice Informaţiile sunt scurte încheindu-se cu salutari .Evenimentele sau fenomenele cu urmări cataostrofale nu au nume.In locul titlului SE PREZINTĂ partea esenţială care domină evenimentul . Exemplu:la un moment da universul va fi dominat de sistemul electronic. Existenţa unui plug. Peioada care se va instala în Univers SE SIMTE . Noul Sitem Cosmic se instalează prin convulsii grave ce depăşesc tot ce se cunoaşte de om. .
   Autorul este un spirit pozitiv de grad superior din jurul lui Isus. Cunoaşte secrete din conducerea,organizarea şi viitorul Universului.Este slujitorul lui Dumnezeu şi a lui Isus Cristos.FACE UN APEL CĂTRE OMENIRE.

   In mai multe rânduri scrise pe Petroglife computerul a dat peste propoziţia ‚ ESTE EA.Cine ESTE Ea ? O Etapă in existenţa Universului Este descrisă în Scriptură şi face parte din Sfanta Scriptură Este parte din viitorul Universului şi a omenirii Ea refletă contradicţiile din orientul mijlociu,spaţiu atenian ,afirmarea sistemului electronic,instalarea unei noi lumii in care boala şi moarte nu vor exista .

   CAP.II DESPRE TRADUCEREA TXTULUI IMPRIMAT PE PETROGLIFE
   Textul Petroglifelor din China este format din semne…Fiecare semn reprezintă o literă de la începutul cuvântului.Ca atare, cele 600 pagini transmise de computer formează 6oo de pagini formate din prima literă a cuvintelor. Mii de pagini format A /4. Cele 9 rânduri traduse de subsemnatul conţin aproximativ 500 de cuvinte.
   Sensul UNUI cuvânt imprimat pe Petroglife , uneori, de la limbă la limbă , este tradus diferit În această situaţie, propoziţiile de pe Petroglife au înţeles. numai în ipoteza aflării sensului pentru cuvintelor din propoziţie..Aflarea sensului , pentru fiecare cuvânt, este determinat de cuvintele cheie din popoziţie,frază sau chiar din mai multe fraze.. Computerul prezintă sensul fiecărui cuvânt în cele 8o de limbi folosite de Google Descoperind cuvintele cheie din propoziţie în număr cât mai mare, şi aşezand lângă acestea cuvintele cu sens adecvat, avem propoziţia formată din aceleasi cuvinte de pe Petroglife cu înţelesul nealterat.( Introducând în propoziţie un cuvânt cu alt sens decât restul cuvintelor cheie se obţine o propoziţie sau frază fără sens sau „şchioapă „ )
   În timpul traducerii ,pe ecranul computerului au apărut precizări şi adăugiri la explicatiile date de subsemnatul. Le am tradus in limba romănâ şi inclus în articolul de faţă .Mulţumim pe această cale persoanelor care le-au au trimis şi m-au ajutat pentru traducerea acestor rânduri de pe Petroglife .
   Petroglifele relevă că,în trecutul îndepărtat pe pământ a existat o singură limbă,(limba în care s-au scris Petroglifele)Ulterior ,limba s-a pierdut,şi in fiecare limba vorbită azi pe Terra se află cuvinte cu intelesul ce-l avea pe timpul existenţei acelei limbi.Aceasta diversificare a limbilor ,conform Bibliei ,s-a produs după potopul de pe vreme lui Noe,respectiv odata cu Turnul Babel.Descoperirea Petroglifelor, cu limba unică pe Terra ,este DOVADA materială care atestă REALITATEA Turnului Babel şi împrăştierea oamenilor pe pămant.
   Procedeul traducerii cuvintelor şi oprirea la cuvintele care explică sensul propoziţiilor şi a frazelor s-a aratat mai sus.Deoarece , computerul este obligat să caute cuvintele care încep cu o literă şi apoi să le aşeze în propozitie cu sensul existent,deci o muncă colosală, am tradus de mai multe ori textul de pe cele 9 rânduri din Petroglife pentru a mă convinge că aparatul a transmis corect cuvintele din care se formează propoziţia . Am constatat : cuvintele transmise,chiar în ipoteza informaţiilor luate din realitaţi diferite,în esenţă, exprimă sensul propoziţiei luată în considerare de catre subsemnatul pe baza cuvintelor cheie la care s-a oprit computerul Nu schimbă înţelesul propoziţiilor din această lucrare.Savanţii care au pus la punct această tehnologie,pentru care au obţinut licenţă,merită toată recunoştinţa omenirii.Fără munca acestora nu se cunoşteau informaţiile transmise de civilizaţiile din cosmos sau dispărute..
   CUVINTELE traduse de computer în limba română le redăm cu litere majuscule,aşa cum au fost traduse de aparat .Cuvintele prin care explicăm fenomenle sau completăm propoziţia,în cazul în care nu rezultă din cuvintele traduse şi prezentate de computer,le-am scris cu litere minuscule.Sunt opiniile noastre.
   Traducerea unui cuvânt regăsit în mai multe limbi se prezintă în propoziţie o singură dată,preluat din varianta care exprimă mai clar sensul restului de cuvinte din propoziţie .
   DIFERENŢA dintre traducerea obişnuită ,a unui text dintr-o limba în altă limbă,traducere efectuată de către traducătorii existenţei in toate ţările şi traducerea textului de pe Petroglife în limba română- sau in altă limbă -este enormă. Cunoştinţele cerute traducerii textului din Petroglife,şi munca necesară acestei traducerii, prin utilizarea celor 80 de limbi cunoscute de internet nu se compară cu traducerea unui text dintr-o limbă în altă limbă deşi ambele activităţi poartă numele de traducere.
   Textul de pe PETROGLIFE este prezentat de computer în limba engleză, fara a cunoaşte sensul nici pe piesa arheologică şi nici în limba engleză .Cuvintele în limba engleză sunt căutate în toate cele 80 de limbi , vorbite pe Terra, din traducerile Google. Găsite sunt traduse în limba română.Unele cuvinte se regăsec într-o limbă,altele în altă limbă..Există cuvinte netraductibile în nici o limbă.În locul acestor cuvinte computerul prezintă semnul figurii geometrice a patratului.

   CAPITOLUL III SISTEMATIZAREA CUVINTELOR TRADUSE IN TEXTUL NOSTRU
   Pentru că nu urmărim ducerea în eroare a oamenilor, ci cunoaşterea adevărului , fără nici un rabat, relatăm mijlocul prin care s-a realizat traducerea pentru a fi verificată de persoanele interesate.
   1.) Cele 9 rânduri traduse de pe Petroglife le prezentam pe linie orizontală .Sunt formate din litere ,aşa cum apar semnele pe piesa arheologică. Identificarea acestor semne pe Petroglife şi transpunerea în alfabetul folosit de limba engleză, sunt descoperiri ale savantului care le a furnizat internetului pe bază de licenţă. Traducerea noastră ,în această fază, constă în gruparea literelor pe veticală considerându-le literă de început al cuvântului
   ( Vezi mai jos această grupare de litere ).
   2)Pe linie verticală prezentând litera prezentăm un cuvânt. În câteva cazuri , răzleţe prezintăm cuvântul format din mai multe litere ,pentru că, in traducere , cuvântul nu alterează sesul propoziţiei şi a frazei .
   3)Pe linie orizontală, în dreptul fiecărei litere , din şirul scris pe verticală,avand în faţă semnul = relatăm cuvintele şi limba în care cuvintele respective au fost descoperite şi traduse de computer în limba română Aceste cuvinte sunt traduse şi scrise cu litere majuscule . Computerul le-a transmis direct,prezentându-le pe ecran sau ne a trimis la ele prin mesajul,sau atenţionarea de forma :IMBUNĂTĂŢIŢI ACEASTĂ TRADUCERE.”.
   Cuvintele scrise cu litere minuscule după cum am relatat ,sunt formulate de către subsemnatul,ca explicaţii la cuvintele scrise cu litere majuscule.
   -Semnul întrebării pus la traducere , in locul cuvintelor , indică neaflarea cuvântului în cele 8o de limbi utilizate.Cuvintele s-au pierdut din graiul oamenilor- ori sunt alterate pe Petroglife.

   .
   CAPITOUL IV TRADUCEREA TEXTULUI ÎN LIMBA ROMÂNĂ
   ATENŢIUNE .l)Cuvintele cu litere majuscule sunt aflate de computer în limbile existente, echivalente semnelor de pe Petroglife.
   2)Cuvintele cu litere minuscule sunt fomulate de Expertul Judiciar Teodor Ardelean sau de personal al internetului,care ne a ajutat intervenind cu aceste cuvinte pentru înţelegerea sensului dat de cuvintele cu litere majuscule

   I. Rândul 1 de pe fotografia Petroglife descoperite in China , este redat de computer astfel:

   éÝP’ɲOSˆ¸Lł¸Cň’_ô”._壂r_PĹÔdK*_MZşt¬$ěĂoť4 _ý˛¤-_´«kŰ@_O+F__ĺŽĐ7»5}ă

   T R A D U C E R E A:

   é =A L T E R N A T I V Ă în sensul de Titlul al lucrării , (
   (Traducere din Limba Igbo)
   STELE (Traducere din Limba Slovacă) sau Sisteme de uniuni
   formate din Fiinţe conştiente,cu OBICEIURI , chip sau forme de
   purtare contradictorii (Traducere din Limba Hausa) şi ATAC (
   Traducere din Limba Maghiară) În Cosmos există
   Y = DOUĂ (Traducere din Limba Turcă ). Ele vămuesc,sau determină
   valoarea faptelor şi căilor parcurse de oameni şi relaţiile dintre oameni.
   Sunt subordonate lui Dumnezeu sau lui Lucifer. Observaţi: conform
   limbii Slovace cele două Uniuni sunt oragnizate ÎN STELELE
   Sistemului cosmic.
   P = ?
   ’É = ADRESA DV DE EMAIL ( Traducere din Limba Turcă) cu
   faptele ascunse sau efectuate în văzul lumii ACOLO EXISTĂ ,Sunt
   evidenţiate de fiecare din cele două Stele .(Traducere din Limba Igbo)
   ESTE cunoscută (Traducere din Limba Galiciană)
   DE conducătorul Stelei ,sau Uniunii (Traducere din Limba Albaneză)
   O = FAPTELE DV. rele , aproximativ ( Traducere din Limba Bosniacă) ,
   CA MINGEA ,de mai multe ori ( Traducere din Limba Turcă )
   S = şi CĂILE parcurse (Traducere din Limba
   Ebraică ) lovesc faţa conducatorului Uniunii spiritelor pozitive.

   ¸Lł = Aceste două litere ¸Lł provin din numele a două Fiinţe careau creat şi
   conduc Universul . Petroglifele fac distinctie între cele două Fiinţe
   prezentîndu-le cu litera L majusculă şi litera l minusculă,tăiată oblic..
   ĺŁ = LL În această situaţie, Petroglifele prezintă pe locul unul litera ĺ
   minusculă şi pe locul doi litera L majusculă tăiată oblic. Forma de
   prezentare ¸Lł sau ĺŁ este determinată de fenomenul în discuţie din
   Univers sau acţiunea Uneia sau a Alteia .Întotdeauna cele două
   Fiinţe sunt prezentate împreună . Taina este determinată de realitatea
   celor două fiinţe şi situarea lor în acelaşi sino-Această realitate este
   descrisă pe piesa arheologică SCRIPTU LUI RA DESCOPERIT DE
   SUBSEMNATUL PE Crişul Alb din hotarul comunei Zărand
   România – Europa . De asemenea, ca adevăr este descrisă în
   Noul Tetament. Exemplul : „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl,dar Tatăl este
   mai mare decât mine Ioan Cap XIV/ 10-11.Pentru ambele Fiinţe
   puterea de creaţie şi anihilare a creaţiei este infinită..
   Piesa arheolgică descoperită în localitatea Zărand,judetul Arad,
   ţara România, Europa prezintă aceste FIINŢE cu numele de Ra şi Ri
   Sunt redate în texte tot sub forma a două litere: litera R majusculă
   pentru Ra şi litera r minusculă pentru Ri.Uneori prin R se inţelege
   atât Ra cât şi Ri.Analog, pe Petroglife apare LL

   ¸C = Cuvânt necunoscut. În realitate , se referă la faptele tale
   RELE. Acestea ca mingea lovesc faţa lui LL sau Rr Efectul se
   transmite asupra temperaturii din Univers,constatat în acest secol sub
   forma încălzirii globale .Pe ecranul computerului,unde se arata
   traducerea, au apărut următoarele cuvinte
   xe ô tô, ô vuông
   În traducerea făcută din Limba Maghiară şi din Limba
   Sârbă acest text în Limba Română înseamnă:
   : MEDICUL PENTRU BOLNAV PRONUNŢĂ OF
   .
   Ň = APEL (Traducere din Limba Igbo ) .Apelul este o chemare adresată
   maselor ( Dicţionarul Limbii Române Literare Contemporane)
   ’ = LA (Traducere din Limba Igbo )
   _ô”._ = HE ( Traducerea din limba Turcă.)Cuvântul „He” este cuprinsul
   chemării _ô”._ imprimat pe Petroglife .Cuvântul, He , din Limba
   Turcă tradus in Limba Română , prin traducere din Limba Turcă.,
   conţine Apelul făcut către omenire de autorul Petroglifelor din
   China .Conform computerului „ HE „ tradus în limba română este
   format din două cuvinte. „H şi la „ Litera H majusculă povine de la
   numele de HRISTOS .Cuvântul „la” este .prepoziţie.Prin urmare
   apelul sau chemarea făcută de către autorul Petroglifelor din China
   înseamnă VENIŢI LA CRISTOS DUMNEZEU !
   Lł = LL . Sunt două litere .Acestea provin de la numele purtat de către
   două Fiinţe .Pe piesa arheologică , descoperită de expertul judiciar
   Teodor Ardelean în apele râului Crişul Alb din localitatea Zărand
   judetul Arad ţara România,continentul Europa ,Ra şi Ri sunt creatorii
   şi conducătorii Universului.În Noul Testament poarta
   denumirea:Dumnezeu şi Hristos.Observăm :în fond e vorba de
   aceleaşi FIINŢE. (Dumnezeu ,în Noul Testament, este numit şi „La !
   Exemplu LA-MA…. Dumnezeul Meu „La „… Matei Cap, 27 vers 46
   Vezi volumul Creaţionism Ştiinţific-Arheologic,Istoria nefalsificată
   a omenirii Manual Internaţional, autor Expert Judiciar Teodor
   Ardelean Ed. Spectrum Arad ISBN 978-973-0-15486-3/ 2013)
   Numele celor Celor două fiinţe creatoare ale Universului LL de pe
   Petroglifele din China se regăsec şi în numele lui Dumnezeu din
   religia mahomedană AL-LA-H .
   Deci, dovezile arheologice arata că Universul a fost creat de către
   două fiinţe din care una se numeste Hristos
   PĹÔd = CONVENŢIONAL PLOD,COPIL, CU DESTINAŢIE DE
   CORVOADĂ ŞI MOARTE (Traducere din Limba Africană si
   Bosniacă .) Este Ri fiul lui Ra descris în Noul Testament cu numele
   de Hristos .Pe piesa arheologică de la Zărand – România-Europa
   apare cu numele de Ri, Riţu,Mesia,Hristos,Kristos, Cristos şi Isus . .
   IESE sau vine .pe TERRA cu TROPĂIT sau zgomot (Traducere
   din Limba Kazahă ) cunoscut cu numele de
   K* = KRISTOS.. Acesta

   – = TREBUIE ( Traducere din Limba Uzbecă ) să facă cunoscut
   adevărul .
   M = M F (Traducere din Limba Turcă) Barbaţilor şi Femeilor
   Z = DE LA naşterea sa… a lui Kristos (Traducere din Limba Poloneză)
   LA Z … la zi cât timp va exista acest Univers(Traducere din
   Limba Turcă)
   t ¬ = NU ,va fi acceptat de „amatori” ( Traducere din Limba Suedeză )
   Care -l vor accepta ( pe Critos ) vor pierde
   Ş = LOCURILE ŞI MUNICIPIILE (Traducere din Limba Azerbaidjană
   ŞI CĂILE (Traducere din Limba Africană ,şi Suedeză),ba CHIAR
   LOCUL DE MUNCĂ( Traducere din limba Yoruba ),CU ,TONE
   de lucrări sau cărţi realizate: etc. (Traducere din limba Turcă)
   $ = ?
   ě = EDITURA …(Traducere din Limba franceză,) şi
   ADRESA DVS DE E -MAIL. ( Traducere din L.Turcă) nu vor fi
   afectate de aceste atitudini a le amatorilor.Nu se cunoaşte persoana
   din Petroglife la care s.a adresat autorul cînd a spus: Editura şi
   adresa dv, de e-mail nu vor fi atinse.În realitate in decursul
   veacurilor au existat perioade de restricţii pe linia publicării de lucrări
   avand ca temă Dumnezeirea şi creaţia.Chiar şi ativitatea
   subsemnatului a fost atinsă de aceste restricţii

   Ă = ACEŞTI AMATORI ,care au combătut creaţia şi pe Hristos
   (traducere din limba Islandeză ) AU CONECTAT ( Traducere din
   L.Olandeză) şi ACTUALIZAT (Traducere din Limba C.Haitiană )
   DATELE SALE ,ale lui Hristos , (Traducere din Limba GALEZĂ)
   O = DESPRE … naşterea,activitatea sa etc ,convenşional ca iarba (
   Traducere din limba Bosniacă,Poloneză,)
   Ť = ÎN NOUTĂŢILE ZILEI ( traducere din limba Albaneză)
   Lucrările autorilor au fost răstălmăcite şi publicate ca lucrări
   proprii,originale ale amatorilor

   . E NEVOIE DE ÎNTOARCERI de răsturnări a
   informaţiilor eronate şi false(Traducere din Limba Poloneză )
   Prin astfel de mijloace adevărul despre Dumnezeu şi creaţie a fost
   alterat..În această situaţie se află din nou şi lucrările subsemnatului
   contestate şi răstălmăcite pe unele postări efetuate pe internet.

   4 = AŞ DORI SĂ ÎNCHIRIEZ UN VEHICUL CU TRACŢIUNE
   INTEGRATĂ zice autorul Petroglifelor ( Traducere din Limba
   Turcă )pentru a transmite adevarul în toată lumea.Pentru a dovedii
   fiecărui om falsul produs.. (Vezi ce este tracţiunea integrată în
   manuale de Fizică . Azi,dorinţa autorului Petroglifelor este realizată
   prin descoperirea teleizunii şi internetului şi publicarea lucrărilor
   subsemnatului şi ale altor auori cu acete teme-
   ý˛¤- =?

   _´« =FEREASTRA RIDCATA ! (Traducere din Limba
   Franceză) pentru cunoaşterea adevărului.
   _ -SALUTĂRI DIN ( Traducere din L.Turcă).MĂ
   SIMT EXCELENT (Traducere din Limba Punjabi. ) pentru
   dovezile care vor fi furnizate oamenilor şi întoarcerea ce se va
   realiza.!

   k = PENTRU modul în care s-a rezolvat problma.
   (Traducere din Limba Bosniacă)
   U: = PENTRU TINE,PENTRU VOI (Traducere cu Limba Africană )
   , u nás, u sebe, prst u nohy ( mesaj primit pe internet)În traducere din
   Limba Ceha mesajul conţine următoarele:pentru noi împreună
   ,care suntem foarte mici,ca degetele de la picioare.,
   PENTRU ISUS !( traducere din Limba Maghiară)

   @ = @ RIDICA FEREASTRA ( Traducere din Limba Franceză) sau
   propovăduie aceste realizări ),MĂ SIMT EXCELENT (Traducere
   din Limba Punjabi).SALUTĂRI DIN ..(Traducere din Limba Turcă
   ) pentru
   O+F = BĂRBAŢI ŞI FEMEI ,
   ĺ = PENTRU ( Traducere din Limba Norvegină ) :
   Ž = COMPANIA DEVI, INTELEGENT VARME. …

   De asemenea,
   COMANDAT,ORDONAT ŞI PESTE TOT
   UNDE SE CONDUCE EVIDENŢA (Traducere din Limba
   Bosniacă )ADAUGĂ TU (Traducere din Limba Hausa şi Igbo )
   Adeca, lucrarea scrisă pe Petroglifele din China să fie ordonată şi
   trimisă peste tot unde se conduce evidenţa activităţilor omeneşti
   Dovada materială a evidenţei în cosmos a tot ce vorbim s-a aflat de
   subsemnatul la examinarea fotografiilor transmise de internet de
   pe câmpul de luptă , dintre spirite, pentru Eden .În aceste fotografii
   Computerul a dat peste convorbirea a doi piloţi ce atacau
   Edenul.Cuvintele au fost trimise pe computer Vezi Volumul
   Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria nefalsificată a
   Judiciar Editura Spectru SRL Arad 2013. Deci,tot ce vorbim se
   înregistrează şi păstrează undeva,în mai multe locuri în spaţiu . .
   Đ = …. LEA , … MII (Traducere din Limba Catalană)
   Întrucât aceste cuvinte ,se află în continuarea
   frazelor de mai sus,prin care se cere trimiterea informaţiilor
   inclusiv la Intellegent varme, subsemnatul consider că traducerea
   acestor randuri din Petroglife în anul 2014 se va trimite în Univers
   la proprietarii de Uniuni şi pretutindeni unde se conduce
   evidenţa faptelor omeneşti. Ca atare ,cuvintele…LEA MII se referă
   la „a treilea mie” de ani.când aceste Petroglife vor fi partial traduse
   şi informaţiile publicate pe internet. ,
   7 = DE 7 (Traducere din Limba Turcă ) ori
   » = VA TREBUI ( Traducere din limba Turcă ) acest lucru publicat!
   5} = DE 5 ( Traducere din L. Albaneză) ACEST LUCRU (Traducere
   din Limba Igbo) A FOST ACTUALIZAT cu … (Traducere
   din Limba Creolă Haitiană )
   Ă = DATELE SALE.( Ale cui ? A le lui Cristos Traducere cu Limba
   Galeză)..ACESTE DATE UMPLE DE URĂ PE ACEŞTI
   AMATORI ( Traducere din limbile Igbo,Islandeză şi Yoruba )
   Amatorii de la acestă literă sunt toţi acei care au cercetat pe Cristos
   relatand neadevăruri . sau promovând conectări scăzute din ceiace
   se cunoaşte despre El .Se opun cu ură la cunoaşterea de către
   oameni a datele Sale.
   ( Vezi ideia în continuare la randul 2. )

   Expert Judiciar Teodor Ardelean
   Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor
   Academcian al Academiei de Studii Înalte Iaşi

   II.Rândul NR 2 de pe fotografia Petroglifele descoperite in China , este redat de computer
   astfel:

   T R A D U C E R E A:

   ´`$ť_Ů hs˛ž © ; ¸Ě=_ –šĂLAR“ &yéĹ_K»_űg˘ŻŁ‡ Ë

   T R A D U C E R E A:

   l_ = SE TRIMITE informatii
   š = C (cu sau către locurile unde se conduce evidenţa
   faptelor omeneşti
   Ž = INTELLEGENT VARME
   Ră = MEMORIA
   F = F M

   Ú† = SUNAŢI,BATEŢI ,CĂUTAŢI,CERCETAŢI
   Ţ = PENTRU
   ń =? cunoaşterea adevărului
   y ? ŞI
   Žk’ = NU
   # = ascunderea lui
   z = cu…
   ¸l = ? răspuns de forma
   ţ = IMEDIAT
   +– = cu ADAUGIRI ÎN PLUS SAU MINUS fata de
   adevăr,sau realitate.Abordarea în acest mod a
   a problemelor,a necunoaşterii
   SUNT INTERZISE .
   Ř = CERCETAREA trebuie să fie completă
   C• = 100 la 100
   Ń = 100 nu permite adăugiri sau reduceri

   | = ?
   Ďę = DE ASEMENEA nu conduce
   L = LA
   W = VICTORIA LUI
   ž = § Ra şi Ri )
   J =?
   w = GREUTATEA se află în
   _‘”_ł =? lucrarea ….
   4 = ALINIATUL 4
   | = ?
   j´} =?Autorul nu arată numele operei in care se află
   aliniatul 4
   ű = DE
   g˘ = SUBLINIAT
   Ż = SUNETUL DE LEMN ( Aceste sfaturi nu vor fi urmate în
   cercetare şi informaţiile vor
   Ł‡ = ?
   Ë = ASCUNDE adevărul.

   Expert Judiciar Teodor Ardelean
   Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor
   Academcian al Academiei de Studii Înalte Iaşi

   CAPITOLUL V CONCLUZII ŞI PROPUNERI

   1 Obiectivul nostru a fost: să constatăm cu ajutorul TEHNICII de vărf dacă informaţiile transmise PRIN Petoglifele din China
   vorbesc despre Dumnezeu,Isus Cristos şi creaţie. Aşteptările sau adeverit.Populaţia Asiei ,in trecutul îndepărtat avea aceeaşi credinţă in Ra şi Ri ca populaţia Europei,respectiv din Dacia.Dovadă Petroglifele descopeite în China. Dacă populaţia Asiei nu avea cunoştinţă despre Dumnezeu şi Isus Cristos la ce-sau scris textele pe aceste Petroglife ? Textul doevedeşte că autorul se adresa oamenilor care au trait în Asia şi vor trai pe Terra.
   2- Vechimea Petroglifelor din China nu este cunoscută.În schimb, din informatiile de pe Petroglife cu privire la :
   a) Tehnologia producerii şi scrierii care depăşeşte cunoştinţele şi tehnica folosită de omenire în perioada anteioară anului l500 după Cristos ,dovedeşte că s-au scris în perioada Inter Europeană, după împrăştierea oamenilor pe pamant,respctiv după Turnul Babel.In acele vremuri ,oamenii posedau cunoştinţe dobandite în perioada Edenului,Cunoşteau scrisul şi cititul,matematică şi fizică supeioară,( vezi pe Petroglife problema electronilor sau imprimaea pe piatră a textelor cu mii de pagini format A/4)
   b)Informaţiile despre apostolul Iacob care a trăit în secolul I a e.n.,contradicţiile din orientul mijlociu şi alte asemena fac parte dib domeniu profetiei.
   c)Probleme de fizică superioară, de electricitate ,probleme din domeniul forţelor de la nivelul electronilor,probleme de organizarea Universului pe baza Sistemului HS (SISTEMUL ARMONIZAT A LUI HRISTOS)
   asemănător cu un Pămant nou şi un cer Nou din Apocalipsa Cap. 21 şi Cap.22,
   probleme de evidenţa faptelor omeneşti deschise pentru fiecare individ in mai multe locuri in Univers,relaţia dintre Dumnezeu şi Isus Critos redată în semnul grafic special al paragrafului § fac parte din domeniul tainelor de la nivelul conducerii Universului. Erau cunoscute în perioada Indo Europeană După aceasta s-au uitat ,reluându-se de Isus Cristos,dar fără să se extindă pe tot Pământul Sunt permise pentru informarea oamenilor din seolul XXI

   3.Din cele 9 randuri traduse rezultă o seie de informaţii despre care omenirea nu avea cunoştiinţe.Nu le enumerăm.CITIND ACEST ARTICOL VETI CONSTATA Sunt INFOMAŢII DESPRE CARE NU ATI AUZIT .
   4) Petroglifele din China şi Sriptu lui Ra de la Zărand, descoperindu-se in aceste vremuri sunt dovadă materială : ambele au fost trimise omenirii de către spiritele pozitiv,extraterestre din cosmos

   5 REALITATE sau ipoteză. Citind cele 9 randuri traduse de pe Petroglifele din China pentru a depista momentul sau perioada la care se referă autorul cu privire la plug şi la sistemul electronic chiar subsemnatul rămân nedumirit .Fenomenele prezentate fac parte din domeniul realităţii . Dar, sau produs , se află în apropierea noastră , ori se vor produce in miile de ani ce urmează zilelor noastre? Suntem atenţionaţi despre ce se pregateşte dacă nu ne îndreptăm sau ne aflăm
   în apropierea sezonului de arat ,în apropierea SCADENŢEI timpului de existnţă a plantelor nefolositoare ?

   Plugul prin brazdele sale ingroapă plantele nefolositoare şî pregateste terenul pentru plante folositoare.
   Sistemul electronic şi electricitatea ,similar plugului vor înlatura oamenii ca plante nefolositoare ? Vor pregati terenul
   pentru instalarea lui ESTE EA sau Universul descris la Capitolul XXI din Apocalipsa ? Plugul şi sistemul electronic produc fenomene care aseamănă unele cu altele ca denumire dar nu ca efecte şi intinderi în spaţiu (Sistemul electronic descompus generează temperaturi şi energii de spulberare a corpurilor cosmice.)Din faptul că Petroglifele vorbesc despre electricitate,sistem electronic şi grupe de specialişiti ,rezultă că secretul acestora este deţinut numai de spiritele pozitive subordonate lui Dumnezeu şi lui Hristos .
   În această situaţie sistemul electronic cosmic ar fi mijlocul de înlocuire a Universului ,sau partea din acest Univers, dereglată de către spiritele negative şi de către oameni!Fenomenul ar fi unicat, nerepetat în Univers Din acastă pricină autorul Petrogliflor nu află cuvinte care să exprime mărimea fenomenului . Pe rândul 7 la semnul —_ el declară ÎMI TREBUIE MĂRIME NORMALĂ .

   6 )Informaţiile de pe Petroglifele din China ,traduse de computer în cuvintele relatate îm acest articol,coroborate cu alte dovezi ştiinţifice descoperite cu ajutorul tehnicii de vărf de ultima generaţie, Internet şi Satelit , la care se adaugă concordanţa dintre informaţiile autorului că va coborâ pe pămant în anul 2000 intr-o misiune specială,in care personal vad şi aducerea piesei Scriptul-lui Ra şi plasarea ei pe limba de pământ ce iesea de sub ţarmul râului îninte ca eu să merg la Crişul Alb,plus informaţiile de pe Petroglife că acolo se află un lucru important retras de la vederea lumii,care concordă cu Templul Sfant al Edenului atestat de fotografiile satelitului american , mă determină să dau crezare 100% informaţiilor de pe cele 9 rânduri pe care le lansez pentru studiul internaţional . .Sunt realităţi şi nu ipoteze.Problema neclarificată ţine de data producerii fenomenului. Acesta ,se va afirma în viitor , aşa um susţin aproape toate religiile ? Cât de îndepărtat este acest viitor ?
   .Suntem, vizitaţi de reprezentanţi ai celor două civilizaţii din Univers, suntem manevraţi în gandire şi săvârşirea difeitelor fapte fara să ştm nimic..Mai mult decât atât.Unii oameni săvârşesc fapte cu consecinţe grave şi declară că nu îşi dau seama ce s-a petrect cu ei în momentul luării acelei deciziei , s-au a pierderii pentru fracţiune de secundă a controlului , dar sufcent să intre în coliziune cu alt autoturism.Tot în aceasta categorie se incadrează multe cazuri de delapidare,de insuşirea banului public cu regretul subiectului pentru fapta comisă..

   7 Azi 28 decembri 2014 am aflat pe ecranul computerului, fotografia Petroglifelor din China,despre care , în articolele transmise pe internet spuneam că s-a pierdut.. .Pe ecran a apărut o pagină de internet A/IV în care sunt redate mai multe figuri de oameni ..Figurile sunt realizate cu mâna,fiind mai mult desene decat fotografii .Toate conţin numai capul şi partea superioară a bustului .La unele capul se continuă cu bustul Altele aseamănă cu oamenii zilelor noastre avînd gătul bine conturat Nici o fotografie nu are barbă. În jurul capului se observă părul sub formă de coroană.( Coroana nu suntem siguri că este formată din părul subiectului ori din semnele textului scrise cu alfabetul propriei civilizaţii,deoarece in aceste cununi se remrcă semne similare literelor,)Fondul plăcii este de culoare albă.Figurile sunt redate în culoare cărămizie. Ochii persoanelor sunt de culoare cărămizie amestcat cu negru .Toata pagina ,inclusiv figurile ,sunt încărcate cu semne aproape indicifrabile. Sunt semnele literelor sesizate de computer şi transmise sub forma celor aproape 600 pagini text.
   Figurile nu apartin speciei umane. Concluzia noastră se intemeiază pe desenul celor două persoane la care capul se continuă direct cu bustul fără gât. Forma acestor două corpuri se apropie de forma corpului numit Zeiţa Neagră (descoperită pe raul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand judeţul Arad din România-Europa ).Dacă aceste două fiinţe nu aparţin speciei umane, considerăm că şi restul persoanelor care aseamănă omului în realitate , fac parte din lumea celor două fiinţe .

   8 )Rugam ,pentru triumful adevarului,distribuiti acest articol în toate ţările Asiei,Africii.Americii, Europei ,Oceaniei,conducerilor de univesiăţi, guverne şi religii , prietenilor şi cunoscuţilor,
   9 )RUGĂM FACEŢI LEGTURA ŞI SESIZATI DESPRE TRADUCEILE NOASTRE PE SAVANTUL DIN CHINA care a publicat pe internet articolul, Petroglifele din China
   pentru a lua legătura cu mine şi a stabili ce este de făcut în continuare .(Subsemnatul nu am adresa şi nici numele Domniei sale )
   Expert Judiciar Teodor Ardelean
   Specialist în studiul documentelor şi a fenomenelor.
   Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi România.

 2. Teodor Ardelean
  Expert Judiciar
  Specialist în studiul documentelor

  CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC
  ISTORIA OMENIRII
  MANUAL INTERNAŢIONAL

  INTRODUCERE

  Experimentul Şiinţific de la Geneva şi atentatul, fără precedent , în curs de desfăşurare asupra lui Dumnezeu,Spirit Unic Creator al lumii şi asupra credinţei oamenilor în acest Spirit,indiferent de numele sub care este venerat ( Dumnezeu, Ra, Iehova,Allah,…) pune pe primul plan dreptul omului să cunoască adevărul :
  1) Există sau nu există Dumnezeu ?
  2)Credinţa în Dumnezeu este sau nu justă ?
  Răspunsul reclamă nu fraze frumoase, nu explicaţii cunoscute ,nu opinii ale oamenilor cu titluri pompoase ,ci dovezi concrete de natură ştiinţifică care să ateste inexistenţei lui Dumnezeu ori să demonstreze falsul acestei teorii .
  Pentru atingerea acestui obiectiv cercetătorului i se pun în faţă două condiţii:
  a.Pregătirea universitară într-o facultate în care obiectivul principal să fie cercetarea şi descoperirea adevărului .Aceasta este Facultatea de Drept. Facultatea de drept pregăteşte cadre pentru cercetare şi descoperirea adevărului în absolut toate domeniile activităţii omeneşti.
  b.Cercetătorul ,anterior publicării studiilor şi cercetărilor din domeniul stabilirii existenţei lui Dumnezeu şi a creaţiei să fi lucrat în producţie, în activităţi similare celor predate în Facultatea de Drept : stabilirea adevărului . Înarmat cu pregătire teoretică universitară şi cunoştinţe reale din producţie ,cercetătorul se poate lansa în investigaţii din care să obţină răspunsuri clare la întrebările de mai sus:existenţa lui Dumnezeu şi justeţea credinţei în Dumnezeu .
  În producţie, în trecut,activităţi similire celor din Facultatea de Drept,adecă „stabilirea adevărului”, se desfăşurau de Ministerul de Finanţe. În acest Minister şi Inspecţiile din teritoriu, ce-i erau subordonate, se aflau specialişti de înaltă clasă, care efectuau control în absolut toate activităţile omeneşti : în producţia industrială,în minerit, în transporturi,în obţinerea şi transportul energiei electrice în topirea minereurilor, în prelucrarea metalelor în semifabicate şi produse finite; în producţia agricolă şi ramurile adiacente ( determinarea calităţii terenurilor ,rolul climei în realizarea producţiei,îmbunătăţirea calităţii seminţelor , îmbolnăvirea plantelor,degradarea cerealelor; comportamentul soiurilor noi de plante ;consecinţele consumului anumitor seminţe sau plante asupra sănătăţii omului şi animalelor, înmulţirea animalelor pe cale artificială ;îmbolnăvirea şi moartea pasărilor şi animalelor; stârpirea dăunătorilor ,î folosirea îngrăşăminte naturale şi chimice ; depozitarea seminţelor şi furajelor; realizarea construcţiilor; productivitatea muncii; pregătirea specialiştilor şi cadrelor de conducere; controlul spitalelor, controlul învăţământului .Fenomenele se consemnau în documente.
  Obiectul controlului şi metodele de control erau stabilite la Ministerul de Finanţe cu dreptul inspectorilor să intervină, cu idei proprii ,în determina cauzelor , consecinţelor şi descoperirea adevărului.
  -Idei şi imaginaţii. În efectuarea cercetărilor , ca la orice om, în mintea specialistului de înaltă clasă din Ministerul de Finanţe veneau idei şi imaginaţii din spaţiu.Cu ajutorul acestor idei, în cazul celor mai complexe fenomene, specialistul se deplasa,cauta şi afla adevărul. (Fără a fi beneficiarul acestor idei licenţiatul în drept şi specialistul din finanţe nu era şi nici nu este specialist de înaltă clasă. El soluţioneză probleme minore la îndemâna nespecialistului sau prezintă concluzii nedocumentate.)
  -EXPERTUL JUDICIAR . În ultimii ani, în România ,similar situaţiei din alte ţări,s-a înfiinţat clasa Experţilor Judiciari. Activitatea acestora aseamănă cu activitatea inspectorilor din controlul financiar şi economic a Ministerului de Finanţe , dar, sa extins pentru absolut toate cauzele ajunse în justiţie..Expertul Judiciar este un specialist de înaltă clasă în descoperirea adevărului .El furnizează informaţii instanţei în raport cu obiectul cauzei,la cererea acesteia,pentru cunoaşterea adevărului şi pronunţarea sentinţei..
  Individului ,care îşi propune să stabilească adevărul , în cazul atentatului lansat împotriva lui Dumnezeu, a credinţei în Dumnezeu şi a creaţiei Universului, i se cer dovezi certe, similare celor cerute ,pentru stabilirea adevărului ,de către instanţele de judecată, în cazul specialistului de înaltă clasă din categoria foştilor Inspectori principali din Ministerul de Finaţe şi în prezent a Experţilor Judiciari, i se pretind informaţii certe din domeniul creaţiei şi structurării materiei ,a viului,a atitudinilor care în creierul omului se schimbă din clipă în clipă.
  CERCETĂTORUL fără cunoştinţe teoretice şi practice din domeniile materiei şi a vieţii, care nu are habar teoretic şi practic, cum se efectuiază o cercetare şi cum se descoperă adevărul în fenomenele din natură , care nu ştie ce este materia ŞI viaţa, care nu cunoaşte procesul de structurare a materiei nu ajunge la dovezile materiale a existenţei lui Dumnezeu. Concluziile pozitive ori negative pe care le pronunţă ,nu sunt generate de realitatea fenomenelor din natură ,ci de propriile concepţii cărora nici el nu le cunoaşte originea , drumul şi circumstanţele în care s- au ivit în creierul său, de unde au apărut,cum au apărut şi cum au pus stăpânire pe propria-i conştiinţă .Acesta se opreşte la DOVEZI contemplative şi comparative care nu sunt dovezi ştiinţifice a existenţei sau inexistenţei lui Dumnezeu Oamenii ,de bună credinţă , le resping. Azi şi mai ales în viitor sunt insuficente , pentru a dovedi în mod definitiv şi irevocabil existenţa lui Dumnezeu şi creaţia lumii de Dumnezeu în comparaţie cu experimentul ştiinţific de la Geneva care susţine ,pe bază de experiment, inexistenţa lui Dumnezeu.
  În cercetarea şi descoperirea creaţiei , specialistul, cu studii universitare proprii descoperirii adevărului, lucrând efectiv în toate domeniile activităţii omeneşti, tocmai pentru stabilirea adevărului ,are avantaj ,faţă de nespecialist, sau faţă de persoana care nu posedă aceste cunoştinţe şi realmente nu a practicat astfel de cercetări .
  Cunoştinţele ,cu totul deosebite, pretinse de obiectul acestei cercetări individului care întreprinde asemenea investigaţii, ne determină să relatăm de la început principalele informaţii despre autorul acestui volum Procedăm în acest mod asigurând cititorului posibiliatea să evalueze potenţialul ştiinţific al autorului şi preţuirea lucrărilor sale , înainte să le citească.
  Autorul acestui volum este ,cercetătorul Teodor Ardelean ,licenţiat în drept, fost Inspector Principal în Ministerul Finanţelor ( Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1 Arad) şi Expert Judiciar, specialist de înaltă clasă în studiul documentelor şi în studiul fenomenelor ,recunoscut în această calitate de organele oficiale ale statului şi de Senatul Academiei de Studii Înalte Iaşi-România, care în Diploma Honoris Cauza acordată spune ” în semn de înaltă preţuire şi respect pentru întreaga activitate desfăşurată se acordă domnului Teodor Ardelean titlul de academician onorific”
  1.Pregătirea universitară Univeritatea Babeş-Bolyai Facultatea de Drept din Cluj-Napoca ) .Facultatea pregăteşte cadre pentru cercetare şi stabilirea adevărului în absolut toate domeniile activităţii omeneşti.
  2 Activitatea în câmpul muncii
  Inspector principal în Ministerul Finanţelor-Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1. Arad.In această calitate trebuia să posedeze cunoştinţe la nivel superior specialiştilor pe care îi verifica . A verificat în Arad şi în alte judeţe inclusiv în Bucureşti întreprinderi şi instituţii de stat,din aproape toate domeniile de activitate ce interesa Ministerul Finanţelor. Obiectivul urmărit : descoperirea cauzelor şi adevărului .Temele abordate, stabilite de Ministerul Finanţelor ,necesitau cunoştinţe vaste din mai multe domenii : în topirea materialelor,în prelucrarea materialelor ,în transporturi, în construcţii ,în producţia agricolă,în creşterea animalelor, în pomicultură ,în viticultură,în piscicultură,în , combaterea dăunătorilor, în construcţii,în pregătirea cadrelor , în spitale,în cămine,…
  3.Expert judiciar .În această calitate a verificat documente şi a studiat fenomene pentru descoperirea cauzei şi adevărului pentru ca organul de poliţie,procurorul şi judecătorul să pronunţe hotărâri corecte în cadrul legii
  4 Sa bucurat permanent de idei şi imaginaţii deosebite care îl conduceau direct la cauza şi documntul căutat. (După teoria elaborată,toate ideile şi imaginaţiile vin din spaţiu A se vedea concret descoperirile sale consemnate în acest volum)
  5.Activităţi speciale care-i dau dreptul să se prezinte „specialist universal de înaltă clasă”se regăsesc în:
  -specialitatea ,funcţiile şi activitatea oficială recunoscută şi dată de organele competente ale statului :Licenţiat în Drept;Inspector Principal în Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1 Arad din cadrul Ministerului de Finanţe ;Expert Judiciar în domeniul stabilirii adevărului ;
  -descoperiri cu răsunet pe lângă care milioane de oameni au trecut fără să le vadă (tratate în acest volum , în autobiografie şi în scrisori provenite de la mari personalităţi ale lumii care i-au citit lucrările );
  -descoperirea adevărului prin metode de cercetare unice,aplicate în materia fizică, în structura animalelor ,plantelor şi a omului, în limba ţărănimii daco-române, în topice şi realităţile pe care călcăm şi, adesea pe lângă care trecem nepăsători ,căutându-le cu mintea aiurea a determinat Ministerul Culturii din Romania să formuleze următoarea idee în scrisoarea trimisă Domnului Teodor Ardelean : ”Ceea ce dumnevoastră aţi realizat este un studiu cuprinzător,bine documentat, INEDIT ÎN SFERA CULTURII NOASTRE,conţinând informaţii ştiinţifice preţioase”( a se vedea pagina 153-153 din volumul Templul Sfânt al Edenului.. );
  -descoperirile realizate şi publicate în anii 1992-2008 prin care se demonstrează ştiinţific existenţei lui Dumnezeu creaţia şi structurea materiei sunt dovezi concrete, dovezi premergătoare,pregătite pentru a combate Exeprimentul Ştiinţific de la Geneza, care îşi va face prezenţa în istorie în anul 2012 încercând să demonstreze ştiinţific inexistenţa lui Dumnezeu şi a creaţiei. Aceste două lucrări ştiinţifice puse faţă în faţă în ceia ce transmit omenirii şi anul în care au fost date publicităţii cutremură de spaimă retrospectivă cunoştinţa omului când află în cele două cercetări aceiaşi temă cu rezultate opuse par-că aranjate de „sus”.Domnul Eugen Evu scriitor şi membru al Academiilor din Italia şi din România studiind lucrările domnului Teodor Ardelean îl etichetează în Revista Viaţa de Pretutindeni Arad , luna mai 2005: „Expert Autentic în domeniul multdisciplinar „

  -. dovedirea şi combaterea lacunelor din concluziile Experimentului de la Geneva 2008-2012 (Este primul cercetător care prezintă dovezi ştiinţifice care nimicesc concluziile Exerimentului Ştiinţific de la Geneva Aceste dovezi au fost trimise Marilor Personalităţi ale lumii );
  -descoperirea cunoştinţelor secrete,ascunse de la facerea lumii , îl prezintă ca omul din Profeţia lui Isaia capitolul 41 prin care se scot în evidenţă lacunele teoriilor care contestă pe Dumnezeu şi creaţia de către Dumnezeu a lumii;
  -calculul astronomic a lui Nostradamus pentru intrarea Terrei în Ora Astrală a Omenirii dovedit prin naşterea lui Teodor Ardelean , descoperirile şi despecetluirea de acesta a obiectivelor tăinuite..A se vedea în acest volum Partea a X-a,Partea a XI-a şi Partea a XII-a „Sfârşitul Civilizaţiei Speciei Umane );

  -informaţii descoperite cu ajutorul tehnicii de vîrf,( hărţi din preistorie ,fotografii ale satelitului american , texte descifrate de pe piese arheologice din perioada Edenului, documente din istoria omului şi din istoria religiilor ,informaţii de la facerea lumii,tăinuite cunoaşterii , transmise codificat , sau necodificat) analizate prin prisma cunoştinţelor specialistului de înaltă clasă, fac lumină în domeniile cercetate,atestă realitatea lui Dumnezeu şi creaţia lumii de Dumnezeu, confirmă războiul dintre spirite, atestă realitatea Duhului Sfânt, răpirea spiritelor pozitive înaintea declanşării potopului, atestă existenţa aparatelor de zbor în timpul potopului, cu 14.ooo de ani în urmă …; vocea şi profeţiile lui Isus Cristos,
  -aplicând realizările ştiinţei şi tehnicii, pe baza metodei de cercetare descoperită de dânsul, la studiul complet a materiei,organismului uman ,fenomenelor şi proceselor din natură , la studiul pieselor arheologice , la fotografiile satelitului amercan ,obţinerea vocii lui Isus Cristos răstignit pe cruce…autorul Teodor Ardelean publică în acest volum ,rezultatul cercetărilor din domeniu creaţiei şi a structurării materiei,a existenţei corpului spirit deosebit de corpul fizic, a formării dorinţelor,atitudinilor şi cauzele relelor din lume.;
  În consecinţă, prin dovezile relatate în acest volum de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,Mare Explorator ştiinţific al Naturii:
  a.se demostrează ştiinţific şi arheologic existenţa lui Dumnezeu ,Iehova,Allah, Brahma…,creaţia lumii şi existenţa spiritelor ;ţ
  b se prezintă fotografia DUHULUI SFÂNT (Forţa misterioasă din unele ştiinţe sau religii care generează forţa omului pentru învingerea nenorcirilor,schimbarea din temelii a activităţii sau alegerea unui anumit drum – pozitiv) .Acest Duh întrupat sub forma chipului de Porumbel alb a fost văzut până acum, dintre oameni, numai de Ioan Botezătorul la botezul lui Isus Cristos.
  Autorul acestui manual Mare Explorator a Ştiinţelor Naturii a descoperit pe harta Terrei transmisă de satelitul american „Duhul Sfânt „în formă de PORUMBEL ALB LA SALVAREA APĂRĂTORILOR Bibliotecii Cerurilor.
  c.se demonstează pe bază de piese arheologice că Isus Cristos era Fiul lui Dumnezeu;
  d. se explică cauza fenomenelor negative;
  e se demonstrează existenţa celor două ore astrale a omenirii. (Prima Oră Astrală a Omenirii cuprindea perioada de la naşterea lui Isus Cristos până la 20 ianuarue 1923. A Doua Oră Astrală a Omenirii începe la 2o ianuarie 1923 (Sub auspiciile celei de a doua oră se desfăşoară vremurile de astăzi );
  f. se explică relaţiile dintre Ora Astrală a Omenirii , dscoperită de Nostradamus , şi Experimentul de la Geneva din anul 2008;
  g. se demonstrează perioada timpului terestru în care acţiunilor duhul luciferic . vor fi înlăturate din lume.
  h. se prezintă cele două evenimente anunţate de Isus Cristos după înviere :
  -primul eveniment: veacul slavei lui Dumnezeu , prin învierea lui Isus Cristos care durează până la 20 ianuarie 1923 când s-a înstalat noua Ora Astrală a Omenirii ţ
  -al doilea eveniment „Lucrarea lui Dumnezeu care se sfârşeşte cu bine „ prin:înlăturarea duhului luciferic din lume A se vedea Partea a VI-a Cap. IV lit. C din acest volum ) Acest eveniment se înfăptueşte în actuala Oră Astrală a Omenirii. Data ultimului eveniment care va conduce la instalarea pe Pământ a altei lumii nu este cunoscută.(Facem această precizare pentru a dovedii că aceea care îngrozesc oamnii cu Apocalipsa care se va declanşa la data de..,sau la data de … nu au nici o dovdă şi ca atare,din acest punct de vedere , nu trebuie luaţi în considerare );
  i se demonstrează acceptarea de catre Dumnezeu a cuceririi Edenului şi a Bibliotecii Cerurilor de la Zărand de spiritele negative pentru a le dovedi ticăloşia şi pedeapsa meritată .(Tote acţiunile erau prevăzute de Dumnezeu :cucerirea obiectivelor de spiritele răsculate,nimicirea trupurilor în care s-au întrupat, şi păstrarea sufletului pentru judecată.);
  Din cele 28 de volume şi cinci filme documentar- ştiinţifice care conţin Teoria Fundamenatlă a Creaţiei Universului scrisă de Teodor Ardelean , am extras paginile anexate pe care le- am întitulat
  CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC
  ISTORIA OMENIRII
  MANUAL INTERNAŢIONAL
  Lucrările noastre au fost apreciate şi de conducerea Internetului,Google şi Web ,care, din fotografiile pieselor arheolgice de la Zărand şi din Argentina , au intocmit albume cu titlul în limba spaniolă .Redăm din albumul „Steagro” drapelul României alături de drapelul USA şi comunicatul Google plus Web conţinând numărul mesajelor şi comentariilor pentru a se vedea interesul oamenilor faţă de aceste descoperiri.

  Fig. 1 Drapelul României .( în interiorul albumului) Fig. 2 Drapelul Uniunii Statelor Americane (USA)

  Fig. 3 TOPTA JPG. (Comunicat Google + WEB) Topta = Titlul acestui comunicat.

  Acest volum ,conţinând evenimente importante de istorie şi de arheologie ,se adresează savanţilor, cadrelor universitare, liderilor religioşi, teologilor,studenţilor, credincioşilor de toate orientările din lume şi indiferent de credinţa religioasă şi ,nu în ultimul rând ,tuturor celor pasionaţi de adevăr care acceptă existenţa Spiritului Unic Creator al lumii,celor obosiţi şi desnădăjduiţi .De asemenea , necredincioşilor care contestă spiritul şi acceptă materia din totodeauna.
  Volumul deschide uşa cunoaşterii unor realităţi ascunse din istoriea creaţiei şi a structurării materiei,a clădirii omului,a spiritelor pozitive şi a spiritelor negative implicate în existenţa omului ,a războaielor dintre spirite şi a consecinţelor nefaste asupra vieţii omului şi a restului de specii de pe Pământ.
  Temele au fost alese pe baza informaţiilor din Biblie şi din alte surse care rezultă din întreaga mea operă şi tratează activitatea fiarei 666,.
  Menţionăm :realităţile descoperite au fost pecetluite cunoaşterii până la intrarea planetei în ORA ASTRALĂ A OMENIRII.Azi,intraţi în această oră, noul veac se impune şi cere despecetluirea cunoştinţelor tăinuite (a se vedea Daniel Cap.XII vers .4 ) Problema cere un efort deosebit. Suntem convinşi că, fără ajutorul Duhului Sfânt această lucrare nu putea fi realizată.Cum ,omul nu cunoaşte data morţii sale,lucrarea noastră este de permanentă actualitate.Ea cere omului să se spele pe mâni de fărădelegi ,să numai săvârşească fapte ilgale,să recunoasă pe Dumnezeu şi să-i se închine.
  Pentrucă
  de sute de ani,fiara îşi clădeşte cărămidă cu cărămidă drumul ce duce către Terra. Conform Biblei,aceasta va veni pe pământ şi va învăţa pe oameni că nu este Dumnezeu,că toate informaţiile omului despre Dumnezeu sunt false.În lipsa cunoaşterii adevărului oamenii vor îmbrăţişa învăţăturile fiarei 666 şi se vor închina acesteia .
  Tot acum, ca fenomen de început a existenţei Orei Astrale a Omenirii ,s-a descoperit că numele lui Dumnezeu Ra ,Ri sau Re din perioada dacilor,din Ţara Ză-Ra-andului , se află inclus în Vechiul şi în Noul Testament : în numele lui Av-Ra-am,în numele lui Sar-Ra, în numele lui Is-Ra-el, în numele poporului Is-Ra-elit, în numele religiei eb-Ra-ică ,în numele Cărţii To-Ra, în salutul Ma-Ra-nata , în numele de C-Ri-st-os…De asemenea, în numele celor mai mulţi zei ai romanilor se află direct numele zeului Ra,Re şi Ri sau numele inversat Ar ,Er şi Ir din credinţa dacilor .
  Piesele arheologice de la Zărand,prin informaţiile pe care le deţin confirmate de vocea lui Isus Cristos după înviere ,confirmă realitatea noului segment de veac în care trăim, Anunţă zorii unei noi civilizaţii condusă de Isus Cristos! Înantea consolidării acestei ere , viaţa pe Terra va fi zguduită de evenimente apocaliptice :instalarea şi preluarea conducerii oamenilor de către fiara 666.
  Despecetluirea cunoştinţelor declanşează opoziţii din partea multor indivizi. Oameni, care în şcolile absolvite,profesionale,medii,universitare,cursuri de specialitate etc. s-au situat pe locurile de jos,la distanţe de „ vârfurile” excepţionale ale colegilor lor, azi , atacă realităţile descoperite . Refuză adevărul pentru că nu concordă cu informaţiile rămase în memoria lor..Alţii, de rea credinţă , refuză dovezile materiale (cum sunt cele din domeniul topicilor cu denumiri care amintesc de potop Şi-Ri-ia, Ba-Ra-ţc-a , Uşe-Ri-ind, Munţii Sar-Ra-andului, A-Ra-neag, D-Ra-uţ…deşi acestea sunt susţinute de fenomene geologice,de documente antice,de realităţi din teren ) pe simplu considerent că nu le vine să creadă şi cere altora să-i urmeze. .
  Opoziţiile nu ne interesează.Fiecare om face ce vrea cu viaţa lui ,dar aceştia, torpilând cunoaşterea realităţii de alte persoane , ne determină să luăm atitudine , să relevăm că nu este vorba de joaca copiilor ,ci ,de situaţia extrem de gravă ,de situţia descrisă în Osea cap. 4 vers 6 „Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă. Fiindcă ai lepădat cunoştinţa, şi Eu te voi lepăda şi nu-mi vei mai fi preot.Fiindcă ai uitat Legea Dumnezeului tău , voi uita şi Eu pe copii tăi „
  Lucrarea noastră a fost întitulată „Creaţionism ştiinţific-arheologic . Istoria omenirii. Manual internaţional „ pentru a fi introdusă în toate ţările de pe Pământ ca disciplină de învăţământ în facultăţi şi în şcoli de toate gradele, unde se predă fizica ,chimia, biologia, teologia,pentru a fi discutată individual sau în comunităţi ,pentru a fi cunoscută şi cunoaşterea consolidată. Cu precizarea : manualul conţine doar sinteza unor teme din cele 28 de volume şi cinci filme documentar stiinţifice ale subsemnatului. Pentru cei interesaţi, să cunoască în detaliu temele, ariile de cercetare şi descoperirea în avalanşă a cunoaşteriilor destăinuite, recomandăm studierea în totalitate a lucrărilor mele.
  Cu referire la stilul în care s-a editat acest volum relatăm :de la Partea a VIII-a la sfârşit ,frazele sunt scrise aşa cum au venit în mintea autorului .Astfel , apar abateri de la regulile gramaticii şi ortografiei limbii literare române. Am utilizat cu precădere cuvinte folosite de ţărănimea română de la Zărand pentru ca lucrarea să rămână document istoric , să oglindească la data de azi,ce a rămas din cuvintele,fonetica şi ortografia Edenulu ,din cultura indo-europeană a omenirii ,din limba sacră ,care a dominat pe Pământ imediat după potop şi mii de ani s-a vorbit în Ţara Zărandului. Cuvintele , puse în fraze, pe baza unei gramatici şi ortografii proprii acelei culturi, erau perfect înţelese de oameni şi de spirite. Diferenţele dintre limba ţărănimii române , la începutul mileniului al III d.Ch. şi limba literară română de azi nu sunt capitale dar ele există şi cu tot efortul statului nu s-au înlăturat.Procedând în acest mod prezentăm dovezi a rezistenţei acestei limbii la încercările nimicire a savanţilor din totdeauna.
  Informaţiile ştiinţifice prezentate în şcoală despre materie ,viaţă şi Univers, pe baza teoriei materialist- evoluţionistă ,şi ,mai nou, pe baza interpretărilor eronate a Experimentului Ştiinţific de la Geneva ,care înlătură pe Dumnezeu din convingerile omenilor înlocuindu-L cu „Particula Dumnezeu”, încarcă elevul şi studentul cu teorii nedocumentate , contrare adevărului .
  -În familie şi în biserică , se spune că există Dumnezeu,iar lumea este rezultatul creaţiei făcută de Spiritul numit Dumnezeu .Dar,dovezi ştiinţifice şi arheologice cu privire la Fiinţa lui Dumnezeu,cu privire la procesul creaţiei materiei , cu privire la structurarea materiei şi alte asemenea ,nu au fost produse Astfel ,s-a ajuns la dictonul CREDE ŞI NU CERCETA !Noi venim cu inversul:cercetaţi totul şi opriţi ce este bun pentru suflet.
  -.În şcoală,se merge SAU AR TREBUI SĂ SE MEARGĂ pe dovezi ştiinţifice controlabile . Aceste dovezi , pentru multe fenomene ,lipsesc din rândul celor care cred şi a celor care nu cred în Dumnezeu şi în creaţie. În lipsa acestora ,un număr important din părinţi se opun introducerii religiei în şcoală.
  – Învăţământul conţine în esenţă idei evoluţioniste,materialiste ,care sustin că materia a existat dintotdeuna şi structurarea s-a săvârţit prin evoluţie..Însă „aderenţii evoluţiei” nu pot prezenta dovezi ştiinţifice- arheolgice la o serie de întrebări. În această situaţie, tânărul, cu convingeri despre existenţa lui Dumnezeu care a creat lumea, în şcoală este nevoit să memorizeze şi la examen să răspundă concret,fără subterfugii la întrebările care i se pun : materia există dintotdeauna ; omul a apărut şi s-a dezvoltat prin evoluţie etc.
  Prin urmare,elevul şi studentul sunt obligaţi să formuleze răspunsuri contrare propriilor lor convingeri. De aici, setea de adevăr, complexul de contradicţii , prăpastia dintre cunoaştere şi necunoaştere care zdruncină sufletul oamenilor .Vezi Isaia cap. 41 vers.17 „Cei nenorociţi şi cei lipsiţi caută apă şi nu este;li se usucă limba de sete..” (.De sigur,profeţia are în vedere adevărul acoperit sau camuflat şi nu apa izvoarelor)
  Dar nu numai atât! Tânărul, după ce a absolvit facultatea, nu regăseşte în realitate teoriile învăţate în cursul anilor de studii din liceu şi universitate. Se întâlneşte cu realitatea crudă care nu poate fi explicată cu ajutorul teoriilor învăţate. Memoria şi subconştientul sunt încărcate cu cunoştinţe dobândite în şcoală care se războiesc cu informaţiile din realitate, dobândite în familie sau în biserică(Vezi cunoştinţele tăinuite şi despecetluite din acest volum în mod special capitolul „Structura Spirit:îndemnuri şi motivaţii).
  Atunci , constată lacunele existente în pregătirea lui ! Caută explicaţii la fenomenele ce-l înconjoară . Nu le găseşte . În consecinţă , combină cunoştiinţele dobândite în şcoală cu propriile imaginaţii producând teorii „ ştiinţifice „ şi chiar secte religioase, care din nou şchioapătă, care se abat de la cunoaşterea fiinţei creatoare numită Dumnezeu şi de la cunoaşterea cauzelor care se afirmă în fenomenele distructive ale vieţii sale şi ale celor dragi.
  Astfel, se naşte şi se afirmă între oameni , la nivel individual şi global, complexul de contradicţii şi prăpastia dintre cunoaştere şi necunoaştere, cu măcinarea sufletului omenesc.
  Problema cere clarificare. Se ridică azi,la începutul Noii Ore Astrale a Omenirii.Dar, cine ia în piept clarificarea acestei situaţii ?Ar trebui să existe grupe de savanţi care să se implice, pe felii , mai multe generaţii! În acelaşi timp, omenirea deja a intrat în perioada care ,posibil,nu acordă timpul necesar clarificării acestor cunoştinţe ascunse , înlocuite cu cunoştinţe false ori împletite cu lacune !
  Volumul pe care îl prezentăm conţine rezolvate , tocmai, principalele probleme din acest domeniul al cunoaşterii !!!
  Pentru aceste considerente:
  Propunem savanţilor,conducătorilor de religii ,politicienilor, părinţilor, studenţilor şi celor care doresc ca adevărul să triumfe în lume :
  a) să intervină pe lîngă conducătorii Experimentului Ştiinţific de la Geneva din anii 2008-2012 cerându-le _
  – să revadă concluziile eronate prin care au comunicat existenţa” Particulei Dumnezeu „care crează şi structurează materia,dă masă şi formă structurilor.Acţionţionâd ca un Dumnezeu ,aceste particule, se vor a fi dovezi ale inexistenţei lui Dumnezeu;
  – să compare aceste concluzii eronate cu lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean care arată că Dumnezeu a creat particulele elementare, iar pentru structurarea acestora a creat„PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ,ca instrumente de structurarea materiei;
  -în final ,savanţii de la Geneva să transmită un comunicat din care să rezulte că concluziile lor au fost eronte .Să arate că structurarea materiei se realizează prin Particulele Cnstructoare de structuri descoperite de Expertul Judiciar Teodor Ardelean .
  b) „cineva” să ia iniţiativa organizării unei Conferinţe Internaţionale,formată din savanţi din toată lumea , care să examineze dovezile existenţei „ Particulei Dumnezeu „ în comparaţie cu dovezile existenţei PARTICULELOR CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI CREATE DE DUMNEZEU,descoperite de Expertul Judiciar Teodor Ardelean,prin care se structurează şi restructurează materia din Univers.Astfel, să se recunoască inexistenţa Particulei Dumnezeu care a dereglat gândirea şi credinţa oamenilor în Dumnezeu :
  c) să solicite conducerii instituţiilor de învăţământ introducerea în şcoli a studiului opţional„Creaţionism ştiinţific-arheologic-Istoria omenirii Manual internaţional”axat pe „Teoria Funamentală a Creaţiei Universului” autor Expert-Judiciar şi Master Energ.Ing.Iuhas Cristia; .
  Întrucât, în lucrarea de faţă,nu putem publica toate cele 28 volume care conţin Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului , pentru documentare detaliată, rugăm persoanele interesate să –şi procure şi să studieze aceste volume . (Fiecare volum conţine teme şi documente deosebite Aceste teme vor fi puse în discuţie de fiara 666 pentru ducerea lumii în eroare. )In acest mod, elevii,studenţii , viitorii teologi şi intelectuali, cu cunoştinţe solide asupra materiei şi spiritului ,vor înţelge adevărul din experimentele de la Geneva şi aiurea.,din „cărţi de specialitate”, din teoriile care neagă pe Dumnezeu şi creaţia Universului .
  Lucrările noastre nu încheie drumul cercetărilor ştiinţifice şi arheologice pentru descoperirea adevărurilor uitate ,care trebuie despecetluite în vederea salvării omenirii de la prăbuşire .
  Subtitlul lucrării „Manual internaţional” are menirea să atenţioneze pe cititori de orice limbă că au în faţă o sinteză a cercetarilor ştiinţifice-arheologice care se adresează omului de pretutindeni în scopul informării sale asupra problemei esenţiale „ salvarea omului indiferent de credinţa religioasă „
  Adresându-ne oamenilor de orice credinţă şi chiar ateiştilor în lucrările noastre am evitat să folosim cuvântul Duhul Sfânt pentru a nu se respinge de aceştia întregul material descoperit.Am explicat venirea ideilor de la existenţa în spaţiu a unui CENTRU A IDEILOR POZITIVE.Astăzi,descoperind imaginiile Duhului Sfânt în chip de Porumbel în timpul atacului dat de spiritele negative asupra Templului Sfânt al Edenului ,având dovezi concrete,verificabile, relatăm: sursa ideilor pozitive în Univers este Duhul Sfânt.Acest DUH care se înfăţişa în chip de PORUMBEL la botezul lui Isus Cristos şi la „repararea” dârele de gaz lansate de avionul care „salva” sau răpea” de pe Pământ pe apărători Edenului este sursa ideilor pozitive din Univers ! Este forţa misterioasă la care savanţii nu i-au aflat nume ,nu au văzut-o şi nu au aflat-o fotografiată până astăzi !
  În tiprirea acestui volum am întâmpinat greutăţi extrem de mari Le menţionăm aici pentru a se cunoaşte de generaţiile viitoare.Nu am aflat sponsori.Astfel, am decis să tipăresc acest volum într-un număr redus de exemplare pentru a obţine număr de ISBN şi astfel ,să nu se piardă lucrarea. Ca atare , s-a dat la tipr fără a se verifica BUN de TIPAR,(erorile nu sau urmărit, constatat şi corectat ).Sper, până cândva , acest volum predat la patru biblioteci publice să fie văzut de „cineva” să-l evalueze la justa lui valoare şi să treacă la tipărire şi publicare în mii de exemplare pentru a reda lumii istoria nefalsificată a omenirii,istoria religiilor,istoria dacilor,istoria poporului român !

  Arad la 22 /XI /2012 Teodor Ardelean
  Expert Judiciar
  Specialist în studiul doumentelor şi în
  Studiul Fenomenelor

 3. Impresionanta cartea dumneavoastră de vizita.
  In context știu cu precizie ca la experiment au luat parte oameni de știință (inclusiv din ROMANIA) care au câte 4 licențe inclusiv în teologie, drept , astronomie, matematica , fizica, chimie, etc.
  Sunt onorat ca mi-ați vizitat blogul.

 4. ZEII DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ DE LA ZĂRAND REGĂSIŢI ÎN TOATE MITURILE ŞI RELIGIILE LUMII,UNIFICAREA RELIGIILOR
  Potopul planetar de pe timpul lui Noe este aminitit in principlele mituri ale omenirii: în Europa,Asia,Africa,America.Satelitul american transmite de pe munţii Zărandului din ROMÂNIA,fotografia unei corăbii din care ies oameni şi tot felul de animale . Totul este acoperit cu cenuşă vulcanică.Corabia s-a oprit în zona terestră,pe munţii Zărandului de unde a plecat la începutul potopului cu apă .Este corabia lui Noe din miturile popoarelor.
  Noe şi grupul de supravieţuitori credeau in continuare in zeii cunoscuţi dinaintea potopului.După potop ,în acest loc ,din Ţara Zărandului, oamenii s-au înmulţit. Triburile formate,în câteva sute de ani, deplasându-se din aproape în aprope , au cucerit tot pămantul . Au vehiculat cu ele credinţa şi religia în zeii pe care -i cunoşteau dinaintea potopului.Aceste cunoştinţe au format miturile şi mai târziu religiile .

  Cercetările din perioada istoriei cunoscută de oameni,cu privire la originea religiilor şi a miturilor s-a soldat cu eşec .Pe Terra se află mituri si religii cu zei şi atribuţii diferite, iar numele şi activitatea zeilor se deosebeau de la popor la popor, sau de la trib la trib.În faţa acestei realităţi, s-a spus că numele zeilor şi actele lor sunt imaginaţii ale oamenilor din perioada sălbăticiei. Alţii cercetatori susţineau şi susţin că miturile nu se puteau naşte fără o sămânţă de adevăr.Cercetarile pe alte canale au conchis că omul provine din maimuţe,iar acestea din alt gen sau genuri de animale.
  În anul 2003 expertul judiciar Teodor Ardelean, specialist în studiul documenteir şi fenomenelor , a descoperit pe Crişul Alb , din hotarul localităţii Zărand -România mai multe piese arheologice.Primele cercetari arătau că în zona a existat un trib puternic care se închina unor zei.Ulterior , expertul a constatat că piesele arheologice conţin imagini,texte scrise intr-o limbă necunoscută , transmit sunete , voci şi muzică similar discurilor electromagnetice din zilele noastre.Numele zeilor scris pe piese era
  a) Ra ,pronunţat „La” creatorul lumii. (Astăzi, cunoscut cu numele de Dumnezeu în religia creştină,Iehova în religia ebraică,Al-La-h în religia mahomedană,La în religia tibetană Da-La-I-La-ma)
  b)Ri numit Lumină,Riţu,Râţu,Cristos,Hristos .În religia creştină Cristos,Hristos ,Isus Cristos.
  Regăsind numele lui Ra,Ri şi Re în numele zeilor din religia egipteană,sumeriană,indiană,romană ebraică,mahomedană
  mă frământa situaţia:de ce
  şi cum s-a schimbat numele iniţial a lui Ra (La ),Re, şi Ri ? De ce s-a schimbat numele zeilor ?De ce s-a păstrat numele iniţial în noile denumiri ?Să fi existat înţelegere între conducătorii religiilor, la nivel planetar ,pentru a păstra în numele religiilor apărute numele zeului iniţial ? De ce ?
  Răspunsul la aceste întrebări s-a obţinut în anul 2013.Este consemnat pe piesa arheologică ( ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI )descoperită , de subsemnatul în anul 2003,la Zărand . Conţine profeţiile lui Ra asupra universului .În aceste profeţii se află profeţia pusă în gura unui procuror pe nume Buz D .care se va naşte peste milioane sau miliarde de ani .Va ancheta activitatea zeului Ri care se va întrupa şi va coborâ pe Pământ. Iată reflectarea procurorului asupra declaraţiilor ce vor fi date de martori. (Cuvintele care nu sunt în paranteză se află imprimate pe piesa arheologică.Cele din paranteză sunt cuvinte traduse,corespunzătoare celor de pe piesa arheologică)
  -E (e) vBa ( vorba,) co (că) rK ( rK= Ri=Kristos). E (este ) R (Ra);
  – Ra (numele sub care este cunoscut Creatorul este ) uz (uzat sau folosit nedemn)
  -Yui !!! ( strigăt de spaimă.)
  OBSERVAŢII
  Expresia de spaimă „Yui” conţine informaţii despre evenimentele ce se vor produce la milioane sau miliarde de ani după pronunţarea profeţiei .Din câte s-au întâmplat pe Terra şi intră sub incidenţa acestui cuvânt relatăm:
  a). Forţa NEGATIVĂ „ivită odată cu răzvrătirea lui Lucifer ,va schimba numele lui Ra şi Ri împărţind oamenii pe credinţe după care. – i va învrăjbi. .VA determina consemnarea în scris , în mituri şi teorii, a existenţei din totdeauna a Universului .De asemenea ,cunoaşterea de om a lumii, prin efort propriu ,în lipsa creaţiei ,şi, în lipsa lui Ra..
  b) Puterea negativă va şterge numele lui Ra şi Ri din vocabularul oamenilor ( cu ajutorul cuceririi unui trib de alt trib în care numele zeului a fost deja schimbat)
  c) Cu tot efortul , puterea negativă .nu va reuşi să lichideze din memoria colectivă a oamenilor şi din topice substantivele proprii ,care aminteau despre Ra,Re şi Ri .
  Prezentăm o parte din noile descoperiri pe această temă, împreună cu descoperirile importante publicate în volumele tipărite , ca dovezi certe a plecării numelui de Ra (Dumnezeu),Ri (Cristos) şi Re (posibil Duhul Sfânt a lui Ra )de la piesele arheologice de la Zărand.
  1.)În Dacia,zona Zărand ,
  -Numele lui Ra s-a inclus în cuvântul F-Ra-stul cu sens de duh al răului, care se pronunţă şi astăzi-
  -Numele zeilor Ra,Ri şi Re s-a inclus în topice unde figurează şi astăzi.Exemplul : Munţii Sar-Ra-andului şpuncte importante: Uşe-Ri-ind ,C-Ri-işul Alb,Ce-Re-luş,Ci-Re-ci
  -Numele de „La” a fost şi este utilizat ca refren în cântece de chef sau batjocură =Tralalalala.
  -Numele lui Ra a fost încorporat în numele religiei şi zeului „G-Ra-divus „
  .S-au uitat semnificaţiile CUVINTELOR dar numele ascuns s-a transmis până la data prestabilită să fie dezvăluit cunoaşterii.”
  2) La sumerieni
  – Numele lui Ra a fost pronunţat invers Ar şi inclus în numele zeului M-Ar-duc,
  -Numele lui Ri numit şi Lumină s-a înlocuit cu Shamash menţinîndu-i atributele de zeul luminii. Mai târziu a fost înlocuit cu numele de Bel având culoare blondă,albă aşa cum apare pe pesa arheologică, dar confundat cu astrul (Soarele ) care emană lumina fizică.
  3 ) La egipteni
  -Numele lui Ra a fost schimbat în numele zeului Atum sau Re.
  -Numele de Ri a fost introdus în numele zeului Os-i-Ri-is.
  4.) La indieni
  -Numele lui Ra s-a introdus în numele zeului P-ra-japati. Mai târziu în B-Ra-hma, Ra-ma,,Ind-Ra
  -Numele lui Ri s-a introdus în Su-Ri-a păstrîndu-se informaţia din piesa arheologică că Ri este fiul lui Ra ,respectiv fiul lui B-Ra-hma .De asemenea s-a menţinut ideia de pe piesa arheologică că Surya este numele zeului luminii de pe piesa arheologică de la Zărand.
  – Numele lui Na-Ra-yana conţine numele lui Ra
  -Numele cărţii Ri-g-veda conţine numele lui Ri,iar a cărţii Ath-Ar-veda numele lui Ra inversat.
  -Numele cărţii tainice B-Ri-hada-Ra-nyaka conţine numele lui Ri şi Ra de pe piesa arheologică .
  -Era cosmică K-Ri-tayuga conţine numele lui Ri.
  5 ) Mitologia iraniană
  – Ahu-Ra-Mazda contine numele lui Ra.
  – Za-Ra-thustra întemeietorul religiei Zoroastrismului iranian conţine numele lui Ra
  6-La chinezi
  – În locul celor doi zei Ra şi Lucifer (partea negativă ) apar două principii yang (lumină ) corespunzând zeului Ra sau Ri şi yin(întuneric) corespunzând zeului negativ suprem Lucifer Deci,s-a păstrat numele zeului Ri numit şi lumină,dar nu ca fiinţă,spirit .ci ,ca principiu care sugerează o indentitate care poate fi obiect fără conştiinţă deosebit de Zeul fiinţă cu numele de Lumină
  – Creaţia a fost efectuată de doi zei , a căror nume nu se arată.Observăm că se recunoaşre creaţia efectuată de doi zei ,similar creaţiei de pe piesa arheologică(vezi Mituri Esenţiale de Kernbach pag.62 „Liu .An ( 279- 122 îen.) Huninan-tze)
  7. La greci
  – Mitologia greacă transmite informaţii despre războaiele celor două grupe de spirite,numite uranizi şi cronizi .In numele de uranizi se află numele zeului Ra de pe piesele arheologice.Bătăliile sunt confirmate de fotografiile, de pe câmpul de luptă ,transmise de Satelitul american (vezi lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean .).
  -Numele zeului RE a fost înclus în numele de Er-os, (unde Re este inversat ) , E-Re-bos şi Rhe-ia Deci,în trei zei.
  – Numele zeului Ra a fost inclus în numele Zeului U-ra –nus
  -Numele ezului Ri a fost introdus în numele a doi zei. Zeului K-Ri-os şi Hype-Ri-on
  -Ra a primit numele de Kronos iar fiul acestuia, în loc de Ri cum apare pe piesa arheologică şi in alte mitologii ,cu numele de Zeus
  (după Mituri Esenţiale Kernbach .pag.75-80 )
  -8-La romani
  Dintre zeii existenţi menţionăm:
  – Janus zeu a inceputului şi originii tuturor lucrurlor..E numit şi zeul luminii.(Observăm că romani nu au făcut distincţie intre Ra şi Ri )
  -Numele zeului Re a fost introdus în numele de Jupit-ER cu Re inversat.
  -Numele zeului Ra inversat( a fost introdus in M-Ar-s )
  9.Mitodologia precolumbiană din America.
  -Popol Vuh transmite o informaţie de necrezut.Adevărata carte , scrisă cu mult vreme îndărăt, mai este,dar priveliştea ei este ascunsă de (acei ) care o caută şi cugetă.Au fost măreţe ivirea ei şi povestirea dintr-însa,despre chipul cum s-a făcut apariţia tuturora .PE ATUNCI NU SE IVISE NICI SUPRAFAŢA PĂMÂNTULUI. Nu exista nimic.Bezna fără mişcare.Tăcere. Numele celui care a hotărât ce se fie i se SPUNE HU-RA- CAN. (Numele lui Ra de pe piesa arheologică )
  Remarcaţi:asemănarea dintre piesa arheologică Scriptu-lui Ra „,continutul acesteia şi ascunderea cărţii faţă de cei care o căutau .A fost descoperită în anul 2003 de expertul judiciar Teodor Ardelean (În prezent se află la Muzeului din Arad.
  10.În Africa
  a.Într-un mesaj primit prin internet din Nigeria se arată că în Africa există un ritual cu numele de Ri
  b.Vechimea ritualului nu este cunoscută .El s-a produs in cadrul credinţei oamenilor în acest Zeu similar cu ritualurile din India descrise în carţile „Ri-g-veda „ unde de asemenea se află numele zeului Ri , „ Ath-Ar-veda „cu numele lui Ra inversat sau în cartea tainică „B-Ri-hada-Ra-nyaka” cu numele lui Ri şi Ra de pe piesa arheologică .
  c. Numele de „ritual” conţinând numele zeului Ri,arată că ritualul se adresa acestui Zeu ( imnurile şi jertfele,similar cu procesiunile din India ,erau zeului aduse lui Ri ).

  11 CONCLUZII
  a.Numele zeilor Ra,RI şi Re din Dacia s-a vehiculat pe toate continentele .
  b.În decursul miilor de ani numele a fost schimbat de puterea negativă prin idei negative transmise oamenilor fără ca oamenii să sesiseze cursa care li se întindea..S-au introdus jertfe omeneşti ,s-au declanşat războaie în numele zeilor, reali,care nu le cereau,sau a zeilor fictivi cu nume dat de oameni . Numele celor trei zei Ra,Ri şi Re de pe piesa arheologică de la Zărand s-au folosit în interese egoiste Acei care au sesizat abuzurile şi neadevărul nu s-au putut opune, ori opoziţia s-a plătit cu viaţa.
  c.Istoria schimbării numelui lui Dumnezeu,şi strigătul de spaimă Yui din Originalul Sfintei Scripturi demonstrează limitele puterii omului in raport cu puterea spiritele existente pe corpurile cosmice , micimea omului şi absurditatea negării lui Ra,Ri şi Re (Duhul lui Dumnezeu)
  d.La întrebarea:dece nu am accepta că numele de Ra,RI şi Re în Dacia s-a adus de triburi venite din India, din China, din America ori aiurea răspunsul nostru documentat este:Originalul Sfintei Scripturi cu picturi, text,note muzicale, voci s-au aflat pe Crişul Alb în hotarul comunei Zărand România.În Ţara Zărandului avem topice cu numele acestor zei (muntii Sar-Ra-andului,C-Ri-şul Alb şi zeul Bel (alb),fotografii transmise de Satelitul American din scoarţa terestră cu lupte dintre spirite , Templul Sfânt al Edenului cu dimensiunile de 2000/6000 de metrii şi lucrări istorice din vechime din care rezultă că Dacia era ţara zeilor,că aici s-au desfăşurat lupte intre spiritele pozitive şi spiritele negative culminând cu acoperirea planetei cu ape şi nimicirea vieţei terestre.
  e.Legătura între numele zeilor la nivel planetar, cauza introducerii zeilor fictivi şi determinarea numelui acestora nu s-a putut determina până la descoperirea Originalului Sfintei Scripturi cu numele zeilor RA,RI ,Re şi depistarea ,în Scriptură a profeţiei ,care arată că numele lui Dumnezeu va fi uzat şi folosit necuviincios de oameni.
  f.Numele altor zei din mituri sau religii nu ne interesează.Aceştia pot fi în realitate spirite superioare dar nu de rangul lui Ra Ri şi Re.,ori spirite fictive introduse de puterea negativă pentru a nimici credinţa oamenilor în adevaraţii creatori ai Universului.Peste tot, în Europa, America ,Asia,,Africa, Oceania etc.în locul lui Ra , Ri şi Re s-au introdus zei inexistenţi cu atribute îngrozitoare care cereau jertfe omeneşti Lipsa cunoaşterii adevărului a condus la războaie ,la crime şi la jertfe omeneşti însoţite de ceremonii şi dansuri pentru îmblânzirea „zeiilor. „Aceste acţiuni ,ale puterii negative ,au scos, din graiul Procurorului când a văzut ce se va petrece pe Terra, cuvântul DE SPAIMĂ YUI !!!
  h DESCOPERIREA IDENTITĂŢII ZEULUI RA,RI, ŞI RE ÎN RELIGIA CRESTINĂ ŞI IN TOATE MITURILE ŞI RELIGIILE LUMII DESCHIDE UŞA UNEI CONFERINŢE INTERNAŢIONALE PENTRU UNIFICAREA RELIGIILOR .

  APEL
  RUGĂM, CONDUCEREA Bisericilor DE ORICE Religie, SOCIETĂȚILE, UNIVERSITĂȚILE, PERSOANELE FIZICE DIN ROMANIA SI DIN ORICE ALTA TARA, CARE DISPUN DE FONDURI SA AFECTEZE O SUMA DE BANI PENTRU A Traduce si Tipari MANUALUL Creaționism ȘTIINȚIFIC -Arheologic, Istoria NEFALSIFICATĂ A OMENIRII, MANUAL INTERNAȚIONAL, ce va conţine în întregime ,la zi,şi articolul prezent . TIRAJUL se va stabili de persoanele care vor efectua comanda 100: 1000, 10.000 … de exemplare .Distribuirea se va efectua gratuit către BIBLIOTECILE PUBLICE, BIBLIOTECILE CULTELOR RELIGIOASE SI ALTE AȘEZĂMINTE Culturale si religioase, Ori persoane fizice DIN . România şI DIN alte ţări .
  SCOPUL ACESTEI ACŢIUNI :
  – PROPOVĂDUIREA SCRIPTURII LA NIVEL MONDIAL !
  -OAMENII SA CUNOASCĂ ADEVĂRUL , SA ACȚIONEZE PENTRU Adevar şi UNIFICAREA RELIGIILOR .

  Persoanele participante la această actiune, ce se VA duce la Nivel Mondial, se VOR Adresa prin Poşta, în vederea încheierii unui contract juridic scris pentru tipărire şi difuzare în Lume a volumului „ Creaționism ȘTIINȚIFIC Arheologic, Istoria NEFALSIFICATĂ A OMENIRII, MANUALINTERNAȚIONAL „ LA ADRESELE:
  – Dr.Hc. Teodor Ardelean Arad Bd.Iuliu Maniu nr.17-21 Bl.D Sc B Ap.15, Cod 310169
  -Ing.Vlăduț Florin Or-Chișineu Criș Str Cuza Voda Nr. 37

  Către
  Toti credincioși
  Rugăm, citiți materialul anexat.! Transmiteți-l Prin internet la conducerea religiei Creștină, Ebraică, Mahomedană, Budistă etc. DIN TOATE Tarile Europa,. Asia, America, Africa, Oceania.Participaţi în acest mod la propovăduirea ştiinţifică a Biblei şi adevărului., la conservarea dscoperirilor ştiinţifice ale lui Teodor Ardelean.
  Piesa arheologică „Originalul Sfintei Scripturi” Impreuna cu volumul „Creaționism ȘTIINȚIFIC Arheologic, Istoria nefalsificată a omenirii, Manual internațional” sunt dovezi judiciare. CONSERVAŢILE existența!

  Arad la 18 ianuarie 2014

  Exp.Jud Dr.Hc.Teodor Ardelean
  Specialist în studiul fenomenelor Documentelor si.
  Academician al Academiei de Înalte Studii Iași-România

 5. 1. NOTĂ
  2. Acest aricol este scris în limba română .Vă rugăm ,traduceţi-l in alte limbi . Transmiteţi-l in toată lumea.

  3. NEPUTINŢA ŞTIINŢEI OMENEŞTI
  REVOLUŢIE ÎN ŞTIINŢĂ
  Nu recunosc pe Dumnezeu,pe Isus Cristos,pe Duhul Sfânt pentru că ştiinţa nu-I recunoaşte..Nu cunosc o LUCRARE ŞTIINŢIFICĂ care să ateste existenţa Lor. Pentru aceste motive nu vreau să aud şi să citesc informaţii care vorbesc despre Dumnezeu,despre Cristos,despre Duhul Sfânt. despre introducerea religiei în şcoli,imi spune un individ în aceste zile.
  Da ! Domnul are parţial dreptate. Ştiinţa omenească,ştiinţa civilizaţiei noastre , nu a prezentat astfel de dovezi.,pentru că nu le posedă. Lansările de sonde şi sateliţi în spaţiu urmăresc,printre altele şi aflarea dovezilor materiale care să extindă cunoaşterea umană în sfera civilizaţiilor extraterestre ,unde se află astfel de dovezi.Informaţiile culese , pe această temă,prin contact cu extratereştii sau aparate confectionate de acestia,prăbuşite pe Pământ, nu au deslegat misterul..(Despre aceste aparate şi extratereştrii ,fiinţe deosebite, mass media aduce fel de fel de informaţii .Din INFORMAŢIILE PUBLICATE nu rezultă existenţa lui Dumnezeu)
  Piesele arheologice de la Zărand ,din România ,descoperite de Expertul Judiciar Teodor Ardelean,predate Muzeului din Arad, sunt lucrări ştiinţifice care depăşesc tehnologia şi cunoştiinţele civilizaţiei omeneşti din zilele noastre.În lucrările publicate de Teodor Ardelean,având ca temă ştiinţa care se desprinde din aceste piese,rezultă că civilizaţia care le a confecţionat se situiază cu mult peste nivelul cunştinţelor ştiinţei omeneşti . Exemplificăm această concluzie, raportând cunoştinţele ce rezultă din compoziţia şi informaţiile pieselor arheologice la cunoştinţele şi tehnologia din zilele noastre,la tehnologia internetului şi a zborurilor cosmice .
  1.Materia piesei arheologice
  Bucăţica de materie detaşată din corpul unei piese,pe plita aşezată pe foc, arde ca lemnul.dar cenuşa are culoare maro. Pe plita de fier, pe care am ars bucăţica de materie ,rămân urmele figurilor imprimate pe piesă .Vărsând cenuşa peste o coală de hartie şi trecând cu degetul peste aceasta , pe coala de hârtie şi pe deget rămân figurile de pe piesa arsă.
  2 Semnele sunt imprimate în culori diferite la dimensiuni fotonice
  3 . Imprimarea informaţiilor pe piesă ;
  -Originalul Sfintei Scripturi este un
  ciont de os animalier cu dimensiunile de aproximativ 15 cm lungime şi diametrul de 4 cm.Statistic piesa conţine aproximativ 42000 de pagini format carte A/4.
  -Informaţiile sunt scrise în semne la dimensiuni fotonice. Aşezate unele peste altele,aceste semne formează literele alfabetului, a cuvintelor,a cifrelor,a notelor muzicale,a sunetelor ,a vocilor,a unor segmente sau corpul integral a fiintelor,sau obiectelor fizice .Semnele şi picturile se citesc de jos în sus,de sus în jos,de la stânga spre dreapta sau de la dreapta spre stânga
  -Piesa arheologcă Sfânta Scriptură se asemănă cu un sul de carte.(vezi Ps. 40 vers 7-8 ,sub formă de profeţie: „Atunci am zis „Iată-mă că vin! În sulul cărţii este scris despre mine ,vin să fac voia Ta,Dumnezeule „ . În Evrei Cap. 10 vers 7 ca profeţie împlinită : Atunci am zis: „Iată-Mă(în sulul cărţii este scris despre Mine ) vin să fac voia Ta ,Dumnezeule „
  Vă rog să reţineţi:
  1 Autorul Psalmului arata că „în Sulul cărţii este scris… În Noul Testament se repetă din nou :….„ în sulul cărţii este scris …” De ce „ în sulul cărţii este scris „? Pentru că textul imprimat de jur împrejurul piesei arheologice aseamănă sulul de carte ! (Autorii celor două informaţii au văzut piesa arheologică sub formă sulului de carte,fără să o pipăie,să o examineze cu mijloacele de simţ)
  -Semnele imprimate pe piese se propaga în afara corpului acesteia sub formă de radiaţii .(Nu s-au constat consecinţe asupra sănătăţii mele în urma examinarii acestor piese )
  – Tehnologia de imprimare depăşeşte cunoştinţele noastre.Piesa contine un bust dintr-o materie de culoarea albă acoperit cu o pojghiţă de culori diferite.Pojghiţa conţine semne vizibile de forma patraţelelor, iar în pătreţele „cerneala „în culori diferite ,care redă semnele diferitelor segmente din corpul animalelor sau obiectelor. (Sub semnele vizibile cu ochiul liber se remarcă pe ecranul computerului alte semne,iar sub acestea probabil semne până la dimensiunea fotonului)
  -Semnele alfabetului şi deci a cuvintelor,în unele cazuri exprimă prima literă din cuvânt,(asemănând cu sistemul gramatical a limbilor formate după sfărâmarea grupului iniţial din care acele limbi făceau parte. ( Vezi „Graur,F.I.la cuvântul „ iniţial” din Dicţionarul limbii Române volumul II Editura Academiei 1956.) Pentru o parte din textul scris în limba Edenului,în special,pentru numele lui Ra şi Ri s-a folosit numai litera iniţială a cuvântului R=Ra,R= Ri.Riţu,L=Lumină, sau Ra şi Ri inversat Ar sa Ir, =Cristos,H=Hristos…. (De fapt, în limba română literară,azi ,aflăm multe cuvinte exprimate prin litera iniţială,similar textului imprimat pe piesa arheologică.Exemple : CNA =Consiliul National al Audio-Vizualului;In cele 42000 pagini carte ar fi poibil să existete numele de Cristos sau Hristos scris integral,)
  -Multe cuvinte transmise de computer aseamănă ca formă şi sens cu cele din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului – România(Asemănările s-au determinat pe baza cuvintelor cheie aflate in informţaiile din Bible care descriu evenimente asemănătoare cu picturile de pe piesă.)
  – Corpuri de forma monştrilor compuse din segmente luate din corpul animalelor şi a oamenilor având imprimate cuvinte pronunţate de indivizii încorporaţi în acesti monştrii.
  -Satelitul american transmite din scoarţa terestră ,din timpuri foarte străvechi fotografii şi sunete,convorbiri,urmele rachetelor,sau proectilelor trasoare,urmele avioanelor , forma avioanelor la mare inălţime, ofiţerii cu grade militare, cuvintele pronunţate de personalul avioanelor în toiul luptelor , descompunerea sub temperatura nucleară a corpului spiritelor negative şi a vieţiuitoarelor conştiente participante la acest război,după care ,corpurile fizice ,respective , s-au refăcut automat sub acţiunea câmpurilor de forţă emanate de particulele constructoare,de sintetizarea materiei.Apoi,totul a fost acoperit cu cenuşa vulcanică. (Aparatul satelit prin aceste fotografii demonstrează că corpurile oamenilor ,la un moment dat, conform Noului Testament ,se vor reface aşa cum au fost inainte de moarte )
  -Pictura lui Ra (Dumnezeu), Ri (Isus Cristos) ,Lucifer şi a altor spirite necunoscute.
  -Textul compus din cuvintele ce se vor pronunţa peste mii de ani de oamenii ce vor fi audiaţi de procurorul cu numele Buz D cu referire la activitatea pe Pămant a zeului Ri ce se va întrupa şi prezenta ca om cu numele de Isus Nazarineanu.( Concret, este vorba de procesul ce se va întenta lui Isus Nazarinenu )
  – Descrierea mişcării procurorului în birou şi aşezarea pe scaun,
  – Meditarea procurorului asupra declaraţiilor ce vor fi luate de la martori,asupra realităţii lui Ra şi Ri,a relaţiilor dintre Ra şi Ri cu indicarea pentru Ri a primei litere din numele sub care va fi cunoscut după mii de ani „ C” (Cristos) şi „H” (Hristos ) sau Lumină
  – Descrierea evenimentelor ce vor apare pe Terra prin prisma „procurorului „
  -Ţipetele mulţimii de forma yui, oooo, yyyuuuuiiii însoţind pe zeul Ri dus la locul răstignirii.
  -Cuvintele lui Ri pe cruce cerând apă de la paznici,iar aceştia dându-I oţet.
  -Cuvintele dialog intre zeul Ri pe cruce şi spiritele negative ce nu vor fi auzite de oameni.
  – Imaginii din procesul învierii ,în mormânt ,a zeului RI şi înălţarea la ceruri.
  -Arătarea zeului Ri, după inviere,in aceiaşi zi, la doi ucenici .
  – Coborarea Duhului Sfant asupra Apostolilor la 5o de zile de la înviere (Numele sărbătorii „Cincizecime „apare pe piesa arheologică similar denumirii din Noul Testament) Fenomenul natural ce se va declanşa prin coborarea Duhului Sfant confirmat după mii de ani de Noul Testament.
  -Numele cetatii „Ie” (Ierusalim )unde va coborâ
  Duhul Sfant asupra Apostolilor , imprimat pe piesa arheologică ,este acelaşi ,la începutul erei noastre şi în zilele noastre „Ie” (Ierusalim )
  -Picturi cu oamenii ,in uniforme militare asemănătoare cu uniformele unor armate din zilele noastre ,aşezaţi în jurul unei mese , pregătind omenirea la războiul final împotriva lui Dumnezeu.
  În Volumul Creaţionism Ştiinţific –Arheologic, Istoria nefalsifiată a omenirii,Manual inernaţional şi în restul lucrărilor publicate cu numar de ISBN ,articole pe internet,ori în conferinţe cu participare internaţională ,am prezentat aceste informaţii ştiinţifice, transmise de către o supercivilizatie.
  Din aceste piese rezultă :există două supercivilizaţii în Univers .Supercivilizaţia pozitivă condusă de Dumnezeu şi Supercivilizatia negativă condusă de Lucifer. Civilizaţiea omului .faţă de aceste civilizaţii se aseamănă cu muşuroiul de furnici peste care ţăranul trece cu plugul .Ba mai mult decât atât!.Ţaranul nu poate anihila corpul furicilor şi materia din care este clădit muşuroiul pe câtă vreme forţa lui Dumnezeu poate anihila materiea din care este clădită planeta şi toate corpurile fiinţelor de pe aceasta!
  Ştiinţa care demonstrează existenţa Divinităţii a fost trimisă de Dumnezeu pe Pământ. Este „cadoul” trimis omenirii.
  4. Neputând demonstra existenţa lacunelor în aceste descoperiri,care produc revoluţie în ştiinţă, oameni care nu au descoperit nimic valoros pentru umanitate ţipă şi îndeamnă la păstrarea lacunelor în ştiinţă .Prin această activitate demască limita cunoaşterii substanţei cenuşie din creierul lor şi limita cercetării omeneşti.
  Autorul piesei arheologice pe care se află consemnată această lucrare ştiinţifică,care în fond este Ştiinţa Ştiinţelor, sau Ştiinţa Cerurilor,după Nostradamus,este consemnat în titlul lucrării . Este chiar Ra ! „SCRIPTU-RA „ Script-u lui Ra.
  De ce , piesa apare , pe Terra , acum ? După studiul nostru:
  – Pentru că ştiinţa omeneasă, neatingând culmea cunoaşterii , care se referă la existenţa Dumnezeirii şi la creaţia Universului , a determint pe oamni să conteste adevarul,să susţină că întrucât ştiinţa nu posedă dovezi a existenţei lui Dumnezeu,a lui Isus Cristos,a Duhului Sfânt aceste Fiinţe şi creaţia nu au existat niciodată.Pentru a stopa rătăcirea oamenilor a fost adus şi prezentat lumii Documentul ştiinţific care emană chiar de la Autoritatea Supremă din Univers .
  – Drept provocare pentru acei care contestă adevărul imprimat pe piesa arheologică Scriptu-u- Ra (Scriptura ) să prezinte un document similar emanat de la puterea negativă din Univers care să demonstreze că materia a existat din totdeauna ,IAR structurarea in corpurile exstente s-a realizat pe calea evoluţiei.
  – Pentru că oamenii cer ştiinţei dovezi ştiinţifice,pe care ştiinţa omenească nu le poate furniza.
  – Pentru că Legea vieţii cînd unul moare şi altul se naşte se află în plină desfăşurare şi nu mai este timp pentruca ştiinţa omenească să ajungă la cunoaşterea şi prezentarea adevăului.
  Mii de oameni de pe toate continentele intre care ranguri bisericeşti mitropolit,episcop,preot,monah,predicator,ziariştii, facultăţi de teologie, grupuri de oameni cu activităţi diferite au luat act despre descoperirile de la Zărand din Româna.Timpul afirmării ,la lumina zilei, a celor două cauze ,viaţa şi moartea pare a fi aproape.
  5. Astfel , dovada ştiinţifică a existenţei lui Dumnezeu, a lui Isus Cristos,a Duhului Sfânt,a creaţiei Universului se face,azi cu trei lucrări ştiinţifice:
  a. Piesa arheologică scrisă în limba Edenului , 0RIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI, realizată de Dumnezeu ( Ra ) ,cu mult înaintea existenţei Universului ,
  b. Vechiul şi Noul Testament, care din acest moment devin lucrări ştiinţifice,care atestă profeţiile de pe piesa arheologică şi descoperirile cu ajutorul computerului şi a satelitului american,
  c. Lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean (în special prin volumul „Creaţionism Ştiinţific-Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional” ) care au combătut concluziile Experimentului Ştiinţific de la Geneva, 2008-2012, ce susţineau inexistenţa lui Dumnezeu, împotriva dovezile arheologice descoperite la Zărand-România.(Lucrările lui Teodor Ardelean extind cunoaşterea umană cu mult dincolo de limitele ştiinţei omeneşti . fac legătura între lucrările ştiinţifice de la lit. „a” şi „b” ).
  Momentul stabilirii corelaţiei dintre CELE TREI LUCRĂRI „BETON „ anul 2013, constituie MOMENTUL CULMINANT a REVOLUŢIEI ÎN ŞTIINŢĂ ,începutul răsturnării şi măturării din ştiinţă, pe toate continentele, a ideilor,concepţiilor şi teoriilor,tot ce este ,perimat , neadevărat şi fals în domeniul cunoaşterii omeneşti,inclusiv a teoriei evoluţionist- darwiniste.
  ANUNŢĂM : păstrarea în ştiinţă a lucrărilor ce nu exprimă adevărul a luat sârşit ! (vezi în acest sens Isaia Cap.41 şi catrenul lui Nostradamus Ştiinţa Cerurilor va vizita Pământul…)
  Rugăm : RELUAŢI ACEST ARTICOL ,TRIMITEŢI-L L A CONDUCERILE BISERICILOR, a INSTITUŢIILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR ŞI PUBLICAŢI- L ÎN MASS MEDIA DIN TOATĂ LUMEA.

  Arad la 3 aprilie 2014.
  Exp..Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor.

 6. TEXTUL DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ „ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI”
  Schingiuirea lui Isus Cristos consemnată ca text pe piesa arheologică
  10) Volumul .Strigăte în Eden
  Pag .107 rd. 80 – pag 116 rd.440
  Procurorul continuă examinarea declaraţiilor luate de la martori.(Aceste idei şi cuvinte se vor înfiripa în mintea procurorului care va efectua cercetarea efectivă a lui Isus Cristos)
  – Dku …( Dar) Dacă ( Dacă) C ( Cristos conform ) UC (ucaz-scrisului ) Ri E. (Este Ri) E pR zy ?( Este R prezis ) ?
  -C (Cristos) Da ,nme e za (Da.Numele este adevărat )
  – Oa ! (ţipăt de spaimă )
  Cuvintele ,din afara parantezei , relatate mai sus , se află pe piesa arheologică.Cuvintele din paranteză sunt traduse pe baza cuvintelor cheie regăsite in textele Bibliei comparate cu fotografiile de pe piesa arheologică şi completarea cuvintelor de la care s-a luat numai prima literă.
  Reluând în studiul cuvintele de mai sus, constatăm :
  -Literele R se referă la Ri,Fiul lui Ra .
  -Subiectul în toate propoziţiile este Ri Fiul lui Ra.
  -Litera „p” aşezată în faţa lui R ( pR) este prima litera din cuvântul care incepe cu litera „p” şi se termină în literele „ zy,”(zis) În Vechiul şi Noul Testament în multe locuri aflăm cuvântul prezis,(p…zis) sau prevăzut.În speţă „pR zis „ semnifică „ceia ce este prezis,sau prevăzut pentru Ri care se va întrupa şi va veni pe Pământ.
  Oa ! (ţipăt de spaimă ) Pentru ceea ce Scriptul lui Ra a prevazut că oamenii vor face Fiului Său. DE asemenea ,ce aşteaptă pe aceia care şi au permis să înfrunte pe Acela în care este viaţa şi viaţa e Lumina oamenilor (Ioan Cap. I/4 ); Vezi în acest sens şi Isaia Cap 66 vers 22-24 )

  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

 7. Traduceţi cu computerul din Limba Română şi Limba Rusă în Limba Engleză
  Acest articol se transmite de pe contientul Europa,ţara România,localitatea Zărand,judeţul Arad. Din acest loc Satelitul american a transmis fotografii cu :
  – Templul Sfânt al Edenului ,
  războiul nuclear dintre spiritele pozitive şi spiritele negative,
  – scufundarea munţilor Zărandului ,
  – acoperirea Edenului terestru cu un strat de cenuşă vulcanică cu grosima intre 6-20 metrii.
  În acest spaţiu ,Expertul judiciar Teodor Ardelean a descoperit originalul Sfintei Scripturi „Scriptul lui Ra „ (document imprimat pe piesa arheologică, în limba Edenului,partial tradus in limba româna , elaborat de către Autoritatea Supremă din Univers )

  ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ ŞI COMPRIMAREA TIMPULUI
  Expertul Judicir Teodor Ardelean ,academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi-România, cercetător şi autor a 30 volume cu număr de ISBN şi sute de articole publicate in mass media şi pe internet a publcat in luna august 2014 Articolele ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ I şi ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ II
  ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ I
  Căldura este generată de vibratia particulelor termice încorporate in toate structurile cunoscute de om : fotoni de lumină,neutroni protoni,electroni,atomi, molecule….Odată cu vibraţa creşte viteza de deplasare a structurilor în care se află incorporate aceste particule.
  Schimbările producându-se , absolut în toate structurile, inclusiv în aparatele de măsurare a temperaturii şi vitezei de deplasare a corpurilor ,nu avem posiblitate să măsurăm creşterea temperaturii corpurilor şi creşterea vitezei de deplasare în raport cu starea materiei anterioară momentului de declanşare a fenomenului .(Acest moment începe cu ceva anterior primului război mondial ) Constatăm, pe baza simţurilor noastre, că timpul se scurtă.Ieri era primăvară .Azi ,observăm: ne apropiem de toamnă. Cum a trecut primăvara şi jumatea verii ? Timpul zboară ?
  In realitate,nu timpul zboară ,ci corpurile se deplaseaza în aceeaşi unitate de timp pe distanţă mai mare. Formula: Distanţa =viteza corpului x timpul ne explică fenomenul.In aceeaşi unitate de timp( scundă, minut,oră, zi..) corpurilor crescandu-le viteza,fenomenele cunoscute trec mai repede .Nu avem comprimarea timpului, ci creşterea vitezei.În acelaşi interval de timp ,fără să sesizăm creşterea vitezei corpurile parcurg o distanţa mai mare decât în perioada anterioară declanşarii acestui fenomen. Reperul la care ne raportăm noi şi piesele din aparatul nostru,care măsoară viteza şi timpul ,peste 3 luni, nu se vor mai afla în acelaşi loc din spaţiu unde pe baza vitezei anterioară urma să se afle.Viteza şi spaţiu, parcurs la nivel global ,sunt aceleaşi pentru toate particulele termice.
  Încălzirea globală conduce la diminuarea masei de gheaţă la poli,la evaporarea apei pe sol şi în oceane,la formarea maselor de nori cu delanşarea potopului de ploaie,la formarea tornadelor,la schimbarea climei…
  Schimbarea vibratiei particulelor elementare este determinată din creaţie în raport cu ticăloşia fiinţelor conştiente .Se instalează treptat în spaţiu Universului pe zone extrem de întinse .
  În această perioadă, la nivelul Terrei ,apar fenomene radicale pe multe planuri : descoperiri ştiinţifice şi arheologice epocale, poziţii corecte şi incorecte a grupurilor de oameni în raport cu cauza fenomenelor.Oameni cu judecată strâmbă şi ambiţii nebuneşti ajung în posturi de conducere a comunităţilor de oameni. Războaie cu zeci de milioane de morţi şi mutilaţi .
  Cauzele evenimentelor apocaliptice , la nivelul materiei fizice şi a fiinţelor , sunt descrise în Biblie şi pe Piesa Arheologică SCRIPTUL LUI RA .
  Avertismentele Bibliei sunt desconsiderate.
  Lumea merge înainte …
  Arad 2014
  Expert JudiciarTeodor Ardelean

  9 august 22:31
  ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ II
  Urmarea articolului nostru, publicat pe internet, am primit un mesaj .Autorul cere lămuriri cu privire la particulele termice şi mişcarea acestora in cadrul structurilor în care se află încorporate .Explicaţiile se afla in volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria nefalsificata a omenirii,Manual internaţional. Din acestea relevăm urmatoarele:
  Căldura este generată de vibratia particulelor termice încorporate in toate structurile cunoscute de om : fotoni de lumină,neutroni protoni,electroni,atomi, molecule….Odată cu vibraţia acestora ,creşte căldura şi viteza de deplasare pe orbite a structurilor în care se află incorporate aceste particule.( Schimbările producându-se , absolut în toate structurile, inclusiv în aparatele de măsurare a temperaturii şi vitezei ,nu avem posiblitate să măsurăm creşterea temperaturii şi vitezei de deplasare a componentelor ce alcătuiesc structura protonilor,,neutronilor,fotoni etc ,în corpurile existente ca efect a creşterii vibraţiei particulelor termice.
  Fenomenul se afirmă , la scară planetară ,începând cu secolului XX ,cu ceva, anterior primului război mondial şi se accentuiază odata cu trecerea in mileniul al III-lea .
  Pe de altă parte ,nivelul creşterii vibratiei particulelor termice diferă pe zone terestre diminundu-se in raport cu căderile masive de apă .La nivel global,terestru ,creşterea temperaturii este vizibilă şi recunoscută pe baza calculelor efectuate de către mulţi cercetătorii.
  Pe baza simţurilor noastre, constatăm, că timpul se scurtează.Ieri era primăvară .Azi ,observăm: ne apropiem de toamnă. Cum a trecut primăvara şi jumătatea verii ?
  Timpul zboară ?
  In realitate,nu timpul zboară ,ci componentele corpurile subatonice se deplaseaza ,în aceeaşi unitate ,de timp pe distanţă mai mare. Formula: Distanţa =viteza corpului x timpul ne explică fenomenul.In aceeaşi unitate de timp( scundă, minut,oră, zi..),componentele corpurilor subatomice,care aleargă pe orbite în jurul inimii structurii ce le păstrează în sistem , crescandu-le viteza,se deplasează mai repede .Nu avem comprimarea timpului, ci creşterea vitezei la nivel de structuri subprotonice .În acelaşi interval de timp terestru, componentele acestor formaţiuniuni parcurg o distanţa mai mare decât în perioada anterioară luată în observaţie .
  Acest fenomen dă naştere impresiei că timpul zboară.
  Încălzirea globală conduce la diminuarea masei de gheaţă la poli,la evaporarea apei din sol şi din oceane,la formarea maselor de nori cu declanşarea potopului de ploaie,la căderile de grindină,la vijelii ,la formarea tornadelor,la la schimbarea climei…
  Schimbarea vibratiei particulelor elementare este calculată din creaţie în raport cu ticăloşia fiinţelor conştiente .Aceste fiinţe, prin activitatea desfăşurată , dereglează vibraţia şi mişcarea particulelor elementare şi în special termice. Fenomenul se instalează treptat în spaţiu Universului pe zone extrem de întinse.Când se ajunge la nivelul prestabilit,când nu mai există salvare,zonele afectate sunt distruse.În istoria Pamantului , situaţiile in care materia a fost dereglată in aşa măsură ,incât totul trebuia luat de la inceput, sunt cunoscute cu numele de ere geologice.Tot ce a fost „murdar” şi a murdărit pământul a fost nimicit . Pământul a fost curăţat şi readus la puritate în raport cu structura noilor fiinţe readuse pe Pămant .
  În vremurile noastre , la nivelul Terrei ,apar fenomene radicale, contradictorii pe multe planuri :
  -încălzirea globală cu fenomenele sale apocaliptice,
  -descoperiri ştiinţifice şi arheologice epocale,
  -poziţii corecte şi incorecte a grupurilor de oameni în raport cu cauza fenomenelor,
  -oameni corecţi ,ca numâr în descreştere şi oameni cu judecată strâmbă , cu ambiţii nebuneşti să ajungă în posturi de conducere a comunităţilor de oameni,călcând legile şi dreptatea,
  -războaie cu zeci de milioane de morţi şi mutilaţi fără nici o explicaţie sau cu explicaţii injuste ,generate de spiritele negative din Univers,
  -omenirea pluteşte în derivă.
  Cauzele evenimentelor apocaliptice , la nivelul materiei fizice şi a fiinţelor , sunt descrise în Biblie şi pe Piesa Arheologică SCRIPTUL LUI RA .Dar culmea :
  ACESTE LUCRĂRI MONUMENTALE cu avertismentele lor sunt desconsiderate.
  Lumea merge înainte …
  Arad 2014
  Expert JudiciarTeodor Ardelean
  Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi

  Aceste articole au ajuns în Rusia ,la mari peronalităţi :
  Андрей Рябоконь
  Юлия Агеева Liudmila Knyazeva

  Acestea au luat legatură cu specialişti ,şi conducători de instituţii de cultură şi activităţi de cercetare , DIN MAI MULTE ŢĂRI, recunoscuţi pe plan mondial dîn domeniile care constituie tema din cele două articole ale noastre.(Vezi pe internet numele şi activitatea acestor personalitati )
  Numele Academiilor,Muzeelor şi ,Bibliotecilor sunt relatate in mesajul care se publică mai jos.Din parte religiei s-au solicitat opiniile Arhimandritului Maximos Weimar
  Persoanele , instituţiile şi societăţile implicate în aceste conversaţii , pe TEMA constatărilor noastre , cu privire la desfăşurarea ,consecinţele şi cauza procesului încălzirii globale se redau în cele ce urmează .

  „ Conversaţie cu ASHISH DASS :, Анастасия Куницкая, Лиудмила Князева, Андрей Рябоконь,Ankur Chandra, Amit Samant, Az Russki, Aman Raj, Александр Гостев, Андрей Васильков,Fadi Abdel Rahman, Ceferina Anta Cabreros, Alexandr Pikalev, Александр Трапезников,Андрей Хохлов, Торгово-промышленная Палата Республики Абхазия, Андрей Темерджи,Александр Серегин, Александр Линкевич, TEODOR ARDELEAN Антонина Попова, Александр Кругликов, Алексей Торба, Айдар ЯруллМарина Астафьева, Александр Дадашев, андрей ландсберг,Андрей Волков, ин, Ajinkya Salvi, Александр Бозванов, Awadhesh Sengar,Shubhra Agarwal, Дмитрий Абрамов, Aly M Ramadan, Андрей Мисык, Abdelkader Boubouche, Айс Есенина, Aldashkova Tabachinskaya, Алексей Софронов, Анна Лисовая,Андрей Корецкий, Музей Археологии Москвы, Алексей Джус, Андрей Анатольевич Толчанов, Авдотья Данилова, Виктор Алексеев, Ashi Gupta, Юлия Агеева, Музей-заповедник Александровская Слобода, Андрей Русецкий, Анатолий Колесников, Алла Сиротинская, Александр Гурболиков, Андрей Мочёнов, Carlos Kuraiem Autor, Анна Киселёва, Alexandru Grivinca, Андрей Смирнов, Астраханская-Областная Детская-библиотека, Алека Белкина, Артур Вартанов, Александр Дубинин, Азов Центральная Библиотека, Музей Архітектури Та Побуту, Александр Андреев, Антон Кульбачевский,Вадим Аверьянов, Андрей Азюкин, Алена Козловская, Алые Паруса, Арт Механикус,Oroszország A Sajtó Tükrében, Антонина Осмоловская, Александр Торопцев, Астрахань Фото, Библиотека Асеева, Народная Академия, Габитов Александр, Александра Игнатьева, Дайджест Академии Художеств, Андрей Ковалевский, Краеведческий Музей Г. Амурск, Алла Арзуманян, Антон Жуков, Колов Алексей, Ангелина Светлая, Алекс Шанс,Алла Васильева, Алексей Пузаков, Алеся Крамина, Свештеник Александар Брашанац,Анна Лещенко, Музей Александра Вампилова, Библиотека Усиевича, Andre Samuel,Виктор Афанасьев, Дом-музей Адама Мицкевича, Александр Пилин, Ascom Rm, Alevtina Vorosen, Ингварь Анастас, Александр Биошев, Adeel Mushtaq, Grazz Art, Международная Академия Развития Образования, Альгеон Альгеон, Jana Antic, Александр Рязанов,Leaomartins Angelabernardes, Александр Вершинин, Андрей Лубенский, Archimandrite Maximos Weimar, Arabind Patel şi Anshit Sharma „
  CONCLUZIILE.
  MARILLOR PERSONALITĂŢII A LUMII CONTEMPORANE CARE AU RĂSPUNS LA „ ANCHETA „ ÎNTREPRINSĂ DE CĂTRE ALTE MARI PERSONALITĂTI DIN FEDERAŢIA RUSĂ,CU PRIVIRE LA PROBLEME DE ACTUALITATE DIN DOMENIUL ŞTIINŢEI ŞI ARHEOLOGIEI „Particulele termice implicate în încăkzirea globală” ,LANSATE ÎN LUCRĂRILE NOASTRE, formează
  AL DOILEA OBIECTIV DE IMPORTANŢA MONDIALĂ, CARE URMEAZĂ DOVEDIRII DE CĂTRE NOI A DESCOPERIRII PRIN EXPERIMENTELE DE LA GENEVA, DIN ANII 2008-2012, A PARTICULEI DE SINTETIZARE A MATERIEI CREATĂ DE CĂTRE DUMNEZEU ŞI nu a PARTICULEI DUMNEZEU cum s-a interpretat greşit de oameni.
  (Ambele descoperiri,particula termică şi particula de sintetizarea materiei create, fac parte din profeţiile lui Isaia cap.41 şi din descoperirile lui Nostradamus în catrenul „DOUZECI PLUS DE DOUĂ ORI ŞASE VA VEDEA ŞTIINŢA CERURILOR VIZITÂND PLANETA ÎN MARE BUCURIE. Boala, ciu¬ma, foametea vor dispare. Roma se va bucura pentru sufletele salvate. SA¬VAN¬ŢII surâd de teamă şi de admiraţie. ASTROLOGIA CONFIRMĂ. Pen¬¬¬¬¬¬¬¬tru ŞTIINŢĂ un nou început. „( Vezi volumul nostru Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria Nefalsificată a Omenirii,Manual Internaţional)

  Multiplicaţi şi trimiteţi acest articol pe internet şi în mass media în toate ţările !
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

 8. Traduceţi cu computerul din limba Română în limba engleză
  Acest articol se transmite din Ţara România.judeţul Arad,localitate Zărand contintentul Europa

  RECONFIRMAREA VALORII DESCOPERIRILOR ARHEOLOGICE ŞI ŞTIINŢIFICE DIN TARA ZARANDULUI
  Piesele arheologice de la Zărand conţin texte scrise în Limba Edenului. Unii”supersavanţi”le desconsideră.Este imposibil , zic aceştia, să se regăsească cuvinte în limba română pe aceste piese.Cum poate dl Teodor Ardelean să scrie astfel de articole ?
  .Azi, 23 august 2014 la orele 22,30 am reverificat cu computerul ambele capete de pe piesa Arheologică SCRISUL LUI RA .Am regăsit aceleasi informaţii redate in volumele cu numar de ISBN şi unele transmise sub forma articolelor pe internet sau la masa rotundă pe TV ori www baricada . ro. Sunt cuvinte transmise de computer in limba engleză (şi in oricare din limbile utilizate de aparatura internetului) Cuvintele traduse din limba engleză în limba română se regăsesc traduse şi din limba ebraică ,armeană,japoneză,africană etc Cuvintele netraduse de computer în limba engleză şi din engleză în limba română se regasesc netraduse şi in altă limbă. (Cele mai multe cuvinte imprimate pe piesa arheologică nu pot fi traduse de computer în nici o limbă vorbită pe Terra.)Concluzia:Textul de pe piesa arheologică este scris în limba Edenului. Multe cuvinte ,din acest text, se regăsesc în limba vorbită de ţăranimea română .
  ÎN TRADUCEREA FACUTĂ DE MINE pe internet ,LA ACEASTĂ ORĂ,PE FILA TRADCERII A APĂRUT URMATORUL MESAJ
  „Contribuția dvs. va fi utilizată pentru a îmbunătăți calitatea traducerii și poate fi afișată utilizatorilor în mod anonim”
  Din acest mesaj reţinem că specialiştii traducerii dintr-o limba in altă limbă,care lucrează la nivelul internetului,consideră binevenită şi traducerea noastră din limba Edenului în limba Română .
  Cuvintele în limba română aflate pe piesa arheologică SCRIPTUL LUI RA ,descoperită de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean pe Râul Crişul Alb, localitatea Zărand, judeţul Arad,ţara România,fiind unicat,sunt demne de urmărit .Ar trebui identificate toate cuvintele de pe piesele arheologice,regăsite în limba română,în graiul tărănimii române şi în topice din România relatându-se semificaţia şi istoricul fiecărui cuvânt …. Ar trebui ! Dar, în loc de concurs primim jigniri sub diferite forme.Unii nu văd cu ochi buni aceste descoperiri.
  Sub noi ,sub cenuşa vulcanică transformată în lut ,se află o lume împietrită ,o lume ,cu tehnologii care depăşesc imaginaţiile noastre Documente din timpul acelei lumii, nimicită , conţin mesaje şi avertismente, cuvinte scrise în limba română .Acestea se referă la oameni din zilele noastre .Mulţi nu le iau în seama .Prin articolele publicate îndepărtează de la cunoaştere pe cei dornici să cunoască adevărul. Cauzele acestor poziţii ?Sunt multe.Dar ,una le determină pe toate !!!
  Expert Judicir Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

 9. Acest articol se transmite din comuna Zărand Judetul Arad,.Ţara România,Continentul Europa.
  Traduceti din limba română în limba engleză

  CREDINŢA DACILOR ÎN RI ÎN PERIOADA LUI DECEBAL
  UN vas descoperit la Grădina Muncelui conţine două „ştampile „ purtand acelaşi text DECEBAL PER SCORILO.
  Cercetătorii textului au fomulat opinii interesante cu pivire la originea scrisului şi semnificaţia textului.Luând în studiu obiectul material şi semnificaţia textului în lumina unor noi date despre limba şi credinţa dacilor, prezentăm constatărele noastre în cele ce urmează.
  1. Textul este scris pe un vas de ceramică
  în patru locuri, din care s-au păstrat integral numai în două locuri
  2. Scrisul aparţine culturii dacilor :
  – este executat în litere latine
  – este redat răsturnat şi scris de la dreapta la stânga. Acest sistem se regăseşte pe piesele arheologice ,intre care ,SCRIPTU-LUI RA descoperite de expertul judiciar Teodor Ardelean în râul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand Judetul Arad,ţara România, continentul, Europa .Scriptul , de pe vasul-candelă ,dovedeste că vechea formă de exprimare a informaţiilor ,din perioada indo-europeană , în oarecare măsură, încă la începutul erei noastre se mai utiliza în Dacia (Pe timpul lui Decebal cetatea Ziridava de la Zărand făcea parte din regatul lui Decebal.Distanţa dintre localitatea Zărand ,cu cetatea Ziridava, până la Sarmisegetuza este de aproximativ 150 km.)
  3) Vasul era folosit ca obiect de cult.( posibil,similar unei candele ) .Aflându-se într-o locuinţă şi nu în templu, demonstează credinţa dacilor în zeul Ri .
  Constatările subsemnatului din volumul „File sacre din istoria traco.daco-geţilor „Ed.Vasile Goldiş University Press.,Arad anul 1997 , de la pag. 98 , unde relatam că solii dacilor trimişi de Decebal la Roma erau reprezentanţi ai cultului lui Ra trecuţi la creştinism ,iar Decebal era creştin, au fost luate în batjocură de mulţi. Pentru aceste motive,azi,aici, relatam în continuare, din acest volum, textul scris la pag. 98 al. ultim.”De la data formulării Psalmului Tânguirii (66-70 d.Chr ) până la începerea războiului dintre daci şi romani ( anul 1o1) au trecut 30 de ani..În această perioadă, creştinismul în Dacia s-a dezvoltat extrem de mult. Decebal,Marii sacerdoţi ai cultului lui Ra şi iniţiaţii deveniseră creştini,văzând în acţiunile celor de la Roma-a stăpânilor de slavi- ofensiva spiritelor negative împotriva lui Ra şi împotriva religiei creştine. Decebal ,cu ajutorul cultului lui Ra, a unit triburile din Dacia şi a încercat să ridice la luptă toate popoarele încă nesubjugate de romani. Acţiune nu a reuşit. Decebal,după cum se ştie, apierdut bătălia şi odată cu el, a pierdut şi Cultul lui Ra „
  Acest volum nu trebuia publicat,spunea cineva. Nu avem nici o dovadă recunoscută de mari personalităţi despre aceste informaţii ce nu ies din domeniul basmelor.
  Astăzi,traducand textul de pe vasul-candelă avem dovada 100% că pe vrema lui Decebal în Dacia exista credinţa în Ra şi în Ri, CĂ DECEBAL TRECUSE LA CREŞTINISM CU sfetnicii din jurul său.
  Conform acestui înscris , dacii credeau în existenţa unei misiuni pentru Dacia şi pentru Decebal .Misiunea era consemntă în scopul lui Ri .După moarte ,Decebal s-ar bucura de un loc deosebit în împărăţia lui Ri
  Vasul şi numele lui Ri, imprimat pe acesta , ar fi dovezi că dacii rugându-se lui Ri solicitau şi ajutorul lui Decebal în realizarea acestor cereri. Această credinţa există până astăzi în cadrul poporului român.În multe case se află candelă similară cu vasul in cauză.Unii oamenii cred că anumite persoane prin viaţa lor deosebită, după moarte ,ar contribui ca mijlocitori la obţinerea ajutorului Divin .(În acest grup de credincioşi se încadrează şi pelerinajele cu rugăciuni la moaştele sfinţilor )
  4 ) Cuvintele de pe vasul-candelă sunt de origine dacă .Dovadă: numele zeului Ri redat exact cum se află scris pe piesa arheologică Scriptu-lui Ra .
  De fapt ,conform cercetarilor , în biblioteca Vaticanului consilierul Papei Ioan Paul al II-lea ( vezi lucrările subsemnatului ) arată că limba latină provine din limba dacă care domina pământul în perioada indo-europeană). Dar nu numai atât !Regăsirea acelor cuvinte pe piesele arheologice realizate anterior potopului ,atestă că izvorul limbii dacilor se afla în Limba Edenului vorbită de supravieţuitorii potopului de pe timpul lui Noe !
  5)Semnificaţia cuvintelor scrise pe vasul-candelă „Decebal per sco-ri-lo „ :
  a)Cuvântul Decebal este compus din două cuvinte :
  -.Dece= al zecelea. Eemple : Dece-mvir fiecare din cei 10 magistraţi romani care au format comisia să dea Romei un cod de legi( 451-450 .î.e.n.) ; Deceniu=perioada de 10 ani;Decenal= care durează 10 ani.
  – bal = în Ţara Zărandului tenul blod se numeşte băl.Există şi azi aceste denumiri Bal, Bălu,Bala ) .
  Prin urmare:Decebal= al zecelea băl .
  b)Cuvântul per:
  per=prin ( vezi dicţionarul limbii latine)
  Cum, limba latină provine din limba dacă –vezi pct.4 de mai sus -cuvantul „per se afla în limba dacă, tot prepoziţie . Ca atare, cuvântul prin introduce în frază mijlocul folosit la realizarea unui scop .
  c) Cuvântul sco :
  sco=scop..Semnificţia cuvântului scop:ceea ce-şi propune cineva să înfăptuiască, sau ţinta ce va realiza. Scopul se înfăptueşte prin acţiunile înteprinse şi realizate de acela care l-a formulat.Obiectele materiale şi oamenii folosiţi în atigerea scopului sunt mijloace ,prin care se realizează obiectivul,ţinta finală stabilită de iniţiatorul scopului.Oamenii participanţi la realizarea scopului sunt aleşi ,iar părticica din actiune,ce revine fiecărui individ este prestabilită.
  Decebal ,conform textului din ştampile, este o părticică din mulţimea prin care se înfăptueşte scopul anunţat de Ri .
  Autorul scrisului ,( pe ştampilele vasului-candelă ),neintoducând în frază actiunea lui Decebal pentru salvarea poporului dac , transmite informaţia că acesta s-a jerfit pentru întreaga omenire aşa cum rezultă din Biblie scopul lui Ri pe Pământ.

  În vorbirea ţărănimii române din Ţara Zărandului ,similar cuvantului „sco „unde lipseşte litera „p „ se afla multe cuvinte care se pronunţă fara o literă ,faţa de scrierea acelui cuvânt pe baza gramaticii adoptată,şi a cuvântului pronunţat de lumea cultă .Exemple : ş-on,( lipsă „i” ), avân.. (lipsă „ d „), fos.. (lipsă „ t” ) .Vezi vol, Limba Română.Ed-Academiei 1956 pag. 21 )
  Prin urmare,cuvantul „sco” din Scorilo este cuvântul scop redat in ştampilă aşa cum se pronunţă până astăzi în Ţara Zărandului
  d) Cuvantul Ri:_
  Ri= Ri =Isus Cristos. Dovezi a numelui de Ri :
  -se află scris pe piesa arheologică Scriptu-lui Ra .
  -se regăseşte pe piesa arheologică inclusiv în strigătele mulţimii cand Ri va fi dus la răstignire: Riiiiii, Ra..,Iiisssuuuss.,
  – se află în topice cu numele lui Ri din Ţara Zărandului unde se află incadrat intre alte litere similar situaţiei din ştampilele amintite „Scorilo „ Exemple: Uşe-Ri-ind, ( uşile sau căile care duc la cetatea Zi-Ri-dava ;localitatea cu numele de Şi-Ri-ia= ia (iată) şi (şi) Ri (Ri :=Isus Cristos )

  e) Cuvântul lo :
  lo= de la pronumele demonstrativ în limba latină illo,cu sens admirativ „acel vestit, sau admirat „ Ri-lo .
  Deci,autorul ţine să facă o delimitare a lui Ri faţă de alţi indivizi purtând numele de RI. Scopul nu este formulat de ori cine,ci de Acel Ri Admirat sau Vestit ! Prin urmare,autorul precizeză că Ri este Zeul,numit astăzi Isus Cr-Ri-stos.
  În acestă situaţie ,respectând integral sensul cuvintelor de pe vasul-candelă fără adăugiri sau omisiuni,fraza
  Decebal.per sco ri –lo are următorul înţeles :
  PRIN DECEBAL SCOPUL LUI RI ( sau prin Decebal se înfăptueşte scopul formulat de către Acel admirat, sau vestit Ri )
  Autorul vasului-candelă şi a scrisului divulgă omenirii :
  – credinţa dacilor în Ri
  – misiunea lui Decebal pentru împlinirea obiectivului stabilit de către Ri !
  – DOVADA CREDINŢEI LUI DECEBAL şi a dacilor în Ri (Ri cunoscut cu numele de Isus Cristos.)
  – Creştinarea dacilor în secolul I d.Chr.
  – Decebal a fost un martir a religiei creştine,a lui Ri.
  – Ri de pe vasul candelă ,pentru care Decebal a murit este Ri Acel vestit, Acel admirat de o lume intreagă,cunoscut azi sub numele de IISUS CRISTOS .
  – Cuvintele de pe vasul-candelă sunt DOVEZI SCRISE care CONFIRMĂ informaţiile noastre despre daci şi despre Decebal publicate în volumul File sacre din istoria traco-daco-geţilor „Vasile Goldiş „University Press,Arad 2007 –Concret: Decebal era creştin ,iar cauza razboaielor dintre romani şi daci ,cu nimicirea dacilor ,se afla în religia oficială a dacilor
  6 )PROPUNERI
  CONSTATNDU-SE ÎN SCRIS CĂ DECEBAL A murit pentru credinţa creştină PENTRU SCOPUL LUI ISUS CRISTOS PROPUN
  -să se examineze această realitate istorică şi,să se consemneze în tratatele de istorie ,
  – să se ridice lui Decebal un monument în comuna Zărand judeţul Arad,ţara România unde s-au decoperit piesele arheologice cu numele lui Ri
  Transmiteti acest articol prin internet la conducerile religiilor şi univeristăţilor din toată lumea.
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documntelor şi a fenomenelor
  Academician al Academiei de Studii Inalte Iaşi

 10. .. Acest articol se trimite din oraşul Arad,Ţara România, Continentul Europa.Este scris in limba română.Traduceţi-l din limba română în limba engleză

  INFORMAŢII SCRISE TRIMISE DIN RAIUL CERESC

  Constatând că piesele arheologice recuperate din apele râului Crişul Alb, hotarul comunei Zărand jud.Arad,conţin pe lângă fotografii cu Isus Cristos din timpul răstignirii şi brâul cu desene de animale şi oameni în culorile spectrului solar ,similare notelor muzicale din Simfonia a IX.lea Scherzo ,de Beethoven ,eram sigur că acestea conţin şi vocea lui Isus Cristos Am încercat anii în şir să descopăr această voce.Am solicitat la conferinţele internaţionale la care am participat şi în volumele publicate,ca posesorii de computere să caute vocea cu propriile aparate. Rezultat zero..
  În noaptea de 25 mai 2011 la orele 23 difuzoarele computerului au transmis primele sunete şi voci. Transmisia a durat aproximativ 10 ore.După terminarea „programului”, am încercat să deschid computerul şi să înregistrez pe disc magnetic sunetele şi vocile transmise de computer..Nu am reuşit. In cele din urma Serviciile Internet au transmis subsemnatului informaţiile „ Information Rights Management în Microsoft Office 2003” din care rezultă că documentul nu poate fi citit decât de destinatar ,iar acesta nu poate adauga nici un cuvint la cele existente pe înscris Dacă destinatarul moare documentul nu mai poate fi citit .Am dedus : sunetele şi strigătele de pe piesa arheologică din nopatea de 25 mai 2011 au regim asemănător .Sunt restricţionate.
  Aceste informaţii le-am prezentat in seara zilei de 6 VII 2011 ,la www Baricada,ro Erau de fata domnii Ghilea director,Chiriţă Alex. Şef serviciu şi restul personalului .În timpul transmiterii acestor informaţii cu aparatura studioul Baricada ro şi după terminarea transmisiei ,inclusiv în zilele următoare ,au fost cazuri de contestare cu virulenţă şi batjocură.,luare în râs şi bătaie de joc a informaţiilor mele ( A se vdea comentariile scrise pe internet arhiva www Baricada . ro )) Nu am avut dovezi pentru combaterea lor şi argumente a provenirii din spaţiu. Singura dovadă era piesa arheologică SCRIPTU LUI RA pe care, cu lupsa, se observă fotografii ce redau informaţiile auzite la computer..
  După terminarea transmisiei ,dl director Ghilea mi a prezentat o scrisoare primită prin fax la studiou .Nu continea adresa expeditorului şi nici numele destinatarlui.Textul era scris într-o limbă necunoscută. Dl Ghilea mi -a dat scrisorea pentru studiu Poate, zicea dumnealui,autorul se referă la informaţiile tranimise ,în această seară,prin Baricada .ro Am lut o pagină din scrisoare -. După studiul ,cu mijloacele sumare de care dispuneam în acel timp,am reţinut : scrisoarea analizează informţiile prezentate de subsemnatul in aceea seară la internet – Face trimitere la un ZEU. În luna februarie 2015 , după dobândirea mai multor informţii asupra intrnetului am reluat scrisoarea cu pricina Am tradus , cu ajutorul serviciului Google 1304 cuvinte (din care cuvintele de la randul II se repetă de 14 ori ,iar cele de la randul III de 25 de ori. )
  Menţionez, FĂRĂ AJUTORUL CONDUCERII ŞI PERSONALULUI Serviciului Google, din INTERNET , această SCRISOARE UNICAT ,LA NIVELUL ISTORIEI OMENIRII , venită direct din RAIUL CERURILOR,nu putea fi tradusă.Pentru ajutorul primit, aduc mulţumirile mele acestui serviciu, conducerii şi tutuor acelor care s-au implicat in realizarea acestei traducerii.. De asemenea doamnei profesor Viorica Frenţiu din localitate Galşa,Judetul Arad România ,continentul Europa.
  Cele 1304 cuvinte, traduse din Scrisoare ,sunt suficente pentru a constata că:
  -Autorul scrisorii este o Finţă conştientă din Raiul Ceresc.
  -Este în temă cu Programul complet a lui Iisus Cristos privind Răstignirea şi învierea.
  -A obţinut aprobarea pentru audierea de către subsemntului a Programului lui Iisus Cristos
  -Sunetul dat de bătutul piroanelor în membrele lui Iisu Cristos,,schimbul de cuvinte dintre Iisus şi soldaţii care-l păzeau, convorbirea dintre Iisus rastignit pe cruce şi spiritele negative ,.procesul învierii şi declaraţiile lui Iisus după înviere,inclusiv hotărârea ingerilor prin care Isus era declarat Împăratul Împăraţilor lumii ,auzite de mine,la internet ÎN DATA data de 25 mai 2011 sunt atestate de către autorul acestei scrisorii Fac parte din PROGRAMUL ÎNVIERII CARE SE AFLĂ ÎN EDEN. . Au fost trmise prin SISTEMUL ELECRONIC direct DIN RAIUL CERESC unde sunt înregistrate pe ceva asemanator discului magnetic de pe Pământ,
  -AUTORUL SCRISORII , evident ,răspunde în locul meu LA batjocura ACELOR CARE AU LUAT ÎN RÂS INFORMAŢIILE mele ,PE ACEASTĂ TEMĂ, PUBLICATE IN VOLUMELE TIPĂRITE şi transmise prin internet la studioul WWW BARICADA . RO, De asemenea , DEMONSTREAZĂ că Programul există în Raiul Ceresc, s-a trnsmis pe pământ.şi poate fi ascultat în condiţiile descrise în această scrisoare.-
  Textul scrisorii este compus din două părţi_Partea I-a sinteza informaţiilor ,iar Partea a II-a informaţii detaliate..
  .
  Date statistice, transmise de computer,
  -Pagini internet, format A/IV………. 7
  -Words ………………………….. 28
  -Caractere fără spaţiu………………. 181
  -Caractere cu spaţiu……………… …225
  -Paragrafe……………………………. 7
  -Aliniate …………………………… 27
  2 ) Referitor la traducerea cuvintelor din scrisoarea trimisă prin fax:
  -Scrisorea este scrisă într-o limbă necunoscută din care se regasesc cuvinte în toate limbile
  de pe pământ
  – S-a tradus un numar limitat de randuri.Acestea sunt relatate in continuare
  -În scrisoare sunt redate, în general ,numai prima literă a cuvâtului. din limba necunoscută Aceste litere sunt supuse cercetării pe baza descoperirilor ştiinţifice folosite de internet sub licenţă. (Unele descopeiri sunt ,altele nu sunt ,cunoscute de utilizatorii internetului.)Procesarea textului din scrisoare,presupun,se realizează la nivelul intrnetului în „ camera specială „ Rezultatul calculelor,comparaţiilor,fotogrfiilor etc.se difuzeză prin computer –
  -Computerul prezintă pe ecran cuvintele din scrisorea primită în limba textului scris şi separat traducerea fiecărui cuvânt în limba română . Plus cuvintele sinonime Pentru unele cuvinte trimite definiţii şi exemple. Din acestea , unele sunt cuvinte cheie care se regăsesc în limba română şi explică un grup de cuvinte din scrisoarea autorului

  PARTEA I-A SINTEZA INFORMAŢIILOR DIN SCRISOAREA TRIMISA PRIN FAX

  I ) TEXTUL DIN SCRISOARE : :
  Rd. 1 . MZP ooo e o œ ooo oo L ù oo  ; zČ x
  ooo ; ooooooo e œ o dù oo Ú z€Ú oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  CONŢINE :
  1 persoanele la care se adresează această scrisoare
  2 informaţii despre ştiinţa cerului
  3 informaţii despre Duhul Zeului (vezi mai sus în text „ Ú z€Ú „
  4 informaţii despre învierea lui Iisus Cristos

  TRADUCERE GOOGLE
  1 ) PERSOANELE LA CARE SE ARESEAZĂ ACEASTĂ SCRISOARE

  Rand. Cuvântul corespondent literelor de pe verticalăCuvintele cu litere majuscule
  1) sunt traduse de computer. Sunt cuvinte cheie Literele minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor cheie şi a propoziţiei.

  MZP ?
  M BĂRBAŢI ŞI FEMEI ( Traducere cu Limba Africană)
  P ? Computerul nu a descoperit limba in care figurează cuvantul cheie din această
  propoziţie care începe cu litera” P.”.Este vorba de „Pământeni „
  cuvânt din limba română cu semnificaţi „care trăiţi pe pământ”

  Z De la Z la Z şi iar de la Z. Litera Z este la sfârşitul alfabetului..,Deci,autorul
  Scrisorii se adresează oamenilor care contestă Dumnezeirea şi prezenţa lui Iisus
  Cristos la creaţia Universului,trăiesc pe Terra azi şi vor trăi în continuare
  până la sfîrşitul acestei civilizaţii(Traducere cu Limba Africană )
  ooo

  2 INFORMAŢII DESPRE ŞTIINŢA CERURILOR i

  e
  ASISTAŢI ( Traducere cu Limba Maghiară )
  – LA (Traducere cu Limba Zulu) informaţii electronice care se conduc în
  Cer
  – E :DE ELECTRONIC – sistem (Traducere cu Limba Africană)
  e De electronic – sistem este compus din DOUĂ E-mail (Traducere cu
  Limba C Haitiană )
  – e =.E mailul electronic A lui Iisus Cristos (
  Traducere cu Limba C.Haiteană )şi
  DE ( Traducere cu Limba Albaneză )
  -e = e mail =:poştă electronică ( Traducere cu Limba C Haiteană şi Limba
  Turcă),.
  E-MAILUL lui Iisus Cristos sau DUHUL ZEULUI ( vezi cuvintele , Ú z€Ú
  Conţine PROFEŢIA din Scriptu- lu RA ( Sfanta Scriptură) cu privire la
  activitatea integrală a lui Iisus Cristos şi separat ÎMPLINIREA acestei profeţii
  (Profeţiile care se vor împlinii în viitor vor fi consemnate în e mail la data
  împlinirii lor).Ceeace se prezintă azi,prin www Baricada ro.este o parte din E
  mailul lui Iisus Cristos..
  E-mailul poştă eletronică aseamănă corespondenţei prin poştă . şi
  PERMISULUI DE CONDUCERE. Fiecre om are un e mail în care se
  înregistrează , la dimensiuni electronice, pe baza unui
  sistem, toate acţiunile , informaţiile auzite şi chiar gîndirea Evidenţa se
  conduce în mai multe locuri din Univers.(vezi în acest sens traducerile noastre de
  pe Petroglifele din China ,Australia şi piesa arheologică descoperită la Zărand-
  România,continentul Europa numită Scriptu lui Ra. SCRIPTURA ). De asemenea
  , volumul Creaţionism ŞtiinţificArheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual
  Internaţional. )
  o
  œ LISTELE ANEXE LA E-MAIL Activitatea lui Iisus
  este înregistrată pe
  liste, anexe la E -mailul Său ( Traducere cu Limba
  Azerbaidjană ) Conţin vocile şi zgomotele din timpul calvarului ,

  . 3 INFORMŢII DESPRE DUHHUL ZEULUI
  Ooo oo

  Lù BĂTĂI TARI ( Traducere cu Limba Yoruba.)., sunete de castanietate
  premergătoare morţii Lu ( a Lui ).
  Litera -ù de la cuvantul Lù este pronume ( Traducere cu Limba Zulu)
  Este Duhul lui Hristos. .
  Bătăile ,sunetele auzite fac parte din .
  TOALETA Lui (spălarea corpului celui care a murit şi îmbrăcarea cu haine
  pentru a fi pus in sicriu şi apoi înmormântat. ). În cazul de faţă sunetele pe care le
  auziţi ,sunt produse de loviturile ciocanelor, date în piroanele ce trec prin
  membrele lui Iisus Cristos ,.Pătrund în lemnul uscat producând un sunet
  macabru.. Îl ţintuiesc pe cruce (Traducere cu Limba şi Sârbă)
  Cuvântul LU ,din scrisoarea trimisă prin fax este pronume personal.
  Corespunde pronumelui personal LUI din dicţionarul Limbii române literare .
  Face parte din graiul ţăranilor români din localitate Zărand,judetul Arad,România
  continentul Europa, de unde, Satelitul american a trimis fotografiile unui Templul
  uriaş cu dimensiunea de 2000/6000 metri., acoperit cu un strat de cenuşă vulcanică.
  Templul „momentan E retras de la vederea lumii”, cum spune autorul Petroglifelor
  din Australia..Momentan înseamnă,acum şi pentru un timp foarte scurt în viitor (
  Fotografia Templului de la Zărand poate fi văzută pe internet la
  pagina „TEODOR ARDELEAN FACE BOOK .Titlul „ Adevarul despre Iisus
  Cristos” ) Ceea ce este CORPUL SPIRIT sau DUH exprimă
  INDIVIDUALITATEA SAU PERSONALITATEA .În cazul omului,tânjeşte după
  cunoaşterea adevărului, suferă restricţiile în cazul celui din înhisoare,IUBEŞTE şi
  urăşte, plânge şi râde., NU ARE ODIHNĂ DIN CAUZA DORULUI, ARE
  DOINŢE ŞI REGRETE . El este supus îndemnurilor făcute de alt corp spirit sau
  duh . Corpul fizic ,material este casa lui cîtă vreme trăeşte pe pământ.
  Astfel, toate acţiunile omului ,conştientizăm , ori nu , simt acţiunile corpului
  nevăzut ,numit duh sau spirit. (Vezi şi volumul nostru Creaţionisim
  Ştiinţific Arheologic Istoria nefasificată a omenirii Manual internaţional )
  NOTĂ. Autorul faxului folosind în textul scris pronumele personal LU din limba
  vorbită de ţărănima română ,din Ţara Zărandului .,. atestă adevarul din lucrările
  subsemnatului cu privire la originea limbii dacilor şi în continuare a
  românilor: Aceasta este direct moştenitoare a limbii vorbită în Eden.
  Analizând indepndent litera L de litera ù din formaţia Lù constatăm
  Iisus Cristos se prezintă cu două corpuri: corp fizic,mateial şi corp
  imaterial numit Duh.
  – Sub forma corpului fizic material exprimat prin litera „ L
  „ se înfăţişa ca om.
  -Sub forma corpului imaterial ca Duh, este menţionat pe primul rând din
  scrisoarea autorului „ DUHUL ZEULUI.”
  .Aceste cuvinte ,detectate pentru prima dată , le am prezentat la WWW
  Baricada- ro ca dovezi că Scrisoarea se referă la DUHUL LUI CRISTOS .
  Duhul lui Isus Cristos , exprimat prin litera „ ù „ se înfăţişa
  în calitate de creator al Universului împreună cu Tatăl,Dumnezeu .În această stare
  se putea prezenta în orice structură de corp materal
  . În propoziţia „TOALETA LU „, cuvântul Lù exprimă ambele corpuri În afara
  structurii de om, Iisus este numit Leu şi prezentat sub formă de LEU în
  următoarele lucrări- documente:
  * piesa arheologică Scriptu- lui Ra , conţine o picturtă cu imaginea lui Iisus
  Cristos în forma capului de Leu
  *In Apocalipsa la Cap .V vers 5 este asemanat cu un Leu „… Iată că Leul ,din
  seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David a biruit…” Deci , persoana supusă
  TOALETEI este Fiinţa numită Leu , Ri, ISUS , Cristos,HRISTOS
  Denumirea de Leu,care începe cu litera L din aceste documente şi litera L din
  pronumele personal LU ,din graiul ţărănimii române ,mai mult decât sigur, nu este
  jocul hazardului,a coincidenţei Autorul faxului scrie, in limba Edenului , în locul
  numelui de Cristos , cunosct sub mai multe denumiri ( Ri Mesia, Hristos….)
  pronumele personal de Lu din graiul ţărănimii române ( şi nu din limba altor
  popoare. existente pe pământ) Prin aceasta ,din nou se adevereste că limba
  română conţine multe cuvinte din Limba Edenului
  -..Litera ù din cuvântul Lù exprimă un corp imaterial,un Duh, Este
  relatat sub numele de FIGURĂ A ZEULUI în Traducere cu Limba
  Azerbaidjană ,,ÎNAINTE DE ZEI în Traducere cu Limba Yuruba , în
  CEEACE ESTE CĂ ESTE în Traducere cu Limba Uzbecă .în ZEUL (în
  Traducere cu Limba Africană sau EU SUNT CEL CE SUNT în Vechiul
  Tetament ( vezi Exod Cap III vers 14 )
  În documentul Piesa Arheologică „Scrisu lu Ra” de la Zărand din România şi în
  Biblie Isus a declarat :Credeţi-Mă Eu sunt în Tatăl, iar Tatăl este în Mine ( Ioan
  Cap.XIV vers 11) În consecinţă.,în acest Fax , litera „ù „ exprimă Duhul lui Isus
  Cristos sau DUHUL ZEULUI scris pe primul rănd din scrisoare(Vezi în
  continuare cuvintele care redau invierea ieşirea lui Iisus Cristos din mormânt la
  ora 6 )
  oo
  Â LIRE ca monede , bani şi mijloc de plată ( Traducere cu Limba Africană )
  Banii s-au folosit pentru vanzarea cumpărarea lui Iisus Cristos ,participant la
  creaţia Universului. Vanzarea cumpărarea sunt dovezi a nivelului atins în lumea
  fărădelegilor săvârşite de oameni . Timpul acestor fărădelegi expirase.Omenirea
  trebuia să plăteasă . Atunci
  ,Isus s-a prezentat :Iată-mă.În sulul cărţii este scris despre Mine Vin să fac voia Ta
  Dumnezeule„ ( Evrei cap. X vers 7 ) BĂTĂILE TARI,CU SUNETELE DE LA
  TOALETA LU ,schingiuirea şi moartea,fac parte din pedeapsa cuvenită omenirii.
  A fost luată de El asupra SA .!
  ZČ SPUN, zice autorul acestei scrisori ( cuvântul ZČ se foloseşte de ţărănimea
  română din Ţara Zărandului. din România,continentul Europa. cu sensul „ spun
  ce am de spuns” nu s a aflat DE MINE în cele 8o de „ limbi Google” În Limba
  Igbo ,se afla un cuvânt asemanator care exprimă starea de beţie când individul
  spune vrute şi nevrute .,adică sensul din limba română Zc Autorul faxului scrie in
  continuare:
  ooo ,oooooo

  e ŞI ( traducere cu Limba C Haiteană )
  o
  œ LISTELE (Traducere cu Limba Azerbaidjană ) de e- mailuri ale fiinţelor
  din Univers
  o
  dù VUIAU (Traducere cu Limba Zulu ).
  În traducere cu limba Galiciană ,BUBUIAU .

  -dù DOUĂ BUBUITURI,VUIETE ( Traducere cu limba Esperanto)
  -dù AU FOST ( Traducere cu Limba turcă)
  -dù ÎN LANŢ RECULANTE( traducere cu Limba Azerbaidjană .),
  -dù DIN AVAL, ÎN APROPIERE DE VĂRSARE – (Traducere cu Limba,
  Africană )
  (În textul tradus nu am aflat informaţii cu privire la locul acestor bubuituri
  Logic au fost fământări,agitaţii puternice în cadrul spiritelor pozitive şi a oamenilor
  de pe pămant.
  .BUBUITURILE,au fost , dar ştiinţa pământească a trecut pe lângă ele fără să le
  sesizeze amplitudinea şi cauza.)
  Noul Testament descrie un fenomen ieşit din comun: S-a făcut întuneric peste
  toată ţara .Soarele s-a întunecat şi perdeaua din lăuntrul Templului s-a rupt prin
  mijloc (Luca Cap. 2 /vers 44-45 )Pământul s-a cutremurat şi stâncile au crăpat (
  Matei Cap XXVII vers 51 )
  Exista o stare extrem de încordată ,alarmantă pe cale să irumpă la nivel cosmic
  Cauza ? Condamnarea la moarte şi schingiuirea Lui Iisus Cristos, Creatorul
  universului întrupat în chip de om
  Informaţia din această scrisoare demonstrează că în Univers există spirite. poztive
  şi spirite negative .Schingiuirea lui Isus Cristos era pe cale să declanşeze un
  război intre acestea
  -dù TU . şi VOI ( Traducere cu limba Daneză) cu
  -dù REGATUL UNIT ,(Traducere cu Limba Galeză) Prin Regatul Unit înţelegem
  toate spiritelor pozitive din Univers, care CU TOATE CĂ ERAU ADÂNC rănite
  de fărădelegea spiritelor negative şi a oamenilor prin abuzul săvârşit
  ÎMPOTRIVA lui Iisus Cristos AU RESPECTAT hotărărea lui Dumnezeu CU
  PRIVIRE la menţinerea păcii Erau convinşi şi aşteptau minutul 60 din ora 6 a zilei
  cînd Iisus Cristos trebuia să iasă din mormânt conform hotărârârii lui Dumnezeu
  consemnată în Scriptu lui Ra. Cel mult se întrebau CÂT TIMP RA ( Dumnezeu ) va
  fi depărţit de RI (Iisus Cristos ) după înviere ? Acestă problemă este tratată în
  volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic ,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual
  Intenaţional,pag. 119,Editura Spectrum Arad anul 2013,ISBN 978-973-0-15486-3
  oo
  ù Litera ù exprimă substantivul DUH (Vezi explicaţiile date la formaţiunea LU.
  Este DUHUL LUI HRISTOS. ,menţiont, în aceasta scrisoare „DUHUL ZEULUI”

  Zeù Este denumirea dată de oameni, în unele perioade istorice, lui Dumnezeu-.(Vezi
  explicaţiile de la formaţiunea LU ) În această scrisoatre trimisă prin Fax autorul se
  referă la Duhul Acelui care a înviat numit Ri,Hristos,Cristos,Mesia,Emanuel,despre
  care se transmiteau informaţii de catre subsemnatul la studioul www Baricada .ro.

  4 INFORMAŢII DESPRE ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  Oo
  c Nu am am aflat cuvantul care începe cu semnul acestei litere.Este „mormânt „În
  scrisoare ,semnul e aşezat între cuvintele care vorbesc despre învierea lui Iisus
  Cristos şi ieşirea din mormânt la orele 6 fix. În limba română prin „mormânt SE
  ÎNŢELEGE Locul unde se afla groapa în care a fost înmormântat un om. „ Pe Piesa
  arheologică Scriptu-lui Ra de la Zărand-România- Europa se află mai multe picturi .
  În una Isus se află întins cu faţa către pămînt luând în brate globul pământesc,
  par-că pentru a-l apăra Are capul cu faţa către pământ.-În altă pictură se află în
  mormânt .Are corpul înfăşurat cu pânză legat cu panglici-Un picior străpuns de
  piron,cu pironul în el, iese de sub legăturile pânzei.Amintim:Piesa arheologica
  contine profetia rasitgnirii si pe Iisus in mormant şi nu realizarea acesteia. Prin
  arătare în pictura produsă cu mii de ani inaintea răstignitrii, pictura este dovadă că Isus
  va fi răstignit

  Templul „momentan E retras de la vederea lumii”, cum spune autorul Petroglifelor
  din Australia..Precizăm: pictura este realizată cu fotoni de lumină după ştiinţă şi
  tehnologie..pe Terra, necunoscute nici azi,în perioada internetului şi sborurilor
  interplanetare .
  ooo..

  på6 PENTRU ora 6 ( Traducere cu Limba Norvegiană)
  TIMPUL EXPIRĂ (Traducere cu Limba Bosniacă) conform HOTĂRÂRII DE
  JUDECATĂ (Traducere cu Limba Yoruba) Pînă la ora 6 va fi în mormânt.

  o

  59 la terminarea minutului 59 din ora 6,adeca la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se
  împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză ) învie în mormânt.( Traducere cu
  limba Africană ) Pe piesa arheologică Scriptu lui Ra de la Zărand-România-
  Europa acest moment este imortalizatat într-o pictură :Se află cu globul pămăntesc
  în brate, capul ridicat şi ohii deschişi.
  Observaţi: informaţiile din scrisoarea trimisă prin fax se regasesc ca picturi şi
  texte pe piesa arheologică Scriptu Lui Ra. de la Zărand .ţara România, continentul
  Europa.,de unde rezultă că Zeul din scrisoare este Isus Cristos din Noul Testament
  şi din piesa arheologică de la Zărand
  z€å6 Propoziţia formată din aceste semne nu s-a identificat de catre noi în cele 8o de . limbi „Google” examinate. Pentru litera € nu s-a tradus nici un cuvant, Per total
  formaţiune , ţinând seama de cifra 6 şi sensul celorlate litere,am concluzionat::
  formaţia compusă din semnele z€å6 transmite informaţii despre activitatea lui
  Iisus Cristos în mormânt. ,din momentul învierii , la ora 5 şi 59 minute şi ora 6,
  cînd se împlineşte termenul de ieşire din mormânt
  Textul de pe piesa arheologică şi cuvintele auzite de mine pentu acest moment
  corespund omului legat şi rănit. Se zbate singur. Se dezlagă,şi
  se ridică în picioare.

  o
  Č Nu s-a identificat cuvântul redat prin acest semn grafic Este gropa numită mormânt
  – În minutul 60 din ora 5,respectiv la ora 6 fix ,expiră , sau se ÎNCHIDE
  timpul prestabilit pentru aflarea Lui în momânt (Traducere cu limba Maghiară )

  o o o
  på6 – La ora 6 fix Iisus iese din mormânt şi pune piciorul pe pământ în afara gropii
  unde a fost îmormântat Trupul şi
  Duhul Lui numai sunt în mormânt.. .
  ( traducere cu limba Suedeză ) În acel moment in piesa Scriptu Lu Ra se
  descrie sfărşitul dominaţiei lui Lucifer.
  – ( Traducere cu limba Cătălană)
  – A învins moartea, Este privit cu ,ADMIRATIE,ŞI DRAGOSTE neţărmuită de
  toate spiritele pozitive. din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)
  o

  U Pe Fax ultima literă are structura literei U dar avînd capetele legate printr-o
  linie asemănătoare semnului ce redă litera  În traducerea efectuată am folosit
  litera U deoarece semnul de pe fax nu s –a aflat în cele 80 de limbi Google Textul
  de pe scrisoarea fax nu permite copierea nici unui semn grafic pentru a fi examinat
  în afara textului imprimat pe fax ,după cum nu permite nici adaugarea unui semn
  grafic in cadrul acestui fax pentru a forma litera repectivă , necesară aparaturii
  internetului, să efectueze investigatiile de rigoare ,pentru aflarea cuvantului care
  lipseste din propozitie
  Structura literei U ,folosită de noi în locul semnului grafic de pe fax se apropie
  foarte mult de semnul de pe Fax-In plus,pe fax semnul se află in continuarea
  cuvintelor care spun că : la ora 6 fix Iisus Cristos IESE din mormânt..În limba
  Africană semnul literei U indică cuvantul DUMNEAVOASTRĂ .Pronumele
  personal indică subiectul ,iar în cazul de faţă acesta este Duhul lui Iisus Cristos.
  (Duhul este un corp imaterial care se afirmă cu forţă nevăzută ,diferenţiată, de
  mărimi diferite în toate actele oamenilor.. Puterea este concentrata în
  Duh (vezi Apocalipsa.Cap.21 vers 6 „ Eu sunt Alfa şi Omega,Începutul şi Sfărşitul )
  Isus Cristos a declarat despre Tatăl şi despre Sine în
  Cap XIV/ 10-11 „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl; dar Tatăl este mai mare decât Mine
  În Cap.I/10 Ioan spun : „Lumea a fost făcută prin El „ adeca prin Iisus Cristos.

  PARTEA A II-a INFORMAŢII DETALIATE

  II ) TEXTUL DIN SCRISOARE : :
  Rand 1./a o L-! ÈÈ This pogram must be run under Win 32 ;

  CONŢINE
  1 PUTEREA LUI IISUS CRISTOS
  2. CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE ?
  . 3.ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL
  4- CINE SUNT PESOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ?
  5 DEFINIŢII PENTRU lee . APARUTE PE ECRAN
  6 CONCLUZII PENTRU SALVARE
  7 DOCUMENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS

  1 PUTEREA LUI IISUS CRISTOS

  Traducerea Google
  Rand. Cuvintul corespondent literelor de pe verticală Cuvintele cu litere
  1/a majuscule sunt – formulate de computer cuvinte cheie Literele
  minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor
  cheie şi a propoziţiei.

  L-! È È Traduceri pentru -l :
  pronoun PRONUME PERSONAL
  it EA=pronume

  ACEASTA SE DĂ DE (o, -l… )
  him EL
  -l, îl, lui, îi, pronume personal de forma
  dumnealui, -L.ÎL,LUI,ÎI,DOMNULUI

  Întrebări şi răspuns la informaţiile de mai sus:;
  1 ) CE ESTE „EA „ ?
  PUTERE care pleacă de la Duhul lui Iisus Cristos)
  a)Constatată în cazuri de vindecare a bolnavilor, liniştirea
  furtunii,scoaterea duhurilor rele din oameni, iertarea a păcatelor,învierea
  morţilor ,cunoasterea gandirii altor persoane…Dovezi:
  Întrebarea cărturarilor,preoţilor şi bătrânilor:Cu ce putere faci tu aceste
  lucruri, sau cine ţi-a dat puterea aceasta ?(Luca Cap. XX vers 2.)
  b). A declarat singur :peste 7 zile voi fi în mormânt şi la ora 6 voi ieşi.
  Dovezi : 1)prezenta scrisoare.2)declaratiile unui martor în faţa procurorului
  Buz (care va efectua cercetări pentu a-i dovedi vinovătia în scopul
  condamnării la moarte) .Aceste declaraţii .confirmate de meditarea
  procurorului , sunt imprimate pe piesa arheologică Scriptu Lui RA
  descoperită la Zărand. România Europa, ca profetii
  c)A fost răstignit şi înmormântat .A înviat şi s-a înălţat la ceruri Dovezi
  NoulTestament cu informaţii reale şi Scriptul lui Ra cu picturile realizate cu
  milione de ani înaintea erei actuale De asemenea , volumul Creaţionism
  stiinţific Arheologic.Istoria nefalsificată a omenirii ,Manual internaţional,
  autor Expert Judicir Teodor Ardeleanm cu profeţiile şi împlinirea lor.Toate
  recunosc că Iisus Cristos numit şi Ri este Fiul lui Dumnezeu numit Ra.
  d)Toate lucrurile au fost făcute prin El şi nimic din ce a fost făcut nu s-a
  făcut fără El (Ioan Cp. I vers 3 ) A Declarat singur Credeţi-Mă Eu sunt în
  Tatăl,.iar Tatăl este în Mine (Ioan Cap. 14 vers 11) În textul de pe piesa
  arheologică de la Zărand, România ,continentul Europa ,Dumnezeu cu
  numele de Ra şi Iisus cu numele de Ri sunt descrişi în acelaşi sino.
  e)În textul de pe Piesa arheologcă de la Zărand- Români- Europa se află un
  calcul efectuat de catre procurorul Buz cu ocazia cercetărilor penale pentru a
  dovedi vinovăţia Lui.Din acel calcul rezultă că dispune de puteri de
  neimaginat,apropiindu-se de nivelul puterii lui Dumnezeu,prin care sa creat
  materia şi tot Universul
  f).Petroglifele din China şi Australia studiate de către mine, cu rezutatul
  transmis pe internet, prezintă pe Iisus Cristos ca participant la creatia Univesului
  din prezent şi Universului de mâine aşa cum il descrie Apocalipsa.
  g)Scrisoarea trimisă prin fax,analizată in acest articol şi textul de pe piesa
  arheologică Scriptu lui Ra dovedesc că această putere se află în DUHUL LUI
  h)ACEASTĂ PUTERE I-A FOST DATĂ în cer şi pe pământ (vezi Matei Cap.
  28 vers 18) De cine ?Cine a creat Univerul . ?Cine a facut spiritele , ?
  Dumnezeu. Tatăl.! Deci, această putere provine de la Dumnezeu !

  2. CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE ?
  Fiul lui Dumnezeu purtând denumiri: Ri,Cristos,Iisus,Mesia,Emanuel,Hristos…
  Dovezi :
  – Scriptu lui Ra,Pietoglifele din China şi Australia studiate de către subsemnatul în articolele trimise prin intrnet
  – Relatia dintre Dumnezeu şi Iisus Cistos conform piesei Arheologice Scriptu- lui
  Ra Ambii în acelaşi sino , confirmată prin
  – Ioan Cap, 10 vers 38 … Să ştiţi că Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl.
  – Ioan Cap.14 vers 26 Duhul Sfînt pe care -L va trimite tatăl, ÎN NUMELE MEU
  vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus.
  Aceste dovezi atestă că Iisus Cristos posedă aceste puteri ..

  . 3.ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL (o, -l… )la nivel de spirit sau duh unor
  oameni având însemnat acest dar în e mailul lor. „ În zilele din urmă,zice
  Dumnezeu, Voi turna din Duhul Meu peste orice făptură Feciorii voştri şi fetele
  voaste vor prorocii,tinerii voştri vor avea vedenii şi bătrânii voştri vor visa visuri
  (Fapte. Apost, Cap, vers 17)
  Exemplu:.” În seara aceleiaşi zi ( Ioan cap. 20 vers.19,)Isus a venit în mijloul
  ucencilor .A suflat peste ei,şi le a zis „Luaţi Duh sfânt „ Cap. XX Vers 22
  Deci, El a dat din Acest duh apostolilor săi
  4- CINE SUNT PESOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ?
  Acei prestabiliţi enunţati prin pronumele personal -l, îl, lui, îi, domnul .
  Ea se transmite în structura spiritului -.

  5 DEFINIŢII PENTRU lee . APARUTE PE ECRAN
  Noun shelter from wind or weather given by a neighboring object,
  especially nearby land.
  „we pitch our tents in the lee of a rock”
  sinonime: shelter, protection, cover, refuge, safety, security
  Traducerea definitiilor pentru L-! È È
  SUBSTANTIV: :
  Prin ACEASTA putere SE DĂ
  ADĂPOST DE VÂNTURI , în VREMURI GRELE, produse
  DE UN OBIECT VECIN,TEREN SPECIAL, DÎN APROPIERE
  Vezi sinonime::
  ADĂPOST ,PROTECŢIE DATĂ, REFUGIU , şi SECURITATE
  Comentarii
  .În cazul fenomenelor enumerate. VÂNTURI,VREMURI GRELE produse DE
  UN OBIECT VECIN, TEREN SPECIAL DIN APROPIERE, PUTEREA LUI
  IISUS CRISTOS acţionează ca o stâncă ESTE
  ADĂPOST,PROTECŢIE,REFUGIU şi SECURITATE
  6) CONCLUZII PENTRU SALVARE
  „NE VOM AŞEZA CORTURILE
  NOASTRE la ADĂPOSTUL ACESTEI STÂNCI „
  . Stanca este Iisus Cristos Fiul lui Dumnezeu, PARTICIPANT LA CREAŢIA
  UNVERSULUI.Cunoaşterea STÂNCII,înseamnă Cunoşterea adevărului ,
  ,iar cuoaşterea naste credinta in puterea şi învierea lui Iisus Cristos .Adevarul
  cunoscut din această scrisoare se afla pe locul numărul unul în Epistola catre
  Efeseni Cap-VI vers 14. „ staţi gata,având mijlocul încins cu adevărul”.

  7 DOCUNENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS

  L-! ÎN RAIUL CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu Limba Zulu )
  ÈÈ PENTRU MOTIVUL (Traducere cu Limba Yoruba )
  ÈÈ OBŢINEREA Ęę ( Traducere cu Limba Белорусă)
  ÈÈ APROBARII SA DEA VOIE,sau DRUMUL (Traducere cu
  Limba Chichewa,Yorba şi Igbo ) ÎN CONFORMITATE CU (Traducere cu
  Limba Maghiară ) WIN 32 A RULĂRII acestui Program (.Prin program se
  înţelege un plan de activitate în care sunt fixate ,în ordinea desfăşurării lor, etapele
  unei activităţi ,pentru o anumită perioada de timp.(Extras din Dicţionarul
  Limbii Romîne Literare. Editura Academiei 1957 )
  This pro
  gram ACEST PROGRAM ESTE întocmit în CER ,..
  Must TREBUIE ( Trducere cu Limba Zulu )
  Be SĂ FIE (Traducere cu Limba Zulu )
  Run CENTRAT ( Traducere cu Limba Zulu )
  DER ÎN ANUL (Traducere cu Limba Zulu ) în care
  Win 32 RULEAZĂ sub formă de film ciematografic, la o dată precisă, sub
  prevedeile lui WIN 32 (Traducere cu limba Zulu şi Limba Indoneziană) .
  Pentru audierea Programului ,computerul de pe TERRA este pus în contact cu
  transmisia programului din cer.
  WIN 32 prezintă puterea concretizată în VICTORIA. (Traducere cu
  Limba Zulu ) . lui Iisus Cristos asupra morţii .
  S-A AJUNS LA CONCLUZIA CĂ TREBUIE SĂ EXISTE ŞI SĂ
  RULEZE acest Program ( Traducere cu Limba Chichewa) în acelaşi
  timp în Cer ,în HEAVEN (Traducere cu Limba C Haiteană ).pentru a
  fi recepţionat pe TERRA Cine sunt persoanele care au ajuns la această
  concluzie? Marii specialişti ai internetului !Aceştia, după ce au examinat
  fenomenul recepţionării pe Terra de câtre subsemnatul , poate şi de alte persoane,
  a programului trimis din Heaven ,din Raiul Cerurilor, au concluzionat: Programul
  trebuie să existe în cer şi să ruleze in acel timp cînd subsemnatul l-am recepţionat
  pe Pământ !Ştiinţific , orice critică sau altă idee cu privire la recepţiea
  filmului este eronată şi nu poate fi acceptată !
  Ca atare,
  ACEST LUCRU,PROGRAM, TREBUIE să fie CENTRAT SUB WIN 32, (
  Traducere cu Limba Galiciană )
  Pentru a obţine pe Terra rularea sau vizionarea pe computer . a Programului
  Răstignirii şi Învierii ,care rulează în RAIUL
  CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu Limba Zulu ) se impune existenţa unei
  aprobări dată în mod special de către o instanţă din CER cu aceste atributii.
  ACEST PROGRAM FACE PARTE DINTR-O COLECŢIE
  MOŞTENITĂ. în care este descrisă, în cer, toată activitatea lui Iisus Cristos..
  Observăm: Aceste cuvinte din Scrisoare atestă că vocile şi sunetele auzite la
  comuputer pe data de 25 mai 2011 veneau din Raiul Cerului ( Aşa se explică
  faptul că nu am reuşit să închid computerul până a doua zi când
  s.a terminat emisia şi computerul s-a inchis singur.)

  RUGĂM REŢINEŢI:: Cuvintele relatate mai sus,incluse în fraza :
  . L-! È È This pogram must be run under Win 32 REPETATE pe scrisoarea
  primita prin FAX DE 14 ORI Formeaza 14 RANDURI

  III )TEXTUL DIN SCRISOARE ::
  Rand 1/b : oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U

  CONŢINE :
  1 )ETAPELE PRESTABILITE ŞI REALIZATE PENTRU ÎNVIEREA lui ISUS CRISTOS

  Traducerea Google
  Rand. Cuvintul corespondent literelor de pe verticală Cuvintele cu litere
  1/b majuscule sunt traduse, formulate computer. Sunt cuvinte cheie Literele
  minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor
  cheie şi a propoziţiei.

  ooŞ CĂILE sau etapele ÎNVIERII ( Traducere cu Limba Albaneză). . DUPĂ
  7 7 ZILE (Traducere cu limba Africană)
  o
  €u EU ( Traducere cu Limba Zulu ) Semnul €
  nu s-a aflat.Consider: este litera E care se pronunţă fonetic
  într-n anumit fel, cu sens
  aproape de E din pronumele personl Eu.
  În Exod cap. III vers 14 se transmit informaţiile „ Eu sunt Cel ce
  sunt „ .Ca atare, semnul € din scrisoarea
  trimisă prin fax are înţelesul de E din răspunsul dat de către
  Dumnezeu lui Moise „ Eu sunt Cel ce sunt „
  În lucrările noastre vom prezenta în locul semnului „ € „ litera E
  oo
  c În scrisoarea fax apare un semn asemanator cu litera c.Acest semn nu l-
  am identificat .Întrucât, cuvintele următoare din această scrisore på6 şi
  z€å6 descriu situaţia lui Iisus Cristos în mormânt, am stabilit că semnul „
  c „ exprimă cuvântul mormânt .În plus, evenimentul face parte din căile lor
  precis declarate. in cuvintele Ş7..Adecă peste 7 zile EU VOI FI ÎN …
  (Data, sau ziua in care fost arestat,judecat,răstignit şi îngropat sunt incluse in
  aceste 7 zile.)
  Nu am aflat data in care s-au făcut aceste delaraţii În Ioan Cap. XII Iisus a
  vorbit de moartea Sa în faţa norodului Ca atare,afirmatia din scrisoarea
  autorului acestui fax că Iisus a declarat „Peste 7 zile voi fi în mormânt” nu
  poate fi contestată, sau contestatia nu poate fi suţinută cu dovezi.În
  plus,informaţiile autorului se referă la două momente diferite. Unul învierea
  în mormânt şi alta ieşirea din mormânt. Declaraţia Sa PESTE 7 …zile
  EU VOI FI ÎN MORMÂNT se incadrează perfect în tema pusă în
  discuţie şi tratată mai sus .
  ooo
  p å6 Aceste cuvinte se referă la ora 6 . PÂNĂ. LA 6 FIX VA FI ÎN MORMÂNT
  Pe ecranul computerului :
  – la clic făcut pe semnul å pentru traducere cu limba Vietnameză au apărut
  cuvintele TIMPUL A EXPIRAT,A CEEA CE A FOST,A FELULUI DE AFI .
  . – la clic făcut pe semnul „ p” de mai sus tradus cu lumba Zulu,pe ecranul
  computerului a aparut cuvântul LA
  -la clic facut pe semnul 6 pentru traducere cu orice limba apare raspunsul Şase.
  Deci,la ora 6 fix timpul lui Iisus în mormânt a expirat.Există undeva scris că
  Iisus va sta în mormânt până la ora 6 ? Da ! În Scriptu lui Ra ( Sfanta Scriptură
  tipografia Tutimex Arad pag 158-159 rand 31-41 şi la pag,1o5 rând 30-41 :
  Un martor ,peste miliarde de ani, de la pronunţarea profeţiei care formează
  Scrisu lu Ra, va declara procurorului care va ancheta pe Iisus intrupat,venit pe
  Pământ „ El o zs :la 6, peste 7 vă ieşi din mormînt” Prin urmare timpul,
  CE A FOST avea scadenţa fixă,scrisă, ORA 6

  59 La terminarea minutului 59 din ora 6,adeca la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se
  împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză )Iisus se afla în mormânt în starea
  omului mort. La împlinirea minutului 59 ÎNVIE .
  z€å6 Pe parcursul minutului 60 va fi viu în

  o
  c MORMÂNT.In acest timp,se va dezlega de fâşâile de pânză care -I legau corpul . .. Piesa arheologică Scriptu Lu Ra de la Zărand a imortalizat aceaste stări astfel:
  .- Zgomotele dezlegării şi ieşirii din mormânt sunt imprimte ca sunete.
  -. Într-o pictură Iisus Cristos iese din mormânt. În jurul său se observă animale
  speriate ,spirite negative, fugind in toate părţile..
  ooo
  på6 La ora ŞASE fix Iisus – la clic facut pe semnul å pentru traducere cu
  limba Vietnameză au apărut cuvintele TIMPUL A EXPIRAT,A CEEA CE A
  FOST,A FELULUI DE AFI
  La Traducerea cu Limba Cătalană a literei å pe ecranul computerului au apăruut
  cuvintele APROAPE ( ce ? A ieşit din mormânt ), sau MAI MULT DECT
  ATÂT a pus piciorul pe pământul din marginea groapii-
  Este privit CU RESPECT,ADMIRAŢIE ŞI DRAGOSTE de
  toate spiritele pozitve din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)
  o
  U Pe Fax ultima literă are structura literei U , dar avînd capetele legate printr-o
  linie asemănătoare semnului ce redă litera  În traducerea efectuată am
  folosit litera U deoarece acest semn nu s –a aflat în cele 80 de limbi Google
  Textul de pe fax nu permite copierea nici unui semn grafic pentru a fi exminat
  şi folosit în afara faxului ,după cum, nu permite nici adaugarea unui semn
  grafic la semnele existente.
  Structura literei U ,folosită de noi în locul semnului grafic de pe fax se apropie
  foarte mult de semnul de pe Fax-In plus,pe fax .semnul se află in continuarea
  cuvintelor care spun : la ora 6 fix Iisus Cristos IESE din mormânt..În limba
  Africană semnul literei U indică cuvantul DUMNEAVOASTRĂ Pronumele
  personal indică subiectul,iar acesta ,in cazul de faţă , este Duhul lui Cristos.
  Acest DUH părăseşte mormântul fix la ora 6

  o
  U Duhul Lui Pe piesa arheologcică Scrisu lu Ra (Scriptura ) sunt imprimte
  cuvintele prnunţate de către Iisus după ieşirea din mormânt.El vede în viitor
  sfârşitul dominaţiei lui Lucifer şi instalarea în tot Universul a domniei lui Ra,
  descrisă în Apocalipsa Cap. XXI si XXII si pe Petroglifele din Australia au China

  NOTĂ
  CUVINTELE DE PE ACEST RAND ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  sunt .REDATE IN această scrisoare de 25 DE ORI.,FORMAND 25 DE RANDURI

  IV) TEXRUL DIN SCRISOARE
  Rand 2: Eanup Instance am must be run under WIN..32

  CONŢINE :
  ÎNSTANŢA ŞI CONDIŢIILE AUDIERII PE TERRA A PROGRAULUI INVIERII

  Traducerea Google
  Rand. Cuvintul corespondent literelor de pe verticală Cuvintele cu litere
  majuscule sunt traduse, formulate computer. Sunt cuvinte cheie Literele
  2 minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor
  cheie şi a propoziţiei.

  eanup Postura instanţei ( Traducere cu Limba Zulu)
  Instance Postură: stare sau situaţie în care se află cineva la un moment dat.(
  Dicţionar Limba Română Literară.)
  DE EXEMPLUL
  PENTRU AUDIEREA Programului lui Iisus Cristos (Traducere
  cu Limba Zulu, Limba Engleză,sau Limba Maghiară)
  L-! DIN RAIUL CERULUI, DIN HEAVEN (Traducere cu Limba Zulu )
  must TREBUIE ( Traducere cu Limba Zulu ) să fie
  (ÈÈ) OBŢINUTĂ Ęę (Traducere cu Limba Белорусă)
  ( ÈÈ )APROBAREA ÎN CER DE LA Instanţa Supremă :Sfânt Treime să se dea DRUMUL ( Traducere cu
  Limba Chichewa,Yoruba şi Igbo), Cererii în cauză Aceasta
  be .SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )

  run PĂTRUNSĂ ( să ajungă la organul competent) APROBATĂ ŞI
  CENTRATĂ ( data tranmisiei din cer şi orientarea transmisiei din cer
  către un computer precis determinat la nivel terestru )
  under ÎN CONFORMITATE CU win 32 .
  Pentru audierea
  This pro- ACESTUI PROGRAM, LA RÂNDUL EI , instanta autorizată să aprobe audierea , STABILEŞETE condiţiile pentru audiere dacă nu sunt stabilite ( Traducere
  cu Limba Zulu şi cu Limba engleză )

  IN LEGATURĂ CU PROGRAMUL RĂSTIGIRII ŞI ÎNIVEII LUI
  ISUS CRISTOS , recepţionat de către subsemntul , autorul faxului relatează
  am AM de SUS aprobarea ( vezi textul mai sus ( rând 2 )am must be run
  under WIN.32,)
  Observăm : aprobarea audierii de către subsemnatul a Programului s-a
  obţinut de către „cineva” de sus.Posibil de către autorul scrisorii
  expediată cu ajutorul Faxului.Acesta a supravegheat şi transmisia facută de
  către www Baricada . ro,comportarea personalului din studio şi a personelor
  care au ascultat emisia. Ascultarea acestui program, trimis direct din
  Heaven,este determinată de un HAR dobândit de individ înainte naşterii
  sale..Astfel , vizionarea audirea Programului este prestabilită pentru anumiti
  oameni,nu ca răsplată a neîntinării, ci ca un har înscris în e- mailul lor
  ,acordat de catre Dumnezeu şi de către Iisus Cristos .

  V ) TEXTUL DIN SCRISOARE :
  Rand 3) Parent oo tanace oo am must be run under Win 32

  :
  CONŢINE :
  1)INFORMAREA FECEOAREI MARIA DESPRE RĂSTIGNIREA LUI IISUS
  2)APROBAREA RULĂRII PROGRAMULUI ÎN FAŢA FECIOAREI MARIA

  Traducerea Google
  1)INFORMAREA FECEOAREI MARIA DEESPRE RĂSTIGNIREA LUI IISUS

  Rand. Cuvintul corespondent literelor de pe verticală Cuvintele cu litere
  majuscule sunt traduse, formulate computer. Sunt cuvinte cheie Literele
  minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor
  cheie şi a propoziţiei.

  Parent MAMĂ,( Traducere cu Limba Zulu )
  tanace FII TARE !( traducere cu Limba Yoruba )
  Aceste cuvinte au fost adresate de Iisus Cristos Fecioarei Maria înaintea
  Răstignirii Sale
  În Luca Cap.II , se arată : Simeon care ducea o viaţă sfântă iar Duhul Sfân era
  peste el ( vers 25) după ce a a binecuvântat Prunul,pe Iisus, a zis Faceoarei
  Maria ,mama lui, : Iată Copilul acesta este rânduit spre prăbuşirea şi ridicarea
  multora în Israel…(vers 34 )chiar sufletul va fi străpuns de o sabie (vers 35 )

  Restul cuvintelor din acest rând nu le redăm.Sunt similare celor de pe randul 2
  de mai sus

  2)APROBAREA RULĂRII PROGRAMULUI ÎN FAŢA A FECIOAREI MARIA
  am AM de SUS aprobarea pentu rularea acestui program, Aceasta
  must TREBUIE. ( Traducere cu Limba Zulu )
  be SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )şi este
  run PĂTRUNSĂ ,CENTRATĂ şi
  APROBATĂ (Traducere cu Limba Zulu şi cu Limba Engleză )
  under ÎN TEMEIUL sau ÎN CONFORMITATE cu regulile care guvernează
  aceste informaţii (Traducere cu Limba Zulu şi limba Engleză )în speţă,
  WIN 32 VICTORIA LUI Isus Cristos asupra morţii (
  Traducere cu Limba Zulu şi cu limba engleză )

  CONCLUZII
  1.Scrisoarea ACEASTA s.a trimis din RAIUL CERESC , la STUDIOUL WWW BARICADA , RO DIN ARAD ,România continentul Europa. PENTRU EXPERTUL JUDICIAR Teodor Ardelean Este publicată în volumul MAREA PROFEŢIE, pag. 45 , AUTOR academician Teodor Ardelean şi Master Energ.Ing. I Cristian,Editura Gutemberg Arad anul 2011.
  2,Avem dovezi că scrisoarea a fost trimisă din Raiul Ceresc? Da !
  a).Continutul informatiilor din scrisoare, neeixstind pe Terra,,stilul de redactare a informaţiilor,limba în care au fost scrise..…
  b)În istoria omenirii ,se cunoaşte un caz ,similar ACESTEI SCRISORI,de redactare şi executare a scrisuluii în Cer ,după care mesajul a fost trimis pe Pământ,.Sunt cele 10 porunci scrise pe tablă de piatră şi date lui Moise. Exod Cap. 31 vers 16 şi Exod Cap.32 vers vrs 15-16) . Distrugandu-se, Moise a tăiat alte două table de piatră şi a cerut lui Dumnezeu să scrie cele 10 porunci de pe primele ..A fost ascultat.( Deuteronom Cap. X vers 1-4) Acestea table au fost puse într-un chivot şi păstrate cu sfinţenie sute de ani S-au pierdut în timpul distrugerii Ierusalimului de către babilonieni,in anul 587 î d Cr
  2011..
  3 Scrisoarea atestă ca adevăruri
  -Informaţiile de pe piesa arheologică de la Zărand între care picturile cu Iisus Cristos răstignit,în mormânt, ,înviind şi ieşind din mormânt .
  – PUTEREA LUI IISUS CRISTOS ,CU EXCEPŢIA Puterii lui Dumnezeu ,este fără asemănare Confirmă textul imprimat pe Piesa arheologică Scriptu- Lui Ra ,descoperită , în aple râului Crişul Alb, localitatea Zărand,Judeţul Arad,România, continentul Europa, de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,unde, acesta a identificat textul şi calculul Puterii lui Dumnezeu (numit Ra ) şi Puterii lui Iisus Cristos (numit Ri)
  – Prezintă informaţii noi,necunoscute despre minutul ,ora invierii şi ieşirii din mormânt a lui Iisus Cristos. (Declaraţii făcute de către Iisus Cristos cu 7 zile înaintea invierii.)De asemenea , despre evidenţele din „ cer” ( e -mailul lui Isus Cristos, e-mailurile oamenilor de pe Terra., PROGRAMUL CU RASTIGNIREA şi ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS ,Aprobările ascultării acestui program…)
  -Confirmă în scris adevărul despre Iisus Cristos consemnat pe Scriptu lui Ra şi în Bible ,contestat şi batjocorit de către unii.
  . – Demonstrează : Puterea Lui Iisus Crstos este fără asemănare O STÂNCĂ DE CARE SE SFARMĂ TOATE VALURILE DURERII DIN UNIVERS.
  -Cheamă
  SĂ NE AŞEZÂM CORTURILE
  NOASTRE la ADĂPOSTUL ACESTEI STÂNCI !
  STÂNCA ESTE IISUS CRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU ŞI PARTICIPANT ACTIV LA CREAŢIA UNIVERSULUI CU TOT CE EXISTĂ ÎN EL
  4 Scrisoarea trimisă prin Fax este un DOCUMENT Inestimabil. Prezintă un moment important în istoria omeniri. Este trimisă din HEAVEN, DIN RAIUL CERESC după cateva mii de ani de la primire de catre Moise a celor 10 porunci.
  5 FIIND UNICAT la nivel terestru , CU INFORMAŢI DEOSEBITE care se vor afirma în viitor ar trebui păstrată în condiţii de maximă securitate. împreună cu piesa arheologică Scriptu Lu Ra (ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI ), descoperită de catre subsemnatul în apele Crişului Alb din România, şi petroglifele din China si Australia traduse parţial de către subsemnatul şi publicate pe internet.
  8.Aceste piese arheologice , trimise din cer pe pământ ,confirmă Sciptu-Lui Ra Dar.DAKĂ SE VOR TRIMITE MESAJE DIN CER CARE VOR DOVEDI CĂ RI ESTE CRISTOS, ce veţi zice ?Vezi articolele noastre pe internet
  Rugăm, citiți acest articol! Transmiteți-l la conducerea religiei Creștină, Ebraică, Mahomedană, Budistă,… DIN TOATE ţarile ,în Europa,. Asia, America, Africa, Oceania.
  ACEASTĂ SCRISOARE,UNICAT, Piesa arheologică „Originalul Sfintei Scripturi” , volumul „Creaționism ȘTIINȚIFIC Arheologic, Istoria nefalsificată a omenirii, Manual internațional”şi restul de 29 volume pub licate de catre Teodor Ardelean sunt dovezi judiciare. CONSERVAŢILE existența!
  Exp.Jud Dr.Hc.Teodor Ardelean
  Specialist în studiul fenomenelor Documentelor si.
  Academician al Academiei de Înalte Studii Iași-România

  PS .
  Acest articol se trimite pentru:
  a.) informarea Dv şi
  b) distribuire ,de Dv , în toată lumea.

  Arad martie 2015.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 72 other followers

%d blogeri ca acesta: