„Cugirul va avea ieşire la autostradă”

http://www.informatiadealba.ro/2012/10/30/cugirul-va-avea-iesire-la-autostrada/

Deputatul PNL de Alba, Teodor Atanasiu a declarat recent faptul că s-a găsit o soluţie pentru ieşirea la autostradă a oraşului Cugir.
„Am discutat şi despre ieşirea de pe autostradă a oraşului Cugir, nefinanţată în urma licitaţiei, se pare că s-a găsit o soluţie şi că vom avea o ieşire de pe autostradă”. Acesstă veste este una importantă pentru potenţialul economic al oraşului Cugir şi vine după ce deputatul PNL de Alba, Teodor Atanasiu, a avut o întâlnire la Bucureşti cu ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi. Potrivit proiectului autostrăzii, pe lungimea tronsonului de autostradă ce traversează judeţele Alba şi Hunedoara sunt prevăzute două noduri rutiere, unul în apropiere de Sebeş, iar altul de Orăştie, în punctele de intersecţie cu DN 7. Chiar dacă este vorba de 15-20 de km distanţă faţă de Cugir, primarul Adrian Teban a precizat în această vară în momentul vizitei la respectivul tronson de autostradă a ministrului Transporturilor Ovidiu Silaghi că îngrijorarea administraţiei locale cugirene este legată de posibila izolare a Cugirului din punct de vedere economic şi turistic după finalizarea lucrărilor la autostradă. Deputatul Teodor Atanasiu a precizat că proiectarea şi execuţia racordului la autostradă pentru Cugir vor fi făcute – fără niciun cost suplimentar pentru Primăria Cugir şi judeţul Alba – tot de SC Strabag SRL, firma compensând astfel unele dintre întârzierile la onorarea contractului la autostradă, alte penalităţi pe care statul român urma să i le impună din cauza nerespectării unor termene limită.
Octavian Popescu

Anunțuri
2 comentarii
  1. VIORICA a spus:

    Inteleg ca sunteti la Cugir. Va doresc sedere placuta ! Cat despre vestea cu iesire la autostrada , nu va imaginati cat sunt de bucuroasa . Deja am dat like pe facebook sa afle si altii. Salutari doamnei Doina !

  2. Sarut mana doamna VIORICA! Am mai scris intre-un comentariu mai voalat ca sunt la CUGIR.Daca aveti drum , va rog sa intrati!Am venit sa facem parastas de 5 ani lui unchiu. si sa o internam pe matusa in spital pentru analize si tratament.In paralel , ne si odihnim putin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: