La Guildhall Londra, invitată de onoare România

Aseară, 12 decembrie 2011, la impunătorul sediul al municipalității londoneze, Guildhall, a avut loc Banchetul anual, în prezența Lordului Primar, al Master of the Guild of Freemen of the City of London și al reprezentanților City of London Corporation. Au luat parte 540 de personalități din toate domeniile vieții publice londoneze. O mare și prestigioasă adunare, care a adus omagiu României și Regelui Mihai I.

La eveniment au luat parte, în afară de Principesa Moștenitoare și de mine, Principesa Elena și dl Alexander Nixon, precum și ambasadorul României în Marea Britanie și dna Ion Jinga. Au fost, de asemenea, prezenți reprezentanți ai instituțiilor statului, diplomați, militari, oameni politici, oameni de artă, oameni de afaceri, ziariști.

Seara a încununat activitatea anului 2011 a organizației oamenilor liberi din orașul Londra, creată în anul 1908 și care, de atunci încoace, veghează la păstrarea demnității, libertății și performanței democratice a uneia dintre cele mai puternice și mai celebre comunități locale din lume: orașul Londra.

Principesa Moștenitoare și cu mine am fost onorați să reprezentăm Familia Regală și pe Majestatea Sa, și să auzim cuvinte atât de frumoase despre țara noastră, despre locul ei în Europa și despre formidabilul om de Stat care este Regele României. A fost una dintre cele mai importante seri dedicate României din anul 2011, de pe toate meridianele lumii.

 

http://www.princeradublog.ro/jurnal/la-guildhall-londra-invitata-de-onoare-romania/

Reclame
1 comentariu
  1. Dragos a spus:

    The son of a gun … he didn’t say anything about this party … 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: