CUM SA ELIMINI GRASIMEA DIN MINCARE CU O PORTOCALA

 

Pentru cine vrea sa experimenteze, nu costa decit o portocala.Daca trebuie sa faci o mancare  gatita, un curcan la cuptor sau altceva…

Pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata, in mancare, in carnea la cuptor. Chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea.

Portocala nu modifica deloc gustul mancarii , nici al carnii la cuptor si raman super light !

Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul….    Verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala !

Apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane….si oala fara grasime

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: