A REAPĂRUT SATANA

Un lucru este clar! Romanii nu au șansa de scăpa ușor de ceea ce este anacronic , de ceea ce li se opune unui trai mai bun și mai decent. SATANA este un astfel de exemplu.Dupa ce a lipsit vreo 60 de zile de la COTROCENI timp în care 7,4 milioane de romani i-au spus direct și oficial ca nu îl mai vor , piaza rea a reapărut de parcă ar fi ieșit în public ultima oară ,ieri.

Mare-i nesimțirea ta! Si uite as a suntem nevoiti sa suportam inca doi ani pe acest SCARAOSCHI.

De fată au fost toti ambasadorii ROMANIEI.Si fiara a inceput din nou sa caracterizeze ,sa pună anatema. Aia au făcut asa , aia au dres asa . toată lumea este vinovată mai putin el și ăia care il susțin.

Chiar credeti gogorița cu „coabitarea „SATANEI cu majoritatea? Eu nu. Asta a demonstrat ca nu are nici o rușine.El deja vrea sa-si deschidă linie directă cu ambasadele.Păi ce facem? Ministrul de externe le spune una si SATANA le spune alta? Deși am trăit si eu în viață astfel de situații nu as vrea sa fiu in situația acelor oameni care reprezinta ROMANIA peste mari și țări! Referitor la aceasta situație duala TITUS CORLATEAN s-a și exprimat”   mesajul transmis de catre președintele Traian Basescu a fost de politică internă iar viziunile sunt fundamental diferite”

Deci v-a fi foarte greu in continuare atâta timp cât SATANA nu își dă demisia.Nu pentru ca asa vrea PONTA si cu ANTONESCU ci pentru ca nu îl mai vrea poporul.Si asta în ciuda slugilor de genul SULFINA BARBU , BOUREANU și alții din politică si presă care eludează această realitate.

COSTEL GĂLĂȚEANU

04.09.2012

Anunțuri
8 comentarii
 1. harlau625 a spus:

  Taria „Intuneciunii sale” sta in slabiciunea si incompetenta USL-ului! Actiunea de suspendare si referendumul, au fost de au amatorism dezarmant! Din pacate consecintele le suportam noi, poporul! Scumpiri in cascada, devalorizarea leului, suportarea mojiciei unui personaje care de mult trebuiau sa ajunga la groapa de gunoi a istoriei! Sanatate stimate coleg! Aveti grija cat puteti de Transilvania! Cam multi rapitori ii doresc raul!

  • Bine ați revenit!
   Intru totul de acord! Ati văzut cata mârșăvie? Oare de asta puteam sa murim le REVOLUȚIE? Oare pentru asta mor colegii noștri pe câmpuri străine?Pana nu cade SATANA ,tot asa ne va fi!Am început sa cam obosesc și eu! Si fizic și psihic!
   Din toată inima va doresc sănătate!
   05.09.2012

 2. Marat a spus:

  Adaugati linga ”satana”(cu ai lui) si usl-ul, care se straduie din rasputeri sa vinda ce a mai ramas ! Ar trebui sa aparam in strada Oltchim-ul si ce mai vor sa vinda chitoii, pontii , ungurasul ala de la transporturi si alti vinduti, deloc putini sau diferiti de cei pe cate i-au inlocuit ! Oare sa ajungem, pina la urma, sa stigam ”moarte”…..?!
  Hoarde bezmetice si criminale !

  • Adaugăm! Interesant experimentul lui DAN DIACONESCU. Măcar se mai ridica prețul la licitație! Nu sunt adeptul metodelor radicale!

 3. Marat a spus:

  Nici eu, dar ”lupta” de strada este o forma democratica si legala de actiune ! Va remintesc faptul ca argentinienii asa au reusit(printre altele) ! Ar fi ingrijorator daca, dupa 22 de ani, adica in perfecta cunostinta de cauza, stam ”cuminti” cind ni se iau si chilotii ! Ar fi ca si cum am fi cam dusi cu capul, ceea ce nu-mi place de loc ! De aceea eu as spune chiar ”:-”Legitimaţia, arata-i legitimaţia futu-ţi morţii ma-tii!!!”
  Salutari !

  • Eu de trei ani sunt pe ” străzi”! Si degeaba.SATANA se are bine cu „serviciile”! De la ăilalți au mai picat vreo 10: Năstase,VOICU,….
   De la portocale nimic.Nici RITZI, nici FALCA , VIDEANU, UDREA…….Chiar asa ?

 4. Marat a spus:

  NUMARUL si UNITATEA DE IDEI ! La romani asa ceva ….decit FOARTE rar ! Asa ca, ori iesim , ori disparem !

  • Eu ce pot sa va spun? Sa ieșim domnule! Pe mine nu trebuie sa ma convingeți! Mie mi-au băgat mana în buzunar , SATANA și „juma de buletin ” și mi-au tăiat din pensie! Credeți ca stau la discuție cu hoții? Dar ca mine sunt multi care stau doar și se uită la televizor.Este adevarat că unii nu pot datorită sănătății! Au fost cazuri mediatizate care prezentau situații când pensionarul ii scria SATANEI și murea cu capul pe scrisoare.Asa să le ajute DUMNEZEU! lui și lui boc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: