MILOSTIVUL GIGI BECALI

Am avut prilejul (oferit de chiar cel în cauză ) sa-l blamez pe GIGI!

Iată că aseară mi-a dat prilejul sa spun vorbe frumoase despre el. Cârcotașii vor spune multe. Pot sa spună. Dacă  ar fi mai multi de GIGI BECALI in ROMANIA ar fi mult mai bine .Si n-ar fi atat de multi amarati ! Si nu daca ar fi neaparat la conducerea statului. Ci asa pur si simplu ca om de afaceri.

Nu vreau sa discut despre cum a făcut clanul BECALI avere .Nu de asta consemnez aceste rânduri.Ci pentru ca gestul pe care l-a făcut fată de un copil amarat care era ingrijit de bunica lui de 80 de ani . Copilul cântă în corul bisericii , este un copil cuminte și o ajuta cât putea pe bunica la treburile casei. Poate ca s-ar putea face și un film după acest scenariu viu. Cum sa nu te emoționeze faptul că băiatul și-a cumpărat o carte de bucate pentru a fi în măsură sa-și facă o prăjitură. De, mama lui l-a abandonat după ce tatăl a murit. Ca sa fiu cinstit , am vărsat și câteva lacrimi.

Gigi al nostru a cumpărat o casă adevărată  pentru copil si bunica lui. Casa are tot ce ii trebuie ba i-a mai cumparat si un computer si doi papagali care sa inveseleasca „peisajul”.

Am stat și m-am întrebat de multe ori de ce nu și alți oameni bogați fac astfel de gesturi? Tot la televizor vad de ceva timp o reclamă care ne roaga sa contribuim cu putin pentru cumpărarea aparaturii necesare  in sala ALEXANDRU PESAMOSCA  a SPITALULUI de COPIII. Oare PRIGOANA, VÂNTU , PORUMBOIU, COPOS, GHEORGHE ȘTEFAN zis PINALTI, , DUMITRU DRAGOMIR, ION TIRIAC , NICOLAE BADEA , FRAȚII NEGOITA , ION NICOLAE , PASCANY, IULIU VISER, și toti ceilalți 500 din FORBES ROMANIA nu vad aceste reclame. De ce se unesc ei numai în scopuri oculte si nu fac fapte de milostenie . Iată încă o întrebare la care nu pot sa-mi răspund!

Daca vreți sa vedeți proba de opulenta uitați-va astăzi la nunta SATANEI! Dar am spus ca astăzi nu scriu nimic despre el asa ca ma opresc!

COSTEL GĂLĂȚEANU

01. 09. 2012

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: