Staţia de epurare a apei din Cugir va fi reabilitată

Miercuri, la sediul APA CTTA Alba a fost semnat contractul privind reabilitarea staţiei de epurare a apelor uzate Cugir. La eveniment a participat directorul general al APA CTTA Alba, Viorel Lazăr, primarul oraşului Cugir, Adrian Teban, reprezentanţi ai firmei care a câştigat licitaţia privind această investiţie şi reprezentanţi ai APA CTTA Alba. Reabilitarea staţiei de tratare a apei Cugir are o valoare estimată de 1000.000 de euro şi face parte din proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Alba”, proiect cofinanţat prin Programul Sectorial de Mediu.
Lucrările de reabilitare a staţiei de epurare a apei din Cugir vor începe în toamnă, urmând a fi finalizate în luna mai 2014. Edilul Cugirului, Adrian Teban a precizat că speră în respectarea termenelor dar şi în calitatea lucrărilor.
De asemenea, Adrian Teban a spus că prin acest proiect se speră şi rezolvarea problemelor privind canalizarea din Vinerea, investiţie realizată de Primăria Cugir, dar care nu funcţionează din cauza lipsei unei staţii de epurare. Directorul APA CTTA Alba a declarat că se va încerca racordarea canalizării din Vinerea, prin diferite fonduri, la staţia de epurare a apei Cugir, după ce aceasta va fi reabilitată.

Sorin Poparadu/INFORMATIA DE ALBA

http://www.informatiadealba.ro/2012/05/02/statia-de-epurare-a-apei-din-cugir-va-fi-reabilitata/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: