“Particula lui Dumnezeu”, în zece paşi

De caproape 50 de ani de cand a fost creata teoria care l-a prezis, bozonul Higgs, asa-numita „particula a lui Dumnezeu”, a reprezentat si continua sa reprezinte prada cea mai dorita de catre cercetatorii care lucreaza in domeniul fizicii particulelor elementare.

Experimentele de la acceleratorul de la Geneva, CMS si ATLAS, sunt la ora actuala pe urmele ei, in speranta de a o „captura” pana la sfarsitul acestui an. Va prezentam in acest articol o lista cu 10 lucruri de stiut despre bozonul Higgs.

Lumea fizicienilor asteapta cu sufletul la gura sa puna mana pe „particula lui Dumnezeu”. Exista insa si sceptici – cei care sustin ca aceasta particula nu exista, nefiind, sustin acestia, necesara.

Pentru a explica, pe scurt, de ce aceasta prada este asa de ravnita, va prezentam o lista cu 10 lucruri de stiut despre bozonul Higgs:

1) Existenta bozonului Higgs a fost prezisa in 1964, de catre fizicianul scotian Peter Higgs. Acest bozon este o expresia a unui mecanism, mecanismul Higgs, prin care toate particulele obtin masa pe care o au.

2) Descoperirea experimentala a bozonul Higgs, denumit de multe ori si „particula lui Dumnezeu”, ar fi un semnal clar al faptului ca oamenii de stiinta au inteles procesul care genereaza masa particulelor elementare, fara de care nu ar exista Universul asa cum il stim si nici noi insine.

3) Ar fi mai corect sa denumim bozonul Higgs „particula Dumnezeu” (si nu „particula LUI Dumnezeu”) fiind acesta expresia mecanismului universal care genereaza masa tuturor particulelor elementare in cadrul Modelului Standard al fizicii particulelor elementare.

4) Fara descoperirea experimentala a bozonului Higgs, Modelul Standard nu se poate considera pe deplin inteles si confirmat. Pana la ora actuala aceasta particula s-a ascuns extrem de bine; a fost ca un fel de „naluca misterioasa” pe care nu am reusit sa punem mana.

5) Vanatoarea bozonului Higgs are loc in prezent la Geneva, la acceleratorul Large Hadron Collider (LHC), care are o circumferinta de 27 de kilometri, este instalat la circa 100 metri sun pamant si a fost construit avand obiectivul principal de a descoperi aceasta particula. Doua experimente, CMS si ATLAS, sunt la ora actuala pe urmele ei.

6) Inainte de construirea acceleratorului LHC, tot la Geneva, a functionat un accelerator, Large Electron Positron Collider (LEP) unde a fost cautat bozonul Higgs – nu a fost insa descoperit. S-a reusit totusi stabilirea unei limite inferioare a masei acestei particule (114.4 GeV/c2)
7) Experimente in cautarea bozonului Higgs au fost efectuate si in Statele Unite, la Fermilab, la acceleratorul Tevatron si au permis eliminarea unor regiuni de masa unde s-ar putea gasi acest bozon.

8) Semnale ale posibilei existente ale bozonului Higgs au fost masurate la LHC inca din 2011; pana la sfarsitul lui 2012 se va avea certitudinea ca ceea ce parea a fi bozonul Higgs este intr-adevar aceasta particula sau nu.

9) Exista teorii la ora actuala, alternative Modelului Standard, in care bozonul Higgs nu este necesar. In acest caz ATLAS si CMS nu vor masura nici un semnal legat de aceasta particula.

10) La LHC s-ar putea insa sa fie descoperiti mai multi bozoni Higgs – aceasta situatia, extrem de interesanta, ar demonstra ca exista un model care depaseste Modelul Standard, cum ar fi Modelul Supersimetric (sau altele).

Pe langa cautarea bozonului Higgs, experimentele de la LHC vaneaza si alte tipuri de particule – cum ar fi particulele supersimetrice, ce ar putea constitui materia intunecata – unul din misterele fizicii moderne. S-ar putea descoperi, chiar daca probabilitatea este foarte mica, semnale ale existentei extradimensiunilor, ceea ce ar initia o noua era in fizica.

2012 va fi su siguranta un an extrem de important pentru vanatorii bozonului Higgs si nu doar pentru ei.

Articol scris de Cătălina Oana Curceanu, prim cercetător în domeniul fizicii particulelor elementare şi al fizicii nucleare, Laboratori Nazionali di Frascati, Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (Roma, Italia) şi colaborator al Scientia.ro.

Particula lui Dumnezeu, fundamentul Universului, a fost descoperita? Cercetatorii de la CERN sunt incantati

Cercetatorii de la CERN au reusit sa descopere “particula lui Dumnezeu”, despre care se spune ca ar sta la baza Universului si care a fost anticipata in 1964 de o echipa condusa de profesorul Peter Higgs, care i-a si dat numele – bosonul Higgs.

“Pot sa confirm ca am descoperit o particula care respecta teoria bosonului lui Higgs”, a declarat miercuri John Womersley, seful Science & Technology Facilities Council din Marea Britanie, la un eveniment din Londra.
Joe Incandela, purtatorul de cuvant al celor doua echipe care au vanat particula lui Higgs, a declarat ca este un rezultat preliminar, dar foarte puternic.
Bosonul Higgs, crucial pentru intelegerea formarii universului, ramane, momentan, la nivel teoretic. El poate explica cum s-au alaturat particulele pentru a forma stele, planete si chiar viata. Fara acest boson, particulele care alcatuiesc universul ar fi ramas ca o supa, spune teoria.
Prof. Peter Higgs, de la Universitatea Edinburgh, a laudat cele doua echipe de la CERN, care au lucrat cu acceleratorul de particule LHC. “Nu ma asteptam ca acest lucru sa se intample cat inca traiesc. O sa-mi rog familia sa puna sampania la rece”, a spus Higgs.

 Mos Darie

Doar cateva remarci relativ la aceasta particula si la efervescenta media creata de comunicatul celor de la CERN:
– Daca particula respectiva este cea care da masa celorlalte particule, inseamna ca, printr-o ecranare corespunzatoare, putem ajunge la mase nule si deci calatorii cu viteze superluminice, acceleratii infinite, etc. SF, dar teoretic posibil.
– Cum spuneam si pe alt site, ceea ce au descoperit domnii de la CERN este o particula noua, care pare sa se comporte asa cum au prezis teoriile lui Higgs. Mai au insa destul de lucru, pentru a determina conditiile in care aceasta particula poate fi usor observata, precum si pentru a verifica interactiunea acesteia cu celelalte particule cunoscute.
– Conceptul de “generare a masei” mi se pare oarecum pretentios. Masa este o caracteristica intrinseca a materiei. Daca presupunem ca aceasta masa este generata de o particula, oricare ar fi ea, urmatoarea intrebare este: Cum asigura aceasta particula consistenta legilor fizicii, interactionand, de fiecare data (indiferent de conditiile externe), exact la fel cu celelalte particule sau, daca preferati, fiind o particula de entropie zero, ramane de cercetat.
– Toate aceste experimente comporta un risc pe care nici macar nu il intelegem prea bine. Posibilitatea ca, in cursul cercetarilor, sa apara microgauri negre duce la obligatia cercetatorilor de a ne spune cat anume inteleg din dinamica formarii gaurior negre, daca exista o masa critica dincolo de care acestea devin ireversibile, etc.
– Saracu’ Newton, daca stia el de ce i-a picat maru-n cap, renunta de atunci la teoria gravitatiei…
– Si, chiar asa, ne poate explica cineva legatura intre bosonul Higgs si gravitoni?

http://www.ioncoja.ro/textele-altora/particula-lui-dumnezeu-in-zece-pasi/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ioncoja+%28Ion+Coja%29

10 comentarii
 1. CĂTRE UNIVERSITATEA DIN EDINBURGH DOMNULUI PROFESORS PETER HIGGS UNIVERSITEA EDINBURGH Domnilor CONDUCĂTORI DE RELIGII,CONDUCĂTORI DE STATE,CONDUCĂTORI DE ORGANISME INERNAŢIONALE, miniştri ,parlamentari, ambasadori, academicieni,savanţi,cercetători,ziarişti,oameni care credeţi în Dumnezeul Creator al Universului,oameni care doriţi să cunoaşteţi adevarul cu privire la apariţia materiei şi a vieţii Vă trimit mesajul alăturat ,rugându-Vă să binevoiţi a ne ajuta pentru cunoaşterea adevărului de către toţi oamenii şi salvarea credinţei în Dumnezeu a oamenilor de pretutindeni.Mesajul s-a formulat şi se trimite ca răspuns la adevărul răsturnat şi la credinţa în Dumnezeu adânc rănită de interpretarea eronată a experimentelor ştiinţifice de la Geneva. Articolul nostru demonstrează ştiinţific realitatea şi erorile acelor care au interpretat experimentul de la Geneva. (Concluziile experimentului nu pot fi combătute prin conferinţe ,ci prin dovezi ştiinţifice. Aceste dovezi se regăsesc publicate ,începând cu nul 1993, în lucrările Acad. Teodor Ardelean.) Ca urmare,la Geneva nu s- a aflat „PARTICULA –DUMNEZEU” ,ci „PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI” , sau de „SINTETIZAREA MATERIEI „ Această Particulă există în realitate şi exprimă un adevăr ! A fost creată de DUMNEZEU aşa cum demonstrează Academicianul Teodor Ardelean în lucrările publicate începând cu anul 1993, în total 25 volume şi 4 filme ştiinţific- documentare Din volumul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII ( MANUAL INTERNAŢIONAL)” am extras materialul care se trimite în acest mesaj. Academician Teodor Ardelean Expert în studiul documentelor PARTEA IV EXPERIMENTUL DE LA GENEVA CONFIRMĂ DESCOPERIRILE ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN În anul 2oo8,la comanda unei intituţii, s-a efectuat la Geneva un experiment ştiinţific internaţional cu finanţarea lucrărilor de mai multe state .Experimentul urma să stabilească componentele protonilor mergând în sens invers desfăşurării cercetărilor şi rezultatelor din teoriile creaţiei şi a structurării materiei din lucrările Academicianului Teodor Ardelean,adică prin descompunerea protonului să ajungă la particulele elementare care intră în structurile care se asociază succesiv până la structura numită proton . Experimentul se încadrează perfect în informaţiile date de Ministerul Cercetării şi Educaţiei din Bucureşti trimise,la timpul respectiv, academicianului Teodor Ardelean prin care „cineva” a comandat aceste cercetări, iar grupele de cercetători lucrau şi lucrează în efectuarea cercetărilor, pe baza unui program asemănător cu cel din Teoria Acadeicianului Teodor Ardelean, (încercând să facă legătură intre realitate şi Biblie). Experimentul căuta „particula Dumnezeu” implicată în structurarea materiei ACADEMICIANUL TEODOR ARDELEAN ÎN LUCRĂRILE PUBLICATE ŞI SCRISORILE TRIMISE MARILOR PERSONALTĂŢI ALE LUMII SUSŢINEA ,încă din anul 1993, că MATERIA SE STRUCTUREAZĂ pe baza unor PARTICULE CONSTRUCTOARE create de catre DUMNEZEU. În aceste zile am fost întrebat de multe persoane speriate la zvonurile care circulă în public şi susţin că Particula lui Dumnezeu sau” Particula Dumnezeu „ crează materie ca un Dumnezeu şi ,deci, toată credinţa oamenilor este falsă. CAPITOLUL I CERCETĂRI ŞI DESCOPERIRI PRIN EXPERIMENTUL DE LA GENEVA Pagina de internet „Experimentul asupra protonului de la Geneva” conţine informaţii despre ce s-a căutat , ce se aşteaptă a se descoperi şi ce s-a descoperit până astăzi în Experimentul de la Geneva .Din acest material am reţinut informaţii care răspund la teama acelor care îşi văd zdrucinată credinţa în Dumnezeu .Iată informaţiile reţinute: A. PARTICULA -DUMNEZEU 1.Experimentul s-a făcut asupra protonilor Se încerca descompunerea protonilor până la particulele elementare în scopul aflării „ Particulei Dumnezeu „. 2.”Particula Dumnezeu „poarta denumirea şi „bosonul Higgs” după numele distinsului cercetător,domnul profesor Pether Higgs teoretician la Universitatea Edinburgh . În România numele particulei a fost schimbat, numindu-se „Particula lui Dumnezeu”In acest articol noi îi vom spune pe numele dat de descoperitorii săi „Particula Dumnezeu „ 3.Caracteristici ale „Particulei Dumnezeu „ (rezultate din articole şi comentariile înscrise pe internet ): -Face parte din categoria busonilor -Nu are sarcină electrică -Substanţa particulei nu este cunoscută -În jurul particulei se afirmă un câmp de forţă care nu este de natură electro-magnetic -Dimensiunile particulei nu sunt cunosute -Transformă energia în masă – Dărueşte masă întregului Univers -Ea crează particulele elementare .Şi, tot ea, le conferă masă şi proprietăţi lumină,căldură, electricitate ,magnetism,etc. -Ea aduce proprietăţile structurilor pe care le a creat în realitate făcându-le constatabile şi vizibile -Particulele create le păstrează în sistemul structurilor cu forţe uriaşe şi contrar antagonismului dintre acestea.( cum ar fi componentele nucleelor atomice, în atomi,sau structurile electric pozitive ,ori electric negative din componenţa protonilor,neutronilor, electronilor etc.) – Ea a născut Universul, şi ,a structurat materia din Univers. -Datorită acestei particule există Universul,galaxiile,stelele ,planetele.. -„Particula Dumnezeu „ ar fi cauza exstenţei şi a structurării materiei. – „Particula Dumnezeu „ nu este unicat. Logic, ar exista ca particule diferite în număr corespunzător numărului de protoni,neutroni,electroni,neutrini,fotoni şi a restului de structuri numite particule elementare . De asemenea, „Particula Dumnezeu „ ar exista în formarea şi existenţa atomilor şi a moleculelor . Deci, un Dumnezeu descompus în structurile materiei ! ! ! 4 „Particula Dumnezeu” în stare fizică ,nu a fost identificată .În schimb, sunt mulţi savanţi şi comentatori convinşi de existenţa acesteia. Pe de altă parte,mii de oameni de ştiinţă utilizează în prezent informaţiile rezultate din experimentul de la Geneva . Alţi savanţi , comentatori şi credincioşi ai religiei ortodoxe şi ai altor religii au scris şi, au publicat pe internet articole în care resping cu vehemenţă teoria „Particulei Dumnezeu” Printre marii savanţi, care susţin că „Particula Dumnezeu „ nu va fi descoperită niciodată, se numără şi astrofizicianul STEPHEN HAWKING profesor de matematică la Universitatea Cambridge 5.Informaţiile despre „ Particula Dumnezeu” ,care scoate pe Dumnezeu din creaţie şi după unii, chiar din existenţă , apar la începutul intrării planetei în ORA ASTRALĂ A OMENIRII. Este o dovadă nouă, a parcurgerii în prezent a începutului ,de afirmare a Orei Astrale a Omenirii ,a sfârşitului unei civilizaţii ( a unor cunoştinţe ) şi, a începutului altei civilizaţii omeneşti ( ale altor cunoştiţe) . Citiţi în continuare Partea II şi Partea III din volumul întitulat „ORA ASTRALĂ A OMENIRII!. 6.Informaţiile cu privire la „Particula Dumnezeu „ sunt alarmante.Unii consideră că ,în aceste fenomene, sunt implicate spiritele negative . B. ALTE DESCOPERIRI DIN EXPERIMENTUL DE LA GENEVA Experimentul a dovedit că coliziunea protonilor conduce la dezintegrarea acestora.Apar componentele asociate în structura protonilor, create şi păstrate cu forţe uriaşe ,de către „PARTICULA DUMNEZEU „ În experimentul de la Geneva au rezultat: 1.Structuri de materie necunoscute până astăzi.Dintre aceste structuri relevăm -o structură care a primit numele de „ CHI-b 3 „ Structura este alcătuită dintr-un cuarc şi un anticuarc (Cuarcii sunt Structuri complexe ce intră în componentele Protonului şi Neutronului ) – în coliziunile dintre ioni ,a fost identificată o particulă care a primit numele de „ Bosonul Z „ -s-a identificat o pereche de bosni „Z”. (Aceştia, ar proveni din descompunerea „Particula Dumnezeu „ numită şi „ Bosonul Higgs „. Numele de Higgs s-a dat după numele savantului Peter Higgs , profesor de fizică . care a vorbit pentru prima dată de „ Particula Dumnezeu „) 2.Altă descoperire se referă la viteza luminii S-a constatat că Neutrinii se deplasează cu viteze superioare vitezei luminii. Constatarea contrazice teoriile vitezei din fizică şi teoria relativităţii lui Eistein (Ulterior, după alţi savanţi, viteza neutrinilor ar fi fost calculată eronat. Ca atare, viteza neutrinilor a rămas problemă de cercetare şi de studiu.) 3.În 38 de cazuri s-a constatat existenţa atomilor de Hidrogen sub formă de antimaterie.Concluzia experimentatorilor : în coliziunile iniţiale,imediat după lansarea particulelor elementare, 50 % din materie se afla sub formă de antimaterie şi 50% sub formă de materie.Situaţia antimateriei descompusă prin aceste coliziuni este necunoscută 4. Coliziunea dintre un atom de Hidrogen şi un antiatom de Hidrogen conduce la „anihilarea” ambilor atomi.(Informaţiile transmise nu precizează ce se face cu materia din atomii „anihilaţi” ) C .CONCLUZIILE SAVANŢILOR ŞI ALE COMENTATORILOR ASUPRA EXPERIMENTULUI DE LA GENEVA Concluziile savanţilor şi comentatorilor asupra descoperirilor de la Geneva : -Descoperirile pun în discuţie o mare parte din fizică. -Toată fizica tebuie regândită – „Particula Dumnezeu „ ne ajută să facem un pas spre înţelegerea Universului . – Existenţa corpurilor , care,în deplasare, depăşesc viteza luminii reprezintă cea mai mare descoperire din ultima sută de ani. CAPITOLUL II CONSTATĂRILE ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN CU PRIVIRE LA EXISTENŢA LUI DUMNEZEU ŞI LA CREAŢIA MATERIEI A. Lucrări în care se trateaza creaţia şi structurarea materiei de către Academicianul Teodor Ardelean. Descoperirile noastre cu privire la existenţa lui Dumnezeu şi la creaţia materiei şi a spiritelor se află în lucrările publicate începând cu anul 1993.În anul 2011 am reluat problema şi, în funcţie de noile descoperiri, am sintetizat materialul care se referă la aceste teme.In anul 2012 tema s-a reluat şi s-a inclus în acest volum şi în manuscrisul întitulat „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL” (Acest manuscris nu este tipărit din lipsă de bani . Considerăm că problem banilor se va rezolva şi Manuscrisul va fi tipăritt ) ) Volumele noastre, însoţite de scrisori cu propuneri concrete, s-au trimis ,marilor personalităţi ale lumii, solicitând organizarea unei Conferinţe internaţionale, formată din savanţi recunoscuţi, care ,să dezbată descoperirile noastre şi ,în final, să aducă schimbările care se impun în lucrările de fizică şi în alte discipline care au legatură cu existenţa lui Dumnezeu ,creaţia ŞI, STRUCTURAREA MATERIEI (Exemple : În prefaţă la volumul” Lumina şi izvoarele luminii în Univers”, apărut în anul 1993 în Ed.”Concordia” ,scriam: ”Suntem siguri , că mai de vreme sau mai târziu, ideile şi teoriile pe care le-am elaborat,consemnate în cele patru volume publicate ,se vor impune pretutindeni.Nu vor trece nevalorificate.Facem un apel către cititorii acestor cărţi,rugându-i să acţioneze pe lângă factorii de decizie ca, în paralel cu teoriile evoluţioniste, să se introducă în programele şcolare teoriile câmpurilor de forţă create şi dimensionate de Acela care a creat lumea,contribuind în acest mod la victoria adevărului asupra igmoranţei,la cunoaşterea autentică de la A la Z a întregului proces de structurare a materiei.Avem sentimentul omului de rând, care a identificat şi a marcat terenul unde se va ridica o construcţie impunătoare şi a pus o pietricică la temelia edificiului ce va înfrunta veacurile „) . Teoriile şi cererile noastre , combătând teoriile existente ,au determinat pe „cineva” să oraganizeze experimentul de la Geneva(vezi în volumul „Templul Sfânt al Edenului” pag.137-145 ediţia 2010 ) De la acest experiment, subsemnatul ,aşteptam confirmarea descoperirilor noastre din domeniul apariţiei şi structurării materiei, cu luarea măsurilor de regândire a teoriilor din fizică şi din alte disciplinie,cu recunoaşterea existenţei lui Dumnezeu şi a creaţiei . Examinând cu atenţie informaţiile despre descoperirile de la Geneva şi presupusa existenţă a „Particulei Dumnezeu” (care crează particulele din jurul său şi le păstrează cu forţe uriaşe în structurile pe care le-a format), în comparaţie cu descoperirile noastre menţionate în volumele amintite şi redate în acest volum la „ PARTEA a IV a constatăm că : 1. Atributele „PARTICUL EI DUMNEZEU „ SUNT DESCOPERITE de Academicianul TEODOR ARDELEAN . în particula pe care Acesta a numit-o „PARTICULĂ CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ sau „PARTICULĂ de STRUCTURAREA MATERIEI „ Aceast particulă este descrisă în toate lucrările în care se trateză creaţia materiei ,publicate de către Academicianul TEODOR ARDELEAN Exemple: a.”Misterele Creaţiei.Cosmosul Originar şi Structurarea materiei” Volumul I Ed.Concordia Arad 1993 b.”Misterele Creaţiei.Cosmosul Originar şi Structurarea materiei” Volumul II Ed.Concordia Arad 1994. c.”Lumina şi Izvoarele luminii în Univers „ Ed.Concordia 1994 Deci,Academicianul TEODOR ARDELEAN a descoperit PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ŞI DE STRUCTURAREA MATERIEI DIN UNIVERS cu aproape 20 de ani înaintea experimentului de la Geneva şi înaintea cunoaşteririi descoperirilor făcute prin acest experiment.Mai mult decât atât !Academicianul TEODOR ARDELEAN a descris: – procesul formării structurilor de către PARTICULELE CONSTRUCTOARE în substanţele anorganice şi sustanţele organice – procesul descompunerii structurilor formate de PARTICULELE CONSTRUCTOARE -fenomenele ce se afirmă în jurul structurilor formate de PARTICULELE CONSTRUCTOARE (cîmpul de lumină,câmpul termic,câmpul electric.,câmpul gravitaţional,câmpul magnetic,câmpul gustativ etc ). 2. PROCESUL DE STRUCTURARE A MATERIEI, PRIN ACŢIUNEA „ PARTICULEI CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI , este descris ,cu lux de amănunte , în toate volumele unde se tratează teme din creaţia materiei şi, în special ,la emisia luminii de către atomul de Hidrogen. 3„PARTICULA CONSTRUCTOARE „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN a fost creată de Dumnezeu şi lansată în spaţiu Universului nostru , odată cu restul particulelor elementare care formau norul tratat, codificat, în „Harta Dacia Antică” , şi sub nume metaforic în „ grămada de ape” din Biblie.,Gen.cap.I verset 9 şi 10 .Există atâtea feluri de particule constructoare cîte structuri există în Univers. 4 Particulele constructoare sunt de mai multe clase: -Particule proprii construcţiei Cosmosului care păstrează structurile create în hotarul prestabilit. -Particule constructoare de metagalaxii care păstrează materia în hotarele metagalaxiei. -Particule constructoare de galaxii care păstrează materia în hotarele galaxiei. -Particule constructoare de stele care păstrează materia în hotarele stelelor . -Particule constructoare de planete care păstrează materia în hotarelor planetei. -Particule constructoare de asteroizi care păstrează materia în cadrul asteroidului -Particule constructoare de structuri simple,formate din particulele elementare , care păstrează particulele în cadrul structurii . -Particule constructoare de structuri complexe ,formate din structuri simple,care păstrează structurile simple în cadrul structurii complexe. -Particule constructoare de „particule elementare” (denumiri date de fizică protonilor,electronilor,neutronilor,neutrinilor, etc.) ,care păstrează structurile compleze în cadrul particulelor respective. -Particule constructoare de atomi ,care păstrează componentele atomilor, în cadrul acestora. -Particule constructoare de molecule care păstrează atomii în cadrul moleculei . -Particule constructoare de combinaţii sau sisteme de molecule, care păstrează moleculele în cadrul sistemului format. În lipsa particulelor constructoare nu se naşte nici o structură în Univers! „ B STRUCTURA PARTICULELOR ELEMENTARE Particulele elementare, în cercetările Academicianului TEODOR ARDELEAN , sunt decrise în Manuscrisul amintit „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRI MANUAL INTERNAŢIONAL” „Partea a II- a „MATERIA „litera A „ 1. STRUCTURA PROTONULUI Prontonul este alcătuit din mai multe structuri. Ca atare, din acest punct de vedere , Protonul nu este particulă elementară . Experimentele efectuate asupra Protonului,anterior experimentului de la Geneva,prin bombardarea acestuia cu electroni ,cu energii extrem de mari ,au prezentat structura protonului formată din trei zone: a.Zona centrală ocupată cu structuri cu sarcină pozitivă b.Zona următoare,din jurul celei centrale, este ocupată de un nor mezonic cu sarcină pozitivă. c.Zona ultimă, care înconjoară zona „b” ,este ocupată de un alt nor mezonic cu sarcină pozitivă. CONCLUZIA Academicianului TEODOR ARDELEAN :Protonul este compus din structuri complexe care se prezintă sub formă de nori. Protonul manifestă sarcină pozitivă. Experimentul de la Geneva CONFIRMĂ Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN Protonul este compus din mai multe structuri şi, ca atare, nu este particulă elementară. 2 .STRUCTURA NEUTRONULUI Neutornul posedă trei zone ca şi Protonul. a.Zona centrală cu sarcină pozitivă b Zona urmatoare ,din jurul zonei centrale, formată dintr-un nor mezonic cu sarcină negativă. c.Zona ultimă, din jurul zonei b , formată dintr-un nor mezonic cu sarcină pozitivă. Structura Neutronului este în aşa fel clădită încât , acesta, nu manifestă nici o sarcină electrică. Neutronul ,fiind alătuit din mai multe structuri,nu este particulă elementară .Ca atare, nu a apărut în Univers sub formă de Neutron.. (Neutronul şi Protonul apar în Univers după un şir de structurări ale materiei aflată pe nivele inferioare de structurare ). Protonul şi Neutronul apar prin atragerea în structura lor , a structurilor care compun cele trei zone menţionate. Structurile apărute prin dezagregarea structurii protonului nu dispar din natură . Aceste structuri intră în altă structură.(Cazul este identic pentru Neutron,Electron şi toate structurile alcătuite din mai mult de o singură particulă întradevăr elementară ) 3.Întrebări cu privire la structurarea materiei. Apar următoarele întrebări : – Din ce structuri complexe, şi, în ce număr de structuri, sunt formate zonele centrale ale Protonului şi ale Neutronului ? Nu se cunoaşte. -Din ce structuri şi în ce număr de structuri sunt formaţi norii mezonici din zona b şi din zona c în cazul Protonului şi în cazul Neutronului ?. Nu se cunoaşte. -Cine a determinat felul şi mărimea acestor structuri ,cine le-a atras şi le păstrează în sistemul Protonului şi în sistemul Neutronului ,când electric structurile cu sarcină pozitivă sau negativă se resping ,iar în cazul structurilor cu sarcini opuse,pozitive şi negative ,se atrag până la anihilare ? -Cine şi din ce a clădit sarcinile electrice din structurile norilor mezonici pozitivi şi negativi din Protoni şi din Neutroni ? – Cine şi din ce a determinat lumina şi căldura din sarcinile electrice ale Protonului şi ale Neutronului ? Cercetătorii experimentului de la Geneva,la întrebările de mai sus, dau următorul răspuns :„Particula Dumnezeu „ ! „Particula Dumnezeu „ a creat structurile componentele ale Protonului şi structurile componente ale Neutronului . „Particula Dumnezeu” a determinat şi lansat mărimea structurilor.,eletricitatea pozitvă şi negativă,lumina şi căldura şi toate cauzele fenomenelor din natură. (Din informaţiile obţinute de noi,nu rezultă modul în care „ Particula Dumnezeu „ a creat norii mezonici şi câmpurile de forţă care se afirmă sub formă de lumină,căldură şi electricitate în Proton şi în Neutron .) De sigur ,apar şi alte întrebări : Cum s-a născut „Particula Dumnezeu” ? Cum crează particulele ? Care este natura câmpurilor de forţă ?Care este procesul de păstrare a particulelor create în sistemul Protonului,Electronului şi al Neutronului ?.. În cazul atomilor , se pune întrebarea : Există o singură „Particulă Dumnezeu” care a creat componentele atomilor ( Protoni,Neutroni,Electroni, radiaţii emise şi absorbite de atomi), sau „ Particula Dumnezeu „ care crează atomul ,a preluat în sistemul atomului structurile create de alte” Particule Dumnezeu „ de grad inferior,care au intrat şi ele în sistemul atomilor odată cu structurile ,pe care le au creat ? Dar, creaţia nu se opreşte la atomi.Apar moleculele,asocierile de molecule, straturile de materie a scoarţei terestre,a munţilor,mărilor,oceanelor,lacurilor,fluviilor ….Ar trebui să existe „ Particule Dumnezeu „ ,adică dumnezei de grade diferite, şi pentru fiecare structură aparte. Fiinţa lui Dumnezeu, potrivit Particulei Dumnezeu, ar fi divizată în tot Universul , încorporată în structurile existente ,cu posibilitatea omului să distrugă structurile create şi păstrate de Dumnezeu. Ba mai mult decât atât ! Omul poate să detaşeze din protoni componentele acestora , lăsând „ Particula Dumnezeu „fără particulele pe are şi le-a creat! Problema creaţiei, deschisă prin admiterea „ Particulei Dumnezeu „crează lacune cu mult mai mari decât cele existente în cadrul fizicii actuale .Ea înlătură religiile cu existenţa Dumnezeului care a creat lumea. Ţinând cont de realitate , logică şi legea cauzei şi efectului, noi susţinem: NU EXISTĂ „PARTICULA DUMNEZEU „! 4 Structurarea materiei prin Particule constructoare de structuri Structurile din Univers nu se realizează de Particula Dumnezeu,ci de altă particula creată în mod special pentru structurarea materiei, numită de Academicianul TEODOR ARDELEAN „ PARTICULĂ CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI sau de structure, ori de sintetizare a materiei. 5 „ PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ,sau PENTRU STRUCTURARE ori SINTETIZAREA MATERIEI : – Realizează structurarea materiei aşa cum se arată în lucrările Academicianului TEODOR ARDELEAN – A fost creată de Dumnezeu fără ca Fiinţa Lui să se divizeze în structurile existente în Univers. – A fost lansată în spaţiul Univerului odată cu restul particulelor elementare în „grămada de ape” ,cum numeşte Biblia acestă cantiate enormă de particule elementare (.În decodificarea Hărţii Dacia Antică computerul le numeşte nor de gaz .) (Vezi manuscrisul „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRI MANUAL INTERNAŢIONAL”în Partea a II a „ MATERIA „ ŞI . PARTEA a III-a „ DOVEZI ŞTIINŢIFICE A EXISTENŢEI PARTICULELOR ELEMENTARE ÎN FAZĂ DE SEMEIFABRICAT ŞI A FLUXULUI TEHNOLOGIC SAU A CREAŢIEI”) CAPITOLUL III CONSTATARILE ACDEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN CU PRIVIRE LA FORMAREA PROTONULUI Experimentul de la Geneva, efectuându-se asupra Protonului,ne vedem obligaţi să relatăm procesul formării şi procesul descompunerii acestuia. 1.FORMAREA STRUCTURILOR SIMPLE CU MIŞCARE DE ROTAŢIE ÎN SENSUL ARĂTĂTOARELOR DE CEAS ŞI CU MIŞCARE DE ROTAŢIE ÎN SENS OPUS MIŞCĂRII ARATĂTOARELOR DE CEAS NE AFLĂM în momentul următor coliziunii dintre particulele elementare create şi lansate de Dumnezeu în exteriorul Sferei cereşti, unde ia naştere Universul nostru ,în spaţiu care se va numi Terra.Particulele elementare se deplasează în toate direcţiile, se ciocnesc şi se asociază ,iar asocierile se descompun.Apare mediu prielnic formării structurilor simple. PARTICULELE CONSTRUCTOARE ALE STRUCTURII SIMPLE se atrag reciproc.Se aşează la distanţe unele de altele şi pe locurile prestabilite, efectuând o mişcare de rotaţie in jurul axei proprii şi o mişcare de revoluţie în jurul unui punct ce trece prin centrul cercului pe care l-au format.. ( Sunt mai multe particule constructoare aşezate pe cercuri diferite, după tipul particulei elementare pe care o va atrage în sistemul structurii, formând inima viitoarei stucturi simple de materie ) Un grup din aceste particule lansează un câmp de forţă ,sub forma unui fascicul de lumină, pentru atragerea în sistem a particulei de lumină .Acest fascicul întâlneste o particulă care străluceşte ,iar aceasta lansează linii de forţă similare pe direcţia fascicului liniilor transmise de grupul particulelor constructoare.Cele două câmpuri interacţionează şi particula de lumină este atrasă în sistem, oprită la distanţa prestabilită. Legată prin fasciculul particulelor constructoare efectuează o mişcare de revoluţie în jurul „inimii „ odată cu mişcarea particulelor constructore care,la rândul lor, se deplasează în jurul punctului central al inimii . ( deci,Particula de lumină efectuează o mişcare de rotaţie în jurul axului ce trece prin centrul său. şi o mişcare de revoluţie,legată de grupul particulelor constructoare din inima structurii,în jurul inimii acestei structuri) Un alt grup de particule consructoare din inima formată,care se deplasează pe alt cerc în jurul punctului din centrul inimii, acţionând pentru atragerea în sitem a particulei elementară gravitaţională cu mişcare de rotaţie pozitivă,transmite în spaţiu un fascicul de linii de forţă care întâlnesc particula gravitaţională căutată.Particula gravitaţională transmite un câmp de forţă similar care interacţionează cu fasciculul particulelor constructoare din inima structurii.Particula gravitaţională este atrasă şi plasată în sistem la distanţa prestabilită faţă de inima structurii şi faţă de particula de lumină.Legată de fasciculul câmpului de forţă a grupului de particule din inimă, particula gravitaţională se deplasează pe cercul prestabilit în jurul inimii, în raport cu deplasarea grupului de particule constructare pe cercul din cadrul inimii.(Proesul este identic celui relatat la mai sus,pentru Particula de lumină ) Similar intră în acţiune alte particule constructoare din inima acestei structuri , atrăgând din spaţiu particulele elementare prestabilite În final ,în spaţiu apare o structură simplă alcătuită din particule elementare păstrate în sistem prin câmpurile de forţă ale particulelor care au format inima structurii . Structura formată efectuează o miscare de rotaţie pozitivă . În altă parte ,mediul determină particulele constructoare ale structurii simple ( care va efectua o mişcare de rotaţie negativă ,în sens contrar primei structuri ),să se asocieze formând inima structurii . Aceste particule ,simlar procesului relatat pentru structura POZITIVĂ,vor atrage din spaţiu particulele elementare prestabilite să intre în această structură,aşezându-le pe cercuri la distanţe prestabilite. Prin fasciculele câmpurilor de forţă , care au interactionat cu câmpuri de forţă similare din particula elementară, particulele constructoare vor impune acesteia să efectueze o mişcare de revoluţie pe cercul determinat în jurul inimii structurii în formare ,dar în sens ops,negativ mişcării arătătoarelor de ceas. Similar ,acţionează alte particule constructoare din ceea ce va fi structura simplă cu mişcarea de rotaţie de sens negativ. În modul relatat se formează toate structurile simple în care se află plasate pe cercuri particulele elementare care se deplaseză în jurul inimii .Ca atare, în spaţiu vor apare un număr imens de structuri simple în care se vor afla încorporate toate particulele elementare sau un număr limitat,prestabilit din creaţie în funcţie de anumite criterii precis determinate. Odată cu formarea inimii structurilor simple, cu mişcare de rotaţie pozitivă ,în inimă pătrund particule constructoare care vor susţine asocierea cu structuri simple, efectuând mişcarea de rotaţie în sens negativ. 2 FORMAREA STRUCTURILOR COMPLEXE CU MIŞCĂRE DE ROTAŢIE ÎN SENSUL ARĂTĂTOARELOR DE CEAS ŞI STRUCTURI COMPLEXE CU MIŞCAREA INVERSĂ A ARĂTĂTOARELOR DE CEAS Două structuri simple cu mişcarea de rotaţie în sens opus ,în mediu prestabilit , se asociază într-o structură complexă .Asocierea se realizează prin INTERACŢIUNEA CÂMPURILOR DE FORŢĂ DECLAŞATE DE PARTICULELE CONSTRUCTORE DIN INIMA CELOR DOUĂ STRUCTURI SIMPLE care susţin această asociere . Distanţa de apropiere între structuri este prestabilită. Sistemul efectuează o mişcare de rotaţie în sens pozitiv sau în sens negativ. Similar structurii complexă de mai sus se formează toate structurile complexe În structurile complexe vor intra toate sau numai o parte din structurile simple din Univers . Nici o particulă constructoare în plus peste numărul prestabilit să intre în inima structurii simple şi nici o particulă elementară peste numărul prestabilit să intre în structura simplă, nu poate intra în acestea şi nu se poate aşeza la altă distanţă una faţă de alta decât distanţele prestabilite.Aceste reguli sunt aplicabile şi pentru structurile complexe , componente ale Neutronului şi ale Protonului. 3.FORMAREA PROTONULUI Mediul prielnic determină particulele constructoare ale inimii protonului să se asocieze în formarea inimii acestei structuri .Ca atare, PARTICULELE C ONSTRUTOARE prestabilite se atrag reciproc şi se aşează în grupe care se deplasează pe cercurile prestabilite în jurul punctului central din ceea ce se numeşte inima protonului De acolo,grupele de particule constructoare trimit în spaţiu fascicule ale câmpurilor de forţă care ,lovind într-un anumit loc,o structură complexă, (structură complexă prestabilită să intre în structura protonului) declanşează în aceasta un câmp de forţă similar cu al fasciculului trimis de particulele constructoare din inima protonului.. Cele două câmpuri interacţionează şi structura complexă este atrasă în sistemul protonului ,unde ,aşezată pe orbita predestinată, se va deplasa în jurul inimii acestuia, fiinnd legată prin câmpul de forţă cu grupul particulelor constructoare care se deplaseză pe orbita proprie , din inima protonului .(În acest mod sunt atrase pe orbite în structura,protonului,neutronului,electronului toate strcturile complexe numite particule elementare ) În cazul protonului ,particulele constructoare formează : – centrul protonului format din „N” structuri cu sarcina electic pozitivă de forme diferite, aşezate la distanţe prestabilite unele fată de altele şi faţă de inima protonului – zona mezonilor-bosoni formată din nori alcătuiţi din „M” structuri cu sarcina electrică poztivă – zona mezonilor-bosoni formată din nori alcătuiţi din „ M „ structuri cu sarcina electric pozitivă – Pe ultima orbită a structurii protonului este atrasă, de particula constructoare, o structură comlexă precis determinată..ACEASTA VA LEGA PROTONUL în nucleul atomului prin câmpurile de forţă emise de particulele constructoare ale atomului Similar , în construcţia neutronului şi în construcţia electronului, pe ultima orbită, se află plasată o structură cu ajutorul căreia aceste structuri vor fi atrase şi păstrate în sistemul atomului de către particulele constructoare a atomilor (neutronul va fi atras în nucleul atomului, iar electroul în sistemul electric al atomului ) Prezentăm sintetic structura Protonului compusă din -inima Protonului alcătuită din particulele constructoare , -structurile atrase în sistemul PROTONULUI de către particulele constructoare din inima acestuia -deplasarea structurilor atrase în proton pe cercurile de forţă care au interacţionat cu particulele constructoare care se deplasează similar în inima protonului . Iată, grafic, STRUCTURA PROTONULUI CONFORM CERCETARILOR CONSEMNATE de Academicianul TEODOR ARDELEAN în lucrările publicate începând cu anul 1993 : Observaţi: -Inima se află în mijlocul Protonului, Fiecare grup de Particule constructoare care acţionează pentru atragerea în sistem a unor structuri complexe prestabile se deplasează îm cadrul inimi pe un cerc Fiecare cerc din inimă corespondează cu un cerc din exteriorul inimii. -Spaţiul structurilor complexe atrase în sistemul Protonului este redat prin cercurile din jurul inimii Protonului Fiecare structură atrasă în sistem se deplasează în jurul inimii pe un cerc prestabilit,legată de Grupul de Particule constructoare care le a atras in sistemul Protonului -Dreptunghiul de sub cercurile din patratul inimii este destinat particulelor constructoare de legătură .Acestea atrag din spaţiu o anumită structură complexă pe care o plasează pe primul cerc din exteriorul inimii(Inima atomului de Hidrogen atrage Protonul în nucleul atomului şi-l păstrează în nucleu prin mijlocirea acestei structurii ). În consecinţă: 1.Cercurile exterioare inimii semnifică spaţiul pe care se deplsează structurile complexe atrase din spaţiu de către Particulele Constructoare din inima Protonului.Aceste structuri sunt legate prin câmpul de forţă de particulele constructoare .În acest mod, în paralel cu deplasarea Particulelor Constructoare pe cercurile din inima Protonului ,se deplasează pe cercurile prestabilie structurile complexe legate de Particule Constructoare. (Particulele Constructoare păstează structurile complexe în sistemul Protonului împotriva câmpului electric pozitiv prin care acestea se resping reciproc ). 2.Inima Protonului este formată din PARTICULELE CONSTRUCTOARE ,care, atrag DIN SPAŢIUL ÎNCONJURĂTOR, structurile complexe pe care le plasează în spaţiul din exteriorul inimii protonului.(Aceste particule nu au fost fotografiate până astăzi Existenţa lor rezultă din strcturile,componente ale protonului atrase şi păstrate in sistemul acestuia de o forţă uriaşă ) 3.Cercurile din interiorul patratului inimii indică spaţiul de deplasare a grupelor de PARTICULE CONSTRUCTOARE care atrag selectiv structurile complexe plasate pe cercurile din jurul inimii Protonului. 4 Dreptunghiul din inima Protonului indică locul Particulele Costructoare care atrag şi păstrează în structura Protonului „Structura complexă” plasată pe primul cerc din exteriorul inimii Protonului .Prin câmpul de forţă emis de această” Structură complexă „ care va interacţiona cu câmpul de forţă emis de Particulele Constructoare din inima atomului,Protonul va fi atras şi plasat în nucleul atomului .(Vezi structurarea atomului de Hidrogen în volumul Marea Profeţie pag. 150 Ed. Gutemberg- Univers 2011 şi restul lucrărilor noastre. ) La coliziunea protonului cu electroni ,protoni sau alte structuri, (dacă forţa este suficent de mare încît în structura atinsă se declanşează o vibraţie a particulelor elementare care depăşesc potenţialul forţei de atracţie al particulei constructoare care păstrează structura în sistem ) structura se desface din sistemul protonului şi, prin forţa particulelor elementare proprii, se autodeplasează în spaţiu.În această situaţie se află structura numită „CHI-b 3” alcătuită dintr-un cuarc şi un anticuarc(descoperită prin Experimentul de la Geneva) De asemenea , radiaţiile din atomul de Hidrogen ( spulberate prin coliziunea orbitelor electronului cu electronul .Vezi în acest sens emisia luminii de către atomul de Hidrogen în Manscrisul amintit, „PARTEA a III-a DOVEZI ŞTIINŢIFICE A EXISTENŢEI PARTICULELOR ELEMENTARE ÎN FAZĂ DE SEMIFABRICAT ŞI A FLUXULUI TEHNOLOGIC SAU A CREAŢIEI „ lit. C . „SPAŢIU EXTRANUCLEAR ATOMIC, EMISIA LUMINII DE ATOMUL DE HIDROGEN,CONSTANTA LUI RYDBERG „) În ipoteza descompunerii structurilor din cadrul Protonului ,şi, deplasarea acestor structuri la distanţă inferioară distanţei la care bate fasciculul câmpului de forţă al grupului de PARTICULE CONSTRUCOARE din inima Protonului, aceste structuri „ fugare” sunt atrase din nou ,prin procesul cunoscut ,în sistemul Protonului , unde sunt aşezate fiecare pe cercul de pe care au plecat. Astfel, Protonul rămas cu inima întreagă acaparează din spaţiu structurile pierdute şi le aşează pe cercurile pentru care acţionează fiecare grup al particulelor constructoare rămase fără partener . Cînd inima Protonului este sfărîmată , structurile eliberate de câmpul de forţă( care le păstra în sistem )se deplasează în spaţiu,rămânând însă în structura lor .In această situaţie,PARTICULELE CONSTRUCTOARE ale Protonului, (dacă mediu râmâne prilenic existenţei acestuia ) se asociază din nou . Refac inima Protonului şi atrag din spaţiu structurile prestabilite.Dacă mediul rămâne ostil structurii Protonului, PARTICULELE CONSTRUCTOARE ale Protonului se împrăştie şi se deplasează în spaţiu, urmând să se asocieze cu alte structuri când mediul devine prielnic vieţii Protonului. Protonul se dezintegrează ,fără coliziune cu alte structuri,în situaţia întrării într-un mediu ostil existenţei sale ,cum ar fi temperatura excesivă . In această ipoteză, componentele Protonului se deplasează în spaţiu ,ori se asociază în structuri pe baza particulelor constructoare din inima unei structuri existentă ( în care lipsesc aceste structuri). 4 .MĂRIMEA FORŢEI PARTICULELOR CONSTRUCTOARE. Remarcăm că forţa de atractie a inimii particulelor contructoare din toate structurile proton,neutorn,electron, structuri complexe,structuri simple, molecule …. este supeioară forţei electrice şi poate a altor forţe din Univers. Ea determină zecile de structuri pozitive sau negative să rămână în cadrul protonului şi a componentelor nucleului atomic în cadrul nucleului.In unele cazuri, forţa electrică nu se afirmă.In locul acesteia se afirmă numai forţa particulelor constructoare ale sistemului.(Vezi în acest sens procesul atragerii electronului în sistemul atomului de Hidrogen în Manusrsul amintit .Litera C . SPAŢIU EXTRANUCLEAR ATOMIC, EMISIA LUMINII DE ATOMUL DE HIDROGEN,CONSTANTA LUI RYDBERG ) Forţa dezoltată de PARTICULELE CONSTRUCTOARE , ca mărime şi distanţă de afirmare, este diferită.Forţa particulelor constructoare a ale unei Galaxii se afirmă la mii de ani lumină faţă de particula care a emis-o, pe câtă vreme forţa particulelor constructoare ale protonului se afirmă la distanţe minore , nesesizabilă cu organele de simţ ale omului. Dimensiunile particulelor constructoare de structuri,inclusiv structura protonului, fiind de dimnsiuni reduse ,cu aparatura existentă nu pot fi fotografiate.In schimb, se remarcă potenţialul cîmpurilor de forţă prin care atrag în sisemul structurii şi păstrează în sistem structurile acestuia.De fapt,din aceeaşi cauză a dimensiunii, particulele de lumină,particulele termice,particulele gravitaţionale,particulele magnetice,particulele gustative,particulele mirositoare ,particulele de fond nu pot fi fotografiate şi nici captate.În schimb, acestea pot fi cunoscute şi evidenţiate în cadrul structurii în care sunt atrase şi păstrate de către „PARTICULELE CONSTRUC TOARE” Cunoaşterea se realizează prin câmpurile de forţă de natura luminii,căldurii,electricităţi, pe care le emană … 5 PARTRICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI CA SEMIFABRICATE Particulele constructoare de structuri sunt particule prelucrate .Ele se înfăţişează ca semifabricate: -Se constituie în inima structurii prestablită a fi formată într-un mediu prestabilit.(deci,pentru fiecare tip de structură există particule constructoare create,similar unor semifabricate în realizarea unei structuri precis determinată Exemplu:pentru Galaxie,pentru proton,pentru electron …) -În cadrul inimii ,ce o formează particulele constructoare,fiecare particulă ocupă un spaţiu prestabilit(comportându-se din nou ca un semifabricat ) -Potenţa, direcţia de afirmare şi distanţa de afirmare a câmpurilor de forţă sunt determinate din creaţie şi proprii fiecărui gen de particulă constructoare ,care din nou se afirmă ca semifabricat. -Au roluri determinate ca semifabrict :atragerea şi păstrarea în structuri a componenetelor acestora. 6.FLUXUL TEHNOLOGIC ÎN REALIZAREA STRUCTURĂRII PROTONULUI Particulele constructoare şi structurile componente ale Protonului întră în realizarea structurii acestuia sub forma fluxului tehnologic.(similar realizării unui produs finit într-o secţie de producţie, unde viitorul produs trece de la o secţie de fabricaţie la altă secţie de fabricaţie. Fiecare secţie adaugă la produsul primit elementul său ,după care îl trimite mai departe ) Astfel,fiecare structură , din componenţa Protonului, intră în contact cu partenerul prestabilit, în ordinea prestabilită ,prin declanşarea fasciculelor câmpului de forţă de către particulele constructoare din inima acestuia şi fasciculele câmpurilor de forţă emise de particulele sau structurile prestabilite să se asocieze în realizarea produsului finit (Produsul finit e determinat de particulele constructoare care s-au asociat în inima viitorei structurii Proton,Neutron, Foton,Atom…) Locul de declanşare al cîmpurilor de forţă din particulele constructoare şi. locul de ieşire al câmpurilor de forţă din particula sau structura ce se atrage în sistem,distanţa de la locul interacţiunii câmpurilor de forţă până la cercul pe care va fi plasată particula sau structura, în cadrul protonului ,sunt prestabilite ( Proceul se declanşează şi se realizează de îndată ce mediul a devenit prielnic existenţei protonului) . Fiecare particulă constructoare a inimii protonului intră în concordanţă cu o anumită particulă sau structură pretabilită Observăm că Particulele constructoare din cadrul protonului intră în acţiune şi clădeşte structura protonului ( ca orice structură din Univers ) în ordinea prestabilită Această structurare se desfăşoară în mod succesiv ,sau , sub forma FLUXULUI TEHOLOGIC CAPITOLUL IV „ PARTICULA DUMNEZEU” comparată CU „PARTICULA CONTRUCTOARE DE STRUCTURI” sau de „STRUCTURAREA MATERIEI” „PARTICULA DUMNEZEU” din Experimentul ştiinţific de la Genevă fiind în realitatea „PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI” din cercetările ACADEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN ,prezentăm faţa în faţă informaţiile obţinute despre cele două particule. l. Categoria din care fac parte: a. „Particula Dumnezeu „ din experimentul de la Geneva , a fost categorisită ca făcând parte din categoria bosonilor. În realitate aceasta este unicat ca şi Particula constructoare de structuri din Teoria Academicianului Teodor Ardelean. b. „.PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI DIN Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN nu are comparaţie .Este este o particulă distinctă faţă de toate particulele şi structurile din Univers. 2. Apariţia în Univers : a.”Particula Dumnezeu” -Nu există informaţii despre originea particulei. -Nu există informaţii despre modul în care şi -a făcut apăriţia în Univers. b.”PARTICULA CONTRUCTOARE DE STRUCTURI din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN: -A fost creată de Dumnezeu pe Sfera Cerească -A fost lansată de pe Sfera Cerească odată cu restul particulelor elementare în „grămada de ape”( Gen.Cap. I vers 9 şi 10) sau în „ Norul de particule elementare „ din textul decodificat de computer de pe Harta Dacia Antică. -S-a ivit în spaţiul Universului nostru odată cu restul particulelor elementare create de Dumnezeu 3.Substanţa Particulei a.Substanţa Particulei Dumnezeu. -Nu este cunoscută . -Numele dat „Dumnezeu” şi posibilitatea „ de a crea masă” înseamnă că Particula este Dumnezeu . b.PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI sau de STRUCTURAREA MATERIEI, din Teoria Academicianului TEOROD ARDELEAN sunt create de Dumnezeu.Substanţa din care sunt făcute nu este cunosută Acestea nu crează materie , ci asociază materia creată de Dumnezeu în structurile prestabilite a exista în Univers.,în mediu prestabilit . 4,Descompunerea Particulei Dumnezeu şi descompunerea Particulei constructoare de structuri. a.Particula Dumnezeu – Particula Dumnezeu ca Dumnezu nu ar trebui să se descompună. -Particula Dumnezeu în toate structurile din Univers prezintă un Dumnezeu descompus în structurile pe care le-a creat. b.Particula Constructoare de structuri din Teoria Acad.TEODOR ARDELEN : – Particula constructoare de structurii şi toate particulele elementare create de Dumnezeu nu pot fi descompuse de oameni şi de mediu. -Particulele Contructoare de structuri aflându-se în orice strctură se prezintă ca particule create pentru structurile din Univers.Inima formata din Particulele constructoare poate fi descompusă şi se descompune la schimbrea mediului .În acest caz, particulele constructoare ale inimii se împrăştie în spţiul Universului urmând să se constituie într-o inimă similară, celei distruse ,cînd mediu se schimbă şi permite formarea structurii pentru care sunt create şi lanste aceste Particule constructoare.. 5 Rolul particulei : a. „Particula Dumnezeu „ -Crează materie ( particule şi structuri ) -Dă masă,formă şi proprietăţi particulelor şi structurilor pe care le a creat. -Aşează particulele şi structurile , pe care le a creat ,la distanţă de substanţa sa. -Aşează particulele şi structurile ,pe care le-a creat, la distanţe unele faţă de altele. -Păstrează structurile create cu forţă uriaşă în sistemul creat. -Rămâne în structura creată . b.”PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN -Nu crează materie . -PARTICULELE CONSTRUCTOARE, în număr precis determinat ,se constituie în inima structurii pentru care au fost create.(Această inimă se formează în raport cu mediul de către particule constructoare create sub formă de semifabricat .Ele,Particulele Constructoare autoclădesc inima viitoarei structuri ) – De acolo,din inima formată, Particulele Contructoare atrag particulele elementare sau structurile existente în spaţiu. (Aceste particule elementare sau structuri se prezintă ca semifabricate ,prestabilite pentru structurile în care vor intra,) -În structura în formare( similar doagelor dintr-un butoi ) intră numai semifabricatele prestabilite(particule şi structuri) . -Prin atragerea şi plasarea particulelor elementare şi a structurilor din spaţiu, în structura ce se formează,această structură dobândeşte masă şi formă.În jurul structurii se afirmă proprietăţile particulelor elementare încorporate (lumină,căldură, electricitate,gravitaţie, miros,gust…) -Particulele şi structurile sunt plaste ,de particulele constructore, la distanţele prestabilite faţă de inima structurii şi unele faţă de altele . -Structura se clădeşte succesiv din particulele elementare şi din structurile prestabilie.Constructorii , fiecărei structuri din Univers, sunt PARTICULELE CONSTRUCTOARE prestabilite . -Componentele structurilor sunt păstrate în acestea prin interacţiunea fasciculului particulelor constructoare din inima structurii cu al câmpurilor de forţă emise de componentele respective -Particulele constructoare ,ale structurii, rămân în inima formată câtă vreme nu se schimbă mediul prestabilit -Mişcarea componentelor încorporate în structură se relatează în „CAPITOLUL III CONSTATARILE ACDEMICIANULUI TEODOR ARDELEAN CU PRIVIRE LA FORMAREA PROTONULUI „ -Dovezi a realităţii Particulelor Constructoare şi a clădirii de acestea a structurilor sunt: a. Experimentele de la Geneva care costată existenţa în Protoni a PARTICULELOR CONSTRUCTOARE cu atributele relatate de noi,numite eronat PARTICULA DUMNEZEU creatoare de structuri ,de masă şi de proprietăţi ale particulelor elementare. b Exemplele descrise în lucrările publicate de Academicianul TEODOR ARDELEAN cu solicitările constituirii unei Conferinţe Internaţionale care să recunoască descopeirile sale şi să corecteze erorile din fizică şi din alte discipline şcolare. 6 Sarcina electrică. a. „Particula Dumnezeu „ -Nu are sarcină electrică Această particulă este Dumnezeu Păstrarea componentelor create în structurile pe care le-a creat se realizează prin forţe necunoscute. b ”PARTICULA CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN -Nu are sarcină eletrică. -Atracţia şi păstrarea componentelor prestabilite în structură se realizează pin interacţiunea fasciculelor câmpurilor de forţă emise de Particulele Constructoare din inima structurii cu câmpuri de forţă similare, emise de către o structură simplă încorporată într-o structură complexă. 7 Descompunerea structurilor. a.Particula Dumnezeu -Protonul creat de Particula Dumnezeu,poate fi descompus , de om şi de mediul ,împotriva acţiunii creatorului care se află în structură. Dovezi: Experimentul de la Geneva. b.Protonul format de „ PARTICULELE CONSTRUCTOARE „ din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN se descompune ,prin coliziuni cu alte structuri sau shimbările de mediu,când vibraţia particulelor din componentele Protonului declanşează o forţă superioară forţei prin care componentele sunt păstrate în sistemul acestuia de către Particulele Constructoare.Descompunerea se face pe „felii „ sau pe structurile atrase şi păstrate în Proton. Dovezi: descompunerea Protonului în Experimentul de la Geneva. Forţa Particulelor Constructoare nu este unitară.Aceasta variază de la tip la tip de structură.În cazul Particulelor Constructoare ale galaxei , forţa transmisă de acestea se extinde pe distanţe de mii de ani lumină şi, nu permite ieşiea din hotarele galaxiei a planetelor Forţa Particulelor constructoare a protonului este cu mult inferioară forţei Particulelor Contructoare ale galaxiei 8.Dimensiunile particulei a.Particula Dumnezeu Dimensiunile „ Particulei Dumnezeu „ ar trebui să fie uniforme în tote structurile pe care le-a creat ca Dumnezeu . (Nu este cunoscută). b Dimensiunile Particulelor Constructoare de structuri din Teoria Academicinului TEODOR ARDELEAN nu sunt cunoscute. Ar fi posibil ca acestea să se diferenţieze după dimensiunile structurilor pentru care au fost create. În cazul Particulelor Dumnezeu,dacă acestea ar exista în realitate, dimensiunea nu ar fi necesară deoarece am avea „n” Dumnezei care se desebesc între ei după dimensiune şi după capacitatea de a crea . 9.Transformarea energiei în masă. a.Particula Dumnezeu Particula Dumnezeu transformă energia în masă. b.Particulele Constructoare de structuri din Teria Academicianului TEODOR ARDELEAN. -Energia nu există ca element sau structură fără masă. -O structură se descompune pe „felii” din structură în structură , din aproape în aproape ,până se ajunge la particulele elementare de genul luminii,căldurii, gravitaţiei,electricităţii ,particulelor constructoare de structuri… Fiecare particulă elementară este construită din „ceva”,iar acest „ ceva” este însăşi masa particulei.(ca materie şi nu altceva,cum ar fi de pildă noţiunea de spirit ori de duh ) Structurile ,cu dimensiuni extrem de mici , încît nu pot fi fotografiate cu aparatura existentă ,ca şi particulele elementare, se afirmă în spaţiu ca forţă sau „energie” în stare să schimbe direcţia mişcării unei structuri cunoscute. Forţa sau „ energia „existentă generată de particula sau structura în deplasare este generată de masa , care nu se vede (Posibil ca masa să se afle la distanţe enorme de locul identificării în spaţiu a forţei respective) Astfel, „Particulele constructoare „ale protonului atrag din spatiu structuri complexe compuse din structuri de nivel inferior. Masa structurilor inferioare nu este remarcată cu aparatura existentă Aceste structuri , atrase în sistemul Protonului , după un anumit număr de asocieri se afirme ca masă .La desintegrarea protonului , fenomenele se repetă. Structurile descompuse,aflate la un anumit nivel de structurare ,nu pot fi ţinute sub observare Ele dispar şi în locul lor se observă numai forţa pe care o emană. În aceste situaţii se spune : masa s-a transformat în energie În realitate masa nu s-a transformat Ea a răms acolo, în spaţiu ca masă ,numai că nu este vizibilă de oameni Forţa pe care o emană se afirmă şi pare a fi enegia ,sau forţa în care s-a transformat masa.. Ca urmare,masa nu se tranformă în energie şi energia nu se transformă în masă. Particula Dumnezeu dă masă structurilor pe care le a creat după procesul relatat mai sus ,Dar, masa nu este creată de” Particula Dumnezeu „ .Masa constatabilă în Proton este dată de particulele şi structurile atrase de „ Particulele Constructoare”. RUGĂM SĂ REŢINEŢI:Savanţii experimentului de la Geneva susţinînd că Particula Dumnezeu dă masă structurilor pe care le-a format şi că Particula Dumnezeu se înconjoară de structurile create,în realitate ,confirmă Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN : -a existenţei masei în toate particulele elementare , -a netransformării masei în energie şi a energiei în masă – afirmarea masei în Proton şi în orice structură ca efect al atragerii şi legării din aproape în aproape a structurilor ce intră în clădirea unei structuri . (Vezi volumele aparute sub genericul Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului , unde se tratează problemele creaţiei şi a structurării materiei, publicate de Academicianul TEODOR ARDELEAN ) 10 Asemănări între Particula Dumnezeu şi Particula Constructoare de structuri Particula Dumnezeu se comportă ca Particula Constructoare de structuri din Teoria academicinului TEODOR ARDELEAN Exemple – Ambele dau naştere structurilor din Univers. – Ambele dau naştere identic „acelor forme” a structurilor din Univers . – Ambele dau naştere identic „acelor calităţi şi proprietăţi” a structurilor din Univers. – Ambele „aduc identic în realitate proprietăţile particulelor elementare”. – Ambele „aduc identic în realitate şi fac constatabilă masa structurilor” – Ambele „limitează identic numărul şi calitatea componentelor pentru fiecare structură” – Ambele” blochiază” intrarea în structura formată a alte cantităţi de materie.. – Ambele” aşază# componetele structurilor în acelaşi mod şi la aceea distanţă unele faţă de altele – Ambele „obligă” componentele strcturilor să efectuieze aceleaşi mişcări în cadrul structurilor pe care le au format. 11 Cauza luminii,căldurii,elecricităţi în Univers a.Particula Dumnezeu – Lumina, căldura,elctricitatea sunt create de „Particula Dumnezeu” în structurile în care se află înclusă (Cauza luminii,căldurii electricităţii în structurile create de” Particula Dumnezeu” nu este dezvăluită sau,materialul în cauză nu este cunoscut de noi ). b.Particulele Construtoare de structuri din Teoria Academician TEODOR ARDELEAN Lumina,căldura ,electricitatea sunt proprietăţi ,câmpuri de forţă ale particulelor elementare, care ,prin vibraţie în structura în care se află încorporate se afirma în şurul acestora.Exemplul:Particulele strălucitoare prin câmpul de forţă luminos pe care-l emit,particulele termice prin câmpul cald emis,etc . 12.Apariţia în Univers : a.Particulele Dumnezeu, ar fi Dumnezeu divizat în particule creând particulele la faţa locului,aici ,în Univers.Ar fi apărut în Univers înaintea particulelor elementare şi a structurilor , deoarece, acestea sunt create aici, de către Particula Dumnzeu. b.Particulele constructoare de structuri din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN sunt create pe Sfera cerească de către Dumnzeu. Au fost lansate în Universul nostru odată cu restul particulelor elementare . 13 Particule şi structuri sub formă de semifbricate a.Particula Dumnezeu -Strutura creată de „ Particula Dumnezeu „ (cum este Protonul )se prezintă sub formă de produs finit Dovadă: utilizarea protonilor în experimentul de la Geneva -Protonul se regăseşte în structura Atomului de Hidrogen.,unde, împreună cu alte structuri, dă forma şi existenţa acestui atom. Ca atare,Protonul este produs finit creat de Particula Dumnezeu în Experimentul de la Geneva .În creaţia atomului,pare că ,Particula Dumnezeu a luat totul de la început creând sistemul atomului cu toate componentele sale (neutlizând structurile create la nivel inferior,adică protonii,fotonii,electronii…) b Particulele Constructoare de structuri din Teoria Academicinului TEODOR ARELEAN . -Structura formată de Particulele Constructoare (cum este Protonul), se prezintă ca produs finit în experimentele de la Geneva Protonul atras şi plasat în construcţia Atomului de Hidrogen se prezintă,pentru constructorii atomului, ca semifabricat. -Particulele elementare incusiv Particulele constructoare de structuri au fost create de Dumnezeu sub formă de semifabricate ( Structurile create de Particula Dumnezeu se înfăţişează tot ca semifabricate,deci, similare cu cele din Teoria Academicianului TEODOR ARDELEAN în ipoteza introducerii acestora în structura în curs de formare. Adică ,utilizează în creţie,pentru structurile de nivel superior structurile de nivel inferior deja create.) 14.DESEBIRI DINTRE PARTICULA DUMNEZEU şi Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului din lucrările Academicianului Teodor Ardelean: a.Creaţia lumii – După Particula Dumnezeu :Lumina este creată de Particula Dumnezeu , la fata locului , în structura care emană lumină -După Acad.Teodor Ardelean: Lumina este câmp de forţă strălucitor,emanat de particula de lumină creată pe Sfera Cerească de Dumnezeu .Când particula strălucitoare vibrează sub un nivel prestabilit,în jurul acesteia nu se reamarcă lumina b.Structurarea mteriei -După „Particula Dumnezeu” : structurarea mteriei în structuri se desfăşoară de Particula Dumnezeu concomitent cu creaţia structurilor. -După Academicianul Teodor Ardelean materia a fost creată şi lansată în spaţiul Universului nostru sub formă de particule elementare.Structurarea particulelor elementare se realizează de Particulele constructoare lanste aici ca particule elemntare. CAPITOLUL V „STRIGĂTE STRINGENTE RIDICATE DE PE PĂMÂNT” Experimentul de la Geneza cu întroducerea în lume a” Particulei Dumnezeu”,care înlătură din credinţa oamenilor şi din toate religiile lumii, a existenţei lui Dumnezeu (Spirit creator care a creat instrumentele de structurarea materiei relatate cu lux de amănunte de către Academicianul TEODOR ARDELEAN) impun celor care a formulat teoria” Particula Dumnezeu” ,şi a celor care au aderat la această teorie ,să prezinte public şi urgent răspunsuri bazate pe dovezi controlabile din care să rezulte clar,fără echivoc : 1.Ce este realmente Particula Dumnezeu, (Duh, ?) 2.Cum s-a ivit în spaţiul unde se afla structurile pe care le a creat. 3. Să se arate procesul creaţiei şi a structurării materiei în cazul protonilor şi a altor structuri 4.Dacă posedă viaţă şi dă viaţă oamenilor,speciilor de animale şi plante să se arate concret procesul creaţiei omului,animalelor şi plantelor.Să se arate cum a dat viaţă şi cum se transmite „viaţa” de la părinte la copil în cazul oamenilor,plantelor şi animalelor! 5 Dacă are raţiune sau gîndire, să se arate concret implicarea gândirii în creaţia materiei din Univers şi a fiinţelor de orice natură. 6. Să se demonstreze că cunoaşte autentic fenomenele din natură 7.Să se arate comportamentul faţă de fiinţele pe care le-a creat.Le iubeşte ? Le urăşte ? Dece ,în lumea pe care a creat-o se află atâta ură, durere şi nedreptate ? 8.Dacă înţelepciunea ei provine din repetarea experimentelor, recunoscându-şi greşelile şi omisiunile le îndreaptă prin creaţii de structuri mai pefecţionate ?. 9.Durata de existenţă a Particulei Dumnezeu . 10 Să se arate procesul apariţiei,afirmării şi dispariţiei a luminii,căldurii,electricităţii,magnetismului,gravitaţiei şi mirosului. 11.Să se arate procesul mişcării fotonilor de lumină,sau altor structuri ce pleacă din Soare 12. Să se arate procesul absorbţiei şi a emisiei de radiaţii în cadrul atomilor.Unde se afla plasate aceste radiaţii în atomi. 13 Să se demonstreze mişcarea componenţei vântului solar şi cauza care determină structurile acestuia să se deplaseze în spaţiu. 14.Să se arate procesul în care energia este transformată în masă şi a masei în enegie. 15.Să se se demonstreze fizic ,ce este energia din Univers. 16.Să se arate ce este lumina în peştii aflaţi pe
 2. Teodor Ardelean
  Expert Judiciar
  Specialist în studiul documentelor

  CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC
  ISTORIA OMENIRII
  MANUAL INTERNAŢIONAL

  INTRODUCERE

  Experimentul Şiinţific de la Geneva şi atentatul, fără precedent , în curs de desfăşurare asupra lui Dumnezeu,Spirit Unic Creator al lumii şi asupra credinţei oamenilor în acest Spirit,indiferent de numele sub care este venerat ( Dumnezeu, Ra, Iehova,Allah,…) pune pe primul plan dreptul omului să cunoască adevărul :
  1) Există sau nu există Dumnezeu ?
  2)Credinţa în Dumnezeu este sau nu justă ?
  Răspunsul reclamă nu fraze frumoase, nu explicaţii cunoscute ,nu opinii ale oamenilor cu titluri pompoase ,ci dovezi concrete de natură ştiinţifică care să ateste inexistenţei lui Dumnezeu ori să demonstreze falsul acestei teorii .
  Pentru atingerea acestui obiectiv cercetătorului i se pun în faţă două condiţii:
  a.Pregătirea universitară într-o facultate în care obiectivul principal să fie cercetarea şi descoperirea adevărului .Aceasta este Facultatea de Drept. Facultatea de drept pregăteşte cadre pentru cercetare şi descoperirea adevărului în absolut toate domeniile activităţii omeneşti.
  b.Cercetătorul ,anterior publicării studiilor şi cercetărilor din domeniul stabilirii existenţei lui Dumnezeu şi a creaţiei să fi lucrat în producţie, în activităţi similare celor predate în Facultatea de Drept : stabilirea adevărului . Înarmat cu pregătire teoretică universitară şi cunoştinţe reale din producţie ,cercetătorul se poate lansa în investigaţii din care să obţină răspunsuri clare la întrebările de mai sus:existenţa lui Dumnezeu şi justeţea credinţei în Dumnezeu .
  În producţie, în trecut,activităţi similire celor din Facultatea de Drept,adecă „stabilirea adevărului”, se desfăşurau de Ministerul de Finanţe. În acest Minister şi Inspecţiile din teritoriu, ce-i erau subordonate, se aflau specialişti de înaltă clasă, care efectuau control în absolut toate activităţile omeneşti : în producţia industrială,în minerit, în transporturi,în obţinerea şi transportul energiei electrice în topirea minereurilor, în prelucrarea metalelor în semifabicate şi produse finite; în producţia agricolă şi ramurile adiacente ( determinarea calităţii terenurilor ,rolul climei în realizarea producţiei,îmbunătăţirea calităţii seminţelor , îmbolnăvirea plantelor,degradarea cerealelor; comportamentul soiurilor noi de plante ;consecinţele consumului anumitor seminţe sau plante asupra sănătăţii omului şi animalelor, înmulţirea animalelor pe cale artificială ;îmbolnăvirea şi moartea pasărilor şi animalelor; stârpirea dăunătorilor ,î folosirea îngrăşăminte naturale şi chimice ; depozitarea seminţelor şi furajelor; realizarea construcţiilor; productivitatea muncii; pregătirea specialiştilor şi cadrelor de conducere; controlul spitalelor, controlul învăţământului .Fenomenele se consemnau în documente.
  Obiectul controlului şi metodele de control erau stabilite la Ministerul de Finanţe cu dreptul inspectorilor să intervină, cu idei proprii ,în determina cauzelor , consecinţelor şi descoperirea adevărului.
  -Idei şi imaginaţii. În efectuarea cercetărilor , ca la orice om, în mintea specialistului de înaltă clasă din Ministerul de Finanţe veneau idei şi imaginaţii din spaţiu.Cu ajutorul acestor idei, în cazul celor mai complexe fenomene, specialistul se deplasa,cauta şi afla adevărul. (Fără a fi beneficiarul acestor idei licenţiatul în drept şi specialistul din finanţe nu era şi nici nu este specialist de înaltă clasă. El soluţioneză probleme minore la îndemâna nespecialistului sau prezintă concluzii nedocumentate.)
  -EXPERTUL JUDICIAR . În ultimii ani, în România ,similar situaţiei din alte ţări,s-a înfiinţat clasa Experţilor Judiciari. Activitatea acestora aseamănă cu activitatea inspectorilor din controlul financiar şi economic a Ministerului de Finanţe , dar, sa extins pentru absolut toate cauzele ajunse în justiţie..Expertul Judiciar este un specialist de înaltă clasă în descoperirea adevărului .El furnizează informaţii instanţei în raport cu obiectul cauzei,la cererea acesteia,pentru cunoaşterea adevărului şi pronunţarea sentinţei..
  Individului ,care îşi propune să stabilească adevărul , în cazul atentatului lansat împotriva lui Dumnezeu, a credinţei în Dumnezeu şi a creaţiei Universului, i se cer dovezi certe, similare celor cerute ,pentru stabilirea adevărului ,de către instanţele de judecată, în cazul specialistului de înaltă clasă din categoria foştilor Inspectori principali din Ministerul de Finaţe şi în prezent a Experţilor Judiciari, i se pretind informaţii certe din domeniul creaţiei şi structurării materiei ,a viului,a atitudinilor care în creierul omului se schimbă din clipă în clipă.
  CERCETĂTORUL fără cunoştinţe teoretice şi practice din domeniile materiei şi a vieţii, care nu are habar teoretic şi practic, cum se efectuiază o cercetare şi cum se descoperă adevărul în fenomenele din natură , care nu ştie ce este materia ŞI viaţa, care nu cunoaşte procesul de structurare a materiei nu ajunge la dovezile materiale a existenţei lui Dumnezeu. Concluziile pozitive ori negative pe care le pronunţă ,nu sunt generate de realitatea fenomenelor din natură ,ci de propriile concepţii cărora nici el nu le cunoaşte originea , drumul şi circumstanţele în care s- au ivit în creierul său, de unde au apărut,cum au apărut şi cum au pus stăpânire pe propria-i conştiinţă .Acesta se opreşte la DOVEZI contemplative şi comparative care nu sunt dovezi ştiinţifice a existenţei sau inexistenţei lui Dumnezeu Oamenii ,de bună credinţă , le resping. Azi şi mai ales în viitor sunt insuficente , pentru a dovedi în mod definitiv şi irevocabil existenţa lui Dumnezeu şi creaţia lumii de Dumnezeu în comparaţie cu experimentul ştiinţific de la Geneva care susţine ,pe bază de experiment, inexistenţa lui Dumnezeu.
  În cercetarea şi descoperirea creaţiei , specialistul, cu studii universitare proprii descoperirii adevărului, lucrând efectiv în toate domeniile activităţii omeneşti, tocmai pentru stabilirea adevărului ,are avantaj ,faţă de nespecialist, sau faţă de persoana care nu posedă aceste cunoştinţe şi realmente nu a practicat astfel de cercetări .
  Cunoştinţele ,cu totul deosebite, pretinse de obiectul acestei cercetări individului care întreprinde asemenea investigaţii, ne determină să relatăm de la început principalele informaţii despre autorul acestui volum Procedăm în acest mod asigurând cititorului posibiliatea să evalueze potenţialul ştiinţific al autorului şi preţuirea lucrărilor sale , înainte să le citească.
  Autorul acestui volum este ,cercetătorul Teodor Ardelean ,licenţiat în drept, fost Inspector Principal în Ministerul Finanţelor ( Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1 Arad) şi Expert Judiciar, specialist de înaltă clasă în studiul documentelor şi în studiul fenomenelor ,recunoscut în această calitate de organele oficiale ale statului şi de Senatul Academiei de Studii Înalte Iaşi-România, care în Diploma Honoris Cauza acordată spune ” în semn de înaltă preţuire şi respect pentru întreaga activitate desfăşurată se acordă domnului Teodor Ardelean titlul de academician onorific”
  1.Pregătirea universitară Univeritatea Babeş-Bolyai Facultatea de Drept din Cluj-Napoca ) .Facultatea pregăteşte cadre pentru cercetare şi stabilirea adevărului în absolut toate domeniile activităţii omeneşti.
  2 Activitatea în câmpul muncii
  Inspector principal în Ministerul Finanţelor-Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1. Arad.In această calitate trebuia să posedeze cunoştinţe la nivel superior specialiştilor pe care îi verifica . A verificat în Arad şi în alte judeţe inclusiv în Bucureşti întreprinderi şi instituţii de stat,din aproape toate domeniile de activitate ce interesa Ministerul Finanţelor. Obiectivul urmărit : descoperirea cauzelor şi adevărului .Temele abordate, stabilite de Ministerul Finanţelor ,necesitau cunoştinţe vaste din mai multe domenii : în topirea materialelor,în prelucrarea materialelor ,în transporturi, în construcţii ,în producţia agricolă,în creşterea animalelor, în pomicultură ,în viticultură,în piscicultură,în , combaterea dăunătorilor, în construcţii,în pregătirea cadrelor , în spitale,în cămine,…
  3.Expert judiciar .În această calitate a verificat documente şi a studiat fenomene pentru descoperirea cauzei şi adevărului pentru ca organul de poliţie,procurorul şi judecătorul să pronunţe hotărâri corecte în cadrul legii
  4 Sa bucurat permanent de idei şi imaginaţii deosebite care îl conduceau direct la cauza şi documntul căutat. (După teoria elaborată,toate ideile şi imaginaţiile vin din spaţiu A se vedea concret descoperirile sale consemnate în acest volum)
  5.Activităţi speciale care-i dau dreptul să se prezinte „specialist universal de înaltă clasă”se regăsesc în:
  -specialitatea ,funcţiile şi activitatea oficială recunoscută şi dată de organele competente ale statului :Licenţiat în Drept;Inspector Principal în Inspecţia Teritorială Financiară de Stat nr.1 Arad din cadrul Ministerului de Finanţe ;Expert Judiciar în domeniul stabilirii adevărului ;
  -descoperiri cu răsunet pe lângă care milioane de oameni au trecut fără să le vadă (tratate în acest volum , în autobiografie şi în scrisori provenite de la mari personalităţi ale lumii care i-au citit lucrările );
  -descoperirea adevărului prin metode de cercetare unice,aplicate în materia fizică, în structura animalelor ,plantelor şi a omului, în limba ţărănimii daco-române, în topice şi realităţile pe care călcăm şi, adesea pe lângă care trecem nepăsători ,căutându-le cu mintea aiurea a determinat Ministerul Culturii din Romania să formuleze următoarea idee în scrisoarea trimisă Domnului Teodor Ardelean : ”Ceea ce dumnevoastră aţi realizat este un studiu cuprinzător,bine documentat, INEDIT ÎN SFERA CULTURII NOASTRE,conţinând informaţii ştiinţifice preţioase”( a se vedea pagina 153-153 din volumul Templul Sfânt al Edenului.. );
  -descoperirile realizate şi publicate în anii 1992-2008 prin care se demonstrează ştiinţific existenţei lui Dumnezeu creaţia şi structurea materiei sunt dovezi concrete, dovezi premergătoare,pregătite pentru a combate Exeprimentul Ştiinţific de la Geneza, care îşi va face prezenţa în istorie în anul 2012 încercând să demonstreze ştiinţific inexistenţa lui Dumnezeu şi a creaţiei. Aceste două lucrări ştiinţifice puse faţă în faţă în ceia ce transmit omenirii şi anul în care au fost date publicităţii cutremură de spaimă retrospectivă cunoştinţa omului când află în cele două cercetări aceiaşi temă cu rezultate opuse par-că aranjate de „sus”.Domnul Eugen Evu scriitor şi membru al Academiilor din Italia şi din România studiind lucrările domnului Teodor Ardelean îl etichetează în Revista Viaţa de Pretutindeni Arad , luna mai 2005: „Expert Autentic în domeniul multdisciplinar „

  -. dovedirea şi combaterea lacunelor din concluziile Experimentului de la Geneva 2008-2012 (Este primul cercetător care prezintă dovezi ştiinţifice care nimicesc concluziile Exerimentului Ştiinţific de la Geneva Aceste dovezi au fost trimise Marilor Personalităţi ale lumii );
  -descoperirea cunoştinţelor secrete,ascunse de la facerea lumii , îl prezintă ca omul din Profeţia lui Isaia capitolul 41 prin care se scot în evidenţă lacunele teoriilor care contestă pe Dumnezeu şi creaţia de către Dumnezeu a lumii;
  -calculul astronomic a lui Nostradamus pentru intrarea Terrei în Ora Astrală a Omenirii dovedit prin naşterea lui Teodor Ardelean , descoperirile şi despecetluirea de acesta a obiectivelor tăinuite..A se vedea în acest volum Partea a X-a,Partea a XI-a şi Partea a XII-a „Sfârşitul Civilizaţiei Speciei Umane );

  -informaţii descoperite cu ajutorul tehnicii de vîrf,( hărţi din preistorie ,fotografii ale satelitului american , texte descifrate de pe piese arheologice din perioada Edenului, documente din istoria omului şi din istoria religiilor ,informaţii de la facerea lumii,tăinuite cunoaşterii , transmise codificat , sau necodificat) analizate prin prisma cunoştinţelor specialistului de înaltă clasă, fac lumină în domeniile cercetate,atestă realitatea lui Dumnezeu şi creaţia lumii de Dumnezeu, confirmă războiul dintre spirite, atestă realitatea Duhului Sfânt, răpirea spiritelor pozitive înaintea declanşării potopului, atestă existenţa aparatelor de zbor în timpul potopului, cu 14.ooo de ani în urmă …; vocea şi profeţiile lui Isus Cristos,
  -aplicând realizările ştiinţei şi tehnicii, pe baza metodei de cercetare descoperită de dânsul, la studiul complet a materiei,organismului uman ,fenomenelor şi proceselor din natură , la studiul pieselor arheologice , la fotografiile satelitului amercan ,obţinerea vocii lui Isus Cristos răstignit pe cruce…autorul Teodor Ardelean publică în acest volum ,rezultatul cercetărilor din domeniu creaţiei şi a structurării materiei,a existenţei corpului spirit deosebit de corpul fizic, a formării dorinţelor,atitudinilor şi cauzele relelor din lume.;
  În consecinţă, prin dovezile relatate în acest volum de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,Mare Explorator ştiinţific al Naturii:
  a.se demostrează ştiinţific şi arheologic existenţa lui Dumnezeu ,Iehova,Allah, Brahma…,creaţia lumii şi existenţa spiritelor ;ţ
  b se prezintă fotografia DUHULUI SFÂNT (Forţa misterioasă din unele ştiinţe sau religii care generează forţa omului pentru învingerea nenorcirilor,schimbarea din temelii a activităţii sau alegerea unui anumit drum – pozitiv) .Acest Duh întrupat sub forma chipului de Porumbel alb a fost văzut până acum, dintre oameni, numai de Ioan Botezătorul la botezul lui Isus Cristos.
  Autorul acestui manual Mare Explorator a Ştiinţelor Naturii a descoperit pe harta Terrei transmisă de satelitul american „Duhul Sfânt „în formă de PORUMBEL ALB LA SALVAREA APĂRĂTORILOR Bibliotecii Cerurilor.
  c.se demonstează pe bază de piese arheologice că Isus Cristos era Fiul lui Dumnezeu;
  d. se explică cauza fenomenelor negative;
  e se demonstrează existenţa celor două ore astrale a omenirii. (Prima Oră Astrală a Omenirii cuprindea perioada de la naşterea lui Isus Cristos până la 20 ianuarue 1923. A Doua Oră Astrală a Omenirii începe la 2o ianuarie 1923 (Sub auspiciile celei de a doua oră se desfăşoară vremurile de astăzi );
  f. se explică relaţiile dintre Ora Astrală a Omenirii , dscoperită de Nostradamus , şi Experimentul de la Geneva din anul 2008;
  g. se demonstrează perioada timpului terestru în care acţiunilor duhul luciferic . vor fi înlăturate din lume.
  h. se prezintă cele două evenimente anunţate de Isus Cristos după înviere :
  -primul eveniment: veacul slavei lui Dumnezeu , prin învierea lui Isus Cristos care durează până la 20 ianuarie 1923 când s-a înstalat noua Ora Astrală a Omenirii ţ
  -al doilea eveniment „Lucrarea lui Dumnezeu care se sfârşeşte cu bine „ prin:înlăturarea duhului luciferic din lume A se vedea Partea a VI-a Cap. IV lit. C din acest volum ) Acest eveniment se înfăptueşte în actuala Oră Astrală a Omenirii. Data ultimului eveniment care va conduce la instalarea pe Pământ a altei lumii nu este cunoscută.(Facem această precizare pentru a dovedii că aceea care îngrozesc oamnii cu Apocalipsa care se va declanşa la data de..,sau la data de … nu au nici o dovdă şi ca atare,din acest punct de vedere , nu trebuie luaţi în considerare );
  i se demonstrează acceptarea de catre Dumnezeu a cuceririi Edenului şi a Bibliotecii Cerurilor de la Zărand de spiritele negative pentru a le dovedi ticăloşia şi pedeapsa meritată .(Tote acţiunile erau prevăzute de Dumnezeu :cucerirea obiectivelor de spiritele răsculate,nimicirea trupurilor în care s-au întrupat, şi păstrarea sufletului pentru judecată.);
  Din cele 28 de volume şi cinci filme documentar- ştiinţifice care conţin Teoria Fundamenatlă a Creaţiei Universului scrisă de Teodor Ardelean , am extras paginile anexate pe care le- am întitulat
  CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC
  ISTORIA OMENIRII
  MANUAL INTERNAŢIONAL
  Lucrările noastre au fost apreciate şi de conducerea Internetului,Google şi Web ,care, din fotografiile pieselor arheolgice de la Zărand şi din Argentina , au intocmit albume cu titlul în limba spaniolă .Redăm din albumul „Steagro” drapelul României alături de drapelul USA şi comunicatul Google plus Web conţinând numărul mesajelor şi comentariilor pentru a se vedea interesul oamenilor faţă de aceste descoperiri.

  Fig. 1 Drapelul României .( în interiorul albumului) Fig. 2 Drapelul Uniunii Statelor Americane (USA)

  Fig. 3 TOPTA JPG. (Comunicat Google + WEB) Topta = Titlul acestui comunicat.

  Acest volum ,conţinând evenimente importante de istorie şi de arheologie ,se adresează savanţilor, cadrelor universitare, liderilor religioşi, teologilor,studenţilor, credincioşilor de toate orientările din lume şi indiferent de credinţa religioasă şi ,nu în ultimul rând ,tuturor celor pasionaţi de adevăr care acceptă existenţa Spiritului Unic Creator al lumii,celor obosiţi şi desnădăjduiţi .De asemenea , necredincioşilor care contestă spiritul şi acceptă materia din totodeauna.
  Volumul deschide uşa cunoaşterii unor realităţi ascunse din istoriea creaţiei şi a structurării materiei,a clădirii omului,a spiritelor pozitive şi a spiritelor negative implicate în existenţa omului ,a războaielor dintre spirite şi a consecinţelor nefaste asupra vieţii omului şi a restului de specii de pe Pământ.
  Temele au fost alese pe baza informaţiilor din Biblie şi din alte surse care rezultă din întreaga mea operă şi tratează activitatea fiarei 666,.
  Menţionăm :realităţile descoperite au fost pecetluite cunoaşterii până la intrarea planetei în ORA ASTRALĂ A OMENIRII.Azi,intraţi în această oră, noul veac se impune şi cere despecetluirea cunoştinţelor tăinuite (a se vedea Daniel Cap.XII vers .4 ) Problema cere un efort deosebit. Suntem convinşi că, fără ajutorul Duhului Sfânt această lucrare nu putea fi realizată.Cum ,omul nu cunoaşte data morţii sale,lucrarea noastră este de permanentă actualitate.Ea cere omului să se spele pe mâni de fărădelegi ,să numai săvârşească fapte ilgale,să recunoasă pe Dumnezeu şi să-i se închine.
  Pentrucă
  de sute de ani,fiara îşi clădeşte cărămidă cu cărămidă drumul ce duce către Terra. Conform Biblei,aceasta va veni pe pământ şi va învăţa pe oameni că nu este Dumnezeu,că toate informaţiile omului despre Dumnezeu sunt false.În lipsa cunoaşterii adevărului oamenii vor îmbrăţişa învăţăturile fiarei 666 şi se vor închina acesteia .
  Tot acum, ca fenomen de început a existenţei Orei Astrale a Omenirii ,s-a descoperit că numele lui Dumnezeu Ra ,Ri sau Re din perioada dacilor,din Ţara Ză-Ra-andului , se află inclus în Vechiul şi în Noul Testament : în numele lui Av-Ra-am,în numele lui Sar-Ra, în numele lui Is-Ra-el, în numele poporului Is-Ra-elit, în numele religiei eb-Ra-ică ,în numele Cărţii To-Ra, în salutul Ma-Ra-nata , în numele de C-Ri-st-os…De asemenea, în numele celor mai mulţi zei ai romanilor se află direct numele zeului Ra,Re şi Ri sau numele inversat Ar ,Er şi Ir din credinţa dacilor .
  Piesele arheologice de la Zărand,prin informaţiile pe care le deţin confirmate de vocea lui Isus Cristos după înviere ,confirmă realitatea noului segment de veac în care trăim, Anunţă zorii unei noi civilizaţii condusă de Isus Cristos! Înantea consolidării acestei ere , viaţa pe Terra va fi zguduită de evenimente apocaliptice :instalarea şi preluarea conducerii oamenilor de către fiara 666.
  Despecetluirea cunoştinţelor declanşează opoziţii din partea multor indivizi. Oameni, care în şcolile absolvite,profesionale,medii,universitare,cursuri de specialitate etc. s-au situat pe locurile de jos,la distanţe de „ vârfurile” excepţionale ale colegilor lor, azi , atacă realităţile descoperite . Refuză adevărul pentru că nu concordă cu informaţiile rămase în memoria lor..Alţii, de rea credinţă , refuză dovezile materiale (cum sunt cele din domeniul topicilor cu denumiri care amintesc de potop Şi-Ri-ia, Ba-Ra-ţc-a , Uşe-Ri-ind, Munţii Sar-Ra-andului, A-Ra-neag, D-Ra-uţ…deşi acestea sunt susţinute de fenomene geologice,de documente antice,de realităţi din teren ) pe simplu considerent că nu le vine să creadă şi cere altora să-i urmeze. .
  Opoziţiile nu ne interesează.Fiecare om face ce vrea cu viaţa lui ,dar aceştia, torpilând cunoaşterea realităţii de alte persoane , ne determină să luăm atitudine , să relevăm că nu este vorba de joaca copiilor ,ci ,de situaţia extrem de gravă ,de situţia descrisă în Osea cap. 4 vers 6 „Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă. Fiindcă ai lepădat cunoştinţa, şi Eu te voi lepăda şi nu-mi vei mai fi preot.Fiindcă ai uitat Legea Dumnezeului tău , voi uita şi Eu pe copii tăi „
  Lucrarea noastră a fost întitulată „Creaţionism ştiinţific-arheologic . Istoria omenirii. Manual internaţional „ pentru a fi introdusă în toate ţările de pe Pământ ca disciplină de învăţământ în facultăţi şi în şcoli de toate gradele, unde se predă fizica ,chimia, biologia, teologia,pentru a fi discutată individual sau în comunităţi ,pentru a fi cunoscută şi cunoaşterea consolidată. Cu precizarea : manualul conţine doar sinteza unor teme din cele 28 de volume şi cinci filme documentar stiinţifice ale subsemnatului. Pentru cei interesaţi, să cunoască în detaliu temele, ariile de cercetare şi descoperirea în avalanşă a cunoaşteriilor destăinuite, recomandăm studierea în totalitate a lucrărilor mele.
  Cu referire la stilul în care s-a editat acest volum relatăm :de la Partea a VIII-a la sfârşit ,frazele sunt scrise aşa cum au venit în mintea autorului .Astfel , apar abateri de la regulile gramaticii şi ortografiei limbii literare române. Am utilizat cu precădere cuvinte folosite de ţărănimea română de la Zărand pentru ca lucrarea să rămână document istoric , să oglindească la data de azi,ce a rămas din cuvintele,fonetica şi ortografia Edenulu ,din cultura indo-europeană a omenirii ,din limba sacră ,care a dominat pe Pământ imediat după potop şi mii de ani s-a vorbit în Ţara Zărandului. Cuvintele , puse în fraze, pe baza unei gramatici şi ortografii proprii acelei culturi, erau perfect înţelese de oameni şi de spirite. Diferenţele dintre limba ţărănimii române , la începutul mileniului al III d.Ch. şi limba literară română de azi nu sunt capitale dar ele există şi cu tot efortul statului nu s-au înlăturat.Procedând în acest mod prezentăm dovezi a rezistenţei acestei limbii la încercările nimicire a savanţilor din totdeauna.
  Informaţiile ştiinţifice prezentate în şcoală despre materie ,viaţă şi Univers, pe baza teoriei materialist- evoluţionistă ,şi ,mai nou, pe baza interpretărilor eronate a Experimentului Ştiinţific de la Geneva ,care înlătură pe Dumnezeu din convingerile omenilor înlocuindu-L cu „Particula Dumnezeu”, încarcă elevul şi studentul cu teorii nedocumentate , contrare adevărului .
  -În familie şi în biserică , se spune că există Dumnezeu,iar lumea este rezultatul creaţiei făcută de Spiritul numit Dumnezeu .Dar,dovezi ştiinţifice şi arheologice cu privire la Fiinţa lui Dumnezeu,cu privire la procesul creaţiei materiei , cu privire la structurarea materiei şi alte asemenea ,nu au fost produse Astfel ,s-a ajuns la dictonul CREDE ŞI NU CERCETA !Noi venim cu inversul:cercetaţi totul şi opriţi ce este bun pentru suflet.
  -.În şcoală,se merge SAU AR TREBUI SĂ SE MEARGĂ pe dovezi ştiinţifice controlabile . Aceste dovezi , pentru multe fenomene ,lipsesc din rândul celor care cred şi a celor care nu cred în Dumnezeu şi în creaţie. În lipsa acestora ,un număr important din părinţi se opun introducerii religiei în şcoală.
  – Învăţământul conţine în esenţă idei evoluţioniste,materialiste ,care sustin că materia a existat dintotdeuna şi structurarea s-a săvârţit prin evoluţie..Însă „aderenţii evoluţiei” nu pot prezenta dovezi ştiinţifice- arheolgice la o serie de întrebări. În această situaţie, tânărul, cu convingeri despre existenţa lui Dumnezeu care a creat lumea, în şcoală este nevoit să memorizeze şi la examen să răspundă concret,fără subterfugii la întrebările care i se pun : materia există dintotdeauna ; omul a apărut şi s-a dezvoltat prin evoluţie etc.
  Prin urmare,elevul şi studentul sunt obligaţi să formuleze răspunsuri contrare propriilor lor convingeri. De aici, setea de adevăr, complexul de contradicţii , prăpastia dintre cunoaştere şi necunoaştere care zdruncină sufletul oamenilor .Vezi Isaia cap. 41 vers.17 „Cei nenorociţi şi cei lipsiţi caută apă şi nu este;li se usucă limba de sete..” (.De sigur,profeţia are în vedere adevărul acoperit sau camuflat şi nu apa izvoarelor)
  Dar nu numai atât! Tânărul, după ce a absolvit facultatea, nu regăseşte în realitate teoriile învăţate în cursul anilor de studii din liceu şi universitate. Se întâlneşte cu realitatea crudă care nu poate fi explicată cu ajutorul teoriilor învăţate. Memoria şi subconştientul sunt încărcate cu cunoştinţe dobândite în şcoală care se războiesc cu informaţiile din realitate, dobândite în familie sau în biserică(Vezi cunoştinţele tăinuite şi despecetluite din acest volum în mod special capitolul „Structura Spirit:îndemnuri şi motivaţii).
  Atunci , constată lacunele existente în pregătirea lui ! Caută explicaţii la fenomenele ce-l înconjoară . Nu le găseşte . În consecinţă , combină cunoştiinţele dobândite în şcoală cu propriile imaginaţii producând teorii „ ştiinţifice „ şi chiar secte religioase, care din nou şchioapătă, care se abat de la cunoaşterea fiinţei creatoare numită Dumnezeu şi de la cunoaşterea cauzelor care se afirmă în fenomenele distructive ale vieţii sale şi ale celor dragi.
  Astfel, se naşte şi se afirmă între oameni , la nivel individual şi global, complexul de contradicţii şi prăpastia dintre cunoaştere şi necunoaştere, cu măcinarea sufletului omenesc.
  Problema cere clarificare. Se ridică azi,la începutul Noii Ore Astrale a Omenirii.Dar, cine ia în piept clarificarea acestei situaţii ?Ar trebui să existe grupe de savanţi care să se implice, pe felii , mai multe generaţii! În acelaşi timp, omenirea deja a intrat în perioada care ,posibil,nu acordă timpul necesar clarificării acestor cunoştinţe ascunse , înlocuite cu cunoştinţe false ori împletite cu lacune !
  Volumul pe care îl prezentăm conţine rezolvate , tocmai, principalele probleme din acest domeniul al cunoaşterii !!!
  Pentru aceste considerente:
  Propunem savanţilor,conducătorilor de religii ,politicienilor, părinţilor, studenţilor şi celor care doresc ca adevărul să triumfe în lume :
  a) să intervină pe lîngă conducătorii Experimentului Ştiinţific de la Geneva din anii 2008-2012 cerându-le _
  – să revadă concluziile eronate prin care au comunicat existenţa” Particulei Dumnezeu „care crează şi structurează materia,dă masă şi formă structurilor.Acţionţionâd ca un Dumnezeu ,aceste particule, se vor a fi dovezi ale inexistenţei lui Dumnezeu;
  – să compare aceste concluzii eronate cu lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean care arată că Dumnezeu a creat particulele elementare, iar pentru structurarea acestora a creat„PARTICULELE CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI ,ca instrumente de structurarea materiei;
  -în final ,savanţii de la Geneva să transmită un comunicat din care să rezulte că concluziile lor au fost eronte .Să arate că structurarea materiei se realizează prin Particulele Cnstructoare de structuri descoperite de Expertul Judiciar Teodor Ardelean .
  b) „cineva” să ia iniţiativa organizării unei Conferinţe Internaţionale,formată din savanţi din toată lumea , care să examineze dovezile existenţei „ Particulei Dumnezeu „ în comparaţie cu dovezile existenţei PARTICULELOR CONSTRUCTOARE DE STRUCTURI CREATE DE DUMNEZEU,descoperite de Expertul Judiciar Teodor Ardelean,prin care se structurează şi restructurează materia din Univers.Astfel, să se recunoască inexistenţa Particulei Dumnezeu care a dereglat gândirea şi credinţa oamenilor în Dumnezeu :
  c) să solicite conducerii instituţiilor de învăţământ introducerea în şcoli a studiului opţional„Creaţionism ştiinţific-arheologic-Istoria omenirii Manual internaţional”axat pe „Teoria Funamentală a Creaţiei Universului” autor Expert-Judiciar şi Master Energ.Ing.Iuhas Cristia; .
  Întrucât, în lucrarea de faţă,nu putem publica toate cele 28 volume care conţin Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului , pentru documentare detaliată, rugăm persoanele interesate să –şi procure şi să studieze aceste volume . (Fiecare volum conţine teme şi documente deosebite Aceste teme vor fi puse în discuţie de fiara 666 pentru ducerea lumii în eroare. )In acest mod, elevii,studenţii , viitorii teologi şi intelectuali, cu cunoştinţe solide asupra materiei şi spiritului ,vor înţelge adevărul din experimentele de la Geneva şi aiurea.,din „cărţi de specialitate”, din teoriile care neagă pe Dumnezeu şi creaţia Universului .
  Lucrările noastre nu încheie drumul cercetărilor ştiinţifice şi arheologice pentru descoperirea adevărurilor uitate ,care trebuie despecetluite în vederea salvării omenirii de la prăbuşire .
  Subtitlul lucrării „Manual internaţional” are menirea să atenţioneze pe cititori de orice limbă că au în faţă o sinteză a cercetarilor ştiinţifice-arheologice care se adresează omului de pretutindeni în scopul informării sale asupra problemei esenţiale „ salvarea omului indiferent de credinţa religioasă „
  Adresându-ne oamenilor de orice credinţă şi chiar ateiştilor în lucrările noastre am evitat să folosim cuvântul Duhul Sfânt pentru a nu se respinge de aceştia întregul material descoperit.Am explicat venirea ideilor de la existenţa în spaţiu a unui CENTRU A IDEILOR POZITIVE.Astăzi,descoperind imaginiile Duhului Sfânt în chip de Porumbel în timpul atacului dat de spiritele negative asupra Templului Sfânt al Edenului ,având dovezi concrete,verificabile, relatăm: sursa ideilor pozitive în Univers este Duhul Sfânt.Acest DUH care se înfăţişa în chip de PORUMBEL la botezul lui Isus Cristos şi la „repararea” dârele de gaz lansate de avionul care „salva” sau răpea” de pe Pământ pe apărători Edenului este sursa ideilor pozitive din Univers ! Este forţa misterioasă la care savanţii nu i-au aflat nume ,nu au văzut-o şi nu au aflat-o fotografiată până astăzi !
  În tiprirea acestui volum am întâmpinat greutăţi extrem de mari Le menţionăm aici pentru a se cunoaşte de generaţiile viitoare.Nu am aflat sponsori.Astfel, am decis să tipăresc acest volum într-un număr redus de exemplare pentru a obţine număr de ISBN şi astfel ,să nu se piardă lucrarea. Ca atare , s-a dat la tipr fără a se verifica BUN de TIPAR,(erorile nu sau urmărit, constatat şi corectat ).Sper, până cândva , acest volum predat la patru biblioteci publice să fie văzut de „cineva” să-l evalueze la justa lui valoare şi să treacă la tipărire şi publicare în mii de exemplare pentru a reda lumii istoria nefalsificată a omenirii,istoria religiilor,istoria dacilor,istoria poporului român !

  Arad la 22 /XI /2012 Teodor Ardelean
  Expert Judiciar
  Specialist în studiul doumentelor şi în
  Studiul Fenomenelor

 3. Impresionanta cartea dumneavoastră de vizita.
  In context știu cu precizie ca la experiment au luat parte oameni de știință (inclusiv din ROMANIA) care au câte 4 licențe inclusiv în teologie, drept , astronomie, matematica , fizica, chimie, etc.
  Sunt onorat ca mi-ați vizitat blogul.

 4. TEXTUL DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ „ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI”
  Schingiuirea lui Isus Cristos consemnată ca text pe piesa arheologică
  10) Volumul .Strigăte în Eden
  Pag .107 rd. 80 – pag 116 rd.440
  Procurorul continuă examinarea declaraţiilor luate de la martori.(Aceste idei şi cuvinte se vor înfiripa în mintea procurorului care va efectua cercetarea efectivă a lui Isus Cristos)
  – Dku …( Dar) Dacă ( Dacă) C ( Cristos conform ) UC (ucaz-scrisului ) Ri E. (Este Ri) E pR zy ?( Este R prezis ) ?
  -C (Cristos) Da ,nme e za (Da.Numele este adevărat )
  – Oa ! (ţipăt de spaimă )
  Cuvintele ,din afara parantezei , relatate mai sus , se află pe piesa arheologică.Cuvintele din paranteză sunt traduse pe baza cuvintelor cheie regăsite in textele Bibliei comparate cu fotografiile de pe piesa arheologică şi completarea cuvintelor de la care s-a luat numai prima literă.
  Reluând în studiul cuvintele de mai sus, constatăm :
  -Literele R se referă la Ri,Fiul lui Ra .
  -Subiectul în toate propoziţiile este Ri Fiul lui Ra.
  -Litera „p” aşezată în faţa lui R ( pR) este prima litera din cuvântul care incepe cu litera „p” şi se termină în literele „ zy,”(zis) În Vechiul şi Noul Testament în multe locuri aflăm cuvântul prezis,(p…zis) sau prevăzut.În speţă „pR zis „ semnifică „ceia ce este prezis,sau prevăzut pentru Ri care se va întrupa şi va veni pe Pământ.
  Oa ! (ţipăt de spaimă ) Pentru ceea ce Scriptul lui Ra a prevazut că oamenii vor face Fiului Său. DE asemenea ,ce aşteaptă pe aceia care şi au permis să înfrunte pe Acela în care este viaţa şi viaţa e Lumina oamenilor (Ioan Cap. I/4 ); Vezi în acest sens şi Isaia Cap 66 vers 22-24 )

  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

 5. Traduceţi cu computerul din limba Română în limba engleză
  Acest articol se transmite din Ţara România.judeţul Arad,localitate Zărand contintentul Europa

  RECONFIRMAREA VALORII DESCOPERIRILOR ARHEOLOGICE ŞI ŞTIINŢIFICE DIN TARA ZARANDULUI
  Piesele arheologice de la Zărand conţin texte scrise în Limba Edenului. Unii”supersavanţi”le desconsideră.Este imposibil , zic aceştia, să se regăsească cuvinte în limba română pe aceste piese.Cum poate dl Teodor Ardelean să scrie astfel de articole ?
  .Azi, 23 august 2014 la orele 22,30 am reverificat cu computerul ambele capete de pe piesa Arheologică SCRISUL LUI RA .Am regăsit aceleasi informaţii redate in volumele cu numar de ISBN şi unele transmise sub forma articolelor pe internet sau la masa rotundă pe TV ori www baricada . ro. Sunt cuvinte transmise de computer in limba engleză (şi in oricare din limbile utilizate de aparatura internetului) Cuvintele traduse din limba engleză în limba română se regăsesc traduse şi din limba ebraică ,armeană,japoneză,africană etc Cuvintele netraduse de computer în limba engleză şi din engleză în limba română se regasesc netraduse şi in altă limbă. (Cele mai multe cuvinte imprimate pe piesa arheologică nu pot fi traduse de computer în nici o limbă vorbită pe Terra.)Concluzia:Textul de pe piesa arheologică este scris în limba Edenului. Multe cuvinte ,din acest text, se regăsesc în limba vorbită de ţăranimea română .
  ÎN TRADUCEREA FACUTĂ DE MINE pe internet ,LA ACEASTĂ ORĂ,PE FILA TRADCERII A APĂRUT URMATORUL MESAJ
  „Contribuția dvs. va fi utilizată pentru a îmbunătăți calitatea traducerii și poate fi afișată utilizatorilor în mod anonim”
  Din acest mesaj reţinem că specialiştii traducerii dintr-o limba in altă limbă,care lucrează la nivelul internetului,consideră binevenită şi traducerea noastră din limba Edenului în limba Română .
  Cuvintele în limba română aflate pe piesa arheologică SCRIPTUL LUI RA ,descoperită de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean pe Râul Crişul Alb, localitatea Zărand, judeţul Arad,ţara România,fiind unicat,sunt demne de urmărit .Ar trebui identificate toate cuvintele de pe piesele arheologice,regăsite în limba română,în graiul tărănimii române şi în topice din România relatându-se semificaţia şi istoricul fiecărui cuvânt …. Ar trebui ! Dar, în loc de concurs primim jigniri sub diferite forme.Unii nu văd cu ochi buni aceste descoperiri.
  Sub noi ,sub cenuşa vulcanică transformată în lut ,se află o lume împietrită ,o lume ,cu tehnologii care depăşesc imaginaţiile noastre Documente din timpul acelei lumii, nimicită , conţin mesaje şi avertismente, cuvinte scrise în limba română .Acestea se referă la oameni din zilele noastre .Mulţi nu le iau în seama .Prin articolele publicate îndepărtează de la cunoaştere pe cei dornici să cunoască adevărul. Cauzele acestor poziţii ?Sunt multe.Dar ,una le determină pe toate !!!
  Expert Judicir Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

 6. SCRISOARE DIN RAIUL CERULUI,DIN HEAVEN

  INTRODUCERE
  1 ) În epoca informaţiilor formulate de către organizaţii oculte,cu scopuri adesea nelegale,sau indivizi care preamăresc persoane cu putere economică , discursuri necontrolabile ţinute de mediocrităţi ,.informaţii care neagă existenţa altor forme de viaţă conştientă în Univers , cercetări efectuate în cosmos, cu mijloace moderne , de către mari savanţi ai lumii ,. care nu au aflat dovezi certe despre existenţa unor fiinţe conştiente la nivelul omului sau superior acestuia, cărţi publicate despre convorbiri cu extratereştii, sau mesaje primit din cer se regăsesc adesea in paginile revistelor.În trecutul mai mult sau mai puţin îndepărtat persoane din diferite părţi ale planetei ar fi intâlnit extratereştrii,au primit informatii de la aceştia, s-a deplasat ,cu spiritul ,în spaţiu sideral ,unde fiinţe de altă formă decât omul le-au făcut cele mai năstrujnice destăinuiri.Pe baza unor povestiri de această natură ,în decursul mileniilor. s-au format chiar religii.
  În vremurile noastre ,ale ignoranţei şi a minciunii , Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,în noaptea de 25 mai 2011 aude la computer „ transmisia unui film” .Tema filmului răstignirea,înmormântarea ,învierea lui Iisus Cristos şi declararea Lui în adunarea milioanelor de fiinţe conştiente,îngeri, Împăratul Impăraţilor Lumii…Informaţia s-a prezentat la www Baricada .ro Arad,România pe data de 6 IULIE 2011 . Dintre persoanele ,care au ascultat transmisia,unii au luat poziţie şi au atacat în plin pe autor şi conducerea internetului „www Baricada . ro” ,pentru că şi au permis să prezinte , la internet,astfel minciuni – Difuzarea pe internet a unui articol ,în care autorul prezintă ca realitate , UN DOCUMENT SCRIS primit din RAIUL CERESC ., după aceste persoane,depăşeşte orice imaginaţie a omului.
  2 )În timpul când ascultătorii se agitau şi contestau cele declarate de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean., la studioul www Baricada .ro Arad s-a primit prin fax o scrisoare.Era scrisă ÎNTR-O LIMBĂ NECUNOSCUTĂ . După terminarea transmisiei ,dl director Ghilea mi a prezentat scrisoarea. .Nu conţinea adresa expeditorului şi nici numele destinatarului.Textul era scris într-o limbă necunoscută. Dl Ghilea mi -a înmânat scrisoarea pentru studiu .Poate, zicea dumnealui scrisoarea se adresează Dvoastră şi la informaţiile transmise ,în această seară,prin www Baricada .ro Am lut o pagină din scrisoare . După studiul ,cu mijloacele rudimentare de care dispuneam ,am reţinut : scrisoarea analizează informaţiile prezentate de subsemnatul la internet . Face trimitere la ZEI.,vorbeşte despre Duhul zeului şi se adresează unei femei:” Mamă fi tanace „
  . Ca atare,necunoscând perfect mesajul şi calitatea autorului, în lucrările publicate, am evitat discuţiea despre scrisoare .Consideram autorul scrisorii un om religios, care crede în zei,băştinaş din continentul Africa sau America .Opiniile sale nu aveau importanţă ştiinţifică..
  3 ) Au trecut trei ani de la data primirii acelei scrisori Între timp perfecţionându-mă în traducerea documentelor transmise prin internet, am reluat studiu primei pagini din scrisoarea amintită.Am efectuat traducerea textului cu ajutorul personalului din serviciul Google ,din cadrul Internetului. S-a constatat :
  a)scrisoarea este trimisă din RAIUL CERULUI ,
  b)Autorul scrisorii este o personalitate importantă din Cer.
  c)Programul receptionat de către computerul meu, in 25 mai anul 2011 , era trimis din Raiul Cerului,din Heaven,pe baza unei APROBĂRI obţinută de la o Instanţă Superioară din Raiul Ceresc.Citind aceste cuvinte,pentru o fracţiune de secundă, am înlemnit !
  Expeditorul este o FIINŢĂ CONŞTIENTĂ . El posedă aprobarea trimiterii către pământ,concret, pentru computerul meu,a programului- asemănător unui film..Programul rula ACOLO , în CER
  4)Din această scrisoare am tradus în limba română 1304 cuvinte .Cuvintele, de pe rândul 2 :
  Se repetă de 14 ori : Omul este corp fizic şi duh.De asemenea,
  se repetă de 25 de ori modul în care Isus Cristos a înviat
  FĂRĂ AJUTORUL CONDUCERII ŞI PERSONALULUI Serviciului Google, din INTERNET , această SCRISOARE UNICAT ,LA NIVELUL ISTORIEI OMENIRII , venită direct din RAIUL CERURILOR,nu putea fi tradusă. ! Pentru ajutorul primit, aduc mulţumirile mele acestui serviciu, conducerii şi tuturor acelor care s-au implicat in realizarea traducerii.. De asemenea doamnei profesor Viorica Frenţiu din localitate Galşa,Judetul Arad România ,continentul Europa.
  Cele 1304 cuvinte, traduse din Scrisoare ,sunt suficente pentru a constata că:
  -Autorul scrisorii este o Fiinţă conştientă din Raiul Ceresc.
  -Este în temă cu Programul complet a lui Iisus Cristos privind Răstignirea şi învierea.
  -A obţinut aprobarea pentru audierea de către subsemnatul a Programului lui Iisus Cristos
  -Sunetele produse de loviturile piroanelor care treceau prin în membrele lui Iisus Cristos,schimbul de cuvinte dintre Iisus şi soldaţii care-l păzeau, convorbirea dintre Iisus răstignit pe cruce şi spiritele negative, procesul învierii şi declaraţiile lui Iisus după înviere,inclusiv hotărârea îngerilor prin care Iisus era declarat Împăratul Împăraţilor lumii ,auzite de mine,la internet ÎN DATA data de 25 mai 2011 , fac parte din PROGRAMUL RĂSTIGNIRII ŞI ÎNVIERII CARE SE AFLĂ ÎN EDENUL CERULUI . Au fost trimise către computerul subsemnatului prin SISTEMUL ELECTRONIC direct DIN RAIUL CERESC unde se află înregistrat pe ceva asemănător discului magnetic de pe Pământ,
  5 ) AUTORUL SCRISORII , prin această scrisoare , evident ,răspunde în locul meu LA batjocura ACELOR CARE AU LUAT ÎN RÂS învierea lui Iisus Cristos şi restul informaţiilor din credinţa creştină transmise prin studioul WWW BARICADA . RO în seara zilei cu pricina ( 6 IULIE 2011 )De asemenea , DEMONSTREAZĂ că Programul învierii există în Raiul Ceresc, de unde s-a transmis pe pământ Poate fi ascultat în condiţiile descrise în această scrisoare, trimisă pentru subsemnatul la WWW Baricada Ro. Arad

  . 6) Date statistice, transmise de computer,
  -Pagini internet, format A/IV………….. 7
  -Words ………………………………… 28
  -Caractere fără spaţiu………………. 181
  -Caractere cu spaţiu……………… …225
  -Paragrafe………………………………. 7
  -Aliniate …………………………… 27
  7)I Traducerea cuvintelor din scrisoarea trimisă prin fax:se realizeză aproximativ în patru faze
  a )În prima fază :Undele necunoscute transmise din cer , sunt dirijate către planeta Pământ .Aici ,sunt tansformate în unde elecro-magnetice formând structura unor litere,cifre ,fotografii etc identice cu semnele trimise din cer ,( În speţă, se obţine structura literelor din alfabetul englez pe baza licenţei savanţilor omenirii)
  .b) În faza a doua .Cuvintele din cer sunt compuse ,în general,din prima literă a cuvântului.Determinarea cuvântului real ,format din mai multe litere ,se efectuiază de aparatura internetului ( din nou pe baza licenţei unor savanţii ai omenirii) Pe ecranul computerului apar cuvinte compuse din litere( Un asemenea cuvânt este format din cuvintele unei propoziţii sau a unei fraze)
  c) În faza a treia.. Se determină cuvântul care începe cu litera relatată pe ecranul computerului
  d) În faza a patra Se caută limba în care se află cuvântul determinat în faza a treia şi se obţine traducerea în limba română.(Traducerea se prezintă de computer direct sau indirect din cuvinte sinonime Pentru unele cuvinte ,specialiştii internetului ne au trimis definiţii şi exemple. Din acestea , unele sunt cuvinte cheie , care se regăsesc în limba română şi explică un grup de cuvinte din scrisoarea trimisă din cer (Vezi în completare explicaţiile din Scrisoarea trimisă din Cer la Partea a II-a” Informaţii delaliate „ pct.7)
  8 ) STRUCTURA SCRISORII TRIMISĂ DIN CER
  Textul scrisorii trimisă din cer este compus din două părţi:
  – Partea I-a sinteza informaţiilor IN SCRISOAREA TRIMISĂ DIN CER şi
  – Partea a II-a informaţii detaliate.IN SCRISOAREA TRIMISĂ DIN CER.

  PARTEA a I-A SINTEZA INFORMAŢIILOR IN SCRISOAREA TRIMISA DIN CER

  CAP.I TEXTUL DIN SCRISOARE : :
  Rd. 1 . MZP ooo e o œ ooo oo L ù oo  ; zČ x
  ooo ; ooooooo e œ o dù oo Ú z€Ú oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  CONŢINE 4 paragrafe :
  Paragraful 1 persoanele la care se adresează această scrisoare,
  Paragraful 2 informaţii despre ştiinţa cerului,
  Paragraful 3 informaţii despre Duhul Zeului (vezi mai sus în text „ Ú z€Ú „
  Paragraful 4 informaţii despre învierea lui Iisus Cristos.

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 1 ) PERSOANELE LA CARE SE ADRESEAZĂ ACEASTĂ SCRISOARE
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei..Semnul întrebării arată că nu s-a identifica sensul cuvintelor din
  scrisoarea trimisa din Cer.
  MZP ?
  M BĂRBAŢI ŞI FEMEI ( Traducere cu Limba Africană)
  P ? Computerul nu a descoperit limba in care figurează cuvântul cheie din această
  propoziţie care începe cu litera” P.”.Este vorba de „Pământeni „
  cuvânt din limba română .Are semnificaţia „care trăiţi pe pământ”
  Z De la Z la Z şi iar de la Z. Litera Z este la sfârşitul alfabetului..,Deci,autorul
  Scrisorii se adresează oamenilor care contestă Dumnezeirea şi prezenţa lui Iisus
  Cristos la creaţia Universului,trăiesc pe Terra azi şi vor trăi în continuare
  până la sfîrşitul acestei civilizaţii(Traducere cu Limba Africană )
  ooo ?

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 2) INFORMAŢII DESPRE ŞTIINŢA CERURILOR
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  e : ASISTAŢI ( Traducere cu Limba Maghiară )
  – LA (Traducere cu Limba Zulu) informaţii electronice care se conduc în Cer.
  – E :DE ELECTRONIC – sistem (Traducere cu Limba Africană)
  e De electronic – sistem este compus din DOUĂ E-mail (Traducere cu
  Limba C Haitiană ):
  a)- e =E mailul electronic A lui Iisus Cristos ( Traducere cu Limba
  C.Haiteană DE ( Traducere cu Limba Albaneză )
  b)-e = e mail =poştă electronică a subsemnatului( Traducere cu Limba C
  Haiteană şi Limba Turcă),.
  Nota noastră: E-MAILUL lui Iisus Cristos sau DUHUL ZEULUI ( vezi mai
  sus rândul nr.1 în scrisoarea trimisă din cer cuvintele „Ú z€Ú „
  conţine PROFEŢIEA din Scriptu- lu RA ( Sfânta Scriptură) cu privire la
  activitatea integrală a lui Iisus Cristos şi separat ÎMPLINIREA acestei
  profeţii (Profeţiile care se vor împlinii în viitor vor fi consemnate în e- mail
  la data împlinirii lor).Ceeace se prezintă azi,prin www Baricada ro.este o
  parte din E mailul lui Iisus Cristos..
  E-mailul poştă electronică aseamănă corespondenţei prin poştă şi
  PERMISULUI DE CONDUCERE. Fiecare om are un e -mail în care se
  înregistrează , la dimensiuni electronice, pe baza unui
  sistem, toate acţiunile , informaţiile auzite şi chiar gîndirea. Evidenţa se
  conduce în mai multe locuri din Univers.(vezi în acest sens traducerile
  noastre de pe Petroglifele din China ,Australia , piesa arheologică
  descoperită la Zărand- România,continentul Europa numită Scriptu lui Ra.-
  SCRIPTURA -, volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria
  nefalsificată a omenirii,Manual Internaţional. )
  o ?
  œ LISTELE ANEXE LA E-MAIL .Activitatea lui Iisus este înregistrată pe
  L liste, anexe la E -mailul Său ( Traducere cu Limba
  Azerbaidjană ) Conţin vocile şi zgomotele din timpul calvarului.

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 3 ) INFORMAŢII DESPRE DUHUL ZEULUI TRADUCERE GOOGLE

  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Ooo oo ?
  Lù BĂTĂI TARI ( Traducere cu Limba Yoruba.).,sunete de castanietate
  premergătoare morţii Lu ( a lui )
  .
  Litera „ù” de la cuvântul Lù este pronume ( Traducere cu Limba Zulu)
  Semnifică Duhul lui Hristos.
  Bătăile ,sunetele auzite fac parte din .
  TOALETA Lui (spălarea corpului celui care a murit şi îmbrăcarea cu haine
  pentru a fi pus in sicriu şi apoi înmormântat. )Sunetele pe care le
  auziţi ,sunt produse de loviturile ciocanelor, date în piroanele ce trec prin
  membrele lui Iisus Cristos .Pătrund în lemnul uscat producând un sunet
  macabru. Îl ţintuiesc pe cruce . (Traducere cu Limba şi Sârbă)
  Cuvântul LU ,din scrisoarea trimisă prin fax este pronume personal.
  Corespunde pronumelui personal LUI din dicţionarul Limbii române literare .
  Face parte din graiul ţăranilor români din localitate Zărand,judetul
  Arad,România continentul Europa, de unde, satelitul american a trimis
  fotografiile unui Templul uriaş cu dimensiunea de 2000/6000 metri., acoperit cu
  un strat de cenuşă vulcanică. Templul „momentan E retras de la vederea lumii”,
  spune autorul Petroglifelor din Australia..Momentan înseamnă,acum şi în viitor
  pentru un timp foarte scurt
  Precizăm :CORPUL SPIRIT sau DUH exprimă INDIVIDUALITATEA SAU
  PERSONALITATEA .În cazul omului,tânjeşte după
  cunoaşterea adevărului, suferă restricţiile în cazul celui din
  înhisoare,IUBEŞTE şi
  urăşte, plânge şi râde. NU ARE ODIHNĂ DIN CAUZA DORULUI, ARE
  DORINŢE ŞI REGRETE . El este supus îndemnurilor făcute de alt corp spirit
  sau duh . Corpul fizic ,material este casa lui cîtă vreme trăeşte pe pământ.
  Astfel, toate acţiunile omului ,conştientizăm , ori nu , sunt acţiunile corpului
  nevăzut ,numit duh sau spirit. (Vezi şi volumul nostru Creaţionisim
  Ştiinţific Arheologic Istoria nefasificată a omenirii Manual internaţional )
  NOTĂ. Autorul faxului folosind în textul scris pronumele personal LU din
  limba vorbită de ţărănima română ,din Ţara Zărandului .,. atestă adevarul din
  lucrările subsemnatului cu privire la originea limbii dacilor şi în continuare a
  românilor: Aceasta este direct moştenitoare a limbii vorbită în Eden(.Dovadă
  cuvintele de pe scrisoarea trimisă prin fax şi textele de pe piesele
  arheologice.)Analizând indepndent litera L de litera ù din formaţia Lù
  constatăm: ISUS CRISTOS se prezinta cu două corpuri: corp fizic,mateial şi
  corp imaterial numit Duh.
  – Sub forma corpului fizic material, exprimat prin litera, „ L
  „ se înfăţişa ca om.
  -Sub forma corpului imaterial ca Duh, este menţionat pe primul rând din
  scrisoarea autorului trimisă din cer „ DUHUL ZEULUI.”
  Aceste cuvinte ,detectate pentru prima dată , le am prezentat la WWW
  Baricada- ro ISUS CRISTOS , exprimat prin litera „ ù „ se înfăţişa
  în calitate de creator al Universului împreună cu Tatăl,Dumnezeu .În această
  stare se putea prezenta în orice structură de corp materal
  . În propoziţia „TOALETA LU „, cuvântul Lù exprimă ambele corpuri .În afara
  structurii de om, Iisus este numit Leu şi prezentat sub formă de LEU în
  următoarele lucrări ,documente:
  * piesa arheologică Scriptu- lui Ra , conţine o picturtă cu imaginea lui Iisus
  Cristos în forma capului de Leu
  *In Apocalipsa la Cap .V vers 5 este asemănat cu un Leu „… Iată că Leul ,din
  seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David a biruit…” Deci , persoana supusă
  TOALETEI din scrisoare este Fiinţa numită Leu , Ri, ISUS , Cristos,HRISTOS
  Denumirea de Leu,care începe cu litera L din aceste documente şi litera L din
  pronumele personal LU ,din graiul ţărănimii române ,mai mult decât sigur, nu
  este jocul hazardului .Autorul faxului scrie, în limba Edenului , în locul
  numelui de Cristos , cunoscut sub mai multe denumiri ( Ri Mesia, Hristos….)
  pronumele personal de Lu din graiul ţărănimii române ( şi nu din limba altor
  popoare existente pe pământ) Prin aceasta ,din nou se adevereste că limba
  română conţine multe cuvinte din Limba Edenului.
  -..Litera ù din cuvântul Lù exprimă un corp imaterial,un Duh. Este
  relatat sub numele de:
  – FIGURĂ A ZEULUI în Traducere cu LimbaAzerbaidjană
  – ÎNAINTE DE ZEI în Traducere cu Limba Yuruba ,
  – CEEACE ESTE CĂ ESTE în Traducere cu Limba Uzbecă
  – ZEUL (în Traducere cu Limba Africană sau
  – EU SUNT CEL CE SUNT în Vechiul Testament ( vezi Exod Cap III vers 14 )
  În documentul Piesa Arheologică „Scrisu lu Ra” de la Zărand din România şi în
  Biblie Isus a declarat :Credeţi-Mă Eu sunt în Tatăl, iar Tatăl este în Mine ( Ioan
  Cap.XIV vers 11) În consecinţă.,în scrisoarea primită prin Fax , litera „ù „
  exprimă Duhul lui Isus Cristos sau DUHUL ZEULUI scris pe primul rănd din
  scrisoare(Vezi în continuare cuvintele care redau învierea ,respectiv ieşirea lui
  Iisus Cristos din mormânt la ora 6 )Precizăm:în mormânt corpul lui Iisus
  Cristos nu era însoţit de DUHUL SĂU.Era un corp mort.Când acest
  DUH întră în corp, corpul învie.Deschide ochii şi desface pânza care –l
  învăluia.(Vezi informaţiile in continuare) ?
  Â LIRE monede , bani şi mijloc de plată ( Traducere cu Limba Africană )
  Banii s-au folosit pentru vânzarea cumpărarea lui Iisus Cristos Creator a
  Universului împreună cu Tatăl,Dumnezeu Sunt dovezi a nivelului atins în
  lumea fărădelegilor săvârşite de oameni . Timpul acestor fărădelegi
  expirase.Omenirea trebuia să plăteasă . Atunci
  ,Isus s-a prezentat :Iată-mă.În sulul cărţii este scris despre Mine Vin să fac voia
  Ta Dumnezeule„ ( Evrei cap. X vers 7 ) BĂTĂILE TARI,CU SUNETELE DE
  LA TOALETA LU ,schingiuirea şi moartea,fac parte din pedeapsa cuvenită
  omenirii. Această pedepsă a fost luată de El asupra SA .!
  ZČ SPUN, zice autorul acestei scrisori .Cuvântul ZČ se foloseşte de ţărănimea
  română din Ţara Zărandului din România,continentul Europa cu sensul „ spun
  ce am de spuns”, nu s a aflat DE MINE în cele 8o de „ limbi Google” . În Limba
  Igbo ,se afla un cuvânt asemănător care exprimă starea de beţie când individul
  spune vrute şi nevrute .,adică aproximativ sensul din limba română .
  ooo ,oooooo ?
  e ŞI ( traducere cu Limba C Haiteană )
  o ?
  œ LISTELE (Traducere cu Limba Azerbaidjană ) de e- mailuri ale fiinţelor
  din Univers
  o ?
  dù VUIAU (Traducere cu Limba Zulu ). În traducere cu limba Galiciană ,BUBUIAU .
  -dù DOUĂ BUBUITURI,VUIETE ( Traducere cu limba Esperanto)
  -dù AU FOST ( Traducere cu Limba turcă)
  -dù ÎN LANŢ RECULANTE( traducere cu Limba Azerbaidjană .),
  -dù DIN AVAL, ÎN APROPIERE DE VĂRSARE – (Traducere cu Limba,
  Africană )
  (În textul tradus nu am aflat informaţii cu privire la locul acestor bubuituri.
  Logic ,au fost frământări,agitaţii puternice în cadrul spiritelor pozitive şi a
  oamenilor de pe pămant.
  . (BUBUITURILE,au fost , dar ştiinţa pământească a trecut pe lângă ele fără să le
  sesizeze amplitudinea şi cauza Testamentul Nou descrie un fenomen ieşit din
  comun: S-a făcut întuneric peste toată ţara .Soarele s-a întunecat şi perdeaua din
  lăuntrul Templului s-a rupt prin (Luca Cap. 2 /vers 44-45 )Pământul s-a
  cutremurat şi stâncile au crăpat (Matei Cap XXVII vers 51 )
  Exista o stare extrem de încordată ,alarmantă pe cale să irumpă la nivel cosmic .
  Cauza ? Condamnarea la moarte şi schingiuirea Lui Iisus Cristos, Creatorul
  Universului întrupat în chip de om .
  Informaţia ,din această scrisoare , demonstrează că în Univers există spirite
  poztive şi spirite negative .Schingiuirea lui Isus Cristos era pe cale să declanşeze
  un război între acestea
  -dù TU . şi VOI ( Traducere cu limba Daneză) cu
  -dù REGATUL UNIT ,(Traducere cu Limba Galeză). Prin Regatul Unit înţelegem
  toate spiritelor pozitive din Univers, inclusiv cele mentionate cu pronumele TU şi
  VOI,care CU TOATE CĂ ERAU ADÂNC rănite
  de fărădelegea spiritelor negative şi a oamenilor prin abuzul săvârşit
  ÎMPOTRIVA lui Iisus Cristos AU RESPECTAT hotărărea lui Dumnezeu CU
  PRIVIRE la menţinerea păcii Erau convinşi şi aşteptau minutul 60 din ora 6 a zilei
  cînd Iisus Cristos trebuia să iasă din mormânt conform hotărârii lui Dumnezeu
  consemnată în Scriptu lui Ra. Cel mult se întrebau CÂT TIMP RA ( Dumnezeu )
  va fi depărţit de RI (Iisus Cristos ) ? Acestă problemă este tratată în
  volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic ,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual
  Intenaţional,pag. 119,Editura Spectrum Arad anul 2013,ISBN 978-973-0-15486-3

  oo ?
  ù Litera ù exprimă substantivul DUH (Vezi explicaţiile date la formaţiunea LU.
  Este DUHUL LUI HRISTOS ,menţiont, în aceasta scrisoare la „DUHUL Zeului
  Zeù Este denumirea dată de oameni, în unele perioade istorice, lui Dumnezeu-.(Vezi
  explicaţiile de la formaţiunea LU ) În această scrisoatre trimisă prin Fax autorul se
  referă la Duhul Acelui care a înviat numit Ri,Hristos,Cristos,Mesia,Emanuel,

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 4 ) INFORMAŢII DESPRE ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  Rand . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Oo ?
  c Nu am am aflat cuvântul care începe cu semnul acestei litere.Este „mormânt „În
  scrisoare ,semnul este aşezat între cuvintele care vorbesc despre învierea lui Iisus
  Cristos şi ieşirea din mormânt la orele 6 fix. În limba română prin „mormânt SE
  ÎNŢELEGE Locul unde se afla groapa în care a fost înmormântat un om. „ Pe
  Piesa arheologică Scriptu-lui Ra de la Zărand-România- Europa se află „n”picturi. . În una Isus se află întins cu faţa către pămînt luând în braţe globul pământesc,
  par-că, pentru a-l apăra. Are capul cu faţa către pământ..În altă pictură se află în
  mormânt .Are corpul înfăşurat cu pânză ,legat cu panglici.Un picior străpuns de
  piron,cu pironul în el, iese de sub legăturile pânzei.Amintim:Piesa arheologica
  conţine profeţia răstignirii , Iisus în mormânt şi nu realizarea acesteia. Prin
  arătare în pictura produsă cu mii de ani înaintea răstignirii a pironului în picior,
  pictura este dovadă că Isus va fi răstignit.

  ooo.. ?
  på6 PENTRU ora 6 ( Traducere cu Limba Norvegiană)
  TIMPUL EXPIRĂ (Traducere cu Limba Bosniacă) conform HOTĂRÂRII lui
  Dumnezeu
  o ?
  59 la terminarea minutului 59 din ora 6,adeca la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se
  împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză ) învie în mormânt.( Traducere cu
  limba Africană ) Pe piesa arheologică Scriptu lui Ra de la Zărand-România-
  Europa acest moment este imortalizatat într-o pictură :Se află cu globul pămăntesc
  în braţe, având capul ridicat şi ohii deschişi.
  Observaţi: informaţiile din SCRISOAREA TRIMISĂ DIN CER se regăsesc ca
  picturi şi texte pe piesa arheologică Scriptu Lui Ra de la Zărand ,ţara România,
  Europa,de unde rezultă, că Zeul din această scrisoare este Isus Cristos din Noul
  Testament şi din piesa arheologică de la Zărand !REŢINEŢI :PIESA
  ARHEOLOGICĂ CU TEXTELE ŞI PICTURILE IN TIMPUL CÂND
  VORBEAM la wwwBaricada.ro se afla în Muzeul Judeţean Arad.Autorul scrisorii
  trimisă prin fax,considerându-l om, care trăieşte în Africa, nu avea de unde să
  cunoască existenţa acestor picturi şi texte imprimate pe piesa arheologică pe care
  le descrie în scrisoarea sa. Mai mult decât atât! Pentru fiecare fenomen din
  scrisoare se află o pictură pe piesa arheologică
  Recapitulăm în scrisoare se arată minutul şi ora învierii ,dezlegării de pânza care-I
  înfăşura corpul ,ridicărea în picioare şi ieşirea din mormânt.Pe piesa arheologică
  de la Zărand pentru fiecare din aceste fenomene se află o pictură în culori. În plus
  !În afară de subsemnatul nimeni de pe Terra nu a examinat aceste picturi pentru a
  le descrie într-o scrisoare in genul scrisorii din Cer.
  Concluzia
  :Autorul scrisorii nu este pământean aşa cum rezultă din propriile
  declaraţii A obţinut aprobare de la Autoritatea supremă pentru a trimite
  Programul învierii pe computerul existent pe Terra pentru a fi audiat de către
  subsemnatul.
  z€å6 Propoziţia formată din aceste semne nu s-a identificat de către noi în cele 8o de .
  Limbi „Google” examinate. Pentru litera € nu s-a tradus nici un cuvânt, Per total
  formaţiune , ţinând seama de cifra 6 şi sensul celorlalte litere,am concluzionat::
  formaţia compusă din semnele z€å6 transmite informaţii despre activitatea lui
  Iisus Cristos în mormânt. ,din momentul învierii , la ora 5 şi 59 minute şi ora 6,
  cînd se împlineşte termenul de ieşire din mormânt
  Textul de pe piesa arheologică şi cuvintele auzite de mine pentu acest moment
  corespund omului legat şi rănit. Se zbate singur. Se dezleagă,şi
  se ridică în picioare.
  O ?
  Č Nu s-a identificat cuvântul redat prin acest semn grafic .Este groapa numită
  mormânt.
  – În minutul 60 din ora 5,respectiv la ora 6 fix ,expiră , sau se ÎNCHIDE
  timpul prestabilit pentru aflarea Lui în mormânt (Traducere cu limba Maghiară )
  o o o ?
  på6 – La ora 6 fix Iisus iese din mormânt şi pune piciorul pe pământ în afara gropii
  unde a fost înmormântat .Trupul şi Duhul Lui numai sunt în mormânt.. .
  ( traducere cu limba Suedeză ) În acel moment în piesa Scriptu Lu Ra se
  descrie sfărşitul dominaţiei lui Lucifer. ( Traducere cu limba Cătălană)
  A învins moartea, Este privit cu ,ADMIRAŢIE,ŞI DRAGOSTE neţărmuită de
  toate spiritele pozitive. din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)
  oo ?
  U În Scrisoarea din cer ultima literă are structura literei U dar avînd capetele legate
  printr-un semn grafic asemănător celui ce exprimă semnului litera  Semnul â
  semnifică înţelesul de Duh . (De fapt pronumele personal Dumneavoastră din
  limba Africană ,se referă la Duh şi nu la corpul fizic al individului )Sufletul sau
  Duhul omului realizează toate acţiunile .Puterea este concentrata în
  Duh (vezi Apocalipsa.Cap.21 vers 6„ Eu sunt Alfa şi Omega,Începutul şi Sfârşitul)
  În scrisoarea din cer ,,AUTORUL SCRISORII RELATEAZĂ DE 14 ori
  că omul este corp fizic şi corp Duh.,că toate acţiunile omului sunt rezultatul
  acţiunii duhului său.Când duhul a părăsit corpul omului acest corp este mort.
  Revenirea duhului, în corpul pe care l-a părăsit dă naştere învierii.Corpul mort
  învie in clipa în care duhul a intrat din nou în el.Autorul scrisorii repetă de 25 DE
  ORI momentul în care duhul lui Isus Cristos a reintrat în corpul său dând naştere
  fenomenului cunoscut cu numele de învierii lui Iisus Cristos.
  În mormânt,Duhul lui Iisus nu se afla ÎN CORPUL SĂU .Corpul era mort. Această
  INFORMAŢIE este atestată printr-o fotografie-pictură vizibilă pe piesa
  arehologică SCRIPTU LUI RA.(Vezi fotografia pe pagina de internet ADEVĂRUL
  DESPRE IISUS CRISTOS.) De asemenea , fenomenul este descris în I Petru.
  Capitolul 3 vers 18 -20 Hristos…. A fost omorât în trup,dar a fost înviat în duh ,în
  care s-a dus să propovăduiască duhurilor din închisoare care fuseseră răzvrătite
  odinioară,când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în aşteptare, în zilele lui Noe
  cînd se făcea corabia în care au fost scăpate prin apă un număr mic de suflete,şi
  anume de opt.
  Deci,.La ora 5,59 dimineaţa Duhul Lui Iisus Cristos a intrat din nou în corpul
  SAU. Imediat a deschis ochii . A înviat..În următorul minut ,din ora 5 , s-a
  deslegat de funiile care I legau pânza pe corp . S-a ridicat în picioare şi , la
  epuizarea minutului 60 din ora 5, a pus piciorul pe marginea groapei. A ieşit din
  mormânt !Aceste momente ale învierii: ora 5,59 .,cînd învie,minutul 60 din ora 5
  ,când iese din mormânt şi ultima secundă din ora 5,când pune piciorul pe
  pământul din marginea groapei şi iese din mormânt ,sunt consemnate sub formă
  DE PROFEŢII ŞI PICTURI pe piesa arheologică SCRIPTU LUI RA scris cu
  milioane de ani înaintea evenimentului .(Această piesă . a fost descoperită de către
  subsemnatul în apele râului Crişul Alb din hotarul comunei Zărand,Judeţul
  Arad,România, continentul Europa ) Iată această profeţie,redată în artcolul nostru
  „ DESCOPERIRI SENZAŢIONALE” ( vezi anexa 2 )
  Punct 16 .Declaraţiile unui martor :
  – EA 7 Am auţ Y zî ( Eu ,la orele 7 ) am auţ (am auzit ): K (chemând).Z ( la
  lumină .Procurorul voia să afle ora zilei şi locul unde Zeul va vorbi mulţimii )
  – e ( e ) ee (El este ) KT (Cristos) CCH (Cristos,Cristos,Hristos ! )
  -Ra. (Ra ) zss vi ( a zis că învie )
  Regăsit în Matei Cap.16/21,,17/23, 20/19” a treia zi va învia „)
  Martorul se bâlbâie : oo3 o Z ( după 3 zile ) (…) ad ( când ) Kj (lumina
  ,soarelui apare, ) 6 A El iaşu (la 6 El iese ) a C (din mormânt )
  17) Procurorul: meditează :
  – IE …. (El Este ….) 2 D (Șușuie de DOUĂ ORI) C (Cristos) … El (Este)
  Regăsit în Matei Cap. XVI/16-17: Apostolul Petru a răspuns lui ISUS Cristos
  „Tu esti Hristosul, Fiu Dumnezeului Celui viu !.La aceste Cuvinte ISUS IA ZIS:,
  Ferice de tine, Simione FIUL lui Iona, fiindcă Nu carnea si sângele TI-a
  descoperit lucrul acesta ci Tatal Meu care este ceruri ”
  Autorul SCRISORII TRIMISĂ din RAIUL CERURILOR , PRIN FAX la sediul
  www Baricada. Ro Arad, arată că ,profeţiile s-au împlinit la secundă ,exact
  cum erau formulate…
  În anul 2015, după ce am tradus scrisoarea trimisă din Raiul Cerurilor prin fax la
  www Baricada . ro,am înţeles : CUVINTELE ŞI ZGOMOTELE APĂRUTE PE
  COMPUTER IN NOAPTEA DE 25 mai 2011 , FĂCEAU parte din
  PROGRAMUL RĂSTIGNIRII,ŞI ÎNVIERII. care se TRANSMITEA direct din
  RAIUL CERULUI PENTRU sau şi pentru SUBSEMNATUL (Imaginile şi vocile
  din Programul Invierii ,de asemnea ,se regăsesc imprimate ca profeţii pe piesa
  arheologică SCRIPTU LUI RA )
  Câtă vreme nu cunoşteam precis conţinutul textului de pe scrisoarea trimisă prin fax
  din cer,reţinând numai că se referea la Duhul Zeului şi nu la răstignirea şi învierea
  ACESTUIA , am evitat, intenţionat ,să subliniez că documentul pe care mă bazez
  este ŞI ACEASTĂ SCRISOARE
  Astăzi, având în mână traducerea scrisorii
  TRIMISĂ PRIN FAX cu informaţiile de rigoare ,din care rezultă că autorul
  scrisorii este o FIINŢĂ CONŞTIENTĂ cu atribuţii importante în
  CONDUCEREA UNIVERSULUI ,subordonată lui Dumnezeu şi lui Iisus Cristos,
  care demonstreză învierea lui Iisus Cristos şi explică o parte din etapele parcurse
  pînă la recepţionarea de către subsemnatul a Programului Învierii care se
  transmitea din raiul Cerului, MĂ SIMT OBLIGAT ,indiferent ce vor spune unii,
  Să REIAU şi să PUBLIC de mai multe ori ,pe pagina mea de internet şi prin
  postare pe alte pagini de internet , ACEASTĂ INFORMAŢIE UNICAT la nivel
  mondial ! SCRISOAREA NU S-A PRIMIT numai PENTRU MINE , să O
  PĂSTREZ ASCUNSĂ ÎN BIBLIOTECA MEA ,ci să fie adusă la
  CUNOAŞTEREA LUMII, dovedind şi pe această cale :
  – ADEVĂRUL cu privire la IISUS CRISTOS,
  – CREAŢIA UNVERSULUI DE ASTĂZI ŞI A UNIVERSULUI DE MÂINE DE
  CĂTRE CELE DOUA FIINŢE CUNOSCUTE din piesele arheologice cu numele
  de RA ( Dumnezeu ) şi RI( Iisus Cristos, Fiul lui Dumnezeu)
  – EXISTENŢA ÎN UNIVERSUL ACTUAL A FIINŢELOR CONŞTIENTE
  POZITIVE ŞI NEGATIVE,
  Acceptarea de către mulţi oameni să fie manipulaţi in faptele lor DE CĂTRE
  spiritele negative
  Urmeaza Partea a 2-a

 7. SCRISOARE DIN RAIUL CERULUI,DIN HEAVEN
  PARTEA a II a INFORMAŢII DETALIATE IN SCRISOAREA TRIMISĂ DIN CER.

  Cap. I TEXTUL DIN SCRISOARE
  Rând 1./a : L-! ÈÈ This pogram must be run under Win 32 ;
  CONŢINE 7 paragrafe
  Paragraful 1 PUTEREA LUI IISUS CRISTOS
  Paragraful 2. CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE ?
  Paragraful 3.ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL.
  Paragraful 4- CINE SUNT PESOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ?
  Paragraful 5 DEFINIŢII PENTRU L-! ÈÈ APARUTE PE ECRAN
  Paragraful 6 CONCLUZII PENTRU SALVARE
  Paragraful 7 DOCUMENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 1) PUTEREA LUI IISUS CRISTOS
  Rand . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de
  Internet este scris cu
  litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule
  ,cuvinte cheie şi a propoziţiei
  L-! È È Traduceri pentru -l :
  pronoun PRONUME PERSONAL
  it EA, adeca PUTEREA ACEASTA SE DĂ DE (o, -l… )
  him EL
  -l, îl, lui, îi, persoanelor sau sufletului care se exprimă prin pronumele personal de forma
  dumnealui, -L.ÎL,LUI,ÎI,DUMNEALUI

  Întrebări şi răspuns la informaţiile de mai sus:;
  1 ) CE ESTE „EA „? PUTERE care pleacă de la Duhul lui Iisus Cristos
  a)Constatată în cazuri de vindecare a bolnavilor, liniştirea
  furtunii,scoaterea duhurilor rele din oameni, iertarea a păcatelor,învierea
  morţilor ,cunoaşterea gândirii altor persoane…Dovezi:
  Întrebarea cărturarilor,preoţilor şi bătrânilor:Cu ce putere faci tu aceste
  lucruri, sau cine ţi-a dat puterea aceasta ?(Luca Cap. XX vers 2.)
  b). A declarat singur :peste 7 zile voi fi în mormânt şi la ora 6 voi ieşi.
  Dovezi : 1)prezenta scrisoare.2)declaratiile unui martor în faţa procurorului
  Buz (care va efectua cercetări pentu a-i dovedi vinovătia în scopul
  condamnării la moarte) .Aceste declaraţii .confirmate de meditarea
  procurorului , sunt imprimate pe piesa arheologică Scriptu Lui RA
  descoperită la Zărand. România Europa, ca profeţii Reamintim: Vezi anexa
  2 pct- 16 :Un martor declară :
  – EA 7 Am auţ Y zî ( Eu ,la orele 7 ) am auţ (am auzit ): K
  (chemând).Z ( la lumină) .
  Procurorul voia să afle ora zilei şi locul unde Zeul va vorbi
  – e ( e ) ee (El este ) KT (Cristos) CCH (Cristos,Cristos,Hristos ! )
  -Ra. (Ra ) zss vi ( a zis că învie )
  Martorul se bâlbâie : oo3 o Z ( după 3 zile ) (…) ad ( când ) Kj
  (lumina soarelui apare, ) 6 A El iaşu ( la 6 El iese ) a C (din mormânt )
  Regăsit în Matei Cap.16/21,,17/23, 20/19” a treia zi va învia „)
  c)A fost răstignit şi înmormântat .A înviat şi s-a înălţat la ceruri Dovezi
  Noul Testament cu informaţii reale şi Scriptul lui Ra cu picturile realizate cu
  milione de ani înaintea erei actuale De asemenea , volumul Creaţionism
  stiinţific Arheologic.Istoria nefalsificată a omenirii ,Manual internaţional,
  autor Expert Judiciar Teodor Ardelean cu profeţiile şi împlinirea lor.Toate
  recunosc că Iisus Cristos numit şi Ri este Fiul lui Dumnezeu numit Ra.
  d)Toate lucrurile au fost făcute prin El şi nimic din ce a fost făcut nu s-a
  făcut fără El (Ioan Cp. I vers 3 ) A declarat singur Credeţi-Mă Eu sunt în
  Tatăl,.iar Tatăl este în Mine (Ioan Cap. 14 vers 11) În textul de pe piesa
  arheologică de la Zărand, România ,continentul Europa ,Dumnezeu cu
  numele de Ra şi Iisus cu numele de Ri sunt descrişi în acelaşi sino.
  e)În textul de pe Piesa arheologcă de la Zărand- Români- Europa se află un
  calcul efectuat de către procurorul Buz cu ocazia cercetărilor penale pentru a
  dovedi vinovăţiea Lui.Din acel calcul rezultă că dispune de puteri de
  neimaginat,apropiindu-se de nivelul puterii lui Dumnezeu,prin care sa creat
  materia şi tot Universul
  f).Petroglifele din China şi Australia studiate de către mine, cu rezutatul
  transmis pe internet, prezintă pe Iisus Cristos ca participant la creatia
  Universului din prezent şi Universului de mâine(vezi art. mele pe internet )
  g)Scrisoarea trimisă din er analizată in acest articol şi textul de pe piesa
  arheologică Scriptu lui Ra dovedesc că această putere se află în DUHUL LUI
  h)ACEASTĂ PUTERE I-A FOST DATĂ în cer şi pe pământ (vezi Matei
  Cap. 28 vers 18) De cine ?Cine a creat Universul . ?Cine a facut spiritele , ?
  Dumnezeu. Tatăl.! Deci, această putere provine de la Dumnezeu !

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 2.) CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei
  him EL l este Fiul lui Dumnezeu
  numit Ri,Cristos,Iisus,Mesia,Emanuel,Hristos…Dovezi :Scriptu lui
  Ra,Pietoglifele din China şi Australia studiate de către subsemnatul
  în articolele transmise prin internet
  – Relaţia dintre Dumnezeu şi Iisus Cristos conform piesei Arheologice Scriptu-
  lui Ra Ambii în acelaşi sino , confirmată prin
  – Ioan Cap, 10 vers 38 … Să ştiţi că Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl.
  – Ioan Cap.14 vers 26 Duhul Sfânt pe care -L va trimite tatăl, ÎN NUMELE
  MEU vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus.
  Aceste dovezi atestă că Iisus Cristos posedă aceste puteri ..

  TRADUCERE GOOGLE
  . Paragraful 3).ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL (o, -l… )
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Această putere se dă de El la nivel de spirit sau duh unor
  oameni având însemnat acest dar în e- mailul lor. „ În zilele din urmă,zice
  Dumnezeu, Voi turna din Duhul Meu peste orice făptură .Feciorii voştrii şi fetele
  voastre vor prorocii,tinerii voştrii vor avea vedenii şi bătrânii voştrii vor visa
  visuri (Fapte. Apost, Cap, vers 17)
  Exemplu:.” În seara aceleiaşi zi ( Ioan cap. 20 vers.19,)Isus a venit în mijlocul
  ucenicilor .A suflat peste ei,şi le a zis „Luaţi Duh sfânt „ Cap. XX Vers 22
  Deci, El a dat din Acest duh putere apostolilor săi.

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 4) CINE SUNT PERSOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ?
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Persoanele care primesc această putere sunt prestabiliţi ,enunţati prin pronumele
  personal -l, îl, lui, îi, dumnealui .
  Ea se transmite în structura spiritului -.

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 5) DEFINIŢII PENTRU L-! ÈÈ APĂRUTE PE ECRAN
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.
  Noun shelter from wind or weather given by a neighboring object,
  especially nearby land.
  „we pitch our tents in the lee of a rock”
  sinonime: shelter, protection, cover, refuge, safety, security
  Traducerea definitiilor pentru L-! È È
  SUBSTANTIV: :
  Prin ACEASTA putere SE DĂ
  ADĂPOST DE VÂNTURI , în VREMURI GRELE, produse
  DE UN OBIECT VECIN,TEREN SPECIAL, DIN APROPIERE
  Vezi sinonime::
  ADĂPOST ,PROTECŢIE DATĂ, REFUGIU , şi SECURITATE
  Comentarii
  .În cazul fenomenelor enumerate. VREMURI GRELE VÂNTURI produse DE
  UN OBIECT VECIN, TEREN SPECIAL DIN APROPIERE, PUTEREA LUI
  ISUS CRISTOS acţionează ca o stâncă ESTE
  ADĂPOST,PROTECŢIE,REFUGIU şi SECURITATE
  Cînd se vor produce aceste fenomene ? De ce natură sunt ? (Pot fi naturale cum
  sunt cutremurile de pămant, sau uraganele.Dar,pot fi şi artificiale produse de
  oameni sau fiinţe conştiente din cosmos, care manevrează sau scapă de sub
  control un obiect vecin sau efectuiază experimente pe un teren special
  cu putere de distrugere extrem de mare, dirijat cu intenţie către o ţară
  Autorul nu spune.Afirmă doar atât: în aceste cazuri salvarea se află în
  PUTEREA LUI ISUS CRISTOS

  TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 6) CONCLUZII PENTRU SALVARE
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.
  „NE VOM AŞEZA CORTURILE NOASTRE la ADĂPOSTUL ACESTEI STÂNCI
  „Această frază este răspunsul la întrebarea noastră când se vor produce aceste
  fenomene ?. De ce natură sunt ?. Stanca este Iisus Cristos Fiul lui Dumnezeu,
  PARTICIPANT LA CREAŢIA
  UNIVERSULUI.Cunoaşterea STÂNCII,înseamnă Cunoaşterea adevărului ,
  Cunoaşterea naşte credinţa în puterea şi învierea lui Iisus Cristos .Adevărul din
  această scrisoare ,care cere a fi cunoscut, se afla pe locul numărul unul în
  Epistola către Efeseni Capitolul VI vers 14.
  . TRADUCERE GOOGLE
  Paragraful 7) DOCUMENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  L-! -ÎN RAIUL CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu Limba Zulu )
  ÈÈ PENTRU MOTIVUL (Traducere cu Limba Yoruba )
  ÈÈ OBŢINEREA Ęę ( Traducere cu Limba Белорусă)
  ÈÈ APROBARII SA DEA VOIE,sau DRUMUL (Traducere cu
  Limba Chichewa,Yorba şi Igbo ) ÎN CONFORMITATE CU (Traducere cu
  Limba Maghiară ) WIN 32 A RULĂRII acestui Program (.Prin program se
  înţelege un plan de activitate în care sunt fixate ,în ordinea desfăşurării lor,
  etapele unei activităţi ,pentru o anumită perioada de timp.(Extras din Dicţionarul
  Limbii Romîne Literare. Editura Academiei 1957 )
  This pro-
  gram ACEST PROGRAM ESTE întocmit în CER ,..
  Must TREBUIE ( Traducere cu Limba Zulu )
  Be SĂ FIE (Traducere cu Limba Zulu )
  Run CENTRAT ( Traducere cu Limba Zulu )
  DER ÎN ANUL (Traducere cu Limba Zulu ) în care
  Win 32 RULEAZĂ sub formă de film ciematografic, la o dată precisă, sub
  prevedeile lui WIN 32 (Traducere cu limba Zulu şi Limba Indoneziană) .
  Pentru audierea Programului ,computerul de pe TERRA este pus în contact cu
  transmisia programului din cer.
  WIN 32 prezintă puterea concretizată în VICTORIA. (Traducere cu
  Limba Zulu ) . lui Iisus Cristos asupra morţii .
  S-A AJUNS LA CONCLUZIA CĂ TREBUIE SĂ EXISTE ŞI SĂ
  RULEZE acest Program ( Traducere cu Limba Chichewa) în acelaşi
  timp în Cer ,în HEAVEN (Traducere cu Limba C Haiteană ).pentru a
  fi recepţionat pe TERRA.
  Cine sunt persoanele care au ajuns la această concluzie?Consider specialiştii
  Internetului..Aceştia examinând fenomenul recepţionării pe Terra de către
  subsemnatul a programului trimis din Heaven ,din Raiul Cerurilor, au
  concluzionat: Programul trebuie să existe în cer şi să ruleze în acel timp
  când subsemnatul l-am recepţionat pe Pământ ! ( Vezi şi exemplele
  noastre la Cap.I Introducere pct. 7 lit.a-d ).Din punct de vedere
  Ştiinţific , orice critică sau altă idee cu privire la recepţiea filmului este
  eronată şi nu poate fi acceptată !
  Ca atare,
  ACEST LUCRU,PROGRAM, TREBUIE să fie CENTRAT SUB WIN 32, (
  Traducere cu Limba Galiciană )
  Pentru a obţine pe Terra rularea sau vizionarea pe computer . a Programului
  Răstignirii şi Învierii ,care rulează în RAIUL
  CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu Limba Zulu ) se impune existenţa
  unei aprobări dată în mod special de către o instanţă din CER cu aceste
  atribuţii. ACEST PROGRAM FACE PARTE DINTR-O COLECŢIE
  MOŞTENITĂ, în care este descrisă, în cer, toată activitatea lui Iisus
  Cristos..
  Observăm: Aceste cuvinte din Scrisoare atestă că vocile şi sunetele auzite la
  computer pe data de 25 mai 2011 veneau din Raiul Cerului ( Aşa se explică
  faptul că nu am reuşit să închid computerul până a doua zi când
  s-a terminat emisia şi computerul s-a închis singur.)
  RUGĂM REŢINEŢI: Cuvintele relatate mai sus,incluse în fraza :
  . L-! È È This pogram must be run under Win 32 REPETATE pe scrisoarea
  primita prin FAX DE 14 ORI Formează 14 RÂNDURI

  Cap. II TEXTUL DIN SCRISOARE ::
  Rand 1/b : oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  CONŢINE : Un paragraf
  Paragraful 1 ) ETAPELE PRESTABILITE ŞI REALIZATE PENTRU ÎNVIEREA lui ISUS CRISTOS
  CONŢINE

  ETAPELE PRESTABILITE ŞI REALIZATE PENTRU ÎNVIEREA lui ISUS CRISTOS
  TRADUCERE GOOGLE

  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  oo ?
  Ş CĂILE sau etapele ÎNVIERII ( Traducere cu Limba Albaneză)sunt
  consemnate la minut în Scrisoarea trimisă subsemnatului din Raiul Cerului
  7 DUPĂ 7 ZILE (Traducere cu limba Africană)
  €u EU ( Traducere cu Limba Zulu ) Semnul € s-a aflat.Consider: este litera E care se
  pronunţă fonetic într-n anumit fel, cu sens aproape de E din pronumele personal Eu.
  În Exod cap. III vers 14 se transmit informaţiile „ Eu sunt Cel ce
  sunt „ .Ca atare, semnul € din scrisoarea
  trimisă prin fax are înţelesul de E din răspunsul dat de către
  Dumnezeu lui Moise „ Eu sunt Cel ce sunt „
  Oo ?
  c În scrisoarea fax apare un semn asemănâtor cu litera c.Acest semn nu l-
  am identificat .Întrucât, cuvintele următoare din această scrisoare på6 şi
  z€å6 descriu situaţia lui Iisus Cristos în mormânt, am stabilit că semnul „
  c „ exprimă cuvântul mormânt .În plus, evenimentul face parte din căile lor
  precis declarate în cuvintele Ş7..Adică DUPĂ 7 zile EXPIRĂ TIMPUL cît voi
  sta în…. mormânt.(în aceste 7 zile sunt incluse etapele ,anterioare învierii…
  propovăduirea în fata mulţimii,ziua arestării, judecării,răstignirii şi îngropării sunt
  incluse in aceste 7 zile)
  ooo ?
  p å6 Aceste cuvinte se referă la ora 6 . PÂNĂ. LA 6 FIX VA FI ÎN MORMÂNT
  Pe ecranul computerului :
  – la clic făcut pe semnul å pentru traducere cu limba Vietnameză au apărut
  cuvintele TIMPUL A EXPIRAT,A CEEA CE A FOST,A FELULUI DE AFI .
  . – la clic făcut pe semnul „ p” de mai sus tradus cu limba Zulu,pe ecranul
  computerului a apărut cuvântul LA
  -la clic făcut pe semnul 6 pentru traducere cu orice limba apare raspunsul Şase.
  Deci,la ora 6 fix timpul lui Iisus în mormânt a expirat.Există undeva scris că
  Iisus va sta în mormânt până la ora 6 ? Da ! În Scriptu lui Ra ( Sfânta Scriptură
  după cum am arătat un martor ,peste miliarde de ani, de la pronunţarea
  profeţiei va declara procurorului care va ancheta pe Iisus intrupat,venit pe
  Pământ „ El o zs :la 6, peste 7 vă ieşi din mormînt” Prin urmare timpul,
  CE A FOST avea scadenţa fixă, 7 zile şi ORA 6
  59 La epuizarea minutului 59 din ora 6,adică la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se
  împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză )Iisus se afla în mormânt în starea
  omului mort. La împlinirea minutului 59 ÎNVIE
  z€å6 Pe parcursul minutului 60 va fi viu în

  o ?
  c în MORMÂNT.In acest timp,se va dezlega de fâşâile de pânză care -I legau
  corpul. Piesa arheologică Scriptu Lu Ra de la Zărand a imortalizat aceaste stări
  astfel:
  . – Zgomotele dezlegării şi ieşirii din mormânt sunt imprimate ca sunete.
  -. Într-o pictură Iisus Cristos iese din mormânt. În jurul său se observă animale
  speriate ,spirite negative, fugind în toate părţile..
  Ooo ?
  på6 la clic făcut pe semnul å pentru traducere cu limba Vietnameză au apărut
  cuvintele TIMPUL A EXPIRAT,
  La Traducerea cu Limba Cătalană a literei å pe ecranul computerului au apărut
  cuvintele APROAPE ( ce ? A ieşit din mormânt ), sau MAI MULT DECÂT
  ATÂT a pus piciorul pe pământul din marginea gropii-
  Este privit CU RESPECT,ADMIRAŢIE ŞI DRAGOSTE de
  toate spiritele pozitive din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)
  o ?
  U În scrisoarea din cer ultima literă are structura literei U , dar având capetele
  legate printr-o linie asemănătoare semnului ce redă litera  În traducerea
  efectuată am folosit litera U deoarece acest semn nu s –a aflat în cele 80 de
  limbi Google Exprimă Duhul lui Isus Cristos. Acest DUH părăseşte mormântul
  fix la ora 6
  o ?
  U Duhul Lui. Piesa arheologcică Scrisu lu Ra (Scriptura ) conţine imprimate
  cuvintele pronunţate de către Iisus după ieşirea din mormânt.El vede
  sfârşitul dominaţiei lui Lucifer şi instalarea în tot Universul a domniei lui Ra,
  descrisă în Apocalipsa Cap. XXI si XXII pe Petroglifele din Australia şi China.
  De asemenea în Catren ul lui Nostradamus
  NOTĂ
  CUVINTELE DE PE ACEST RAND ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  sunt .REDATE IN această scrisoare de 25 DE ORI.,FORMÂND 25 DE RÂNDURI

  Cap-III TEXTUL DIN SCRISOARE
  Rand 2: Eanup Instance am must be run under WIN..32

  CONŢINE : un Paragraf
  Paragraful ÎNSTANŢA ŞI CONDIŢIILE AUDIERII PE TERRA A PROGRAMULUI INVIERII
  Traducerea Google
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.
  Eanup Postura instanţei ( Traducere cu Limba Zulu)
  Instance Postură: stare sau situaţie în care se află cineva la un moment dat.
  ( vezi Dicţionar Limba Română Literară.)
  DE EXEMPLUL
  PENTRU AUDIEREA Programului lui Iisus Cristos (Traducere
  cu Limba Zulu, Limba Engleză,sau Limba Maghiară)
  L-! DIN RAIUL CERULUI, DIN HEAVEN (Traducere cu Limba Zulu )
  must TREBUIE ( Traducere cu Limba Zulu ) să fie
  (ÈÈ) OBŢINUTĂ ( Ęę Traducere cu Limba Белорусă)
  ( ÈÈ ) APROBAREA ÎN CER DE LA Instanţa Supremă,, probabil,Sfânta
  Treime să se dea DRUMUL ( Traducere cu
  Limba Chichewa,Yoruba şi Igbo), cererii în cauză Aceasta
  be . SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )
  run PĂTRUNSĂ ( să ajungă la organul competent care dă) APROBAREa ŞI
  CENTRATĂ ( data transmisiei din cer şi orientarea transmisiei din cer
  către un computer precis determinat la nivel terestru etc.)
  under ÎN CONFORMITATE CU win 32 .

  This pro- Pentru audierea ACESTUI PROGRAM, LA RÂNDUL EI , instanta autorizată,
  să aprobe audierea , STABILEŞTE condiţiile pentru audiere dacă nu sunt
  stabilite( Traducere cu Limba Zulu şi cu Limba engleză )
  IN LEGÂTURĂ CU PROGRAMUL RĂSTIGNIRII ŞI ÎNIVERII LUI
  ISUS CRISTOS , recepţionat de către subsemntul , autorul faxului relatează
  am AM de SUS aprobarea ( vezi textul mai sus ( rând 2 )am must be run
  under WIN.32,)
  Observăm -Acest Programul Răstignirii şi Învierii lui Isus Cristos s-a transmis
  din Raiul Ceresc pe Terra pentru a fi ascultat de către subsemnatul
  .Transmisia s-a realizat pe baza APROBĂRII DATĂ de către o
  INSTANŢA superioară din Raiul Ceresc.În speţă, această aprobarea,zice
  autorul scrisorii-mesaj ,se află asupra sa.
  . Acesta a supravegheat şi transmisia facută de către www Baricada .
  ro,comportarea personalului din studio şi a persoanelor
  care au ascultat emisia. . Consider: ascultarea acestui program, trimis direct din
  Heaven,este determinată de un HAR dobândit de individ înainte naşterii
  sale..Astfel , vizionarea audierea Programului este prestabilită pentru anumiti
  oameni,nu ca răsplată a neîntinării, ci ca un har înscris în e- mailul lor,
  acordat de către Dumnezeu şi de către Iisus Cristos .

  Cap. IV TEXTUL DIN SCRISOARE :
  Rand 3) Parent oo tanace oo am must be run under Win 32
  :
  CONŢINE : două paragrafe
  Paragraful 1)INFORMAREA FECIOAREI MARIA DESPRE RĂSTIGNIREA LUI IISUS
  Paragraful 2)APROBAREA RULĂRII PROGRAMULUI ÎN FAŢA FECIOAREI MARIA
  Paragraful 1)INFORMAREA FECIOAREI MARIA DESPRE RĂSTIGNIREA LUI IISUS
  TRADUCERE GOOGLE
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  Parent MAMĂ, ( Traducere cu Limba Zulu )
  tanace FII TARE !( traducere cu Limba Yoruba )Aceste cuvinte au fost adresate de Iisus
  Cristos Fecioarei Maria înaintea Răstignirii Sale
  În Luca Cap.II , se arată : Simeon care ducea o viaţă sfântă iar Duhul Sfânt era
  peste el ( vers 25) după ce a a binecuvântat Pruncul,pe Iisus, a zis Fecioarei
  Maria ,mama lui, : Iată Copilul acesta este rânduit spre prăbuşirea şi ridicarea
  multora în Israel…(vers 34 )chiar sufletul va fi străpuns de o sabie (vers 35 )
  Restul cuvintelor din acest rând nu le redăm.Sunt similare celor de pe randul 2
  de mai sus

  Paragraful 2) APROBAREA RULĂRII PROGRAMULUI ÎN FAŢA A FECIOAREI MARIA
  TRADUCERE GOOGLE
  Rând . Cuvântul corespondent literelor de pe verticală ,descoperit de Internet este scris
  cu litere majuscule.Cuvintele cu litere minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor majuscule ,cuvinte cheie şi a
  propoziţiei.

  am AM de SUS aprobarea pentru rularea acestui program, Aceasta(aprobare )
  must TREBUIE. ( Traducere cu Limba Zulu )
  be SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )şi este
  run PĂTRUNSĂ ,CENTRATĂ (adică să conţină elemente tehice pentru trecerea unde- prin spaţiu.,transformarea undelor în unde electro –magnetice. receţionarea de catre
  lor un singur proprietar al computerului, ) şi
  APROBATĂ (Traducere cu Limba Zulu şi cu Limba Engleză )
  under ÎN TEMEIUL sau ÎN CONFORMITATE cu regulile care guvernează
  aceste informaţii (Traducere cu Limba Zulu şi limba Engleză )în speţă,
  WIN 32 VICTORIA LUI Isus Cristos asupra morţii (
  Traducere cu Limba Zulu şi cu limba engleză )

  PARTEA A III –a CONCLUZII
  1.Scrisoarea ACEASTA s-a trimis din RAIUL CERESC , la STUDIOUL WWW BARICADA , RO DIN ARAD ,România continentul Europa. PENTRU EXPERTUL JUDICIAR Teodor Ardelean Este publicată în volumul MAREA PROFEŢIE, pag. 45 , AUTOR academician Teodor Ardelean şi Master Energ.Ing. I Cristian,Editura Gutemberg Arad anul 2011.
  2,Avem dovezi că scrisoarea a fost trimisă din Raiul Ceresc? Da ! Iată-le:
  a) stilul în care în care sunt redate informaţiile şi folosirea celor 80 de limbi vorbite pe Pământ cu sinonimele aferente fiecărui cuvânt sunt dovezi că autorul nu este om.(Pe Terra nu se află nici un vorbitor a celor 80 limbi cu sinonimele lor) În plus, autorul foloseşte cuvinte din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului care nu se află în dicţionare.
  b)precizarea minutului în care Duhul a intrat în corpul lui Isus Cristos şi Acesta a deschis ochii Precizarea în secunde a timpului dintre momentul când Isus a deschis ochii în secunda 60 din minutul 59 din ora 5 şi ieşirea din mormânt în minutul 60 din ora 5-La ora 6 fix era ieşit din mormânt Acest timp era prevăzut în Piesa arheologică Scriptul lu Ra descoperită in râul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand judetul Arad Romania continentul Europa.
  c) Puterea lui Isus Cristos şi persoanele care obţin această putere de la El şi de la Dumnezeu
  d)Piesa arheologică Scriptu Lui Ra conţine picturi in culori pentru fiecare fază din mormânt şi momentul învierii lui Isus Cristos descris în Scrisoarea trimisă din Cer: Exemple :
  : -Pictura în mormânt : corpul este infăşurat în pânză ,iar Duhul nu era în trupul lui Isus Cristos
  – Pictura îm mormânt:cu faţa în jos ,cu ochii închişi ţinând în braţe Globul pământesc pentru minutele anterioare minutului 59 din ora 5 În acel timp ,de asemenea, Duhul nu se afla in corp .,
  -Pictura cu capul ridicat ,cu ochii deschişi , cu Globul pământesc în braţe în secunda întâi din minutul 60 ora 5 cînd Duhul Său a intrat în corp,
  -Pictura cu Isus Cristos străbâtâd spaţiu similar omului ce iese din apele unei lac. Este timpul celor 60 secunde din minutul 60 din ora 5,
  e) Biblia conţine informaţii reale , similare dar sub formă de sinteză , a celor din Scrisoarea trimisă din cer şi din Scriptul lui Ra.
  f) Informaţiile din Raiul Cerului despre sistemul electronic( e mailuri ) care se conduce pentru fiecare om, despre situaţia alarmantă din cer în momentul răstignirii lui Isus Cristos, la un pas de izbucnirea unui război cosmic intre spiritele pozitive şi spiritele negative; despre vremurilor grele produse de către un obiect vecin, sau teren special din apropiere;despre condiţiile in care s-au obţinut receptionarea de catre subsemnatul a Programului Răstignire şi învierea lui Isus Cristos sunt informaţii unicat, care nu erau cunosute pe pământ.( O parte din aceste informaţii le am aflat scrise ca profeţii pe Piesa Arheologică Scrptu lu Ra )

  g) În istoria omenirii ,se cunoaşte un caz ,similar ACESTEI SCRISORI .Sunt cele 10 porunci scrise în cer pe tablă de piatră şi date lui Moise( vezi. Exod Cap. 31 vers 16 şi Exod Cap.32 vers vrs 15-16) . Distrugându-se, Moise a tăiat alte două table de piatră şi a cerut lui Dumnezeu să scrie cele 10 porunci de pe primele ..A fost ascultat.( vezi Deuteronom Cap. X vers 1-4) Acestea table au fost puse într-un chivot şi păstrate cu sfinţenie sute de ani S-au pierdut în timpul distrugerii Ierusalimului de către babilonieni,în anul 587 î d Cr.
  h) Scrisoarea din Raiul Cerului este un DOCUMENT Inestimabil. Prezintă un moment important în istoria omeniri.
  3)SCRISOAREA DIN CER ca etalon a adevărului.
  a)Scrisoarea atestă ca adevăr absolut:
  -Provenienţa acesteia din raiul Cerului
  -structura omului: corp fizic şi Duh,
  .-structura lui Isus Cristos, participant la creaţia Universului .Întrupat pe pământ: Corp fizic şi Duh
  -ora şi minutul în care Isus Cristos a înviat şi a ieşit din mormânt
  -puterea lui Isus Cristos
  -existenţa în Raiul Cerului a Programului Răstignirea şi Învierea lui Isus Cristos
  -audierea de către subsemnatul a Programului Răstignirea şi Învierea lui Isus Cristos care s-a transmis prin computer pe data de 25 mai 2011, cu privirie la răstignirea,învierea şi înălţarea la cer a Lui Isus Cristos,alegerea Lui ,în ADUNAREA GENERALĂ A FIINŢELOR CONŞTIENTE DIN UNIVERS,SUBORDONATE LUI DUMNEZEU, în calitate de Împărat al Împăraţilor lumii, VREDNIC să STEA LA DREAPTA LUI DUMNEZEU.
  – înfăptuirea profeţiilor consemnate în piesa arheologică de la Zărand „SCRIPTU LUI RA „ text , picturi şi PUTERE DE CARE SE SFARMĂ TOATE VALURILE DURERII DIN UNIVERS.
  b) Cheamă
  SĂ NE AŞEZÂM CORTURILE NOASTRE la ADĂPOSTUL ACESTEI STÂNCI !
  STÂNCA ESTE IISUS CRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU ŞI PARTICIPANT ACTIV LA CREAŢIA UNIVERSULUI CU TOT CE EXISTĂ ÎN EL

  4 ):Rolul pe pământ a Scrisorii din Raiul Cerului
  – Scrisoarea din Raiul Cerului atestă adevărul despre Învierea lui Isus Cristos,puterea de care dispune Acesta, realităţile din raiul Cerului în legătură cu trimiterea către Pământ a Programului Răstignirea şi învierea lui Isus Cristos,etc .Este al doilea document-etalon pentru CUNOAŞTEREA unor ADEVĂRURI ,în special , adevărul despre Isus Cristos şi verificarea documentelor de pe Pământ.
  Primul Etalon pentru cunoaşterea adevărurilor în totalitate şi verificarea documentelor de pe Pământ, trimis din cer, este piesa aheologică SCRIPTU LUI RA (Sfânta Scriptură )
  Constatăm: în Raiul Cerului se pune un preţ deosebit pe cunoaşterea adevărului
  (vezi în acest sens şi Efeseni cap. VI vers 14 )
  Prin urmare, ne aflăm într-un moment important din istoria omeniri.
  5) Proceduri de verificare a documentelor pentru stabilirea provenienţei şi adevărului
  a) Adevărul este scris în cele două documente etaloan: Scriptu lui Ra şi Scrisoarea trimisă din Raiul Cerului.. ( Informaţiile ambelor documente sunt confirmate de Biblie )
  b )Documentul supus verficarii
  Orice document prezentat ca provenit din RAIUL CERULUI trebuie trecut prin toate filtrele de verificare prin care s-au trecut cele două documente – etalon înaintea recunoaşterii provenienţei lor şi a adevărului pe care îl exprimă (Vezi în volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoriea Nefalsificată a Omenirii,Manual Internaţional, autor Expert Judiciar Teodor Ardelean şi restul articolelor publicate de acesta pe Internet )
  – inexistenţa textului scris în cer şi relatarea unui om că informaţiile sale provin din cer , primite verbal în somn sau în stare trează pune, de la început, sub semnul întrebării ,origina şi adevărul cuvintelor sale.( În această stuaţie se află orice carte,piesă arheologică, obiect,document .etc.)
  -toate cuvintele ,propoziţiile şi frazele care dau alte explicaţii fenomenelor şi cauzelor decât documentele- etalon Scriptul lui Ra şi Scrisoarea din cer nu sunt adevărate.
  – Informaţiile care circulă între oameni ,prin care autorii povestesc despre mesaje primite din cer,fără să poată prezenta documente scrise , iar informaţiile sunt opuse celor din cele două documente -etalon sunt simple imaginaţii . Nu exprimă adevărul .
  -O carte scrisă de cineva inspirată din Biblie ,dar prezentată ca trimisă din cer,ori scrisă de către autor pe baza celor văzute de el în Raiul Ceresc , la confruntare cu informaţiile din cele două documente-etalon şi Biblie devine vulnerabilă In această situaţie avem două fenomene :
  1 Plagiatura informaţiilor din Biblie

  Autorul fără să cunoască şi să sesizeze procesul prin care informaţiile au apărut pe ecranul cunoaşterii sale cade în propriea-i lipsă de cunoaştere. Fără voinţa sa devine plagiator , mai mult sau mai puţin perfect, făţă de ceea ce este scris în Biblie
  2. Informaţile sunt reale. Au fost trimise din cer, sau văzute de autor în cer în limita textului biblic. Fenomenul necesită
  cercetări profunde pentru aflarea adevărului .Nu poate fi admis fără cercetare din partea ştiinţei şi comparaţie cu ccle două documente- etalon.
  -Informaţiile transmise de morţi .Fenomenul este descris în Biblie şi combătut de Biblie În ipoteza aflării între cuvintele şi atitudinea mortului informaţii neadevărate sau opuse informaţiilor din cele două documente -etalon,informaţiile mortului , în totalitate , nu sunt de natură pozitivă.

  Rugăm, citiţi acest articol. Transmiteți-l la conducerea religiei Creştină, Ebraică, Mahomedană, Budistă,… DIN TOATE ţarile ,în Europa,. Asia, America, Africa, Oceania. .
  O parte din lucrările noastre fiind publicare pe internet.,pot fi studiate accesând:
  – Pagina Face Book Teodor Ardelean
  – Pagina Face Book Adevarul despre Iisus Cristos autor Teodor Ardelean
  – Academician Teodor Ardelean
  – Expert Judiciar Teodor Ardelean
  – Cercetator Teodor Ardelean
  Arad luna mai 2015
  Exp.Jud Dr.Hc.Teodor Ardelean acadteodorardelean@yahoo.com
  Specialist în studiul documentelor si.fenomenelor
  Academician al Academiei de Înalte Studii Iași-România
  Arad Bdu Iuliu Maniu nr 17-21 Bloc D scara B apart 15 Jud.Arad

 8. 8. CATRENUL LUI NOSTRADAMUS :OMUL CE VA VEDEA ŞTIINŢA CERURILOR VIZITÂND PLANETA
  SENZAŢIONAL !
  e)CATRENUL LUI NOSTRADAMUS conţine următorul text :Douzeci plus de două ori şase va vedea ştiinţa cerurilor vizitând planeta în mare bucurie: Boala, ciu¬ma, foametea vor dispare. Roma se va bucura pentru sufletele salvate. SA¬VAN¬ŢII surâd de teamă şi de admiraţie. ASTROLOGIA CONFIRMĂ. Pen¬¬¬¬¬¬¬¬tru ŞTIINŢĂ un nou început. (Profeţii Inedite. Ed. Rom. Direct. Impex. România .Vezi Catrenul lui Nostradamus în anexa 5 pagina 25-35)
  Acest catren se referă la două perioade din istoria Pământului,Perioada veche şi Perioada nouă Tansmite codificat anul,luna ziua,ora,mintul şi secunda în care se încheie perioada cu fenomenele vechi care durase aproape 2000 de ani.În acelaşi moment, an,lună zi,ora,minutul şi secunda începe noua perioadă compusă din cele două sub-perioade. La sfârştul sub-perioadei întâia va avea loc un război. între spiritele pozitive şi spiritele negative.Acesta se va incheia cu victoria spiritelor pozitive subordonate lui Dumnezeu şi lui Isus Cristos (Data declanşării acestui război nu se cunoaşte. Aparţine anilor în care fiara 666 se va afla pe pământ conducând omeniriea ) După 1000 de ani , de la acel război,va fi un nou şi ultimul război între spiritele pozitive şi negative.Victoria va fi a spiritelor poztive conduse de către Dumnezeu şi Isus Cristos.Spiritele negative ŞI oamenii care le au urmat vor fi aruncate în IAZUL DE FOC .Din materia existentă Dumnezeu şi Cristos vor clădi un nou Univers.(Începe sub -perioada a doua).
  În noul Univers boala,ciuma foametea şi mortea nu vor mai exista.În schimb vor exista sufletele salvate. De la ce ? De la dezastrele celor două războaie ce au lovit Cosmosul şi omenirea.! Nostradamus vorbeşte exact despre fenomenelor descrise .în Apocalipsa,în cele două Petroglife şi în Scrisoarea primită din cer (problema dezastrelor)
  ANUL în care în cosmos se schimbă cele două perioade a fost codificat.
  Elementele decodificării sunt scrise de catre Nostradamus tot în acest catren.Iată-le
  a)data naşterii unui om,
  b)vederea de către acel om a ştiinţei cerurilor,
  c)anunţarea de acel om a Vaticanului despre ştiinţa cerurilor văzută de dânsul.
  Identificând data naşterii acelui om descoperim , la nivel cosmic ,anul schimbării celor două perioade din istoriea pământului ,şi implicit din istoriea Universului
  9 )DATA NAŞTERII OMULUI CE VA VEDEA ŞTIINŢA CERURILOR
  Această dată este relatată în catren prin cuvintele DOUĂZECI PLUS DE DOUĂ ORI ŞASE VA VEDEA… Propoziţia conţine, codificat, data naşterii omului care va vedea ştiinţa cerurilor vizitând planeta.Omul care se naşte în data calculată de către Nostradamus,pe baza mişcării corpurilor cosmice este Expertul Judiciar TEODOR ARDELEAN.(subsemnatul ) născut la data de 20 ianuarie 1923,stil vechi, sau 1 Februare 1923 stil nou. (Vezi calculul întretăierii de corpuri cosmise a axului -diametrul – cu lungimea de 2000 de ani tereştrii şi orbita corpului cosmic luat în observaţie de către Nostradamus în anexa 5 pagnile 25-36).
  Astfel, pe data de 20 ianuarie 1923 se incheie mişcarea corpurilor cosmice cu evenimente proprii perioadei de 2000 ani . În acest moment începe mişcarea corpurilor cosmice în care se vor afirma evenimente noi,deosebite de ce a existat pe Pământ
  Subliniem : azi,se întâmpină greutăţi extrem de mari în calcularea şi evidenţiera în schemă a momentelor din ora 5 şi ora 6, cu minutele aferente, în care corpurile cosmice au întretăiat axul(diametrul) orbitei pe cre se deplasează corpul cosmic luat în observaţie de către Nostradamus.Aceste greutăţi provin de la anii bisecţi ,schimbarea stilului vechi cu stilul nou, necunoşterea fusului orar din calculele lui Nostradamus , etc.
  Nostradmus fiind conştient de aceste greutăţi şi importanţa cunoaşteii de către oamenii a orei astrale a noii perioade, moment de la care încep alte mişcări a corpurilor cosmice , a descoperit două repere ajutătoare pe care le a codificat astfel :
  -vederea de către omul care se naşte odată cu schimbările de la nivel cosmic, a ştiinţei cerurilor vizitând planeta, şi
  -anunţarea Vaticanului, tot de către acesta (vezi anexa 5 la pagina 25-36. )
  În această situaţie ,dacă, dovezile naşterii acelui om minutul,ora , ziua şi chiar anul nu pot fi cunoscute, pentru identificarea lui , sunt suficente cele două repere: vederea de către el a ştiinţei cerurilor vizitând planeta şi informarea de către el a Vaticanului ,prin trimiterea în scris la Vatican a informaţiior , despre ştiinţa cerurilor pe care a văzut-o.
  10) ŞTIINŢA CERURILOR descoperită, văzută sau sunetele evenimentelor auzite de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean :
  – Am descoperit şi am văzut Piesa Arheologică Scriptu Lu Ra scrisă în Raiul Cerului de către Dumnezeu cu profeţiile asupra lumii şi tehnologiea , fără asemănare, utilizată la producerea şi scrierea acestui document şi a restului de piese arheologice descoperite în acel loc şi la aceaşi dată .
  – Am văzut şi am tradus în limba română ,pentru prima dată, cu ajutorul specialiştilor din serviciul Google-Internet , textul scris pe Petroglifele din China şi Australia trimise din cer. .(Conţin informaţii „actualizate” despre evenimentele existente pe Terra , distrugerea în viitor,dar în comtnuarea timpului de astăzi ,a Universui actual şi nimicirea definitivă a spiritelor negaive din Univers. Clădirea altui Univers de către Cele două Fiinţe creatoare cunoscute cu numele de Dumnezeu şi Cristos.) .Informaţiile sunt în concordanţă cu textele biblice
  -AM VĂZUT ŞI TRADUS TEXTUL SCRISORII TRIMISĂ DIN CER, CU PRIVIRE LA DOVEDIREA RĂSTIGNIRII ŞI ÎNVIERII LUI ISUS CRISTOS.Este al doilea DOCUMENT SCRIS trimis omenirii.PRIMUL DOCUMENT scris,trimis din cer,, RCUNOSCUT DE BIBLIE , a conţinut CELE 10 PORUNCI trimise lui MOISE,.în urmă cu aproximativ 4000 de ani. A făcut istorie Este în vigoare până în zilele noastre.
  SCRISOAREA din ŞASE IULIE 2011trimisă DIN RAIUL CERULUI, din HEAVEN se adresează întregii omeniri atestând ÎNVIEREA şi PUTEREA LUI CRISTOS..
  Cuvintele L-! ÈÈ din această scrisoare , la nivelul cunoştintelor umane de astăzi,dată de către specialişii serviciului Google din Internet , formează următoarea

  DEFINIŢIE
  Prin ACEASTA putere SE DĂ
  ADĂPOST DE VÂNTURI , în VREMURI GRELE, produse
  DE UN OBIECT VECIN,TEREN SPECIAL, DÎN APROPIERE .
  Vezi sinonime::
  ADĂPOST ,PROTECŢIE DATĂ, REFUGIU , şi SECURITATE

  COMENTARII la DEFINIŢIE
  .În cazul fenomenelor enumerate. VREMURI GRELE VÂNTURI produse DE
  UN OBIECT VECIN, TEREN SPECIAL DIN APROPIERE, PUTEREA LUI
  ISUS CRISTOS acţionează ca o stâncă. ESTE
  ADĂPOST,PROTECŢIE,REFUGIU şi SECURITATE
  .
  DEFINIŢIEA şi COMENTARIILE la definiţie atestă şi recunosc semnficaţia acestor cuvinte.. Cuvintele depăşesc sensul unor EXEMPLIFICĂRI şi intră în cadrul unor atenţionări de natură PROFETICĂ .Ele sunt confirmate ca evenimente ÎN DANIEL Cap.XII şi în Apocalipsa .Pentru cunoaşterea acestor evenimente Petroglifele vin cu precizarea : ACTUALIZĂRI şi îndemnuri numite DESCHIDE FEREASTRA
  Spaţiu terestru şi data în care va fi lovit de aceste dezastre nu este relatat în Scrisoarea ventă din Raiul Cerlui,din Heaven.
  Astfel, informaţiile din SCRISOAREA trimisă DIN CER pe data de ŞASE IULIE 2011 vor face istorie până la sfârşitul veacurilor..
  – Am ascultat Programul Învierii şi Răstigniii lui Isus Cristos ,vocea lui Isus Cristos şi vocia îngerilor participanţi la alegerea Lui în calitate de Împăratul Împăraţilor Lumii .(Programul a fost trimis din Raiul Cerului pe computerul subsemnatului ),
  -Am tradus şi înţeles cu personalul din seviciul Google, pentru prima dată, informaţiile transmise din Raiul Cerului cu Scrisoarea care atesta realitatea Programului cu Răstignirea şi Învierea lui Isus Cristos transmis prin computerul subsemnatului .pe data de 25 mai 2011 ,
  -Am descoperit, studiat şi văzut pe piesa arheologică Scriptu lu Ra ( Sfâna Scriptură) picturile cu Dumnezeu, cu Isus Cristos,cu personalităţi pozitive şi spirite negative ,cu masa rotundă la care stau reprezentanţi ai omenirii în momentul elaborării şi semnării planului de luptă împotriva Dumnezeirii ,
  – Am descoperit, văzut şi auzit cu ajutorul satelitului american ,pentru prima dată, ştiinţa cerurilor pe teatrul de luptă din zona Zărand-România-Europa din timpul potopului de pe vremea lui Noe : avioane în zbor, proectile teleghidate ,salvarea aparătorilor Bibliotecii Cerurilor de la Zărand, Templul Sfânt al Edenului înconjurat de ar¬ma¬ta atacatore a spiritelor negative, voci ale piloţilor din avioanele în zbor,apele ce înconjurau Edenul, plăci cu texte scrise de pe timpul Edenului .( Momentan totul este retras de la vederea lumii şi acoperit cu cenuşă vulcanică transformată în lut..),
  – Am descoperit că Piesea Arheologică Marea Profeţie este Documentul numit Scriptură .Mai târziu, am descoperit că titlul divulgă numele documentului SCRIPT şi numele autorulu RA ( SCRIPTURA ),
  -Am descoperit şi calculat ştiinţa cerurilor în acţiunea PARTICULELOR CONSTRUCTOARE de structuri, sau sintetizarea materiei , CREATE DE DUMNEZEU PRIN CARE SE REALIZEAZĂ STRUCTURAREA MA¬TE¬RIE DIN UNIVERS,. Am combătut existenţa Particulei Dumnezeu din teoriile unor cercetători participanţi la experimentul ştiinţific de la Geneva 2008-2012- (Fenomenul este descris în Profeţia lui Isaia .Vezi Isaia Cap. 41 anexa 5 ),
  – Am identificat, cu ajutorul computerului , codificarea Harţii Dacia Antică ,descoperită de către August Treboniu Lauriano depozitată , în Biblioteca Bisericii Sfântul Nicolae din oraşul Braşov – România. Conţine 1298 pagini format A/4, date geografice de pe Terra din erele geologice când continentele Americii erau vecine cu Africa şi Europa . Am tradus ,din acest text, în limba română mai multe cuvinte,
  -Am descoperit şi calculat ştiinţa cerurilor în procesul emisiei luminii de către atomul de Hidrogen ,mărimea forţei fasciculelor emise de grupul particulelor constructoare din inima atomului şi procesul atragerii Electronului în sistemul atomului,
  -Am lansat chemarea către toate popoarele pentru propovăduirea Evangheliei alături de Biblie pe baza descoperirilor mele din arheologie şi din cercetarea ştiinţifică .
  La data de 31 decembrie 2014 ,numărul acelor care pe Face Book,de pe toate continentele, s-au declarat prieteni cu mine ,împreună cu prietenii lor , depăşeşte cifra de 512.000. Este una din cele mai mari prieteni ,având ca temă cercetarea ştiinţifică şi arheologică , realizată în doi ani de zile ( Anul 2013 şi anul 2014.) ,
  –Am descoperit tunelele subterane costruite în Dacia de către spiritele negative şi imaginile conducătorilor – spirite negative-stăpâne peste aceste tunele şi peste zone întinse de pe suprafaţa Daciei,
  -Am descoperit dârele de gaz lanste de avioanle în zbor în timpul potopului de pe vremea lui Noe,
  – Am identifcat şi văzut în fotografiile satelitului american ,pe locul unde azi se află localitatea Sintea Mică judeţul Arad,România,Europa, imaginea PORUMBELUL cu pene albe (presupus a fi Duhul lui Dumnezeu ) reparând dârele de gaze , rupte de proectile trasoare ,lansate de către spiritele negative,
  -Am văzut spirite pozitive încolonate ,înaintea erupţiei vulcanice , deplsându-se către aeroportul din marginea de astăzi a localiatăţii Zărand judetul Arad ,
  -Am văzut în aeroportul spiritelor pozitive care se afla în marginea de astăzi a comunei Zărand, imaginea unei pat de campanie în care se afla o fiinţă rănită,adusă aici de pe teatrul de luptă,
  -Am văzut cum proectile sau corpul spiritelor negative lovind lanţul undelor „electro -magnetice” ce veneau din spaţiu la corabia lui Noe,pentru manevrare acesteia pe apele care au acoperit cei mai înalţi munţii de pe Terra, în locul de contact produc „ flame” de lumină similare trăznetului. . Posibil,credinţa ţăranilor români, din Ţara Zărandului , cu privire la căderea săgeţii trăznetului pe spiritul negativ care s-a cuibărit într-un obiect,adesea, în câmp singuratec, îşi are obârşia în aceste fenomene auzite de la strămoşii lor,.iar aceştia de la supraieţuitori ai potopului.
  -Am văzut corabia lui Noe dirijată din spaţiu prin unde similare celor electro-magnetice ,oprită pe vîrful Munţilor Zărandului din judeţul Arad în momentul în care sute de animale de toate genurile şi un număr redus de oamenii ies din aceasta,
  -Am identificat topice (în zona Zărandului România )conţinând informaţii din fotografiile satelitul american realizate în cenuşa vulcanică transformată în lut,
  -Am descoperit în fotografiile făcute de către satelitul american ,la confluenţa celor două ape ce înconjurau Edenul ,un Templu cu dimensiunea de 2000/6000 metiri corespunzând informaţiilor scrise de catre Vergilius ( 79-19 îen ) în lucrarea cunoscută„Georgica „ :
  „Plâng vârfurile munţilor Rodope şi Culmea Pangeului şi Ţara lui Rhesus LĂCAŞUL ZEULUI MARTE !Plâng şi geţii şi hebrul şi Oritia din Attica”
  Este Tempul Sfânt al Edenului de la Zărand,judetul Arad , Lăcaşului zeului Marte-Gradivus scufundat în războiul dintre spirite .Fotografiile satelitului american sunt dovezi certe : lumea veche avea cunoştinţă despre existenţa în Dacia de Apus a Lăcaşului zeului Marte-Gradivus scufundat în cursul războiului dintre spirite .
  Aceste informaţii istorice , confirmate de topice,fotografiile satelitului american,Biblie, regăsite în lucrările lui Vergilius , sunt confirmate de :
  * Cercetări geologice şi ştiinţifice efectuate în cursul vremurilor care au constatat prăbuşirea scoarţei terestră ,
  * Harta Dacia Antică din bilioteca Biserica Sfântul Nicolae Braşov cu relieful , fauna, tunele subterane şi spiritele negative,inclusiv uriaşii care au stăpânit Dacia ,
  *Descoperirile ştiinţifice a structurării materiei ,structura corpului fizic şi a corpului spirirt sau duh ,descrise în cele 30 volume publicate ,cu dovedirea creaţiei de către cele două fiinţe creatoare numite Dumnezeu si Cristos .
  – Am văzut şi am prezentat ca dovezi ştiinţifice şi arheologice fotografiile transmise de satelitul american cu războiul nuclear dintre spririte din spaţiul Zărandului Corpurile materiei fizice şi corpurile oamenilor, sau fiinţelor . descompuse până -undeva , la nivele de structurarea mateiei sub ceea ce se numeste Proton sau Electron .După această descompunere, în pas cu răcirea sau schimbarea mediului ,au intrat în acţiune particulele de structurare a diferitelor structuri refăcând corpurile exact cum se aflau în momentul exploziei nuclere..Astfel ,am văzut corpurile refăcute.În aceste corpuri,intrâd duhul care le dă viaţă ,indivizii se prezintă cum erau în momntul morţii.(În scrsoarea din cer,primită la www Baricada.ro Arad în 6 iulie 2011, se dă un exemplu concret de înviere a mortului, în cazul lui Isus Cristos),
  -Am văzut cum ideile negative produse de către spiritele negative,sunt trimise în creierul omului şi sunt susţinute permanent de către acestea. .Sufletul le acceptă şi le înfăptuieşte urmând să răspundâ pentru înfăptuirea lor.
  11) ANUNŢAREA VATICANULUI DE CĂTRE EXPERTUL JUDICIAR TEODOR ARDELEAN
  Vaticanul a fost informat despre ştiinţa cerului pe care a văzut-o omul, ce s-a născut la data de 20 ianuarie 1923,concret de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean.( adeca de către subsemnatul).O parte din lucrările publicate cu număr de ISBN s-au trimis prin poştă la Vatican. Altele prin internet .
  Astfel ,prin cele trei repere identificate ,care se atestă reciproc, Nostradamus s-a asigurat că descoperirile sale nu pot fi falsificate de nimeni. ANUL 1923 ESTE ANUL CARE DESPARTE CELE DOUĂ ORE ASTRALE reprezentând două perioade sau ERE , din istoria Universului, descrise în Biblie şi în documentele provenite din CER.
  12).SUB-PERIOADA A DOUA cu instalarea în Univers a unei lumii noi,în care nu va mai fi foame,ciumă .boală, războaie şi moarte s.a relatata la litera „e” punct 8.

  Arad iunie 2015
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

 9. ATENŢIE:
  Pentru importanţa descoperirilor din articolul ce urmează,acesta se transmite în toată lumea în limba Română,Engleză,Franceză,Rusă,Germană ,Chineză ,Hindi şi Arabă ( IN LIMBA ROMÂNĂ SE TARNSMITE DE MAI MULTE ORI )

  AMPLASAREA EDENULUI TERESTRU ÎN HOTARUL LOCALITĂŢII ZĂRAND DIN JUDETUL ARAD,ROMÂNIA, EUROPA.
  DOVEZI DECISIVE
  CAP.I DESPRE EDENUL TERESTRU
  1.Din documentele noastre arheologice şi ştiinţifice publicate in cele 30 volume cu număr de ISBN şi pe internet rezultă că Edenul Terestru a fost clădit de către Dumnezeu pe teritoriul Daciei de apus,actuala ţară numită România din Europa.. Aici,la confluenţa dintre râurile numite azi Crişul Alb,Cigheri şi Canalul Morilor se află Templul Sfânt al Edenului .Acest Templu grandioas şi SFÂNT este retras de la vederea lumii .Este acoperit cu cenuşă vulcanică în grosime variabilă (cca 8 metri la cantonul de pe Crişul Alb şi 20 metrii în partea opusă cantonului).În fotografia transmisă de către satelitul american din interiorul templului se observa o piesă care aseamănă ca format cu piesa arheologică numită SCRIPTU LU RA ( sau originalul Sfintei Scripturi). Această piesă impreună cu alte piese a fost RECUPERATĂ DIN APELE RÂULUI Crişul Alb in anul 2003 de catre expertul judiciar Teodor Ardelean..Ulterior, au fost fotografiate şi pusă pe disc electromagnetic cu aparatura serviciului de Criminalistică al Poliţiei Arad .În prezent se află în Muzeul Arad predate cu proces verbal semnat de către subsemnatul Academician Teodor Ardelean,Master Energ. Ing. I.Cristian,Comisar Şef, Ş. Moldovean,şeful Biroului de Criminalistică al Poliţei Arad şi conducerea Muzeului Arad.Ulterior s-a constatat că piesele vorbesc, sunt obiectele descrise în Biblie la Facerea Cap. II vers 12 sub denumirea de Bedelion şi Pietre de onix
  2) Coordonatele geografice de aproximativ de 45 grade longitudine estică şi 45 grade latitudine nordică de pe Harta Dacia Antică. transmit informaţii ascunse cu privire la locul Templul Sfânt al Edenului pe Terra. Aceste coordonate sunt stabilite după ce continentele AMERICII s-au deplasat de pe locul unde se aflau,în apropierea Africei şi a Europei ,către locul unde se află astăzi . În locul continentelor, conform teoriei de migratie a continetelor,elaborată de către savantul german A Wegener, în Oceanul Atlntic a ieşit la suprafaţă continentul Atlantida.Cauza migratiei pare a fi chiar aparitia acestui continent .Astăzi, prin constatările subsemnatului că pe harta Dacia Antică Golful Crişului Alb se afla la cca 45 grade longitudine estică, avem dovada materială a migraţiei continentelor.Migraţia continentelor se află şi în catrenele lui Nostradamus cand localizează Mica Mesopotamie a Europei la 45 de grade.(Vezi această constatare la pagina 33 din volumul ” Eclipsa totală de soare 1999 şi redescoperirea României „ în volumul dlui pofesor universitar Măruţă Alexandru Ed. Anglo Azur Giurgiu 1999. ) .
  3) Edenul Terestru a fost cladit de către Dumnezeu pe fâşâia de uscat care cobora din Muntii Apuseni,din Dacia,în lungul râului Crişul Alb până aproximativ în ţara numită azi Ungaria Acest uscat ,în acele vremuri, avea formă de peninsulă inconjurată de apele care invadaseră Europa Centrală ca efect a ieşirii la suprafaţă a continentului Atlantida Europa Centrală se prezinta ca o căldare inconjurată de Munţii Carpaţi, Munţii Nordici,Carpatii Apuseni, Balcani şi Muntii Alpi Uscatul peninsulei era străbătut de râurile PISON, Hidechel,Ghihon ,Eufrat şi mai jos de Mureş . Acestea,în acel timp,anterior potopului cu ape ,de pe vremea lui Noe ,curgeau cu caţiva km spre sud fată de cursul actual(Râul Mures se varsa in Tisa aproximativ pe paralela de azi a Oraşului Timisoara .În prezent, se varsă, aproxmativ ,pe paralela oraşului Arad din România .Parte din vechile cursuri a raurilor sunt vizibile in judetul Arad şi Timis chiar în zilele noastre.)
  4)Atlantida împreună cu tot pămantul era stăpânit de către spiritele negative.. Pe continentul Atlantida zeul Poseidon ( spirit negativ intrupat ) A pus bazele unui imperiu imens.(Dovezi: lucrările lui Platon )
  5)Intre cele patru râuri ce curgeau pe uscatul ce forma penisula din Dacia de Apus Dumnezeu a cladit cetatea numită Zq Jc Cic-Ajjeo-o .ÎN TRADUCERE: AICI să fie lumină şi legea Mea. .A cladit Templul Sfant al Edenului şi pe om .(Vezi Facere Cap. II vers 4-7 )Momentul cladirii Edenului şi Facerii Omuluii a existat în gândirea lui Dumnezeu din totdeauna.În acest Templu Dumnezeu a pus Scriptu lui Ra (Bedelionul şi pietrele de onix) relatând în scris ,cu ajutorul alfabetului din Edenul Ceresc,fotografii şi melodii creaţia Universului,actele spiritelor negative ,Răstignirea şi învierea lui Iisu Cristos, viitorul Universului..Aceste informatii ,ca profeţii şi realităţi a profeţiilor împlinite sunt redate sub formă sintetică în Biblie.O parte redusă din textul scris în limba Edenului ,aflat în SCRIPTU LU RA, s-a tradus de către expertul judiciar Teodor Ardelean in limba română şi publicat pe internet după anul 2013.( Vezi acest articol pe internet aparut cu titlul „DESCOPERIRI SENZAŢIONALE” Data 7 XII 2013 .Pagini 268 ) .
  6) La distanţa de cca . 5 km in direcţia Nord-Vest de Templul Sfant al Edenului,în spatiul actual al localităţăţii Cintei, Spiritul superior negativ a ridicat un castel imens şi un complex de statui prin care se autopreamărea..(Vezi in lucrările subsemnatului dovezile materiale a Templului Sfant al Edenului ,Castelul lui Lucifer cu complexul de statui distruse în urma cutremurului de pămant acoperite cu cenuşă vulcanică)
  7) Din textul scris pe harta Dacia Antică in limba Edenului rezultă că Iisus Cristos mult timp s-a aflat efectiv în Templul Sfant Al Edenului . Era iubit de către oameni ( A se vedea volumul Strigăte din Eden ediţia a II-a pagina 14o litera A ,în special punctele 5,12 şi 14 .Din aceste texte reiese că spiritul negativ plănuia să ucidă pe Isus Cristos prin înecare în raul Crişul Alb,pe locul numt Iaz din hotarul comunei Zarand judetul Arad .Din text acest text rezultă gândirea ascunsă şi vrăşmaşă faţă de Iisus Cristos şi faţă de Dumnezeu).
  8)Edenul Terestru a fost nimicit de catre Spiritul Negativ în războiul planificat şi înfaptuit de către acesta. Dovezi : fotografiile satelitului american de pe câmpul de luptă, amitirile razboiului care dăinuie în toponimicile din ţara Zărandului şi alte informaţii publicate de catre noi .
  CAP- II DOVEZI DECISIVE DESPRE TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI DE LA ZĂRAND
  În afară de informaţiile noastre tipărite în 30 volume,recent, am aflat NOI DOVEZI despre amplasarea Templului Sfant al Edenului în hotarul localităţii Zărand judetul Arad ,România.,Europa . Aceste DOVEZI le am aflat în fonetica şi DICTIONARELE limbii române vorbită în localităţile amplasate în bazinul râului Crişul Alb şi în dicţionarele limbii vorbita de ALTE POPOARE aşezate LA SUTE ŞI MII DE KM. DISTANŢĂ DE Golful Crişului Alb din Dacia de Apus. Iată aceste descoperiri:
  1 )CUVINTUL TAŞINIC
  În fonetica ţăranilor români care trăiesc în localităţile numite Zărand şi Seleuş din judeţul Arad ,în spaţiu in care a existat Templul Sfânt al Edenului Terestru, râul Crisul Alb se numeste TAŞNIC sau TAJNIC. Acest râu în Biblie , pentru portiunea din hotarul localităţilor amintite, poartă numele de HIDECHEL . Cuvântul Taşnic nu este relatat în Dicţionarul Limbii Române Literare şi Contemporane,Editura Academiei Române ediţia anului 1955-1957 În schimb ,cuvântul se regaseşte în limba unui numar extrem de mare de popoare aflate la distanţe de mii de km fata de Romînia sau de spatiu numit anterior Dacia..Iată o parte din popoare în dicţionarul căror s-a idntificat cuvântul cu semnificatia lui:
  -Izvor de primavară sau prima vară în limba: Engleză,Bosniacă, Bască, Bulgară, Cehă, Catalană,C.Haiteană,Croată,Franceză,Hindi, Islandeză,Maghiară, Poloneză, Rusă,Sârbă, Slovacă, Spaniolă,Vietnameză.…..
  -Pungă în limba Croată şi în limba Sârbă;
  -Musim,semifinală în limba Indoneziană
  Se nasc o serie de întrebări :
  -Dece , in dictionarele acestor popoare Taşinicul este redat ca izvor de primavară şi primavară ? Dece, Pungă ? Dece, Semifinală ?
  Răspunsul nostru: pentru că cuvantul Taşnic nu exprimă numele râului ,ci fenomenul cosmic din spaţiul râului numit de tărănimea română Taşnic. Cuvântul Taşnic este numele fenomenului cosmic unde se află : Templul Sfânt al Edenului şi spaţiu unde a fost clădită cetatea Zq Jc Cin –Ajjeo-o şi omul. Acestea sunt acte de creaţie înfăptuite de către Dumnezeu .Ele exprimă ceeace se numeşte izvorul pimaverii,primavara, punga cosmică din Univers în limba Croată şi Sârbă,ori. semifinala contradicţiilor dintre Dumnezeu şi spiritul negativ superior în limba Indoneziană ,Aici,în Dacia de apus, Dumnezeu a cladit Edenul Terestru, a clădit pe om. şi a cladit Cetatea Zq Jc Cic – Ajjeo-o numită, în traducere: Aici ,să fie Lumina şi Legea mea ! (Vezi acest text şi în Facerea Cap.I Vers 3: Dumnezeu a zis : „Să fie lumină „ şi fost lumină).Aceste acte sunt prevestitoare a verii ce va instala în Univers. Sau ,cu alte cuvinte ,sunt PROFEŢIILE PRONUNŢATE DE CATRE DUMNEZEU. ( A se vedea în acest sens articolul nostru intitulat „A SOSIT TIMPUL DOVEDIRII ADEVĂRULUI PRIN DOCUMENTE ,DESCOPERIRI EPOCALE BEDELIONUL ŞI PIATRA DE ONIX din Biblie Din traducerea cuvântului Bedelion ,scris în limba Edenului,rezultă………………………
  ……….DOUĂ (Traducere cu Limba Gujarati ); jurăminte ( Traducere cu Limba .Albaneză ) mari (Tarducere cu Limba . Malgaşă ) pe ( Traducere cu Limba .Maghiară) golf ( Traducere cu …. Bengali )au fost ( Traducere cu Limba . Bulgară ). Se află prin ( traducere cu limba Engleză ) căutare( Traducere cu Limba Urdu ). RUGAŢI.VĂ ! ( Traducere cu Limba Suedeză ) ! Jurămintle facute se vor împlini întocmai…………………………………………………………………………….
  – Numele celor 3 „ acte de creaţie „ descrise mai sus,realizate de catre Dumnezeu şi Isus Cristos au ca obiect „ ceva deosebit : apariţia unei lumi noi ! .Inceputul unei noii file din istoria Universului !
  – În limba indoneziană cuvantul taşnic nu semnufica izvorul primaverii sau primavara ci „ MUSIM SEMIFINALA adeca „ semifinala care se va realiza în spatiu din Ţara Zărandului Aici,a existat războiul dintre spirite !.Război care a condus la nimicirea Edenului Terestru . Razboiul a fost SAU va fi O SEMIFINALĂ se spune în limba Indoneziană şi se atestată de Apocalipsa . Similar ,Izvorul Primăverii nu este vara ci aminteşte despre vara ce va veni,despre o nouă perioada din existenţa ANULUI.,sau în speţă a UNIVERSULUI. .
  – Cuvântul Taşinic se află în limba ţaranimii române din localităţile Zărand şi Seleuş .Se referă la râul Crişul Alb vizibil dar nu la ce se află sub stratul de cenuşă vulcnică care formează lutul folosit pentru cultivarea cerealelor. CE SE AFLĂ sub stratul de cenuşă vulcanuică,transformată în lut s-a uitat de toata lumea ! În această idee relatăm că în spatiu hotarului din localitatea Seleuş,vecin cu hotarul localităţii Zărand,în lungul râului Crişul Alb intr-o harta in limba magheară figurează teritoriul numit Pusta Tasnik.În traducere : Pusta Taşnic. Numele pustei pare a proveni de la cuvântul Taşnic folosit de către ţărănimea română din zonă..
  – 2 )Cuvantul TAJNIC :
  a) Cuvântul TAJNIC se află in legătură cu creatia Universului .Oamenii care- l utilizează,în localităţile din Zărand şi Seleuş judeţul Arad România au uitat cauza şi fenomenul ascuns sub acest cuvânt.. In consecinţă ,numesc râul Hidechel cu numele de TAJNIC. Cuvântul Tajnic şi Hidechel, de asemenea, nu figurează .în dictionarul Limbii Române Literare şi Contemporane Editura Academiei Romane Ediţia 1955-1957 .
  b. Cuvântul Tajnic se regaseşte în limba popoarelor situate la mii de km. de locul de origine a cuvantului,respectiv de bazinul râului Crişul Alb, numit în Biblie „ Hidechel”.
  c) Iată, semnificaţia cuvantului TAJNIC în dicţionarul Limbii popoarelor:
  -secret: în Limba Catalană,C. Haiteană, Maghiară, Spaniolă, Turcă,Ucrainiană, Zulu, Sârbă, Rusă ,Engleză,
  -taină : în limba Poloneză,
  -mister :în Limba Uzbecă. şi Cehă
  In fond , cuvântul secret, taină şi mister ascunde „ ceva „ Acest „ ceva” nu va fi descoperit decât la împlinirea vremurilor prestabilite. Se află in spaţiul Crişului Alb, sau a Hidechelului . Satlitul american transmite din această zona fotografia unui TEMPLUL URIAŞ de 2000/6000 de metrii .Despre existenţa acestui Templu PE TERRA NIMENI nu avea cunoştinţă până la descoperirea lui de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean.
  3)Cuvantul ŞINIC sau ŞNIC
  Şinicul sau Şânicul este numele unitatii de măsura a boabelor de cereale cum este grâul.Un şnic sau şinic este egal cu 120 litrii . CUVÂNTUL şinic nu apare în Dicţionarul Limbii Române Literară şi Contemporană , Editura Academiei din anii 1955-1957 . Ţăranii români pronunţă acest cuvânt când şinic când şnic. Se utilizează în Crişana,in special în bazinul râului Crişul Alb în pieţele din Pâncota,Sebeş, Gura Honţ, Hălmagiu etc. Denumirea este susţinută de ţărănimea satelor din Bazinul râului Crişul Alb.
  În lucrările noastrea am demonstrat că sistemul unităţilor de măsură a cerealelor in bazinul Crişului Alb pleacă de la sisteml coordonatelor geografice aplicat pe harta Dacia Antică Pe această hartă cetatea Zq Jc Cic-Ajjeo-o sau Ziridava este amplasata la aproximativ 45 grade longitudine estică şi 45 grade latitudine nordică, respectiv ,când meridianul zero trecea prin continentul Atlatida. Originea sistemului unităţilor de masură a cerealelor şi baza materială ce stă la calculul coordonatelor geografice, existente pe harta Dacia Antică , cu meridianul zero trecând prin continentul Atlantida , s-a uitat ,ori nu s-a transmis în masa oamenilor de catre savanţii timpurilor trecute. Ambele sisteme de măsurarea grăunţelor şi de stabilire a coodonatelor geografice îşi au originea in Cetatea numită Zq Jc Cic-Ajjeo-o ce exista între râurile Crişul Alb (numit Pison şi Hidechel), Canalul Morilor ( numit Ghihon ) şi Cigheri (numit Eufrat) Acest .sistem al coordonatelor geografice pentru Cetatea Sărandului era cunoscut de Nostradamus când vorbea în catrenele sale despre „Cerul care arde la 45 de grade „(Retineţi punctul de 45 grade apare numai in ipoteza că meridianul zero trece prin intinsul Oceanului Atlantic)
  Baza sistemului de coordonate geografice şi SEMNIFICAŢIA cuvintelor TAJNIC respctiv TAŞNIC care se referă la „ceva” deosebit din istoria Universului se află în Templul Sfant al Edenului din hotarul localităţilor Zărand şi Seleuş judeţul Arad, din Dacia de Apus (România de astăzi ). Informaţiile s-au păstrat secret Mii de ani au fost cunocute în secret, ca realităţi ce ascund o taină sau un mister.S-au descoperit în anul 2003 de către expertul Judiciar Teodor Ardelean. ca realităţi prin fotografiile stelitului american realizate in zona localitatii Zărand din România ,Europa.
  Cum au ajuns cuvintele Tajinc sau Taşnic în vocabularul popoarelor aflate la distanţe socotite în mii de km faţă de cetatea Sărandului unde se păstrau cauzele ascunse cunoaşterii oamenilor.? Prin plecarea strămoşilor acestor popoare din Ţara fostului Eden Terestru în urma renunţării la clădirea Turnului Babel (Vezi Facerea Cap.XI Turnul Babel )

  4. Cuvantul Chelepţel.
  Spaţiu dintre râurile Crişul Alb şi Cigheri de la confluenţa acestor râuri în fonetica ţăranimii române din localitatea Zărand este cunoscut cu denumirea de Chelepţel Cuvântul nu se află in Dicţionarul Limbii Române Literare si Contemporane Editura Academiei ediţia 1955 -1957
  Azi., 6 Iulie 2016, am constat :
  – râul Crişul Alb din zona localităţii Bocsig ,până la varsare în fluviul Tisa ,în Biblie (Facere Cap. II vers 14 )se numeşte HIDECHEL ,
  – spatiul dintre confluenţa râului Crisul Alb cu râul Cigheri din hotarul localităţii Zărand judetul Arad,România se numeste Chelepţel.Această denumire este utilizată de ţăranii români din aceasta localitate.Se află în documentele Primăriei Zărand,a Prefecturii Arad şi a altor instituiţi publice ale statului român.
  Comparând cele două denumiri ,Expertul Judiciar Teodor Ardelean descoperă un fenomen de necrezut .Constată :
  a) numele râului Hide-Kel din Biblie este compus din 3 cuvinte asociate: Hi , DE şi Kel .Cuvantul Kel ( sau Chel ) în limba română înseamna,capul fără un fir de par Aceste trei cuvinte se regăsesc în Dicţionarul Limbii Române Literare şi Contemporane editia 1955-1957 (vezi Dicţionarul pentru cuvintele care încep cu litera H,D şi C) .Semnificatia acestor cuvinte:
  – hi de=du-te ,treci mai departe chelule ! Chelul este râul Crişul Alb cu apa sa,rămasă fără firicelele de aur pe care le desprinsese din bulgarii de piatră peste care a trecut în zona de la izvoarele râuleţelor ce izvorăsc din muntii Metalici şi Munţii Zărandului, şi se varsă în Crişul Alb până la localitatea numită Bocsig.( În Biblie râul Crişul Alb în această porţiune se numeşte Pison.Numele de Pison provine de la verbul” a pisa „ bulgarii de piatra ce contin atomi de aur)
  b) spatiul strabatut de apa râului Hide-chel ,spaţiu amplasat între cele două râuri Crisul Alb si râul Cigheri care fac confluenţă în hotarul comunei Zărand , este numit Chel-ep-ţel Cuvântul este format prin ascocierea a trei cuvnte ( din care doua chel şi ţel figurează în Dicţionarul Limbii Române Literare şi Contemporane editia 1955-1957 ) .Semnificaţia acestor cuvinte:
  – Chel= Subiect sau substantiv avand capul fără păr.Apa râului care până la localitatea Bocsig poseda firicele de aur,după ce trece de acest loc,ajunge in situaţa capului fără un fir de păr. În speţă râul fără un firicel de aur este asemanat cu omul avand capul chel
  – ep = conform( Cuvantul nu figurează in Dicţionar.)Ca atare , s.a determinat de catre noi în funcţie de realitate . Concret „ conform „
  – ţel= obiectiv prestabilit şi realizat pentru activitatea subiectului numt Chel
  În aceasta situaţia cuvintele din formaţiunea chelepţel conţin informaţia.: spaţiul este străbătut de apa râului CHEL (Hidechel ) rămasă fara firicele de aur , asemeni omului având capul chel. Apa curge prin acest spaţiu , confom ţelului prestabilit,adecă se varsă în fluviul Tisa fără aur .
  Remarcăm : a) în vechime acţiuniile apei şi a râului se explicau de pe poziţia fiiţelor conştiente
  b) descoperirea denumirii de Chel-ep-ţel a spatiului din hotarul comunei Zărand unde curge râul cu numele de Hi-de-Chel din Biblie (Facere cap.II vers 14),pe lângă restul dovezilor care atestă realitatatea şi localizarea Edenului Terestru în Ţara Zărandului din judetul Arad,România, continentul Europa , este de natură excepţională
  Cuvantul Chel în numele spaţiului (Chel-ep- ţel ) prin care curge râul ce conţine în numele său cuvântul Chel, este dovada materială că Hidechelul din Biblie este râul cunoscut de către oameni cu denumirea de Crişul Alb ! Acest râu asemenea restului de ape din Biblie Pisonul,Ghihonul şi Eufratul curgea pe uscatul din peninsula numită Ţara Zărandului.
  Prin urmare , constatăm ca realitate :RÂUL CU NUMELE HIDE-KEL PREVĂZUT ÎN BIBLIE „ LA VREMURILE STRĂVECHI DE LA FACEREA LUMII PINĂ LA AVRAAM „ CAPITOLL II VERSET 14 , CURGE PRIN TERENUL CARE A LUT NUMELE ACESTUI RÂU NUMINDU-SE DE OAMENII LOCULUI ŞI ÎN ACTELE OFICIALE ALE STATULUI ROMÂN DIN CONTINENTUL EUROPA DUPĂ NUMELE ACESTUI RÂU adică KEL-EP- ŢEL SAU CHEL-EP- ŢEL.
  Această constatare va face istorie. Va nimici afirmaţiile acelor care contestă adevărul biblic despre existenţa Edenului Terestru şi localizarea acestuia în Ţara Zărandului.
  5)Cuvântul ţel în limba romînă semnifică ţinta către care tinde cineva.
  În cazul de faţă ţinta numelui de chel dat raului Hidechel şi spaţiului de CHELEPŢEL prin care curge acest rîu ,in ambele denumiri aflânduse cuvantul de CHEL , era
  a) ascunderea TEMPLULUI SFÂNT AL EDENULUI TERESTRU , sub stratul de cenuşă vulcanică transformată în lut ,şi
  b)POSIBILITATE de identificare şi DOVEDIRE ,prin „cercetare” , că ceea ce este ascuns ,adecă „Templul Sfînt al Edenului „ , se află in acest spatiu prin includerea în numele spatiului a cuvantului Chel luat de la numele apei Hide-Chel .
  În consecinţă , prin cuvantul Chel aflat in numele râului Hide-Chel şi în numele spaţiului Chel-epţel s-a constituit o punte de legatură firavă intre cele două subiecte care atestă locul unde se află Templul Sfânt al Edenului Terestru. ACEASTĂ GÂNDIRE EXCEPŢIONALĂ a lăsat posibilitatea cunoaşterii ADEVĂRULUI ,prin cercetare, după epuizarea timpul prestabilit păstrării acestui secret,taină sau mister !
  6) Cuvintele Kerepţel şi Celepţel din fonetica oamenilor din Ţara Zărandului se refera la fenomene vizibile în spaţiul numit CHELEPŢEL. .Cuvantul Kerepţel este format din două cuvinie: Kerep care în limba maghiară se referă la planta extrem de rară care creşte în Chelepţel numită limbă de clopt şi ţel care in limba româna indică scopul pentru care se realizează actiunea Intrucat , aceste variante nu se regasesc in documentele oficiale ale statului, şi nici în Biblie ,aşa cum se află cuvântul Chelepeţel, le cosiderăm neinteresante pentru cercetarile şi constatările consemnate în acest. articol .
  7)Cuvintele Tajnic,Taşinic, Şnic, şi Chelepţel exprima realitati de nivel cosmic S-au pronunţat în cetatea Zq Jc Cic.Ajje-o înainte de potop .Oamenii au lua cunoştinţă parţială despre existenţa în cetate a unui anumit lucru retras de la cunoaşterea lumii cât timp au stat în această cetate.Odata cu părăsirea turnului Babel au vehiculat informaţiile cunoscute ,atât cît au fost cunoscute,în toata lumea. În schimb, secretele s-au păstrat de preoţii templului care serveau în biserica ridicat după potop în Chelepţel .
  Rugăm transmiteţi acest articol ,de importanţă capitală pentru cunoaştere adevarului din Biblie, în toată lumea.
  Arad la 6 iulie 2016
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor.
  Academician al Academiei de Studii Inalte Iaşi România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: