Jurații de la MasterChef România au fost uimiți de talentul cugireanului Mihai Toader

Mihai și-a împlinit visul, reușind să îi demonstreze tatălui său, Ulise Toader, care nu l-a susținut să devină bucătar profesionist, dorind ceva mai mult pentru fiul său, că este doar pasionat de gătit, ci și foarte talentat.

Tânărul cugirean a mărturisit celor de la MasterChef că își dorește foarte mult să devină un bucătar profenist, acesta fiind visul său cel mai mare. A mai povestit cum a luptat cu tatăl cu care a avut numeroase discuții  în legătura cu alegerea sa.  “În liceu am vrut să urmez un curs de gastronomie, nu a fost de acord și deoarece depindeam de el a trebuit să ascult. Îmi doresc enorm  ca astăzi să iau șorțul și să îi demonstrez că am realizat ceva.”, a spus Mihai.

„Am crezut că e mai bine să mă urmeze, știți că așa sunt părinții, mai egoiști”, si-a justificat atitudinea Ulise Toader.

Mihai Toader este angajat la Uzina Mecanică Cugir iar tatăl său la Compania Națională Romarm. A moștenit pasiunea pentru gătit de la bunicul său, care a fost bucătar la spitalul din Cugir

“Dacă aș putea să înaintez în MasterChef, să am ocazia să lucrez cu tot felul de produse. Stau într-un oraș cu 20.000 de locuitori și nu am această ocazie. Ar fi ceva extraordinar, ar fi un vis devenit realitate”, a mai spus Mihai copleșit emoții.

Când au aflat jurații unde lucrează Mihai și tatăl său, au glumit spunând: „Sunteți o familie de creatori de puști”, iar legătura între puști și gastronomie este că nu poți pleca la război cu burta goală.

Timp de apropae 10 minute de emisiune, cât a durat momentul tânărului cugirean, jurații au fost duri, însă  Mihai a fost încrezător reușind să îi convingă că este talentat și merită să meragă mai departe în concurs.

Aparent nemulțumiți de viteza cu care a gătit scoicile, membrii juriului i-au dat lui Mihai o probă suplimentară – să gătească paste în maxim 20 de minute. Surprinzător, Mihai a ales să gătescă tot un produs exotic, mai ales pentru un orășel cu 20.000 de locuitori, adică pasta pomodorro e basilico, spaghete cu roșii și busuioc, reușind să le prepare chiar mai repede decât timpul acordat… Și, surpriză! Jurații i-au adus șorțul spunând: “Ni s-a făcut și nouă foame și am vrut să mâncăm ceva făcut de un om talentat!” și au luat tigaia cu paste îndreptându-se către un loc unde puteau să le mănânce.

Au urmat momente de bucurie, lacrimi, îmbrățișări.

“Cred că este cea mai frumoasă zi din viața mea!” a mărturisit Mihai, în timp ce tatăl său spunea cu lacrimi în ochi: “Dorința de aface ce îi place a învins, m-a învins și pe mine!”

 

http://www.cugirinfo.ro/juratii-de-la-masterchef-romania-au-fost-uimiti-de-talentul-cugireanului-mihai-toader-1754.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: