JAPONIA NU VREA SA AIBĂ DURERI DE CAP SAU ESTE ALTCEVA?

Aţi citit vreodată în vreun ziar că un lider politic sau un prim-ministru dintr-o naţiune islamică să fi  vizitat Japonia?

Aţi întâlnit vreodată ştirea că şahinşahul  Iranului  sau vreun prinţ din Arabia Saudită  să fi vizitat Japonia?

Japonia este o ţară  care ţine Islamul dincolo de ţărmurile sale.

Japonia a pus restricţii stricte asupra Islamului şi a tuturor musulmanilor.

 

Motivele sunt:

a) Japonia este singura ţară care nu dă cetăţenie la musulmani.

b) In Japonia nu se acordă rezidenţă permanentă pentru musulmani.

c) există o interdicţie severă de propagare a Islamului în Japonia.

d) În Universităţile din Japonia, nu se predă araba sau orice limbaj islamic.

e) Nu se poate importa „Coranul”, publicat în limba arabă.

f) Conform datelor publicate de guvernul japonez le-a fost dată viză de rezidenţă temporară pentru numai 2 sute de mii de musulmani, care au avut nevoie să studieze Legea japoneză a  bogăţiilor naturale (sau legea funciară? – the Japanese Law of the Land). Aceşti musulmani au trebuit să vorbească japoneza şi să practice ritualurile lor religioase numai în casele lor.

g) Japonia este singura ţară din lume care are un număr neglijabil de ambasade ale ţărilor islamice.

h) poporul  japonez nu este atras de Islam.

 I) rezidenţii musulmani care locuiesc în Japonia sunt angajaţi ai companiilor străine.

j) Chiar şi vizele de lucru nu sunt acordate pentru medici musulmani, ingineri sau manageri trimise de companiile străine.

k) În majoritatea companiilor, se menţionează în regulamentele interne, că musulmanii nu pot aplica pentru un loc de muncă.

l) Guvernul japonez este de părere că musulmanii sunt fundamentalişti şi nici chiar în epoca globalizării nu sunt dispuşi să schimbe legile lor musulmane.

m) Musulmanii nici nu se pot gândi cu privire la închirierea unei case în Japonia.

n) Dacă cineva ştie că vecinul său este un musulman, tot cartierul rămâne de alertă.

o) Nimeni nu poate iniţia o celulă islamică sau „Madarsa” Arabă, în Japonia

p) Nu se aplică legea islamică (Sharia)  în Japonia.

q) În cazul în care o femeie japoneză se căsătoreşte cu un musulman, atunci ea este considerată  proscrisă pentru totdeauna.

r) Potrivit dlui Komico Yagi (şef de departament la Universitatea din Tokyo) „Există un cadru de spirit în Japonia că Islamul este o religie foarte îngustă la minte şi ar trebui să stai departe de ea.”

s) jurnalistul independent Mohammed Juber a făcut un turneu in mai multe tari islamice după 9/11 precum şi în Japonia. El a descoperit că japonezii erau încrezători că extremiştii nu ar putea face nici un rău în Japonia.

6 comentarii
 1. Dumitru a spus:

  Interesant! Nu le plac musulmanii, nici chinezii, nici coreienii, nici rusii! Insa le plac arabii cand le cumpara masinile, electronicile si le vand petrolul! Poate este timpul ca musulmanii sa nu le mai dea petrol si chinezii sa le dea ceva rachete de croaziera! Japonia este in topul statelor criminale care au ucis din 1905-1945 sute de milioane de oameni!

  • Știm atât de puține lucruri despre JAPONIA! Dar DUMNEZEU i-a bătut tare la HIROSHIMA și NAGASAKI!

 2. Dragos a spus:

  Nu prea imi plac acest gen de articole (nu-mi plac nici arabii) fara autor, care nu prezinta surse unde pot fi verificate unele afirmatii. Dpdv economic lucrurile stau surprinzator.

  @Dumitru, o simpla cautare pe google dupa „Japan biggest trade partners 2011” iti pune majoritatea afirmatiilor sub „?”

  • Nici mie nu îmi plac dar cu toate căutările mele nu am găsit nimic ca și sursa.Ca și în cazul privatizării OLTCHIM , când DD a sosit cu 5minute peste ora limita am luat și eu în calcul acest material interesant.Cine nu vrea , nu-l ia.Si asa nu ne cunoaștem decât virtual.Oricum mie mi s-a parut interesant .Iar DUMITRU s-a referit mai putin la aspectele economice si mai mult la istoria acestui popor belicos care a fost dezarmat numai cu doua bombe nucleare și s-a potolit.Despre tendințele lor militariste si revanșarde nu mai știu nimic dar cred ca nu au uitat „corecția”

 3. Dragos a spus:

  „Nu le plac musulmanii, nici chinezii, nici coreienii, nici rusii! Insa le plac arabii cand le cumpara masinile, electronicile si le vand petrolul!” – tine de aspecte economice (mai precis de import-export, motorul unei economii), nu de istorie.

  In 2009 China devine cel mai mare partener comercial al Japoniei, depasind pentru prima oara SUA: http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2009-08-25/china/28187935_1_bilateral-trade-total-trade-volume-jetro

  Koreea se afla si ea in top: http://www.japan-guide.com/e/e644.html.

  • @ Dragoș! Vad ca nu se poate altfel!Ia fii atent aici : „Japonia este in topul statelor criminale care au ucis din 1905-1945 sute de milioane de oameni! „Asta l-a supărat pe DUMITRU!Partea economica era o justificare a acestei ” calități criminale ” a JAPONIEI! Dar ce sa-i faci ? Fiecare citește ce vrea si răspunde ce vrea.De aceea suntem o țară libera!Si nu luam în calcul alte aspecte!Cu alte cuvinte izolarea JAPONIEI d.p.d.v.interuman nu o face decât sa piardă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: