Pasarela de la intrarea dinspre Sebeş se deschide marţi, de la 12:00

Veşti bune pentru şoferi şi nu numai în preajma Crăciunului. Administraţia locală din Alba Iulia se ţine de cuvânt în ce priveşte Pasaralea de peste Tăuşor şi marţi redeschide traficul pe aceasta (n.a.- în urmă cu două săptămâni, reprezentanţii primăriei promiteau că traficul pe această pasarelă se va redeschide în jurul datei de 20 decembrie).
Traficul pe Pasarela de peste Tăuşor a fost închis în luna iunie, când au început lucrările efective de reabilitare a pasajului peste calea ferată, în această perioadă şoferii trebuind să apeleze la variante ocolitoare pentru a intra în municipiul Alba Iulia.
Trebuie precizat faptul că lucrările la această pasarelă nu sunt finalizate complet, de aceea traficul peste pasaj se va face cu restricţii de viteză – 30 km/h. În acest moment mai sunt de executat lucrări de montare a parapeţilor direcţionali şi lucrări de refacere a sferturilor de con ale rampelor.
Astfel, de Crăciun, toate neplăcerile date de ocolirea pasajului pe şoseaua de centură şi intrarea în Alba Iulia, fie pe la bariera peste calea ferată de pe strada Mărăşeşti, fie pe strada Alexandru Ioan Cuza (dinspre Teiuş), vor lua sfârşit.
Reabilitarea este finanţată printr-un proiect European câştigat de Primăria municipiului Alba Iulia în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Sorin Poparadu

Informatia de ALBA~http://www.informatiadealba.ro/2011/12/19/pasarela-de-la-intrarea-dinspre-sebes-se-deschide-marti-de-la-1200/

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: