Angela Merkel si tendntele hegemonice ale complexului industrial si financiar german

Anunțuri
2 comentarii
  1. VIORICA a spus:

    Domnul Dorel , scria intr-un comentariu pe blogul dv. asa : „Ma cam tem de votul din 29 iulie pentru ca romanii cam au mintea scurta! ” Nu-mi explic atitudinea celor din diaspora ;asta iarna , in majoritatea tarilor din Europa ,romanii au iesit in strada si strigau ” jos Basescu ” ! Acum tac. Dar ceea ce dauneaza este atitudinea contra USL.Dar cum vroiau ei, sa-l schimbe pe Basescu ? Cine ?Ei ? Eu ? Nu sunt PDSR-ista , dar Ponta , a procedat bine. Ca sunt tradatori de tara precum Macovei , si altii ca ea care ne impiedica sa votam in pace si liniste , este tot „treaba” basista. Am vazut in aceste zile de seceta,cum pompierii duceau apa cu cisterna in anumite sate din sud,pentru oameni si animale. Mi-am amintit cate fantani atreziene a construit madam Udrea . Oare nu ar fi fost mai bine sa analizeze situatia si sa construiasca ceea ce este intr-adevar necesar romanilor ? Daca nu iesim in strada sa ne aparam singuri de lacomia unor state , ne vom trezi intr-o zi ocupati de trupe ONU ,(pentru inceput) cu motivatia ca ne apara democratia , asa cum au facut si in alte tari unde erau interese economice ( unii petrol , iar noi aur , etc.).

    • Nu știu ce sa va răspund!Si mie mi-e frica! Deși am mobilizat cât am putut filiala noastră de sindicat , după cum poate ați văzut în PIAȚĂ nu au fost decât vreo 300.
      In alta ordine de idei,prietenii mei din CIOARA au sprijinit la alegerile locale u candidat al PDL.Asta in ciuda faptului ca le-am spus ca se va vota politic si nu omul.Despre străinătate nu vorbesc pentru ca nu cunosc fenomenul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: