Lista USL Alba pentru parlamentare nu este încă definitivată

Ioan Dîrzu, Mihai Nicuşor, Teodor Atanasiu, Angelica Mocan, Ovidiu Jidveian, Nicolae Dobra, Călin Potor şi Radu Coclici sunt politicienii din Alba care au urcat joi pe scena mitingului de lansare a candidaţilor USL la alegerile din decembrie.
Aşa cum se ştia, lista candidaţilor pentru judeţul Alba a USL nu a fost încă definitivată, dovadă fiind faptul că au fost prezentaţi 8 presupuşi candidaţi pentru cele 7 colegii. Prezenţa acestora pune probleme şi privind împărţirea colegiilor din judeţ între PNL, PSD şi UNPR, având în vedere că au fost prezenţi 3 social-democraţi, 4 liberali şi un UNPR-ist.
În cazul în care problema cu Colegiul Sebeş-Blaj a fost rezolvată (având în vedere prezenţa lui Ovidiu Jidveian şi absenţa Elenei Ignat – opţiunea PNL Alba pe acest colegiu) şi confirmarea că Nicolae Dobra este candidatul oficial al UNPR Alba pe Colegiul Senatorial nr. 2 Sebeş-Blaj, Teodor Atanasiu candidatul PNL pe Colegiul Senatorial nr. 1 Alba Iulia – Munţii Apuseni, Ioan Dîrzu (PSD) candidat pe Colegiul de deputaţi Munţii Apuseni şi Radu Coclici (PSD) candidat pe Colegiul de deputaţi Aiud – Ocna Mureş, rezultă că „bătălia” se dă între Angelica Mocan şi Călin Potor (ambii de la PNL), pe Colegiul de deputaţi Alba Iulia. Nu este sigură nici candidatura lui Mihai Nicuşor, pe Colegiul Cugir – Zlatna, acesta putând fi înlocuit cu Dan Simedru.
Pe de altă parte, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la sfârşitul festivităţii că liberalii nu au validat candidaturile şi că acest lucru se va întâmpla abia vineri, în cadrul Delegaţiei permanente a partidului.

Sorin Poparadu / INFORMAȚIA DE ALBA

NOTA  : acum verificați care dintre ei figurează in LISTA RUȘINII   http://www.listarusinii.ro/  și acționați în consecință ! In lista rușinii  , un document împotriva uitării au fost trecuți toți idioții și hoții care ne-au micșorat salariile ,pensiile, indemnizațiile….etc Succes!

Costel GĂLĂȚEANU

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: