SE TAIE PORCII . DAȚI CARNEA LA ANALIZA LA MEDICUL SANITAR VETERINAR!COSTA NUMAI 9 LEI.

Pentru că a început sezonul de sărbători, reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba reamintesc fermierilor și gospodarilor care taie porci importanța efectuării examenului trichineloscopic al cărnii, înainte de a fi consumată.
Programul de lucru al Circumscripțiilor Sanitare Veterinare şi pentru Siguranța Alimentelor Județene și laboratorului județean este de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00, sâmbăta, între orele 8.00 şi 14.00 şi duminica, între orele 8.00 şi 13.00.
Lista circumscripțiilor sanitare veterinare şi pentru siguranța alimentelor din județul Alba: Alba Iulia I (Centru): telefon 816.217; Alba Iulia II (Cetate): telefon 835.701; Aiud: 861.658 ; Blaj: telefon 710.102; Câmpeni: telefon 771.514; Cugir: telefon 751.724; Ocna Mureș  telefon 870.838; Sebeș  731.038; Teiuș  telefon 851.717; punct de lucru Zlatna (piaţa agroalimentară). Contravaloarea analizei cărnii este de 9 lei.(S.P.)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: