“Particula lui Dumnezeu”, în zece paşi

De caproape 50 de ani de cand a fost creata teoria care l-a prezis, bozonul Higgs, asa-numita „particula a lui Dumnezeu”, a reprezentat si continua sa reprezinte prada cea mai dorita de catre cercetatorii care lucreaza in domeniul fizicii particulelor elementare.

Experimentele de la acceleratorul de la Geneva, CMS si ATLAS, sunt la ora actuala pe urmele ei, in speranta de a o „captura” pana la sfarsitul acestui an. Va prezentam in acest articol o lista cu 10 lucruri de stiut despre bozonul Higgs.

Lumea fizicienilor asteapta cu sufletul la gura sa puna mana pe „particula lui Dumnezeu”. Exista insa si sceptici – cei care sustin ca aceasta particula nu exista, nefiind, sustin acestia, necesara.

Pentru a explica, pe scurt, de ce aceasta prada este asa de ravnita, va prezentam o lista cu 10 lucruri de stiut despre bozonul Higgs:

1) Existenta bozonului Higgs a fost prezisa in 1964, de catre fizicianul scotian Peter Higgs. Acest bozon este o expresia a unui mecanism, mecanismul Higgs, prin care toate particulele obtin masa pe care o au.

2) Descoperirea experimentala a bozonul Higgs, denumit de multe ori si „particula lui Dumnezeu”, ar fi un semnal clar al faptului ca oamenii de stiinta au inteles procesul care genereaza masa particulelor elementare, fara de care nu ar exista Universul asa cum il stim si nici noi insine.

3) Ar fi mai corect sa denumim bozonul Higgs „particula Dumnezeu” (si nu „particula LUI Dumnezeu”) fiind acesta expresia mecanismului universal care genereaza masa tuturor particulelor elementare in cadrul Modelului Standard al fizicii particulelor elementare.

4) Fara descoperirea experimentala a bozonului Higgs, Modelul Standard nu se poate considera pe deplin inteles si confirmat. Pana la ora actuala aceasta particula s-a ascuns extrem de bine; a fost ca un fel de „naluca misterioasa” pe care nu am reusit sa punem mana.

5) Vanatoarea bozonului Higgs are loc in prezent la Geneva, la acceleratorul Large Hadron Collider (LHC), care are o circumferinta de 27 de kilometri, este instalat la circa 100 metri sun pamant si a fost construit avand obiectivul principal de a descoperi aceasta particula. Doua experimente, CMS si ATLAS, sunt la ora actuala pe urmele ei.

6) Inainte de construirea acceleratorului LHC, tot la Geneva, a functionat un accelerator, Large Electron Positron Collider (LEP) unde a fost cautat bozonul Higgs – nu a fost insa descoperit. S-a reusit totusi stabilirea unei limite inferioare a masei acestei particule (114.4 GeV/c2)
7) Experimente in cautarea bozonului Higgs au fost efectuate si in Statele Unite, la Fermilab, la acceleratorul Tevatron si au permis eliminarea unor regiuni de masa unde s-ar putea gasi acest bozon.

8) Semnale ale posibilei existente ale bozonului Higgs au fost masurate la LHC inca din 2011; pana la sfarsitul lui 2012 se va avea certitudinea ca ceea ce parea a fi bozonul Higgs este intr-adevar aceasta particula sau nu.

9) Exista teorii la ora actuala, alternative Modelului Standard, in care bozonul Higgs nu este necesar. In acest caz ATLAS si CMS nu vor masura nici un semnal legat de aceasta particula.

10) La LHC s-ar putea insa sa fie descoperiti mai multi bozoni Higgs – aceasta situatia, extrem de interesanta, ar demonstra ca exista un model care depaseste Modelul Standard, cum ar fi Modelul Supersimetric (sau altele).

Pe langa cautarea bozonului Higgs, experimentele de la LHC vaneaza si alte tipuri de particule – cum ar fi particulele supersimetrice, ce ar putea constitui materia intunecata – unul din misterele fizicii moderne. S-ar putea descoperi, chiar daca probabilitatea este foarte mica, semnale ale existentei extradimensiunilor, ceea ce ar initia o noua era in fizica.

2012 va fi su siguranta un an extrem de important pentru vanatorii bozonului Higgs si nu doar pentru ei.

Articol scris de Cătălina Oana Curceanu, prim cercetător în domeniul fizicii particulelor elementare şi al fizicii nucleare, Laboratori Nazionali di Frascati, Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (Roma, Italia) şi colaborator al Scientia.ro.

Particula lui Dumnezeu, fundamentul Universului, a fost descoperita? Cercetatorii de la CERN sunt incantati

Cercetatorii de la CERN au reusit sa descopere “particula lui Dumnezeu”, despre care se spune ca ar sta la baza Universului si care a fost anticipata in 1964 de o echipa condusa de profesorul Peter Higgs, care i-a si dat numele – bosonul Higgs.

“Pot sa confirm ca am descoperit o particula care respecta teoria bosonului lui Higgs”, a declarat miercuri John Womersley, seful Science & Technology Facilities Council din Marea Britanie, la un eveniment din Londra.
Joe Incandela, purtatorul de cuvant al celor doua echipe care au vanat particula lui Higgs, a declarat ca este un rezultat preliminar, dar foarte puternic.
Bosonul Higgs, crucial pentru intelegerea formarii universului, ramane, momentan, la nivel teoretic. El poate explica cum s-au alaturat particulele pentru a forma stele, planete si chiar viata. Fara acest boson, particulele care alcatuiesc universul ar fi ramas ca o supa, spune teoria.
Prof. Peter Higgs, de la Universitatea Edinburgh, a laudat cele doua echipe de la CERN, care au lucrat cu acceleratorul de particule LHC. “Nu ma asteptam ca acest lucru sa se intample cat inca traiesc. O sa-mi rog familia sa puna sampania la rece”, a spus Higgs.

 Mos Darie

Doar cateva remarci relativ la aceasta particula si la efervescenta media creata de comunicatul celor de la CERN:
– Daca particula respectiva este cea care da masa celorlalte particule, inseamna ca, printr-o ecranare corespunzatoare, putem ajunge la mase nule si deci calatorii cu viteze superluminice, acceleratii infinite, etc. SF, dar teoretic posibil.
– Cum spuneam si pe alt site, ceea ce au descoperit domnii de la CERN este o particula noua, care pare sa se comporte asa cum au prezis teoriile lui Higgs. Mai au insa destul de lucru, pentru a determina conditiile in care aceasta particula poate fi usor observata, precum si pentru a verifica interactiunea acesteia cu celelalte particule cunoscute.
– Conceptul de “generare a masei” mi se pare oarecum pretentios. Masa este o caracteristica intrinseca a materiei. Daca presupunem ca aceasta masa este generata de o particula, oricare ar fi ea, urmatoarea intrebare este: Cum asigura aceasta particula consistenta legilor fizicii, interactionand, de fiecare data (indiferent de conditiile externe), exact la fel cu celelalte particule sau, daca preferati, fiind o particula de entropie zero, ramane de cercetat.
– Toate aceste experimente comporta un risc pe care nici macar nu il intelegem prea bine. Posibilitatea ca, in cursul cercetarilor, sa apara microgauri negre duce la obligatia cercetatorilor de a ne spune cat anume inteleg din dinamica formarii gaurior negre, daca exista o masa critica dincolo de care acestea devin ireversibile, etc.
– Saracu’ Newton, daca stia el de ce i-a picat maru-n cap, renunta de atunci la teoria gravitatiei…
– Si, chiar asa, ne poate explica cineva legatura intre bosonul Higgs si gravitoni?

http://www.ioncoja.ro/textele-altora/particula-lui-dumnezeu-in-zece-pasi/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ioncoja+%28Ion+Coja%29

About these ads
6 comments
 1. CĂTRE UNIVERSITATEA DIN EDINBURGH DOMNULUI PROFESORS PETER HIGGS UNIVERSITEA EDINBURGH Domnilor CONDUCĂTORI DE RELIGII,CONDUCĂTORI DE STATE,CONDUCĂTORI DE ORGANISME INERNAŢIONALE, miniştri ,parlamentari, ambasadori, academicieni,savanţi,cercetători,ziarişti,oameni care credeţi în Dumnezeul Creator al Universului,oameni care doriţi să cunoaşteţi adevarul cu privire la apariţia materiei şi a vieţii Vă trimit mesajul alăturat ,rugându-Vă să binevoiţi a ne ajuta pentru cunoaşterea adevărului de către toţi oamenii şi salvarea credinţei în Dumnezeu a oamenilor de pretutindeni.Mesajul s-a formulat şi se trimite ca răspuns la adevărul răsturnat şi la credinţa în Dumnezeu adânc rănită de interpretarea eronată a experimentelor ştiinţifice de la Geneva. Articolul nostru demonstrează ştiinţific realitatea şi erorile acelor care au interpretat experimentul de la Geneva. (Concluziile experimentului nu pot fi combătute prin conferinţe ,ci prin dovezi ştiinţifice. Aceste dovezi se regăsesc publicate ,începând cu nul 1993, în lucrările Acad. Teodor Ardelean.) Ca urmare,la Geneva nu s- a aflat „PARTICULA –DUMNEZEU” ,ci „PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI” , sau de „SINTETIZAREA MATERIEI „ Această Particulă există în realitate şi exprimă un adevăr ! A fost creată de DUMNEZEU aşa cum demonstrează Academicianul Teodor Ardelean în lucrările publicate începând cu anul 1993, în total 25 volume şi 4 filme ştiinţific- documentare Din volumul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII ( MANUAL INTERNAŢIONAL)” am extras materialul care se trimite în acest mesaj. Academician Teodor Ardelean Expert în studiul documentelor PARTEA IV EXPERIMENTUL DE LA GENEVA CONFIRMĂ DESCOPERIRILE ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN În anul 2oo8,la comanda unei intituţii, s-a efectuat la Geneva un experiment ştiinţific internaţional cu finanţarea lucrărilor de mai multe state .Experimentul urma să stabilească componentele protonilor mergând în sens invers desfăşurării cercetărilor şi rezultatelor din teoriile creaţiei şi a structurării materiei din lucrările Academicianului Teodor Ardelean,adică prin descompunerea protonului să ajungă la particulele elementare care intră în structurile care se asociază succesiv până la structura numită proton . Experimentul se încadrează perfect în informaţiile date de Ministerul Cercetării şi Educaţiei din Bucureşti trimise,la timpul respectiv, academicianului Teodor Ardelean prin care „cineva” a comandat aceste cercetări, iar grupele de cercetători lucrau şi lucrează în efectuarea cercetărilor, pe baza unui program asemănător cu cel din Teoria Acadeicianului Teodor Ardelean, (încercând să facă legătură intre realitate şi Biblie). Experimentul căuta „particula Dumnezeu” implicată în structurarea materiei ACADEMICIANUL TEODOR ARDELEAN ÎN LUCRĂRILE PUBLICATE ŞI SCRISORILE TRIMISE MARILOR PERSONALTĂŢI ALE LUMII SUSŢINEA ,încă din anul 1993, că MATERIA SE STRUCTUREAZĂ pe baza unor PARTICULE CONSTRUCTOARE create de catre DUMNEZEU. În aceste zile am fost întrebat de multe persoane speriate la zvonurile care circulă în public şi susţin că Particula lui Dumnezeu sau” Particula Dumnezeu „ crează materie ca un Dumnezeu şi ,deci, toată credinţa oamenilor este falsă. CAPITOLUL I CERCETĂRI ŞI DESCOPERIRI PRIN EXPERIMENTUL DE LA GENEVA Pagina de internet „Experimentul asupra protonului de la Geneva” conţine informaţii despre ce s-a căutat , ce se aşteaptă a se descoperi şi ce s-a descoperit până astăzi în Experimentul de la Geneva .Din acest material am reţinut informaţii care răspund la teama acelor care îşi văd zdrucinată credinţa în Dumnezeu .Iată informaţiile reţinute: A. PARTICULA -DUMNEZEU 1.Experimentul s-a făcut asupra protonilor Se încerca descompunerea protonilor până la particulele elementare în scopul aflării „ Particulei Dumnezeu „. 2.”Particula Dumnezeu „poarta denumirea şi „bosonul Higgs” după numele distinsului cercetător,domnul profesor Pether Higgs teoretician la Universitatea Edinburgh . În România numele particulei a fost schimbat, numindu-se „Particula lui Dumnezeu”In acest articol noi îi vom spune pe numele dat de descoperitorii săi „Particula Dumnezeu „ 3.Caracteristici ale „Particulei Dumnezeu „ (rezultate din articole şi comentariile înscrise pe internet ): -Face parte din categoria busonilor -Nu are sarcină electrică -Substanţa particulei nu este cunoscută -În jurul particulei se afirmă un câmp de forţă care nu este de natură electro-magnetic -Dimensiunile particulei nu sunt cunosute -Transformă energia în masă – Dărueşte masă întregului Univers -Ea crează particulele elementare .Şi, tot ea, le conferă masă şi proprietăţi lumină,căldură, electricitate ,magnetism,etc. -Ea aduce proprietăţile structurilor pe care le a creat în realitate făcându-le constatabile şi vizibile -Particulele create le păstrează în sistemul structurilor cu forţe uriaşe şi contrar antagonismului dintre acestea.( cum ar fi componentele nucleelor atomice, în atomi,sau structurile electric pozitive ,ori electric negative din componenţa protonilor,neutronilor, electronilor etc.) – Ea a născut Universul, şi ,a structurat materia din Univers. -Datorită acestei particule există Universul,galaxiile,stelele ,planetele.. -„Particula Dumnezeu „ ar fi cauza exstenţei şi a structurării materiei. – „Particula Dumnezeu „ nu este unicat. Logic, ar exista ca particule diferite în număr corespunzător numărului de protoni,neutroni,electroni,neutrini,fotoni şi a restului de structuri numite particule elementare . De asemenea, „Particula Dumnezeu „ ar exista în formarea şi existenţa atomilor şi a moleculelor . Deci, un Dumnezeu descompus în structurile materiei ! ! ! 4 „Particula Dumnezeu” în stare fizică ,nu a fost identificată .În schimb, sunt mulţi savanţi şi comentatori convinşi de existenţa acesteia. Pe de altă parte,mii de oameni de ştiinţă utilizează în prezent informaţiile rezultate din experimentul de la Geneva . Alţi savanţi , comentatori şi credincioşi ai religiei ortodoxe şi ai altor religii au scris şi, au publicat pe internet articole în care resping cu vehemenţă teoria „Particulei Dumnezeu” Printre marii savanţi, care susţin că „Particula Dumnezeu „ nu va fi descoperită niciodată, se numără şi astrofizicianul STEPHEN HAWKING profesor de matematică la Universitatea Cambridge 5.Informaţiile despre „ Particula Dumnezeu” ,care scoate pe Dumnezeu din creaţie şi după unii, chiar din existenţă , apar la începutul intrării planetei în ORA ASTRALĂ A OMENIRII. Este o dovadă nouă, a parcurgerii în prezent a începutului ,de afirmare a Orei Astrale a Omenirii ,a sfârşitului unei civilizaţii ( a unor cunoştinţe ) şi, a începutului altei civilizaţii omeneşti ( ale altor cunoştiţe) . Citiţi în continuare Partea II şi Partea III din volumul întitulat „ORA ASTRALĂ A OMENIRII!. 6.Informaţiile cu privire la „Particula Dumnezeu „ sunt alarmante.Unii consideră că ,în aceste fenomene, sunt implicate spiritele negative . B. ALTE DESCOPERIRI DIN EXPERIMENTUL DE LA GENEVA Experimentul a dovedit că coliziunea protonilor conduce la dezintegrarea acestora.Apar componentele asociate în structura protonilor, create şi păstrate cu forţe uriaşe ,de către „PARTICULA DUMNEZEU „ În experimentul de la Geneva au rezultat: 1.Structuri de materie necunoscute până astăzi.Dintre aceste structuri relevăm -o structură care a primit numele de „ CHI-b 3 „ Structura este alcătuită dintr-un cuarc şi un anticuarc (Cuarcii sunt Structuri complexe ce intră în componentele Protonului şi Neutronului ) – în coliziunile dintre ioni ,a fost identificată o particulă care a primit numele de „ Bosonul Z „ -s-a identificat o pereche de bosni „Z”. (Aceştia, ar proveni din descompunerea „Particula Dumnezeu „ numită şi „ Bosonul Higgs „. Numele de Higgs s-a dat după numele savantului Peter Higgs , profesor de fizică . care a vorbit pentru prima dată de „ Particula Dumnezeu „) 2.Altă descoperire se referă la viteza luminii S-a constatat că Neutrinii se deplasează cu viteze superioare vitezei luminii. Constatarea contrazice teoriile vitezei din fizică şi teoria relativităţii lui Eistein (Ulterior, după alţi savanţi, viteza neutrinilor ar fi fost calculată eronat. Ca atare, viteza neutrinilor a rămas problemă de cercetare şi de studiu.) 3.În 38 de cazuri s-a constatat existenţa atomilor de Hidrogen sub formă de antimaterie.Concluzia experimentatorilor : în coliziunile iniţiale,imediat după lansarea particulelor elementare, 50 % din materie se afla sub formă de antimaterie şi 50% sub formă de materie.Situaţia antimateriei descompusă prin aceste coliziuni este necunoscută 4. Coliziunea dintre un atom de Hidrogen şi un antiatom de Hidrogen conduce la „anihilarea” ambilor atomi.(Informaţiile transmise nu precizează ce se face cu materia din atomii „anihilaţi” ) C .CONCLUZIILE SAVANŢILOR ŞI ALE COMENTATORILOR ASUPRA EXPERIMENTULUI DE LA GENEVA Concluziile savanţilor şi comentatorilor asupra descoperirilor de la Geneva : -Descoperirile pun în discuţie o mare parte din fizică. -Toată fizica tebuie regândită – „Particula Dumnezeu „ ne ajută să facem un pas spre înţelegerea Universului . – Existenţa corpurilor , care,în deplasare, depăşesc viteza luminii reprezintă cea mai mare descoperire din ultima sută de ani. CAPITOLUL II CONSTATĂRILE ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN CU PRIVIRE LA EXISTENŢA LUI DUMNEZEU ŞI LA CREAŢIA MATERIEI A. Lucrări în care se trateaza creaţia şi structurarea materiei de către Academicianul Teodor Ardelean. Descoperirile noastre cu privire la existenţa lui Dumnezeu şi la creaţia materiei şi a spiritelor se află în lucrările publicate începând cu anul 1993.În anul 2011 am reluat problema şi, în funcţie de noile descoperiri, am sintetizat materialul care se referă la aceste teme.In anul 2012 tema s-a reluat şi s-a inclus în acest volum şi în manuscrisul întitulat „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL” (Acest manuscris nu este tipărit din lipsă de bani . Considerăm că problem banilor se va rezolva şi Manuscrisul va fi tipăritt ) ) Volumele noastre, însoţite de scrisori cu propuneri concrete, s-au trimis ,marilor personalităţi ale lumii, solicitând organizarea unei Conferinţe internaţionale, formată din savanţi recunoscuţi, care ,să dezbată descoperirile noastre şi ,în final, să aducă schimbările care se impun în lucrările de fizică şi în alte discipline care au legatură cu existenţa lui Dumnezeu ,creaţia ŞI, STRUCTURAREA MATERIEI (Exemple : În prefaţă la volumul” Lumina şi izvoarele luminii în Univers”, apărut în anul 1993 în Ed.”Concordia” ,scriam: ”Suntem siguri , că mai de vreme sau mai târziu, ideile şi teoriile pe care le-am elaborat,consemnate în cele patru volume publicate ,se vor impune pretutindeni.Nu vor trece nevalorificate.Facem un apel către cititorii acestor cărţi,rugându-i să acţioneze pe lângă factorii de decizie ca, în paralel cu teoriile evoluţioniste, să se introducă în programele şcolare teoriile câmpurilor de forţă create şi dimensionate de Acela care a creat lumea,contribuind în acest mod la victoria adevărului asupra igmoranţei,la cunoaşterea autentică de la A la Z a întregului proces de structurare a materiei.Avem sentimentul omului de rând, care a identificat şi a marcat terenul unde se va ridica o construcţie impunătoare şi a pus o pietricică la temelia edificiului ce va înfrunta veacurile „) . Teoriile şi cererile noastre , combătând teoriile existente ,au determinat pe „cineva” să oraganizeze experimentul de la Geneva(vezi în volumul „Templul Sfânt al Edenului” pag.137-145 ediţia 2010 ) De la acest experiment, subsemnatul ,aşteptam confirmarea descoperirilor noastre din domeniul apariţiei şi structurării materiei, cu luarea măsurilor de regândire a teoriilor din fizică şi din alte disciplinie,cu recunoaşterea existenţei lui Dumnezeu şi a creaţiei . Examinând cu atenţie informaţiile despre descoperirile de la Geneva şi presupusa existenţă a „Particulei Dumnezeu” (care crează particulele din jurul său şi le păstrează cu forţe uriaşe în structurile pe care le-a format), în comparaţie cu descoperirile noastre menţionate în volumele amintite şi redate în acest volum la „ PARTEA a IV a constatăm că : 1. Atributele „PARTICUL EI DUMNEZEU „ SUNT DESCOPERITE de Academicianul TEODOR ARDELEAN . în particula pe care Acesta a numit-o „PARTICULĂ CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ sau „PARTICULĂ de STRUCTURAREA MATERIEI „ Aceast particulă este descrisă în toate lucrările în care se trateză creaţia materiei ,publicate de către Academicianul TEODOR ARDELEAN Exemple: a.”Misterele Creaţiei.Cosmosul Originar şi Structurarea materiei” Volumul I Ed.Concordia Arad 1993 b.”Misterele Creaţiei.Cosmosul Originar şi Structurarea materiei” Volumul II Ed.Concordia Arad 1994. c.”Lumina şi Izvoarele luminii în Univers „ Ed.Concordia 1994 Deci,Academicianul TEODOR ARDELEAN a descoperit PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ŞI DE STRUCTURAREA MATERIEI DIN UNIVERS cu aproape 20 de ani înaintea experimentului de la Geneva şi înaintea cunoaşteririi descoperirilor făcute prin acest experiment.Mai mult decât atât !Academicianul TEODOR ARDELEAN a descris: – procesul formării structurilor de către PARTICULELE CONSTRUCTOARE în substanţele anorganice şi sustanţele organice – procesul descompunerii structurilor formate de PARTICULELE CONSTRUCTOARE -fenomenele ce se afirmă în jurul structurilor formate de PARTICULELE CONSTRUCTOARE (cîmpul de lumină,câmpul termic,câmpul electric.,câmpul gravitaţional,câmpul magnetic,câmpul gustativ etc ). 2. PROCESUL DE STRUCTURARE A MATERIEI, PRIN ACŢIUNEA „ PARTICULEI CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI , este descris ,cu lux de amănunte , în toate volumele unde se tratează teme din creaţia materiei şi, în special ,la emisia luminii de către atomul de Hidrogen. 3„PARTICULA CONSTRUCTOARE „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN a fost creată de Dumnezeu şi lansată în spaţiu Universului nostru , odată cu restul particulelor elementare care formau norul tratat, codificat, în „Harta Dacia Antică” , şi sub nume metaforic în „ grămada de ape” din Biblie.,Gen.cap.I verset 9 şi 10 .Există atâtea feluri de particule constructoare cîte structuri există în Univers. 4 Particulele constructoare sunt de mai multe clase: -Particule proprii construcţiei Cosmosului care păstrează structurile create în hotarul prestabilit. -Particule constructoare de metagalaxii care păstrează materia în hotarele metagalaxiei. -Particule constructoare de galaxii care păstrează materia în hotarele galaxiei. -Particule constructoare de stele care păstrează materia în hotarele stelelor . -Particule constructoare de planete care păstrează materia în hotarelor planetei. -Particule constructoare de asteroizi care păstrează materia în cadrul asteroidului -Particule constructoare de structuri simple,formate din particulele elementare , care păstrează particulele în cadrul structurii . -Particule constructoare de structuri complexe ,formate din structuri simple,care păstrează structurile simple în cadrul structurii complexe. -Particule constructoare de „particule elementare” (denumiri date de fizică protonilor,electronilor,neutronilor,neutrinilor, etc.) ,care păstrează structurile compleze în cadrul particulelor respective. -Particule constructoare de atomi ,care păstrează componentele atomilor, în cadrul acestora. -Particule constructoare de molecule care păstrează atomii în cadrul moleculei . -Particule constructoare de combinaţii sau sisteme de molecule, care păstrează moleculele în cadrul sistemului format. În lipsa particulelor constructoare nu se naşte nici o structură în Univers! „ B STRUCTURA PARTICULELOR ELEMENTARE Particulele elementare, în cercetările Academicianului TEODOR ARDELEAN , sunt decrise în Manuscrisul amintit „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRI MANUAL INTERNAŢIONAL” „Partea a II- a „MATERIA „litera A „ 1. STRUCTURA PROTONULUI Prontonul este alcătuit din mai multe structuri. Ca atare, din acest punct de vedere , Protonul nu este particulă elementară . Experimentele efectuate asupra Protonului,anterior experimentului de la Geneva,prin bombardarea acestuia cu electroni ,cu energii extrem de mari ,au prezentat structura protonului formată din trei zone: a.Zona centrală ocupată cu structuri cu sarcină pozitivă b.Zona următoare,din jurul celei centrale, este ocupată de un nor mezonic cu sarcină pozitivă. c.Zona ultimă, care înconjoară zona „b” ,este ocupată de un alt nor mezonic cu sarcină pozitivă. CONCLUZIA Academicianului TEODOR ARDELEAN :Protonul este compus din structuri complexe care se prezintă sub formă de nori. Protonul manifestă sarcină pozitivă. Experimentul de la Geneva CONFIRMĂ Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN Protonul este compus din mai multe structuri şi, ca atare, nu este particulă elementară. 2 .STRUCTURA NEUTRONULUI Neutornul posedă trei zone ca şi Protonul. a.Zona centrală cu sarcină pozitivă b Zona urmatoare ,din jurul zonei centrale, formată dintr-un nor mezonic cu sarcină negativă. c.Zona ultimă, din jurul zonei b , formată dintr-un nor mezonic cu sarcină pozitivă. Structura Neutronului este în aşa fel clădită încât , acesta, nu manifestă nici o sarcină electrică. Neutronul ,fiind alătuit din mai multe structuri,nu este particulă elementară .Ca atare, nu a apărut în Univers sub formă de Neutron.. (Neutronul şi Protonul apar în Univers după un şir de structurări ale materiei aflată pe nivele inferioare de structurare ). Protonul şi Neutronul apar prin atragerea în structura lor , a structurilor care compun cele trei zone menţionate. Structurile apărute prin dezagregarea structurii protonului nu dispar din natură . Aceste structuri intră în altă structură.(Cazul este identic pentru Neutron,Electron şi toate structurile alcătuite din mai mult de o singură particulă întradevăr elementară ) 3.Întrebări cu privire la structurarea materiei. Apar următoarele întrebări : – Din ce structuri complexe, şi, în ce număr de structuri, sunt formate zonele centrale ale Protonului şi ale Neutronului ? Nu se cunoaşte. -Din ce structuri şi în ce număr de structuri sunt formaţi norii mezonici din zona b şi din zona c în cazul Protonului şi în cazul Neutronului ?. Nu se cunoaşte. -Cine a determinat felul şi mărimea acestor structuri ,cine le-a atras şi le păstrează în sistemul Protonului şi în sistemul Neutronului ,când electric structurile cu sarcină pozitivă sau negativă se resping ,iar în cazul structurilor cu sarcini opuse,pozitive şi negative ,se atrag până la anihilare ? -Cine şi din ce a clădit sarcinile electrice din structurile norilor mezonici pozitivi şi negativi din Protoni şi din Neutroni ? – Cine şi din ce a determinat lumina şi căldura din sarcinile electrice ale Protonului şi ale Neutronului ? Cercetătorii experimentului de la Geneva,la întrebările de mai sus, dau următorul răspuns :„Particula Dumnezeu „ ! „Particula Dumnezeu „ a creat structurile componentele ale Protonului şi structurile componente ale Neutronului . „Particula Dumnezeu” a determinat şi lansat mărimea structurilor.,eletricitatea pozitvă şi negativă,lumina şi căldura şi toate cauzele fenomenelor din natură. (Din informaţiile obţinute de noi,nu rezultă modul în care „ Particula Dumnezeu „ a creat norii mezonici şi câmpurile de forţă care se afirmă sub formă de lumină,căldură şi electricitate în Proton şi în Neutron .) De sigur ,apar şi alte întrebări : Cum s-a născut „Particula Dumnezeu” ? Cum crează particulele ? Care este natura câmpurilor de forţă ?Care este procesul de păstrare a particulelor create în sistemul Protonului,Electronului şi al Neutronului ?.. În cazul atomilor , se pune întrebarea : Există o singură „Particulă Dumnezeu” care a creat componentele atomilor ( Protoni,Neutroni,Electroni, radiaţii emise şi absorbite de atomi), sau „ Particula Dumnezeu „ care crează atomul ,a preluat în sistemul atomului structurile create de alte” Particule Dumnezeu „ de grad inferior,care au intrat şi ele în sistemul atomilor odată cu structurile ,pe care le au creat ? Dar, creaţia nu se opreşte la atomi.Apar moleculele,asocierile de molecule, straturile de materie a scoarţei terestre,a munţilor,mărilor,oceanelor,lacurilor,fluviilor ….Ar trebui să existe „ Particule Dumnezeu „ ,adică dumnezei de grade diferite, şi pentru fiecare structură aparte. Fiinţa lui Dumnezeu, potrivit Particulei Dumnezeu, ar fi divizată în tot Universul , încorporată în structurile existente ,cu posibilitatea omului să distrugă structurile create şi păstrate de Dumnezeu. Ba mai mult decât atât ! Omul poate să detaşeze din protoni componentele acestora , lăsând „ Particula Dumnezeu „fără particulele pe are şi le-a creat! Problema creaţiei, deschisă prin admiterea „ Particulei Dumnezeu „crează lacune cu mult mai mari decât cele existente în cadrul fizicii actuale .Ea înlătură religiile cu existenţa Dumnezeului care a creat lumea. Ţinând cont de realitate , logică şi legea cauzei şi efectului, noi susţinem: NU EXISTĂ „PARTICULA DUMNEZEU „! 4 Structurarea materiei prin Particule constructoare de structuri Structurile din Univers nu se realizează de Particula Dumnezeu,ci de altă particula creată în mod special pentru structurarea materiei, numită de Academicianul TEODOR ARDELEAN „ PARTICULĂ CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI sau de structure, ori de sintetizare a materiei. 5 „ PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ,sau PENTRU STRUCTURARE ori SINTETIZAREA MATERIEI : – Realizează structurarea materiei aşa cum se arată în lucrările Academicianului TEODOR ARDELEAN – A fost creată de Dumnezeu fără ca Fiinţa Lui să se divizeze în structurile existente în Univers. – A fost lansată în spaţiul Univerului odată cu restul particulelor elementare în „grămada de ape” ,cum numeşte Biblia acestă cantiate enormă de particule elementare (.În decodificarea Hărţii Dacia Antică computerul le numeşte nor de gaz .) (Vezi manuscrisul „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRI MANUAL INTERNAŢIONAL”în Partea a II a „ MATERIA „ ŞI . PARTEA a III-a „ DOVEZI ŞTIINŢIFICE A EXISTENŢEI PARTICULELOR ELEMENTARE ÎN FAZĂ DE SEMEIFABRICAT ŞI A FLUXULUI TEHNOLOGIC SAU A CREAŢIEI”) CAPITOLUL III CONSTATARILE ACDEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN CU PRIVIRE LA FORMAREA PROTONULUI Experimentul de la Geneva, efectuându-se asupra Protonului,ne vedem obligaţi să relatăm procesul formării şi procesul descompunerii acestuia. 1.FORMAREA STRUCTURILOR SIMPLE CU MIŞCARE DE ROTAŢIE ÎN SENSUL ARĂTĂTOARELOR DE CEAS ŞI CU MIŞCARE DE ROTAŢIE ÎN SENS OPUS MIŞCĂRII ARATĂTOARELOR DE CEAS NE AFLĂM în momentul următor coliziunii dintre particulele elementare create şi lansate de Dumnezeu în exteriorul Sferei cereşti, unde ia naştere Universul nostru ,în spaţiu care se va numi Terra.Particulele elementare se deplasează în toate direcţiile, se ciocnesc şi se asociază ,iar asocierile se descompun.Apare mediu prielnic formării structurilor simple. PARTICULELE CONSTRUCTOARE ALE STRUCTURII SIMPLE se atrag reciproc.Se aşează la distanţe unele de altele şi pe locurile prestabilite, efectuând o mişcare de rotaţie in jurul axei proprii şi o mişcare de revoluţie în jurul unui punct ce trece prin centrul cercului pe care l-au format.. ( Sunt mai multe particule constructoare aşezate pe cercuri diferite, după tipul particulei elementare pe care o va atrage în sistemul structurii, formând inima viitoarei stucturi simple de materie ) Un grup din aceste particule lansează un câmp de forţă ,sub forma unui fascicul de lumină, pentru atragerea în sistem a particulei de lumină .Acest fascicul întâlneste o particulă care străluceşte ,iar aceasta lansează linii de forţă similare pe direcţia fascicului liniilor transmise de grupul particulelor constructoare.Cele două câmpuri interacţionează şi particula de lumină este atrasă în sistem, oprită la distanţa prestabilită. Legată prin fasciculul particulelor constructoare efectuează o mişcare de revoluţie în jurul „inimii „ odată cu mişcarea particulelor constructore care,la rândul lor, se deplasează în jurul punctului central al inimii . ( deci,Particula de lumină efectuează o mişcare de rotaţie în jurul axului ce trece prin centrul său. şi o mişcare de revoluţie,legată de grupul particulelor constructoare din inima structurii,în jurul inimii acestei structuri) Un alt grup de particule consructoare din inima formată,care se deplasează pe alt cerc în jurul punctului din centrul inimii, acţionând pentru atragerea în sitem a particulei elementară gravitaţională cu mişcare de rotaţie pozitivă,transmite în spaţiu un fascicul de linii de forţă care întâlnesc particula gravitaţională căutată.Particula gravitaţională transmite un câmp de forţă similar care interacţionează cu fasciculul particulelor constructoare din inima structurii.Particula gravitaţională este atrasă şi plasată în sistem la distanţa prestabilită faţă de inima structurii şi faţă de particula de lumină.Legată de fasciculul câmpului de forţă a grupului de particule din inimă, particula gravitaţională se deplasează pe cercul prestabilit în jurul inimii, în raport cu deplasarea grupului de particule constructare pe cercul din cadrul inimii.(Proesul este identic celui relatat la mai sus,pentru Particula de lumină ) Similar intră în acţiune alte particule constructoare din inima acestei structuri , atrăgând din spaţiu particulele elementare prestabilite În final ,în spaţiu apare o structură simplă alcătuită din particule elementare păstrate în sistem prin câmpurile de forţă ale particulelor care au format inima structurii . Structura formată efectuează o miscare de rotaţie pozitivă . În altă parte ,mediul determină particulele constructoare ale structurii simple ( care va efectua o mişcare de rotaţie negativă ,în sens contrar primei structuri ),să se asocieze formând inima structurii . Aceste particule ,simlar procesului relatat pentru structura POZITIVĂ,vor atrage din spaţiu particulele elementare prestabilite să intre în această structură,aşezându-le pe cercuri la distanţe prestabilite. Prin fasciculele câmpurilor de forţă , care au interactionat cu câmpuri de forţă similare din particula elementară, particulele constructoare vor impune acesteia să efectueze o mişcare de revoluţie pe cercul determinat în jurul inimii structurii în formare ,dar în sens ops,negativ mişcării arătătoarelor de ceas. Similar ,acţionează alte particule constructoare din ceea ce va fi structura simplă cu mişcarea de rotaţie de sens negativ. În modul relatat se formează toate structurile simple în care se află plasate pe cercuri particulele elementare care se deplaseză în jurul inimii .Ca atare, în spaţiu vor apare un număr imens de structuri simple în care se vor afla încorporate toate particulele elementare sau un număr limitat,prestabilit din creaţie în funcţie de anumite criterii precis determinate. Odată cu formarea inimii structurilor simple, cu mişcare de rotaţie pozitivă ,în inimă pătrund particule constructoare care vor susţine asocierea cu structuri simple, efectuând mişcarea de rotaţie în sens negativ. 2 FORMAREA STRUCTURILOR COMPLEXE CU MIŞCĂRE DE ROTAŢIE ÎN SENSUL ARĂTĂTOARELOR DE CEAS ŞI STRUCTURI COMPLEXE CU MIŞCAREA INVERSĂ A ARĂTĂTOARELOR DE CEAS Două structuri simple cu mişcarea de rotaţie în sens opus ,în mediu prestabilit , se asociază într-o structură complexă .Asocierea se realizează prin INTERACŢIUNEA CÂMPURILOR DE FORŢĂ DECLAŞATE DE PARTICULELE CONSTRUCTORE DIN INIMA CELOR DOUĂ STRUCTURI SIMPLE care susţin această asociere . Distanţa de apropiere între structuri este prestabilită. Sistemul efectuează o mişcare de rotaţie în sens pozitiv sau în sens negativ. Similar structurii complexă de mai sus se formează toate structurile complexe În structurile complexe vor intra toate sau numai o parte din structurile simple din Univers . Nici o particulă constructoare în plus peste numărul prestabilit să intre în inima structurii simple şi nici o particulă elementară peste numărul prestabilit să intre în structura simplă, nu poate intra în acestea şi nu se poate aşeza la altă distanţă una faţă de alta decât distanţele prestabilite.Aceste reguli sunt aplicabile şi pentru structurile complexe , componente ale Neutronului şi ale Protonului. 3.FORMAREA PROTONULUI Mediul prielnic determină particulele constructoare ale inimii protonului să se asocieze în formarea inimii acestei structuri .Ca atare, PARTICULELE C ONSTRUTOARE prestabilite se atrag reciproc şi se aşează în grupe care se deplasează pe cercurile prestabilite în jurul punctului central din ceea ce se numeşte inima protonului De acolo,grupele de particule constructoare trimit în spaţiu fascicule ale câmpurilor de forţă care ,lovind într-un anumit loc,o structură complexă, (structură complexă prestabilită să intre în structura protonului) declanşează în aceasta un câmp de forţă similar cu al fasciculului trimis de particulele constructoare din inima protonului.. Cele două câmpuri interacţionează şi structura complexă este atrasă în sistemul protonului ,unde ,aşezată pe orbita predestinată, se va deplasa în jurul inimii acestuia, fiinnd legată prin câmpul de forţă cu grupul particulelor constructoare care se deplaseză pe orbita proprie , din inima protonului .(În acest mod sunt atrase pe orbite în structura,protonului,neutronului,electronului toate strcturile complexe numite particule elementare ) În cazul protonului ,particulele constructoare formează : – centrul protonului format din „N” structuri cu sarcina electic pozitivă de forme diferite, aşezate la distanţe prestabilite unele fată de altele şi faţă de inima protonului – zona mezonilor-bosoni formată din nori alcătuiţi din „M” structuri cu sarcina electrică poztivă – zona mezonilor-bosoni formată din nori alcătuiţi din „ M „ structuri cu sarcina electric pozitivă – Pe ultima orbită a structurii protonului este atrasă, de particula constructoare, o structură comlexă precis determinată..ACEASTA VA LEGA PROTONUL în nucleul atomului prin câmpurile de forţă emise de particulele constructoare ale atomului Similar , în construcţia neutronului şi în construcţia electronului, pe ultima orbită, se află plasată o structură cu ajutorul căreia aceste structuri vor fi atrase şi păstrate în sistemul atomului de către particulele constructoare a atomilor (neutronul va fi atras în nucleul atomului, iar electroul în sistemul electric al atomului ) Prezentăm sintetic structura Protonului compusă din -inima Protonului alcătuită din particulele constructoare , -structurile atrase în sistemul PROTONULUI de către particulele constructoare din inima acestuia -deplasarea structurilor atrase în proton pe cercurile de forţă care au interacţionat cu particulele constructoare care se deplasează similar în inima protonului . Iată, grafic, STRUCTURA PROTONULUI CONFORM CERCETARILOR CONSEMNATE de Academicianul TEODOR ARDELEAN în lucrările publicate începând cu anul 1993 : Observaţi: -Inima se află în mijlocul Protonului, Fiecare grup de Particule constructoare care acţionează pentru atragerea în sistem a unor structuri complexe prestabile se deplasează îm cadrul inimi pe un cerc Fiecare cerc din inimă corespondează cu un cerc din exteriorul inimii. -Spaţiul structurilor complexe atrase în sistemul Protonului este redat prin cercurile din jurul inimii Protonului Fiecare structură atrasă în sistem se deplasează în jurul inimii pe un cerc prestabilit,legată de Grupul de Particule constructoare care le a atras in sistemul Protonului -Dreptunghiul de sub cercurile din patratul inimii este destinat particulelor constructoare de legătură .Acestea atrag din spaţiu o anumită structură complexă pe care o plasează pe primul cerc din exteriorul inimii(Inima atomului de Hidrogen atrage Protonul în nucleul atomului şi-l păstrează în nucleu prin mijlocirea acestei structurii ). În consecinţă: 1.Cercurile exterioare inimii semnifică spaţiul pe care se deplsează structurile complexe atrase din spaţiu de către Particulele Constructoare din inima Protonului.Aceste structuri sunt legate prin câmpul de forţă de particulele constructoare .În acest mod, în paralel cu deplasarea Particulelor Constructoare pe cercurile din inima Protonului ,se deplasează pe cercurile prestabilie structurile complexe legate de Particule Constructoare. (Particulele Constructoare păstează structurile complexe în sistemul Protonului împotriva câmpului electric pozitiv prin care acestea se resping reciproc ). 2.Inima Protonului este formată din PARTICULELE CONSTRUCTOARE ,care, atrag DIN SPAŢIUL ÎNCONJURĂTOR, structurile complexe pe care le plasează în spaţiul din exteriorul inimii protonului.(Aceste particule nu au fost fotografiate până astăzi Existenţa lor rezultă din strcturile,componente ale protonului atrase şi păstrate in sistemul acestuia de o forţă uriaşă ) 3.Cercurile din interiorul patratului inimii indică spaţiul de deplasare a grupelor de PARTICULE CONSTRUCTOARE care atrag selectiv structurile complexe plasate pe cercurile din jurul inimii Protonului. 4 Dreptunghiul din inima Protonului indică locul Particulele Costructoare care atrag şi păstrează în structura Protonului „Structura complexă” plasată pe primul cerc din exteriorul inimii Protonului .Prin câmpul de forţă emis de această” Structură complexă „ care va interacţiona cu câmpul de forţă emis de Particulele Constructoare din inima atomului,Protonul va fi atras şi plasat în nucleul atomului .(Vezi structurarea atomului de Hidrogen în volumul Marea Profeţie pag. 150 Ed. Gutemberg- Univers 2011 şi restul lucrărilor noastre. ) La coliziunea protonului cu electroni ,protoni sau alte structuri, (dacă forţa este suficent de mare încît în structura atinsă se declanşează o vibraţie a particulelor elementare care depăşesc potenţialul forţei de atracţie al particulei constructoare care păstrează structura în sistem ) structura se desface din sistemul protonului şi, prin forţa particulelor elementare proprii, se autodeplasează în spaţiu.În această situaţie se află structura numită „CHI-b 3” alcătuită dintr-un cuarc şi un anticuarc(descoperită prin Experimentul de la Geneva) De asemenea , radiaţiile din atomul de Hidrogen ( spulberate prin coliziunea orbitelor electronului cu electronul .Vezi în acest sens emisia luminii de către atomul de Hidrogen în Manscrisul amintit, „PARTEA a III-a DOVEZI ŞTIINŢIFICE A EXISTENŢEI PARTICULELOR ELEMENTARE ÎN FAZĂ DE SEMIFABRICAT ŞI A FLUXULUI TEHNOLOGIC SAU A CREAŢIEI „ lit. C . „SPAŢIU EXTRANUCLEAR ATOMIC, EMISIA LUMINII DE ATOMUL DE HIDROGEN,CONSTANTA LUI RYDBERG „) În ipoteza descompunerii structurilor din cadrul Protonului ,şi, deplasarea acestor structuri la distanţă inferioară distanţei la care bate fasciculul câmpului de forţă al grupului de PARTICULE CONSTRUCOARE din inima Protonului, aceste structuri „ fugare” sunt atrase din nou ,prin procesul cunoscut ,în sistemul Protonului , unde sunt aşezate fiecare pe cercul de pe care au plecat. Astfel, Protonul rămas cu inima întreagă acaparează din spaţiu structurile pierdute şi le aşează pe cercurile pentru care acţionează fiecare grup al particulelor constructoare rămase fără partener . Cînd inima Protonului este sfărîmată , structurile eliberate de câmpul de forţă( care le păstra în sistem )se deplasează în spaţiu,rămânând însă în structura lor .In această situaţie,PARTICULELE CONSTRUCTOARE ale Protonului, (dacă mediu râmâne prilenic existenţei acestuia ) se asociază din nou . Refac inima Protonului şi atrag din spaţiu structurile prestabilite.Dacă mediul rămâne ostil structurii Protonului, PARTICULELE CONSTRUCTOARE ale Protonului se împrăştie şi se deplasează în spaţiu, urmând să se asocieze cu alte structuri când mediul devine prielnic vieţii Protonului. Protonul se dezintegrează ,fără coliziune cu alte structuri,în situaţia întrării într-un mediu ostil existenţei sale ,cum ar fi temperatura excesivă . In această ipoteză, componentele Protonului se deplasează în spaţiu ,ori se asociază în structuri pe baza particulelor constructoare din inima unei structuri existentă ( în care lipsesc aceste structuri). 4 .MĂRIMEA FORŢEI PARTICULELOR CONSTRUCTOARE. Remarcăm că forţa de atractie a inimii particulelor contructoare din toate structurile proton,neutorn,electron, structuri complexe,structuri simple, molecule …. este supeioară forţei electrice şi poate a altor forţe din Univers. Ea determină zecile de structuri pozitive sau negative să rămână în cadrul protonului şi a componentelor nucleului atomic în cadrul nucleului.In unele cazuri, forţa electrică nu se afirmă.In locul acesteia se afirmă numai forţa particulelor constructoare ale sistemului.(Vezi în acest sens procesul atragerii electronului în sistemul atomului de Hidrogen în Manusrsul amintit .Litera C . SPAŢIU EXTRANUCLEAR ATOMIC, EMISIA LUMINII DE ATOMUL DE HIDROGEN,CONSTANTA LUI RYDBERG ) Forţa dezoltată de PARTICULELE CONSTRUCTOARE , ca mărime şi distanţă de afirmare, este diferită.Forţa particulelor constructoare a ale unei Galaxii se afirmă la mii de ani lumină faţă de particula care a emis-o, pe câtă vreme forţa particulelor constructoare ale protonului se afirmă la distanţe minore , nesesizabilă cu organele de simţ ale omului. Dimensiunile particulelor constructoare de structuri,inclusiv structura protonului, fiind de dimnsiuni reduse ,cu aparatura existentă nu pot fi fotografiate.In schimb, se remarcă potenţialul cîmpurilor de forţă prin care atrag în sisemul structurii şi păstrează în sistem structurile acestuia.De fapt,din aceeaşi cauză a dimensiunii, particulele de lumină,particulele termice,particulele gravitaţionale,particulele magnetice,particulele gustative,particulele mirositoare ,particulele de fond nu pot fi fotografiate şi nici captate.În schimb, acestea pot fi cunoscute şi evidenţiate în cadrul structurii în care sunt atrase şi păstrate de către „PARTICULELE CONSTRUC TOARE” Cunoaşterea se realizează prin câmpurile de forţă de natura luminii,căldurii,electricităţi, pe care le emană … 5 PARTRICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI CA SEMIFABRICATE Particulele constructoare de structuri sunt particule prelucrate .Ele se înfăţişează ca semifabricate: -Se constituie în inima structurii prestablită a fi formată într-un mediu prestabilit.(deci,pentru fiecare tip de structură există particule constructoare create,similar unor semifabricate în realizarea unei structuri precis determinată Exemplu:pentru Galaxie,pentru proton,pentru electron …) -În cadrul inimii ,ce o formează particulele constructoare,fiecare particulă ocupă un spaţiu prestabilit(comportându-se din nou ca un semifabricat ) -Potenţa, direcţia de afirmare şi distanţa de afirmare a câmpurilor de forţă sunt determinate din creaţie şi proprii fiecărui gen de particulă constructoare ,care din nou se afirmă ca semifabricat. -Au roluri determinate ca semifabrict :atragerea şi păstrarea în structuri a componenetelor acestora. 6.FLUXUL TEHNOLOGIC ÎN REALIZAREA STRUCTURĂRII PROTONULUI Particulele constructoare şi structurile componente ale Protonului întră în realizarea structurii acestuia sub forma fluxului tehnologic.(similar realizării unui produs finit într-o secţie de producţie, unde viitorul produs trece de la o secţie de fabricaţie la altă secţie de fabricaţie. Fiecare secţie adaugă la produsul primit elementul său ,după care îl trimite mai departe ) Astfel,fiecare structură , din componenţa Protonului, intră în contact cu partenerul prestabilit, în ordinea prestabilită ,prin declanşarea fasciculelor câmpului de forţă de către particulele constructoare din inima acestuia şi fasciculele câmpurilor de forţă emise de particulele sau structurile prestabilite să se asocieze în realizarea produsului finit (Produsul finit e determinat de particulele constructoare care s-au asociat în inima viitorei structurii Proton,Neutron, Foton,Atom…) Locul de declanşare al cîmpurilor de forţă din particulele constructoare şi. locul de ieşire al câmpurilor de forţă din particula sau structura ce se atrage în sistem,distanţa de la locul interacţiunii câmpurilor de forţă până la cercul pe care va fi plasată particula sau structura, în cadrul protonului ,sunt prestabilite ( Proceul se declanşează şi se realizează de îndată ce mediul a devenit prielnic existenţei protonului) . Fiecare particulă constructoare a inimii protonului intră în concordanţă cu o anumită particulă sau structură pretabilită Observăm că Particulele constructoare din cadrul protonului intră în acţiune şi clădeşte structura protonului ( ca orice structură din Univers ) în ordinea prestabilită Această structurare se desfăşoară în mod succesiv ,sau , sub forma FLUXULUI TEHOLOGIC CAPITOLUL IV „ PARTICULA DUMNEZEU” comparată CU „PARTICULA CONTRUCTOARE DE STRUCTURI” sau de „STRUCTURAREA MATERIEI” „PARTICULA DUMNEZEU” din Experimentul ştiinţific de la Genevă fiind în realitatea „PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI” din cercetările ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN ,prezentăm faţa în faţă informaţiile obţinute despre cele două particule. l. Categoria din care fac parte: a. „Particula Dumnezeu „ din experimentul de la Geneva , a fost categorisită ca făcând parte din categoria bosonilor. În realitate aceasta este unicat ca şi Particula constructoare de structuri din Teoria Academicianului Teodor Ardelean. b. „.PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI DIN Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN nu are comparaţie .Este este o particulă distinctă faţă de toate particulele şi structurile din Univers. 2. Apariţia în Univers : a.”Particula Dumnezeu” -Nu există informaţii despre originea particulei. -Nu există informaţii despre modul în care şi -a făcut apăriţia în Univers. b.”PARTICULA CONTRUCTOARE DE STRUCTURI din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN: -A fost creată de Dumnezeu pe Sfera Cerească -A fost lansată de pe Sfera Cerească odată cu restul particulelor elementare în „grămada de ape”( Gen.Cap. I vers 9 şi 10) sau în „ Norul de particule elementare „ din textul decodificat de computer de pe Harta Dacia Antică. -S-a ivit în spaţiul Universului nostru odată cu restul particulelor elementare create de Dumnezeu 3.Substanţa Particulei a.Substanţa Particulei Dumnezeu. -Nu este cunoscută . -Numele dat „Dumnezeu” şi posibilitatea „ de a crea masă” înseamnă că Particula este Dumnezeu . b.PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI sau de STRUCTURAREA MATERIEI, din Teoria Academicianului TEOROD ARDELEAN sunt create de Dumnezeu.Substanţa din care sunt făcute nu este cunosută Acestea nu crează materie , ci asociază materia creată de Dumnezeu în structurile prestabilite a exista în Univers.,în mediu prestabilit . 4,Descompunerea Particulei Dumnezeu şi descompunerea Particulei constructoare de structuri. a.Particula Dumnezeu – Particula Dumnezeu ca Dumnezu nu ar trebui să se descompună. -Particula Dumnezeu în toate structurile din Univers prezintă un Dumnezeu descompus în structurile pe care le-a creat. b.Particula Constructoare de structuri din Teoria Acad.TEODOR ARDELEN : – Particula constructoare de structurii şi toate particulele elementare create de Dumnezeu nu pot fi descompuse de oameni şi de mediu. -Particulele Contructoare de structuri aflându-se în orice strctură se prezintă ca particule create pentru structurile din Univers.Inima formata din Particulele constructoare poate fi descompusă şi se descompune la schimbrea mediului .În acest caz, particulele constructoare ale inimii se împrăştie în spţiul Universului urmând să se constituie într-o inimă similară, celei distruse ,cînd mediu se schimbă şi permite formarea structurii pentru care sunt create şi lanste aceste Particule constructoare.. 5 Rolul particulei : a. „Particula Dumnezeu „ -Crează materie ( particule şi structuri ) -Dă masă,formă şi proprietăţi particulelor şi structurilor pe care le a creat. -Aşează particulele şi structurile , pe care le a creat ,la distanţă de substanţa sa. -Aşează particulele şi structurile ,pe care le-a creat, la distanţe unele faţă de altele. -Păstrează structurile create cu forţă uriaşă în sistemul creat. -Rămâne în structura creată . b.”PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN -Nu crează materie . -PARTICULELE CONSTRUCTOARE, în număr precis determinat ,se constituie în inima structurii pentru care au fost create.(Această inimă se formează în raport cu mediul de către particule constructoare create sub formă de semifabricat .Ele,Particulele Constructoare autoclădesc inima viitoarei structuri ) – De acolo,din inima formată, Particulele Contructoare atrag particulele elementare sau structurile existente în spaţiu. (Aceste particule elementare sau structuri se prezintă ca semifabricate ,prestabilite pentru structurile în care vor intra,) -În structura în formare( similar doagelor dintr-un butoi ) intră numai semifabricatele prestabilite(particule şi structuri) . -Prin atragerea şi plasarea particulelor elementare şi a structurilor din spaţiu, în structura ce se formează,această structură dobândeşte masă şi formă.În jurul structurii se afirmă proprietăţile particulelor elementare încorporate (lumină,căldură, electricitate,gravitaţie, miros,gust…) -Particulele şi structurile sunt plaste ,de particulele constructore, la distanţele prestabilite faţă de inima structurii şi unele faţă de altele . -Structura se clădeşte succesiv din particulele elementare şi din structurile prestabilie.Constructorii , fiecărei structuri din Univers, sunt PARTICULELE CONSTRUCTOARE prestabilite . -Componentele structurilor sunt păstrate în acestea prin interacţiunea fasciculului particulelor constructoare din inima structurii cu al câmpurilor de forţă emise de componentele respective -Particulele constructoare ,ale structurii, rămân în inima formată câtă vreme nu se schimbă mediul prestabilit -Mişcarea componentelor încorporate în structură se relatează în „CAPITOLUL III CONSTATARILE ACDEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN CU PRIVIRE LA FORMAREA PROTONULUI „ -Dovezi a realităţii Particulelor Constructoare şi a clădirii de acestea a structurilor sunt: a. Experimentele de la Geneva care costată existenţa în Protoni a PARTICULELOR CONSTRUCTOARE cu atributele relatate de noi,numite eronat PARTICULA DUMNEZEU creatoare de structuri ,de masă şi de proprietăţi ale particulelor elementare. b Exemplele descrise în lucrările publicate de Academicianul TEODOR ARDELEAN cu solicitările constituirii unei Conferinţe Internaţionale care să recunoască descopeirile sale şi să corecteze erorile din fizică şi din alte discipline şcolare. 6 Sarcina electrică. a. „Particula Dumnezeu „ -Nu are sarcină electrică Această particulă este Dumnezeu Păstrarea componentelor create în structurile pe care le-a creat se realizează prin forţe necunoscute. b ”PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN -Nu are sarcină eletrică. -Atracţia şi păstrarea componentelor prestabilite în structură se realizează pin interacţiunea fasciculelor câmpurilor de forţă emise de Particulele Constructoare din inima structurii cu câmpuri de forţă similare, emise de către o structură simplă încorporată într-o structură complexă. 7 Descompunerea structurilor. a.Particula Dumnezeu -Protonul creat de Particula Dumnezeu,poate fi descompus , de om şi de mediul ,împotriva acţiunii creatorului care se află în structură. Dovezi: Experimentul de la Geneva. b.Protonul format de „ PARTICULELE CONSTRUCTOARE „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN se descompune ,prin coliziuni cu alte structuri sau shimbările de mediu,când vibraţia particulelor din componentele Protonului declanşează o forţă superioară forţei prin care componentele sunt păstrate în sistemul acestuia de către Particulele Constructoare.Descompunerea se face pe „felii „ sau pe structurile atrase şi păstrate în Proton. Dovezi: descompunerea Protonului în Experimentul de la Geneva. Forţa Particulelor Constructoare nu este unitară.Aceasta variază de la tip la tip de structură.În cazul Particulelor Constructoare ale galaxei , forţa transmisă de acestea se extinde pe distanţe de mii de ani lumină şi, nu permite ieşiea din hotarele galaxiei a planetelor Forţa Particulelor constructoare a protonului este cu mult inferioară forţei Particulelor Contructoare ale galaxiei 8.Dimensiunile particulei a.Particula Dumnezeu Dimensiunile „ Particulei Dumnezeu „ ar trebui să fie uniforme în tote structurile pe care le-a creat ca Dumnezeu . (Nu este cunoscută). b Dimensiunile Particulelor Constructoare de structuri din Teoria Academicinului TEODOR ARDELEAN nu sunt cunoscute. Ar fi posibil ca acestea să se diferenţieze după dimensiunile structurilor pentru care au fost create. În cazul Particulelor Dumnezeu,dacă acestea ar exista în realitate, dimensiunea nu ar fi necesară deoarece am avea „n” Dumnezei care se desebesc între ei după dimensiune şi după capacitatea de a crea . 9.Transformarea energiei în masă. a.Particula Dumnezeu Particula Dumnezeu transformă energia în masă. b.Particulele Constructoare de structuri din Teria Academicianului TEODOR ARDELEAN. -Energia nu există ca element sau structură fără masă. -O structură se descompune pe „felii” din structură în structură , din aproape în aproape ,până se ajunge la particulele elementare de genul luminii,căldurii, gravitaţiei,electricităţii ,particulelor constructoare de structuri… Fiecare particulă elementară este construită din „ceva”,iar acest „ ceva” este însăşi masa particulei.(ca materie şi nu altceva,cum ar fi de pildă noţiunea de spirit ori de duh ) Structurile ,cu dimensiuni extrem de mici , încît nu pot fi fotografiate cu aparatura existentă ,ca şi particulele elementare, se afirmă în spaţiu ca forţă sau „energie” în stare să schimbe direcţia mişcării unei structuri cunoscute. Forţa sau „ energia „existentă generată de particula sau structura în deplasare este generată de masa , care nu se vede (Posibil ca masa să se afle la distanţe enorme de locul identificării în spaţiu a forţei respective) Astfel, „Particulele constructoare „ale protonului atrag din spatiu structuri complexe compuse din structuri de nivel inferior. Masa structurilor inferioare nu este remarcată cu aparatura existentă Aceste structuri , atrase în sistemul Protonului , după un anumit număr de asocieri se afirme ca masă .La desintegrarea protonului , fenomenele se repetă. Structurile descompuse,aflate la un anumit nivel de structurare ,nu pot fi ţinute sub observare Ele dispar şi în locul lor se observă numai forţa pe care o emană. În aceste situaţii se spune : masa s-a transformat în energie În realitate masa nu s-a transformat Ea a răms acolo, în spaţiu ca masă ,numai că nu este vizibilă de oameni Forţa pe care o emană se afirmă şi pare a fi enegia ,sau forţa în care s-a transformat masa.. Ca urmare,masa nu se tranformă în energie şi energia nu se transformă în masă. Particula Dumnezeu dă masă structurilor pe care le a creat după procesul relatat mai sus ,Dar, masa nu este creată de” Particula Dumnezeu „ .Masa constatabilă în Proton este dată de particulele şi structurile atrase de „ Particulele Constructoare”. RUGĂM SĂ REŢINEŢI:Savanţii experimentului de la Geneva susţinînd că Particula Dumnezeu dă masă structurilor pe care le-a format şi că Particula Dumnezeu se înconjoară de structurile create,în realitate ,confirmă Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN : -a existenţei masei în toate particulele elementare , -a netransformării masei în energie şi a energiei în masă – afirmarea masei în Proton şi în orice structură ca efect al atragerii şi legării din aproape în aproape a structurilor ce intră în clădirea unei structuri . (Vezi volumele aparute sub genericul Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului , unde se tratează problemele creaţiei şi a structurării materiei, publicate de Academicianul TEODOR ARDELEAN ) 10 Asemănări între Particula Dumnezeu şi Particula Constructoare de structuri Particula Dumnezeu se comportă ca Particula Constructoare de structuri din Teoria academicinului TEODOR ARDELEAN Exemple – Ambele dau naştere structurilor din Univers. – Ambele dau naştere identic „acelor forme” a structurilor din Univers . – Ambele dau naştere identic „acelor calităţi şi proprietăţi” a structurilor din Univers. – Ambele „aduc identic în realitate proprietăţile particulelor elementare”. – Ambele „aduc identic în realitate şi fac constatabilă masa structurilor” – Ambele „limitează identic numărul şi calitatea componentelor pentru fiecare structură” – Ambele” blochiază” intrarea în structura formată a alte cantităţi de materie.. – Ambele” aşază# componetele structurilor în acelaşi mod şi la aceea distanţă unele faţă de altele – Ambele „obligă” componentele strcturilor să efectuieze aceleaşi mişcări în cadrul structurilor pe care le au format. 11 Cauza luminii,căldurii,elecricităţi în Univers a.Particula Dumnezeu – Lumina, căldura,elctricitatea sunt create de „Particula Dumnezeu” în structurile în care se află înclusă (Cauza luminii,căldurii electricităţii în structurile create de” Particula Dumnezeu” nu este dezvăluită sau,materialul în cauză nu este cunoscut de noi ). b.Particulele Construtoare de structuri din Teoria Academician TEODOR ARDELEAN Lumina,căldura ,electricitatea sunt proprietăţi ,câmpuri de forţă ale particulelor elementare, care ,prin vibraţie în structura în care se află încorporate se afirma în şurul acestora.Exemplul:Particulele strălucitoare prin câmpul de forţă luminos pe care-l emit,particulele termice prin câmpul cald emis,etc . 12.Apariţia în Univers : a.Particulele Dumnezeu, ar fi Dumnezeu divizat în particule creând particulele la faţa locului,aici ,în Univers.Ar fi apărut în Univers înaintea particulelor elementare şi a structurilor , deoarece, acestea sunt create aici, de către Particula Dumnzeu. b.Particulele constructoare de structuri din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN sunt create pe Sfera cerească de către Dumnzeu. Au fost lansate în Universul nostru odată cu restul particulelor elementare . 13 Particule şi structuri sub formă de semifbricate a.Particula Dumnezeu -Strutura creată de „ Particula Dumnezeu „ (cum este Protonul )se prezintă sub formă de produs finit Dovadă: utilizarea protonilor în experimentul de la Geneva -Protonul se regăseşte în structura Atomului de Hidrogen.,unde, împreună cu alte structuri, dă forma şi existenţa acestui atom. Ca atare,Protonul este produs finit creat de Particula Dumnezeu în Experimentul de la Geneva .În creaţia atomului,pare că ,Particula Dumnezeu a luat totul de la început creând sistemul atomului cu toate componentele sale (neutlizând structurile create la nivel inferior,adică protonii,fotonii,electronii…) b Particulele Constructoare de structuri din Teoria Academicinului TEODOR ARELEAN . -Structura formată de Particulele Constructoare (cum este Protonul), se prezintă ca produs finit în experimentele de la Geneva Protonul atras şi plasat în construcţia Atomului de Hidrogen se prezintă,pentru constructorii atomului, ca semifabricat. -Particulele elementare incusiv Particulele constructoare de structuri au fost create de Dumnezeu sub formă de semifabricate ( Structurile create de Particula Dumnezeu se înfăţişează tot ca semifabricate,deci, similare cu cele din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN în ipoteza introducerii acestora în structura în curs de formare. Adică ,utilizează în creţie,pentru structurile de nivel superior structurile de nivel inferior deja create.) 14.DESEBIRI DINTRE PARTICULA DUMNEZEU şi Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului din lucrările Academicianului Teodor Ardelean: a.Creaţia lumii – După Particula Dumnezeu :Lumina este creată de Particula Dumnezeu , la fata locului , în structura care emană lumină -După Acad.Teodor Ardelean: Lumina este câmp de forţă strălucitor,emanat de particula de lumină creată pe Sfera Cerească de Dumnezeu .Când particula strălucitoare vibrează sub un nivel prestabilit,în jurul acesteia nu se reamarcă lumina b.Structurarea mteriei -După „Particula Dumnezeu” : structurarea mteriei în structuri se desfăşoară de Particula Dumnezeu concomitent cu creaţia structurilor. -După Academicianul Teodor Ardelean materia a fost creată şi lansată în spaţiul Universului nostru sub formă de particule elementare.Structurarea particulelor elementare se realizează de Particulele constructoare lanste aici ca particule elemntare. CAPITOLUL V „STRIGĂTE STRINGENTE RIDICATE DE PE PĂMÂNT” Experimentul de la Geneza cu întroducerea în lume a” Particulei Dumnezeu”,care înlătură din credinţa oamenilor şi din toate religiile lumii, a existenţei lui Dumnezeu (Spirit creator care a creat instrumentele de structurarea materiei relatate cu lux de amănunte de către Academicianul TEODOR ARDELEAN) impun celor care a formulat teoria” Particula Dumnezeu” ,şi a celor care au aderat la această teorie ,să prezinte public şi urgent răspunsuri bazate pe dovezi controlabile din care să rezulte clar,fără echivoc : 1.Ce este realmente Particula Dumnezeu, (Duh, ?) 2.Cum s-a ivit în spaţiul unde se afla structurile pe care le a creat. 3. Să se arate procesul creaţiei şi a structurării materiei în cazul protonilor şi a altor structuri 4.Dacă posedă viaţă şi dă viaţă oamenilor,speciilor de animale şi plante să se arate concret procesul creaţiei omului,animalelor şi plantelor.Să se arate cum a dat viaţă şi cum se transmite „viaţa” de la părinte la copil în cazul oamenilor,plantelor şi animalelor! 5 Dacă are raţiune sau gîndire, să se arate concret implicarea gândirii în creaţia materiei din Univers şi a fiinţelor de orice natură. 6. Să se demonstreze că cunoaşte autentic fenomenele din natură 7.Să se arate comportamentul faţă de fiinţele pe care le-a creat.Le iubeşte ? Le urăşte ? Dece ,în lumea pe care a creat-o se află atâta ură, durere şi nedreptate ? 8.Dacă înţelepciunea ei provine din repetarea experimentelor, recunoscându-şi greşelile şi omisiunile le îndreaptă prin creaţii de structuri mai pefecţionate ?. 9.Durata de existenţă a Particulei Dumnezeu . 10 Să se arate procesul apariţiei,afirmării şi dispariţiei a luminii,căldurii,electricităţii,magnetismului,gravitaţiei şi mirosului. 11.Să se arate procesul mişcării fotonilor de lumină,sau altor structuri ce pleacă din Soare 12. Să se arate procesul absorbţiei şi a emisiei de radiaţii în cadrul atomilor.Unde se afla plasate aceste radiaţii în atomi. 13 Să se demonstreze mişcarea componenţei vântului solar şi cauza care determină structurile acestuia să se deplaseze în spaţiu. 14.Să se arate procesul în care energia este transformată în masă şi a masei în enegie. 15.Să se se demonstreze fizic ,ce este energia din Univers. 16.Să se arate ce este lumina în peştii aflaţi pe
 2. Teodor Ardelean
  Expert Judiciar
  Specialist în studiul documentelor

  CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC
  ISTORIA OMENIRII
  MANUAL INTERNAŢIONAL

  INTRODUCERE

  Experimentul Şiinţific de la Geneva şi atentatul, fără precedent , în curs de desfăşurare asupra lui Dumnezeu,Spirit Unic Creator al lumii şi asupra credinţei oamenilor în acest Spirit,indiferent de numele sub care este venerat ( Dumnezeu, Ra, Iehova,Allah,…) pune pe primul plan dreptul omului să cunoască adevărul :
  1) Există sau nu există Dumnezeu ?
  2)Credinţa în Dumnezeu este sau nu justă ?
  Răspunsul reclamă nu fraze frumoase, nu explicaţii cunoscute ,nu opinii ale oamenilor cu titluri pompoase ,ci dovezi concrete de natură ştiinţifică care să ateste inexistenţei lui Dumnezeu ori să demonstreze falsul acestei teorii .
  Pentru atingerea acestui obiectiv cercetătorului i se pun în faţă două condiţii:
  a.Pregătirea universitară într-o facultate în care obiectivul principal să fie cercetarea şi descoperirea adevărului .Aceasta este Facultatea de Drept. Facultatea de drept pregăteşte cadre pentru cercetare şi descoperirea adevărului în absolut toate domeniile activităţii omeneşti.
  b.Cercetătorul ,anterior publicării studiilor şi cercetărilor din domeniul stabilirii existenţei lui Dumnezeu şi a creaţiei să fi lucrat în producţie, în activităţi similare celor predate în Facultatea de Drept : stabilirea adevărului . Înarmat cu pregătire teoretică universitară şi cunoştinţe reale din producţie ,cercetătorul se poate lansa în investigaţii din care să obţină răspunsuri clare la întrebările de mai sus:existenţa lui Dumnezeu şi justeţea credinţei în Dumnezeu .
  În producţie, în trecut,activităţi similire celor din Facultatea de Drept,adecă „stabilirea adevărului”, se desfăşurau de Ministerul de Finanţe. În acest Minister şi Inspecţiile din teritoriu, ce-i erau subordonate, se aflau specialişti de înaltă clasă, care efectuau control în absolut toate activităţile omeneşti : în producţia industrială,în minerit, în transporturi,în obţinerea şi transportul energiei electrice în topirea minereurilor, în prelucrarea metalelor în semifabicate şi produse finite; în producţia agricolă şi ramurile adiacente ( determinarea calităţii terenurilor ,rolul climei în realizarea producţiei,îmbunătăţirea calităţii seminţelor , îmbolnăvirea plantelor,degradarea cerealelor; comportamentul soiurilor noi de plante ;consecinţele consumului anumitor seminţe sau plante asupra sănătăţii omului şi animalelor, înmulţirea animalelor pe cale artificială ;îmbolnăvirea şi moartea pasărilor şi animalelor; stârpirea dăunătorilor ,î folosirea îngrăşăminte naturale şi chimice ; depozitarea seminţelor şi furajelor; realizarea construcţiilor; productivitatea muncii; pregătirea specialiştilor şi cadrelor de conducere; controlul spitalelor, controlul învăţământului .Fenomenele se consemnau în documente.
  Obiectul controlului şi metodele de control erau stabilite la Ministerul de Finanţe cu dreptul inspectorilor să intervină, cu idei proprii ,în determina cauzelor , consecinţelor şi descoperirea adevărului.
  -Idei şi imaginaţii. În efectuarea cercetărilor , ca la orice om, în mintea specialistului de înaltă clasă din Ministerul de Finanţe veneau idei şi imaginaţii din spaţiu.Cu ajutorul acestor idei, în cazul celor mai complexe fenomene, specialistul se deplasa,cauta şi afla adevărul. (Fără a fi beneficiarul acestor idei licenţiatul în drept şi specialistul din finanţe nu era şi nici nu este specialist de înaltă clasă. El soluţioneză probleme minore la îndemâna nespecialistului sau prezintă concluzii nedocumentate.)
  -EXPERTUL JUDICIAR . În ultimii ani, în România ,similar situaţiei din alte ţări,s-a înfiinţat clasa Experţilor Judiciari. Activitatea acestora aseamănă cu activitatea inspectorilor din controlul financiar şi economic a Ministerului de Finanţe , dar, sa extins pentru absolut toate cauzele ajunse în justiţie..Expertul Judiciar este un specialist de înaltă clasă în descoperirea adevărului .El furnizează informaţii instanţei în raport cu obiectul cauzei,la cererea acesteia,pentru cunoaşterea adevărului şi pronunţarea sentinţei..
  Individului ,care îşi propune să stabilească adevărul , în cazul atentatului lansat împotriva lui Dumnezeu, a credinţei în Dumnezeu şi a creaţiei Universului, i se cer dovezi certe, similare celor cerute ,pentru stabilirea adevărului ,de către instanţele de judecată, în cazul specialistului de înaltă clasă din categoria foştilor Inspectori principali din Ministerul de Finaţe şi în prezent a Experţilor Judiciari, i se pretind informaţii certe din domeniul creaţiei şi structurării materiei ,a viului,a atitudinilor care în creierul omului se schimbă din clipă în clipă.
  CERCETĂTORUL fără cunoştinţe teoretice şi practice din domeniile materiei şi a vieţii, care nu are habar teoretic şi practic, cum se efectuiază o cercetare şi cum se descoperă adevărul în fenomenele din natură , care nu ştie ce este materia ŞI viaţa, care nu cunoaşte procesul de structurare a materiei nu ajunge la dovezile materiale a existenţei lui Dumnezeu. Concluziile pozitive ori negative pe care le pronunţă ,nu sunt generate de realitatea fenomenelor din natură ,ci de propriile concepţii cărora nici el nu le cunoaşte originea , drumul şi circumstanţele în care s- au ivit în creierul său, de unde au apărut,cum au apărut şi cum au pus stăpânire pe propria-i conştiinţă .Acesta se opreşte la DOVEZI contemplative şi comparative care nu sunt dovezi ştiinţifice a existenţei sau inexistenţei lui Dumnezeu Oamenii ,de bună credinţă , le resping. Azi şi mai ales în viitor sunt insuficente , pentru a dovedi în mod definitiv şi irevocabil existenţa lui Dumnezeu şi creaţia lumii de Dumnezeu în comparaţie cu experimentul ştiinţific de la Geneva care susţine ,pe bază de experiment, inexistenţa lui Dumnezeu.
  În cercetarea şi descoperirea creaţiei , specialistul, cu studii universitare proprii descoperirii adevărului, lucrând efectiv în toate domeniile activităţii omeneşti, tocmai pentru stabilirea adevărului ,are avantaj ,faţă de nespecialist, sau faţă de persoana care nu posedă aceste cunoştinţe şi realmente nu a practicat astfel de cercetări .
  Cunoştinţele ,cu totul deosebite, pretinse de obiectul acestei cercetări individului care întreprinde asemenea investigaţii, ne determină să relatăm de la început principalele informaţii despre autorul acestui volum Procedăm în acest mod asigurând cititorului posibiliatea să evalueze potenţialul ştiinţific al autorului şi preţuirea lucrărilor sale , înainte să le citească.
  Autorul acestui volum este ,cercetătorul Teodor Ardelean ,licenţiat în drept, fost Inspector Principal în Ministerul Finanţelor ( Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1 Arad) şi Expert Judiciar, specialist de înaltă clasă în studiul documentelor şi în studiul fenomenelor ,recunoscut în această calitate de organele oficiale ale statului şi de Senatul Academiei de Studii Înalte Iaşi-România, care în Diploma Honoris Cauza acordată spune ” în semn de înaltă preţuire şi respect pentru întreaga activitate desfăşurată se acordă domnului Teodor Ardelean titlul de academician onorific”
  1.Pregătirea universitară Univeritatea Babeş-Bolyai Facultatea de Drept din Cluj-Napoca ) .Facultatea pregăteşte cadre pentru cercetare şi stabilirea adevărului în absolut toate domeniile activităţii omeneşti.
  2 Activitatea în câmpul muncii
  Inspector principal în Ministerul Finanţelor-Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1. Arad.In această calitate trebuia să posedeze cunoştinţe la nivel superior specialiştilor pe care îi verifica . A verificat în Arad şi în alte judeţe inclusiv în Bucureşti întreprinderi şi instituţii de stat,din aproape toate domeniile de activitate ce interesa Ministerul Finanţelor. Obiectivul urmărit : descoperirea cauzelor şi adevărului .Temele abordate, stabilite de Ministerul Finanţelor ,necesitau cunoştinţe vaste din mai multe domenii : în topirea materialelor,în prelucrarea materialelor ,în transporturi, în construcţii ,în producţia agricolă,în creşterea animalelor, în pomicultură ,în viticultură,în piscicultură,în , combaterea dăunătorilor, în construcţii,în pregătirea cadrelor , în spitale,în cămine,…
  3.Expert judiciar .În această calitate a verificat documente şi a studiat fenomene pentru descoperirea cauzei şi adevărului pentru ca organul de poliţie,procurorul şi judecătorul să pronunţe hotărâri corecte în cadrul legii
  4 Sa bucurat permanent de idei şi imaginaţii deosebite care îl conduceau direct la cauza şi documntul căutat. (După teoria elaborată,toate ideile şi imaginaţiile vin din spaţiu A se vedea concret descoperirile sale consemnate în acest volum)
  5.Activităţi speciale care-i dau dreptul să se prezinte „specialist universal de înaltă clasă”se regăsesc în:
  -specialitatea ,funcţiile şi activitatea oficială recunoscută şi dată de organele competente ale statului :Licenţiat în Drept;Inspector Principal în Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1 Arad din cadrul Ministerului de Finanţe ;Expert Judiciar în domeniul stabilirii adevărului ;
  -descoperiri cu răsunet pe lângă care milioane de oameni au trecut fără să le vadă (tratate în acest volum , în autobiografie şi în scrisori provenite de la mari personalităţi ale lumii care i-au citit lucrările );
  -descoperirea adevărului prin metode de cercetare unice,aplicate în materia fizică, în structura animalelor ,plantelor şi a omului, în limba ţărănimii daco-române, în topice şi realităţile pe care călcăm şi, adesea pe lângă care trecem nepăsători ,căutându-le cu mintea aiurea a determinat Ministerul Culturii din Romania să formuleze următoarea idee în scrisoarea trimisă Domnului Teodor Ardelean : ”Ceea ce dumnevoastră aţi realizat este un studiu cuprinzător,bine documentat, INEDIT ÎN SFERA CULTURII NOASTRE,conţinând informaţii ştiinţifice preţioase”( a se vedea pagina 153-153 din volumul Templul Sfânt al Edenului.. );
  -descoperirile realizate şi publicate în anii 1992-2008 prin care se demonstrează ştiinţific existenţei lui Dumnezeu creaţia şi structurea materiei sunt dovezi concrete, dovezi premergătoare,pregătite pentru a combate Exeprimentul Ştiinţific de la Geneza, care îşi va face prezenţa în istorie în anul 2012 încercând să demonstreze ştiinţific inexistenţa lui Dumnezeu şi a creaţiei. Aceste două lucrări ştiinţifice puse faţă în faţă în ceia ce transmit omenirii şi anul în care au fost date publicităţii cutremură de spaimă retrospectivă cunoştinţa omului când află în cele două cercetări aceiaşi temă cu rezultate opuse par-că aranjate de „sus”.Domnul Eugen Evu scriitor şi membru al Academiilor din Italia şi din România studiind lucrările domnului Teodor Ardelean îl etichetează în Revista Viaţa de Pretutindeni Arad , luna mai 2005: „Expert Autentic în domeniul multdisciplinar „

  -. dovedirea şi combaterea lacunelor din concluziile Experimentului de la Geneva 2008-2012 (Este primul cercetător care prezintă dovezi ştiinţifice care nimicesc concluziile Exerimentului Ştiinţific de la Geneva Aceste dovezi au fost trimise Marilor Personalităţi ale lumii );
  -descoperirea cunoştinţelor secrete,ascunse de la facerea lumii , îl prezintă ca omul din Profeţia lui Isaia capitolul 41 prin care se scot în evidenţă lacunele teoriilor care contestă pe Dumnezeu şi creaţia de către Dumnezeu a lumii;
  -calculul astronomic a lui Nostradamus pentru intrarea Terrei în Ora Astrală a Omenirii dovedit prin naşterea lui Teodor Ardelean , descoperirile şi despecetluirea de acesta a obiectivelor tăinuite..A se vedea în acest volum Partea a X-a,Partea a XI-a şi Partea a XII-a „Sfârşitul Civilizaţiei Speciei Umane );

  -informaţii descoperite cu ajutorul tehnicii de vîrf,( hărţi din preistorie ,fotografii ale satelitului american , texte descifrate de pe piese arheologice din perioada Edenului, documente din istoria omului şi din istoria religiilor ,informaţii de la facerea lumii,tăinuite cunoaşterii , transmise codificat , sau necodificat) analizate prin prisma cunoştinţelor specialistului de înaltă clasă, fac lumină în domeniile cercetate,atestă realitatea lui Dumnezeu şi creaţia lumii de Dumnezeu, confirmă războiul dintre spirite, atestă realitatea Duhului Sfânt, răpirea spiritelor pozitive înaintea declanşării potopului, atestă existenţa aparatelor de zbor în timpul potopului, cu 14.ooo de ani în urmă …; vocea şi profeţiile lui Isus Cristos,
  -aplicând realizările ştiinţei şi tehnicii, pe baza metodei de cercetare descoperită de dânsul, la studiul complet a materiei,organismului uman ,fenomenelor şi proceselor din natură , la studiul pieselor arheologice , la fotografiile satelitului amercan ,obţinerea vocii lui Isus Cristos răstignit pe cruce…autorul Teodor Ardelean publică în acest volum ,rezultatul cercetărilor din domeniu creaţiei şi a structurării materiei,a existenţei corpului spirit deosebit de corpul fizic, a formării dorinţelor,atitudinilor şi cauzele relelor din lume.;
  În consecinţă, prin dovezile relatate în acest volum de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,Mare Explorator ştiinţific al Naturii:
  a.se demostrează ştiinţific şi arheologic existenţa lui Dumnezeu ,Iehova,Allah, Brahma…,creaţia lumii şi existenţa spiritelor ;ţ
  b se prezintă fotografia DUHULUI SFÂNT (Forţa misterioasă din unele ştiinţe sau religii care generează forţa omului pentru învingerea nenorcirilor,schimbarea din temelii a activităţii sau alegerea unui anumit drum – pozitiv) .Acest Duh întrupat sub forma chipului de Porumbel alb a fost văzut până acum, dintre oameni, numai de Ioan Botezătorul la botezul lui Isus Cristos.
  Autorul acestui manual Mare Explorator a Ştiinţelor Naturii a descoperit pe harta Terrei transmisă de satelitul american „Duhul Sfânt „în formă de PORUMBEL ALB LA SALVAREA APĂRĂTORILOR Bibliotecii Cerurilor.
  c.se demonstează pe bază de piese arheologice că Isus Cristos era Fiul lui Dumnezeu;
  d. se explică cauza fenomenelor negative;
  e se demonstrează existenţa celor două ore astrale a omenirii. (Prima Oră Astrală a Omenirii cuprindea perioada de la naşterea lui Isus Cristos până la 20 ianuarue 1923. A Doua Oră Astrală a Omenirii începe la 2o ianuarie 1923 (Sub auspiciile celei de a doua oră se desfăşoară vremurile de astăzi );
  f. se explică relaţiile dintre Ora Astrală a Omenirii , dscoperită de Nostradamus , şi Experimentul de la Geneva din anul 2008;
  g. se demonstrează perioada timpului terestru în care acţiunilor duhul luciferic . vor fi înlăturate din lume.
  h. se prezintă cele două evenimente anunţate de Isus Cristos după înviere :
  -primul eveniment: veacul slavei lui Dumnezeu , prin învierea lui Isus Cristos care durează până la 20 ianuarie 1923 când s-a înstalat noua Ora Astrală a Omenirii ţ
  -al doilea eveniment „Lucrarea lui Dumnezeu care se sfârşeşte cu bine „ prin:înlăturarea duhului luciferic din lume A se vedea Partea a VI-a Cap. IV lit. C din acest volum ) Acest eveniment se înfăptueşte în actuala Oră Astrală a Omenirii. Data ultimului eveniment care va conduce la instalarea pe Pământ a altei lumii nu este cunoscută.(Facem această precizare pentru a dovedii că aceea care îngrozesc oamnii cu Apocalipsa care se va declanşa la data de..,sau la data de … nu au nici o dovdă şi ca atare,din acest punct de vedere , nu trebuie luaţi în considerare );
  i se demonstrează acceptarea de catre Dumnezeu a cuceririi Edenului şi a Bibliotecii Cerurilor de la Zărand de spiritele negative pentru a le dovedi ticăloşia şi pedeapsa meritată .(Tote acţiunile erau prevăzute de Dumnezeu :cucerirea obiectivelor de spiritele răsculate,nimicirea trupurilor în care s-au întrupat, şi păstrarea sufletului pentru judecată.);
  Din cele 28 de volume şi cinci filme documentar- ştiinţifice care conţin Teoria Fundamenatlă a Creaţiei Universului scrisă de Teodor Ardelean , am extras paginile anexate pe care le- am întitulat
  CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC
  ISTORIA OMENIRII
  MANUAL INTERNAŢIONAL
  Lucrările noastre au fost apreciate şi de conducerea Internetului,Google şi Web ,care, din fotografiile pieselor arheolgice de la Zărand şi din Argentina , au intocmit albume cu titlul în limba spaniolă .Redăm din albumul „Steagro” drapelul României alături de drapelul USA şi comunicatul Google plus Web conţinând numărul mesajelor şi comentariilor pentru a se vedea interesul oamenilor faţă de aceste descoperiri.

  Fig. 1 Drapelul României .( în interiorul albumului) Fig. 2 Drapelul Uniunii Statelor Americane (USA)

  Fig. 3 TOPTA JPG. (Comunicat Google + WEB) Topta = Titlul acestui comunicat.

  Acest volum ,conţinând evenimente importante de istorie şi de arheologie ,se adresează savanţilor, cadrelor universitare, liderilor religioşi, teologilor,studenţilor, credincioşilor de toate orientările din lume şi indiferent de credinţa religioasă şi ,nu în ultimul rând ,tuturor celor pasionaţi de adevăr care acceptă existenţa Spiritului Unic Creator al lumii,celor obosiţi şi desnădăjduiţi .De asemenea , necredincioşilor care contestă spiritul şi acceptă materia din totodeauna.
  Volumul deschide uşa cunoaşterii unor realităţi ascunse din istoriea creaţiei şi a structurării materiei,a clădirii omului,a spiritelor pozitive şi a spiritelor negative implicate în existenţa omului ,a războaielor dintre spirite şi a consecinţelor nefaste asupra vieţii omului şi a restului de specii de pe Pământ.
  Temele au fost alese pe baza informaţiilor din Biblie şi din alte surse care rezultă din întreaga mea operă şi tratează activitatea fiarei 666,.
  Menţionăm :realităţile descoperite au fost pecetluite cunoaşterii până la intrarea planetei în ORA ASTRALĂ A OMENIRII.Azi,intraţi în această oră, noul veac se impune şi cere despecetluirea cunoştinţelor tăinuite (a se vedea Daniel Cap.XII vers .4 ) Problema cere un efort deosebit. Suntem convinşi că, fără ajutorul Duhului Sfânt această lucrare nu putea fi realizată.Cum ,omul nu cunoaşte data morţii sale,lucrarea noastră este de permanentă actualitate.Ea cere omului să se spele pe mâni de fărădelegi ,să numai săvârşească fapte ilgale,să recunoasă pe Dumnezeu şi să-i se închine.
  Pentrucă
  de sute de ani,fiara îşi clădeşte cărămidă cu cărămidă drumul ce duce către Terra. Conform Biblei,aceasta va veni pe pământ şi va învăţa pe oameni că nu este Dumnezeu,că toate informaţiile omului despre Dumnezeu sunt false.În lipsa cunoaşterii adevărului oamenii vor îmbrăţişa învăţăturile fiarei 666 şi se vor închina acesteia .
  Tot acum, ca fenomen de început a existenţei Orei Astrale a Omenirii ,s-a descoperit că numele lui Dumnezeu Ra ,Ri sau Re din perioada dacilor,din Ţara Ză-Ra-andului , se află inclus în Vechiul şi în Noul Testament : în numele lui Av-Ra-am,în numele lui Sar-Ra, în numele lui Is-Ra-el, în numele poporului Is-Ra-elit, în numele religiei eb-Ra-ică ,în numele Cărţii To-Ra, în salutul Ma-Ra-nata , în numele de C-Ri-st-os…De asemenea, în numele celor mai mulţi zei ai romanilor se află direct numele zeului Ra,Re şi Ri sau numele inversat Ar ,Er şi Ir din credinţa dacilor .
  Piesele arheologice de la Zărand,prin informaţiile pe care le deţin confirmate de vocea lui Isus Cristos după înviere ,confirmă realitatea noului segment de veac în care trăim, Anunţă zorii unei noi civilizaţii condusă de Isus Cristos! Înantea consolidării acestei ere , viaţa pe Terra va fi zguduită de evenimente apocaliptice :instalarea şi preluarea conducerii oamenilor de către fiara 666.
  Despecetluirea cunoştinţelor declanşează opoziţii din partea multor indivizi. Oameni, care în şcolile absolvite,profesionale,medii,universitare,cursuri de specialitate etc. s-au situat pe locurile de jos,la distanţe de „ vârfurile” excepţionale ale colegilor lor, azi , atacă realităţile descoperite . Refuză adevărul pentru că nu concordă cu informaţiile rămase în memoria lor..Alţii, de rea credinţă , refuză dovezile materiale (cum sunt cele din domeniul topicilor cu denumiri care amintesc de potop Şi-Ri-ia, Ba-Ra-ţc-a , Uşe-Ri-ind, Munţii Sar-Ra-andului, A-Ra-neag, D-Ra-uţ…deşi acestea sunt susţinute de fenomene geologice,de documente antice,de realităţi din teren ) pe simplu considerent că nu le vine să creadă şi cere altora să-i urmeze. .
  Opoziţiile nu ne interesează.Fiecare om face ce vrea cu viaţa lui ,dar aceştia, torpilând cunoaşterea realităţii de alte persoane , ne determină să luăm atitudine , să relevăm că nu este vorba de joaca copiilor ,ci ,de situaţia extrem de gravă ,de situţia descrisă în Osea cap. 4 vers 6 „Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă. Fiindcă ai lepădat cunoştinţa, şi Eu te voi lepăda şi nu-mi vei mai fi preot.Fiindcă ai uitat Legea Dumnezeului tău , voi uita şi Eu pe copii tăi „
  Lucrarea noastră a fost întitulată „Creaţionism ştiinţific-arheologic . Istoria omenirii. Manual internaţional „ pentru a fi introdusă în toate ţările de pe Pământ ca disciplină de învăţământ în facultăţi şi în şcoli de toate gradele, unde se predă fizica ,chimia, biologia, teologia,pentru a fi discutată individual sau în comunităţi ,pentru a fi cunoscută şi cunoaşterea consolidată. Cu precizarea : manualul conţine doar sinteza unor teme din cele 28 de volume şi cinci filme documentar stiinţifice ale subsemnatului. Pentru cei interesaţi, să cunoască în detaliu temele, ariile de cercetare şi descoperirea în avalanşă a cunoaşteriilor destăinuite, recomandăm studierea în totalitate a lucrărilor mele.
  Cu referire la stilul în care s-a editat acest volum relatăm :de la Partea a VIII-a la sfârşit ,frazele sunt scrise aşa cum au venit în mintea autorului .Astfel , apar abateri de la regulile gramaticii şi ortografiei limbii literare române. Am utilizat cu precădere cuvinte folosite de ţărănimea română de la Zărand pentru ca lucrarea să rămână document istoric , să oglindească la data de azi,ce a rămas din cuvintele,fonetica şi ortografia Edenulu ,din cultura indo-europeană a omenirii ,din limba sacră ,care a dominat pe Pământ imediat după potop şi mii de ani s-a vorbit în Ţara Zărandului. Cuvintele , puse în fraze, pe baza unei gramatici şi ortografii proprii acelei culturi, erau perfect înţelese de oameni şi de spirite. Diferenţele dintre limba ţărănimii române , la începutul mileniului al III d.Ch. şi limba literară română de azi nu sunt capitale dar ele există şi cu tot efortul statului nu s-au înlăturat.Procedând în acest mod prezentăm dovezi a rezistenţei acestei limbii la încercările nimicire a savanţilor din totdeauna.
  Informaţiile ştiinţifice prezentate în şcoală despre materie ,viaţă şi Univers, pe baza teoriei materialist- evoluţionistă ,şi ,mai nou, pe baza interpretărilor eronate a Experimentului Ştiinţific de la Geneva ,care înlătură pe Dumnezeu din convingerile omenilor înlocuindu-L cu „Particula Dumnezeu”, încarcă elevul şi studentul cu teorii nedocumentate , contrare adevărului .
  -În familie şi în biserică , se spune că există Dumnezeu,iar lumea este rezultatul creaţiei făcută de Spiritul numit Dumnezeu .Dar,dovezi ştiinţifice şi arheologice cu privire la Fiinţa lui Dumnezeu,cu privire la procesul creaţiei materiei , cu privire la structurarea materiei şi alte asemenea ,nu au fost produse Astfel ,s-a ajuns la dictonul CREDE ŞI NU CERCETA !Noi venim cu inversul:cercetaţi totul şi opriţi ce este bun pentru suflet.
  -.În şcoală,se merge SAU AR TREBUI SĂ SE MEARGĂ pe dovezi ştiinţifice controlabile . Aceste dovezi , pentru multe fenomene ,lipsesc din rândul celor care cred şi a celor care nu cred în Dumnezeu şi în creaţie. În lipsa acestora ,un număr important din părinţi se opun introducerii religiei în şcoală.
  – Învăţământul conţine în esenţă idei evoluţioniste,materialiste ,care sustin că materia a existat dintotdeuna şi structurarea s-a săvârţit prin evoluţie..Însă „aderenţii evoluţiei” nu pot prezenta dovezi ştiinţifice- arheolgice la o serie de întrebări. În această situaţie, tânărul, cu convingeri despre existenţa lui Dumnezeu care a creat lumea, în şcoală este nevoit să memorizeze şi la examen să răspundă concret,fără subterfugii la întrebările care i se pun : materia există dintotdeauna ; omul a apărut şi s-a dezvoltat prin evoluţie etc.
  Prin urmare,elevul şi studentul sunt obligaţi să formuleze răspunsuri contrare propriilor lor convingeri. De aici, setea de adevăr, complexul de contradicţii , prăpastia dintre cunoaştere şi necunoaştere care zdruncină sufletul oamenilor .Vezi Isaia cap. 41 vers.17 „Cei nenorociţi şi cei lipsiţi caută apă şi nu este;li se usucă limba de sete..” (.De sigur,profeţia are în vedere adevărul acoperit sau camuflat şi nu apa izvoarelor)
  Dar nu numai atât! Tânărul, după ce a absolvit facultatea, nu regăseşte în realitate teoriile învăţate în cursul anilor de studii din liceu şi universitate. Se întâlneşte cu realitatea crudă care nu poate fi explicată cu ajutorul teoriilor învăţate. Memoria şi subconştientul sunt încărcate cu cunoştinţe dobândite în şcoală care se războiesc cu informaţiile din realitate, dobândite în familie sau în biserică(Vezi cunoştinţele tăinuite şi despecetluite din acest volum în mod special capitolul „Structura Spirit:îndemnuri şi motivaţii).
  Atunci , constată lacunele existente în pregătirea lui ! Caută explicaţii la fenomenele ce-l înconjoară . Nu le găseşte . În consecinţă , combină cunoştiinţele dobândite în şcoală cu propriile imaginaţii producând teorii „ ştiinţifice „ şi chiar secte religioase, care din nou şchioapătă, care se abat de la cunoaşterea fiinţei creatoare numită Dumnezeu şi de la cunoaşterea cauzelor care se afirmă în fenomenele distructive ale vieţii sale şi ale celor dragi.
  Astfel, se naşte şi se afirmă între oameni , la nivel individual şi global, complexul de contradicţii şi prăpastia dintre cunoaştere şi necunoaştere, cu măcinarea sufletului omenesc.
  Problema cere clarificare. Se ridică azi,la începutul Noii Ore Astrale a Omenirii.Dar, cine ia în piept clarificarea acestei situaţii ?Ar trebui să existe grupe de savanţi care să se implice, pe felii , mai multe generaţii! În acelaşi timp, omenirea deja a intrat în perioada care ,posibil,nu acordă timpul necesar clarificării acestor cunoştinţe ascunse , înlocuite cu cunoştinţe false ori împletite cu lacune !
  Volumul pe care îl prezentăm conţine rezolvate , tocmai, principalele probleme din acest domeniul al cunoaşterii !!!
  Pentru aceste considerente:
  Propunem savanţilor,conducătorilor de religii ,politicienilor, părinţilor, studenţilor şi celor care doresc ca adevărul să triumfe în lume :
  a) să intervină pe lîngă conducătorii Experimentului Ştiinţific de la Geneva din anii 2008-2012 cerându-le _
  – să revadă concluziile eronate prin care au comunicat existenţa” Particulei Dumnezeu „care crează şi structurează materia,dă masă şi formă structurilor.Acţionţionâd ca un Dumnezeu ,aceste particule, se vor a fi dovezi ale inexistenţei lui Dumnezeu;
  – să compare aceste concluzii eronate cu lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean care arată că Dumnezeu a creat particulele elementare, iar pentru structurarea acestora a creat„PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ,ca instrumente de structurarea materiei;
  -în final ,savanţii de la Geneva să transmită un comunicat din care să rezulte că concluziile lor au fost eronte .Să arate că structurarea materiei se realizează prin Particulele Cnstructoare de structuri descoperite de Expertul Judiciar Teodor Ardelean .
  b) „cineva” să ia iniţiativa organizării unei Conferinţe Internaţionale,formată din savanţi din toată lumea , care să examineze dovezile existenţei „ Particulei Dumnezeu „ în comparaţie cu dovezile existenţei PARTICULELOR CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI CREATE DE DUMNEZEU,descoperite de Expertul Judiciar Teodor Ardelean,prin care se structurează şi restructurează materia din Univers.Astfel, să se recunoască inexistenţa Particulei Dumnezeu care a dereglat gândirea şi credinţa oamenilor în Dumnezeu :
  c) să solicite conducerii instituţiilor de învăţământ introducerea în şcoli a studiului opţional„Creaţionism ştiinţific-arheologic-Istoria omenirii Manual internaţional”axat pe „Teoria Funamentală a Creaţiei Universului” autor Expert-Judiciar şi Master Energ.Ing.Iuhas Cristia; .
  Întrucât, în lucrarea de faţă,nu putem publica toate cele 28 volume care conţin Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului , pentru documentare detaliată, rugăm persoanele interesate să –şi procure şi să studieze aceste volume . (Fiecare volum conţine teme şi documente deosebite Aceste teme vor fi puse în discuţie de fiara 666 pentru ducerea lumii în eroare. )In acest mod, elevii,studenţii , viitorii teologi şi intelectuali, cu cunoştinţe solide asupra materiei şi spiritului ,vor înţelge adevărul din experimentele de la Geneva şi aiurea.,din „cărţi de specialitate”, din teoriile care neagă pe Dumnezeu şi creaţia Universului .
  Lucrările noastre nu încheie drumul cercetărilor ştiinţifice şi arheologice pentru descoperirea adevărurilor uitate ,care trebuie despecetluite în vederea salvării omenirii de la prăbuşire .
  Subtitlul lucrării „Manual internaţional” are menirea să atenţioneze pe cititori de orice limbă că au în faţă o sinteză a cercetarilor ştiinţifice-arheologice care se adresează omului de pretutindeni în scopul informării sale asupra problemei esenţiale „ salvarea omului indiferent de credinţa religioasă „
  Adresându-ne oamenilor de orice credinţă şi chiar ateiştilor în lucrările noastre am evitat să folosim cuvântul Duhul Sfânt pentru a nu se respinge de aceştia întregul material descoperit.Am explicat venirea ideilor de la existenţa în spaţiu a unui CENTRU A IDEILOR POZITIVE.Astăzi,descoperind imaginiile Duhului Sfânt în chip de Porumbel în timpul atacului dat de spiritele negative asupra Templului Sfânt al Edenului ,având dovezi concrete,verificabile, relatăm: sursa ideilor pozitive în Univers este Duhul Sfânt.Acest DUH care se înfăţişa în chip de PORUMBEL la botezul lui Isus Cristos şi la „repararea” dârele de gaz lansate de avionul care „salva” sau răpea” de pe Pământ pe apărători Edenului este sursa ideilor pozitive din Univers ! Este forţa misterioasă la care savanţii nu i-au aflat nume ,nu au văzut-o şi nu au aflat-o fotografiată până astăzi !
  În tiprirea acestui volum am întâmpinat greutăţi extrem de mari Le menţionăm aici pentru a se cunoaşte de generaţiile viitoare.Nu am aflat sponsori.Astfel, am decis să tipăresc acest volum într-un număr redus de exemplare pentru a obţine număr de ISBN şi astfel ,să nu se piardă lucrarea. Ca atare , s-a dat la tipr fără a se verifica BUN de TIPAR,(erorile nu sau urmărit, constatat şi corectat ).Sper, până cândva , acest volum predat la patru biblioteci publice să fie văzut de „cineva” să-l evalueze la justa lui valoare şi să treacă la tipărire şi publicare în mii de exemplare pentru a reda lumii istoria nefalsificată a omenirii,istoria religiilor,istoria dacilor,istoria poporului român !

  Arad la 22 /XI /2012 Teodor Ardelean
  Expert Judiciar
  Specialist în studiul doumentelor şi în
  Studiul Fenomenelor

 3. Impresionanta cartea dumneavoastră de vizita.
  In context știu cu precizie ca la experiment au luat parte oameni de știință (inclusiv din ROMANIA) care au câte 4 licențe inclusiv în teologie, drept , astronomie, matematica , fizica, chimie, etc.
  Sunt onorat ca mi-ați vizitat blogul.

 4. TEXTUL DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ „ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI”
  Schingiuirea lui Isus Cristos consemnată ca text pe piesa arheologică
  10) Volumul .Strigăte în Eden
  Pag .107 rd. 80 – pag 116 rd.440
  Procurorul continuă examinarea declaraţiilor luate de la martori.(Aceste idei şi cuvinte se vor înfiripa în mintea procurorului care va efectua cercetarea efectivă a lui Isus Cristos)
  – Dku …( Dar) Dacă ( Dacă) C ( Cristos conform ) UC (ucaz-scrisului ) Ri E. (Este Ri) E pR zy ?( Este R prezis ) ?
  -C (Cristos) Da ,nme e za (Da.Numele este adevărat )
  – Oa ! (ţipăt de spaimă )
  Cuvintele ,din afara parantezei , relatate mai sus , se află pe piesa arheologică.Cuvintele din paranteză sunt traduse pe baza cuvintelor cheie regăsite in textele Bibliei comparate cu fotografiile de pe piesa arheologică şi completarea cuvintelor de la care s-a luat numai prima literă.
  Reluând în studiul cuvintele de mai sus, constatăm :
  -Literele R se referă la Ri,Fiul lui Ra .
  -Subiectul în toate propoziţiile este Ri Fiul lui Ra.
  -Litera „p” aşezată în faţa lui R ( pR) este prima litera din cuvântul care incepe cu litera „p” şi se termină în literele „ zy,”(zis) În Vechiul şi Noul Testament în multe locuri aflăm cuvântul prezis,(p…zis) sau prevăzut.În speţă „pR zis „ semnifică „ceia ce este prezis,sau prevăzut pentru Ri care se va întrupa şi va veni pe Pământ.
  Oa ! (ţipăt de spaimă ) Pentru ceea ce Scriptul lui Ra a prevazut că oamenii vor face Fiului Său. DE asemenea ,ce aşteaptă pe aceia care şi au permis să înfrunte pe Acela în care este viaţa şi viaţa e Lumina oamenilor (Ioan Cap. I/4 ); Vezi în acest sens şi Isaia Cap 66 vers 22-24 )

  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

 5. Traduceţi cu computerul din limba Română în limba engleză
  Acest articol se transmite din Ţara România.judeţul Arad,localitate Zărand contintentul Europa

  RECONFIRMAREA VALORII DESCOPERIRILOR ARHEOLOGICE ŞI ŞTIINŢIFICE DIN TARA ZARANDULUI
  Piesele arheologice de la Zărand conţin texte scrise în Limba Edenului. Unii”supersavanţi”le desconsideră.Este imposibil , zic aceştia, să se regăsească cuvinte în limba română pe aceste piese.Cum poate dl Teodor Ardelean să scrie astfel de articole ?
  .Azi, 23 august 2014 la orele 22,30 am reverificat cu computerul ambele capete de pe piesa Arheologică SCRISUL LUI RA .Am regăsit aceleasi informaţii redate in volumele cu numar de ISBN şi unele transmise sub forma articolelor pe internet sau la masa rotundă pe TV ori www baricada . ro. Sunt cuvinte transmise de computer in limba engleză (şi in oricare din limbile utilizate de aparatura internetului) Cuvintele traduse din limba engleză în limba română se regăsesc traduse şi din limba ebraică ,armeană,japoneză,africană etc Cuvintele netraduse de computer în limba engleză şi din engleză în limba română se regasesc netraduse şi in altă limbă. (Cele mai multe cuvinte imprimate pe piesa arheologică nu pot fi traduse de computer în nici o limbă vorbită pe Terra.)Concluzia:Textul de pe piesa arheologică este scris în limba Edenului. Multe cuvinte ,din acest text, se regăsesc în limba vorbită de ţăranimea română .
  ÎN TRADUCEREA FACUTĂ DE MINE pe internet ,LA ACEASTĂ ORĂ,PE FILA TRADCERII A APĂRUT URMATORUL MESAJ
  „Contribuția dvs. va fi utilizată pentru a îmbunătăți calitatea traducerii și poate fi afișată utilizatorilor în mod anonim”
  Din acest mesaj reţinem că specialiştii traducerii dintr-o limba in altă limbă,care lucrează la nivelul internetului,consideră binevenită şi traducerea noastră din limba Edenului în limba Română .
  Cuvintele în limba română aflate pe piesa arheologică SCRIPTUL LUI RA ,descoperită de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean pe Râul Crişul Alb, localitatea Zărand, judeţul Arad,ţara România,fiind unicat,sunt demne de urmărit .Ar trebui identificate toate cuvintele de pe piesele arheologice,regăsite în limba română,în graiul tărănimii române şi în topice din România relatându-se semificaţia şi istoricul fiecărui cuvânt …. Ar trebui ! Dar, în loc de concurs primim jigniri sub diferite forme.Unii nu văd cu ochi buni aceste descoperiri.
  Sub noi ,sub cenuşa vulcanică transformată în lut ,se află o lume împietrită ,o lume ,cu tehnologii care depăşesc imaginaţiile noastre Documente din timpul acelei lumii, nimicită , conţin mesaje şi avertismente, cuvinte scrise în limba română .Acestea se referă la oameni din zilele noastre .Mulţi nu le iau în seama .Prin articolele publicate îndepărtează de la cunoaştere pe cei dornici să cunoască adevărul. Cauzele acestor poziţii ?Sunt multe.Dar ,una le determină pe toate !!!
  Expert Judicir Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 72 other followers

%d blogeri ca acesta: