D-aia nu are ursul coada!

Întâmplator am urmărit secvențe dintr-un talk-show la ROMANIA TV.Cu un glas gâfâind ,de parca ar fi alergat în proba de 400 de metri garduri , realizatoarea,CRISTINA SINCAI ne anunța mare veste mare: BĂSESCU a fost invitat la VATICAN la intronizarea lui FRANCISC!

Si ce dacă? Asta ne doare pe noi acum?Ma gândeam ca o fi găsit ceva surse de finanțare avantajoasa pentru economia romanească  Da de unde ?Asta este un mizilic!! Pentru ‘mnealui ,la ordinea zilei sunt primirile divei blonde la COTROCENI,vizite la PAPA….

Ca s-o  mai dreagă CRISTINICA a postat pe burtiera „Ii da FENECHIU avion lui BĂSESCU sa plece la VATICAN ?”Asta-i alta șmecherie pentru ca ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ nu a prevazut fondurile de întreținere ale aeronavei pusa la dispoziție de TAROM care se cifrează la 7 milioane de $.

Probleme arzătoare pentru țară activitatea acestui filfizon , nu?

COSTEL GĂLĂȚEANU

18 MARTIE 2013

Anunțuri
4 comentarii
 1. Adrian Claudiu Stanislav a spus:

  AI mare dreptat, draga Costele! Din pacate, degeaba stiu adevarul, striga si acuza peste 19 milioane de romani. O sleahta de neromani si tradatori – probabil nu mai multi de 2-300.000 de profitori – care si-au subordonat toate institutiile acestui stat schilodit, ne canta prohodul. Si din cate constat pana acum, o fac foarte determinat si profesionist! In conditiile date, riscam sa devenim, PALESTINIENII EUROPEI!!! Romania mai exista doar pentru ca DIRIJORII EXTERNI inca nu au finalizat toate detaliile planului (n-au cazut inca la pace cum sa o imparta). Iar stalpii dintotdeauna ai romanismului se prabusesc.
  Biserica ortodoxa romana se pierde in fleacuri mai degraba laice si s-a departat de popor, ale carui suferinte par a-i fi straine. Ortodoxia romaneasca s-a imbolnavit de grandoare. Vrea catedrale si „centre ecumenice” faraonice. Nu-i mai sunt suficiente bisericile traditionale, modeste, de bun simt, primitoare si aproape de Dumnezeu, cele care au slujit si aparat poporul acesta de peste doua milenii.
  AL doilea stalp al natiunii, intrat intr-o rapida disolutie, este Armata. Peste nerusinarea cu care niste neica-nimeni isi bat joc de singura structura capabila sa apere Tara (prin bugetul ridicol alocat apararii si lipsa oricaror orientari strategice proprii), se suprapun acum luptele intestine, parte integranta a aceluiasi plancriminal, mentionat mai sus!!! Militarii activi vs. cei in rezerva, asociatii de rezervisti antagoniste. Iar aici, avem de-a face cu aspecte pe care noi doi le stim bine! Civilii activati cu ghiotura dupa ’90 direct cu grade de ofiteri superiori si fostii politruci militari comunisti (pe care dupa ianuarie 1990 nu i-am lasat sa-si caute de lucru „in economia nationala”, pe care AISM si CNA i-au spalat si „recalificat” peste noapte), sunt aceiasi care acum, ca si-n perioada comunista, isi bat joc de Armia Tarii! Fostii „generali si colonei” subordonati lui Ilie Ceausescu si Aradavoaicei si niste amarati de inginerasi civili de pe la Clinceni deveniti intre timp generali cu 4 stele fac acum legea, direct sau prin lichelele pe care le-au promovat ei. Tot ei se bat pentru ciolane inclusiv la conducerea asociatiilor de rezervisti!
  Eu inca mai am dram de speranta ca cineva capabil si determinat va suna goarna, pentru a reinstaura ordinea fireasca si dreapta in tara asta . Si sincer, as raspunde imediat indicativului…acela frumos! Fara vreun gand la recompense ulterioare! Dar…speranta este din ce in ce mai firava, iar timpul trece!
  Dumnezeu sa ne ajute si sa ajute Romania!

  • Impresionanta radiografie a societății ai făcut ADRIAN!Multumesc!Dumnezeu ii va da fiecăruia după ce și cum a făptuit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: