A FI DOMN E LUCRU MARE SAU O PURĂ ÎNTAMPLARE?

Cineva spunea ca bunul simț ,buna creștere , buna cuviință se învață de mic , se deprind din fragedă pruncie.Am putea spune că ele sunt ca mersul pe jos, ca înotul sau ca mersul pe bicicletă.

Dar ce m-a apucat pe mine să scriu două vorbe despre aceste calități?Mă uitam la televizor la niște imagini din PARLAMENTUL ROMANIEI,cand am observat următoarea scena! Undeva aproape de locul conducătorului de ședință au apărut CĂLIN POPESCU TĂRICEANU și VICTOR PONTA.Primul s-a așezat in primul rand de bănci , cel de-al doilea cu ambele maini in buzunare ,de parcă era un tractorist fără bască care tocmai coborase din atelaj la capăt de tarla sa vadă dacă arătura este dreaptă sau destul de adancă. Chipuririle , omul  ca un mare mahăr care a ajuns , a rămas in picioare ca să dea mana cu cativa colegi din PARLAMENT printre care si cu o doamnă mai in varstă si cu un domn cu părul alb , deci cu mult mai in varstă. Așa cum se uzitează, cu mana dreaptă a strans mana colegilor dar,  pe stanga a mentinut-o in pantaloni.

Nu vreau să-l jignesc cu nimic pe tanărul nostru politician care  face parte dintr-o coaliție care se pare că va conduce ROMANIA intr-un viitor nu prea indepărtat. Nu spun decat că asemanarea lui cu NICOLAE TITULESCU mi se pare cu totul intamplătoare.

20 MARTIE 2012

Costel Gălățeanu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: