Un sheriff din Marginea(SUCEAVA)

Acesta este tinutul BROWARD ,unde probabil , într-un orășel este sheriff este bucovineanul nostru de la MARGINEA, TRAIAN BREABĂN!Iata ce a ajuns un fost militar al BRIGĂZII  DE GARDA!

Felicitari TRAIAN BREABĂN!

Reclame
4 comentarii
 1. il cunosc pe acest sheriff. ma bucur pentru el si pentru viata lui actuala. ma bucur si pentru noi ca l-am avut camarad si acum ne putem mandri cu el. m-as bucura daca si el ar avea motive de mandrie cand aude de noi. s-a format in vremuri bune ale Armatei, cand comandantii stiau ceva mai mult decat sa salute. s-a format in unitatea militara a unei legende de care gardistii isi aduc aminte doar pe 27 decembrie – col Onisor.
  Traian Breaban ne reprezinta, dar noi il reprezentam pe el? daca ne uitam in curtea si in spatiile cladirii unde a fost primit cu echipa de colegi americani, vedem ca macar gunoiul il puteau ascunde sau masinile parcate in singurul spatiu de instructie cu cainii. vorbim de sheriffi, de legende ale Armatei… vorbim. atat! oare mai mult nu putem?
  Gratie lui Costel Galateanu pentru tot efortul depus in lumea de lancezeala a rezervistilor !

  • Sarut mana ELENA! Am recunoscut in cele cateva randuri exigenta reporterului militar care ai fost timp de atatia ani! Ochiul ager al reporterului de la amisiunile ARMATEI timp de atatia ani.Experienta care permitea sa aleaga un subiect de presa demn de atetia noastra a tuturor . Si ELENA nu glumesc dar vreau sa fiu cinstit cu noi insi-ne! Este intrebarea care mi-am pus-o si eu .Oare „baietii astia de la BOTOSANI atat au putut sa arate?Un caine si niste gunoi ?Oare ce o fi spus TRAIAN in gandul lui?Parca „omuletul lui ADAM”facea niste curse prea nervoase cand a vazut cum a fost primit.Si nu ma mir daca acel comisar care statea tantos la biroul lui nu s-ar fi dat „mare fata de americani!Care americani stateau modesti in banca lor si nu au prididit sa puna manusa si sa „incerce”un caine pe care nu il cunosteau.La noi nu tata! Plotonerul si atat! Saful e saf! Nu se coboara el asa jos.Parca nu ne-ar strica sa fim putin mai modesti! Modesti si atat! Nu sa ne plecam capul , nu sa ne plangem dar vorba ta ! Macar gunoiul sa ni-l caram din curte.Multumesc pentru frumoasele cuvinte ,salutari si urari de bine tie, lui CORNEL si fetelor!
   Cu aleasa cosideratie,
   GALA

 2. Vio a spus:

  ” Modesti si atat! Nu sa ne plecam capul;;;; ” …ce lucru mare ati spus !!!

 3. Dragos a spus:

  Domnul Breaban a fost intrebat daca a cunoscut infractori romani si ce acte au comis acestia. A raspuns ca nu-si aduce aminte exact.

  Eu imi aduc aminte de romanul Emil Matasareanu, care dupa incidentul din 28 feb 1997 a schimbat din temelii dotarea politiei din SUA. Mai multe detalii despre North Hollywood Shootout aici: http://en.wikipedia.org/wiki/North_Hollywood_shootout

  Aici sunt ultimele 8 minute din viata romanului: http://youtu.be/5zJV9l0dWwg

  Dupa acest incident s-au facut cateva zeci de documentare, un film la Hollywood iar cazul e predat celor de la Academia de Politie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: