Cugirul este sărit la acordarea fondurilor europene!ELENA UDREA TINE ASCUNS PROIECTUL ELIGIBIL IN SERTAR!

În cadrul conferinţei de presă a PNL Alba, vicepreşedintele Mihai Nicuşor a adus în discuţie o problemă gravă cu care se confruntă oraşul Cugir. Nicuşor a precizat faptul că fondurile europene au ajuns să se împartă în funcţie de coloratura politică. În acest sens, consilierul judeţean liberal Mihai Nicuşor a declarat că la Cugir, din cauza neimplicării dar şi a piedicilor puse de reprezentanţii puterii nu poate fi pus în aplicare un proiect european privind reabilitarea a 15 străzi, în valoare de 20 milioane lei, care stă uitat în sertarul ministrului Dezvoltării Regionale şi a Turismului, nimeni alta decât Elena Udrea.
„Deşi Cugirul a depus un proiect în valoare de 20 de milioane de lei pentru reabilitarea a 15 străzi de mare importanţă, care ar fi putut rezolva o parte din problemele de infrastructură a oraşului, se pare că prin intermediul unor membri ai PDL Alba, acesta a fost uitat în sertarele doamnei blonde de la Minsterul Dezvoltării şi Turismului, care decide alocarea fondurilor europene”, a declarat Mihai Nicuşor.
Reprezentantul PNL Alba a precizat şi faptul că reprezentanţii PDL Cugir aduc reproşuri privitoare la felul cum arată străzile din Cugir dar împreună cu senatorul Alexandru Pereş, responsabilul politic pentru zona Cugirului, nu ridică nici un deget pentru promovarea proiectelor europene de la Cugir.
„Cei de la PDL Cugir ne spun tot timpul că starea drumului din cartierele Cindreni, Râul Mic sau chiar Strada Principală este dezastruaoasă, dar pe de altă parte aceştia împreună cu senatorul Alexandru Pereş, responsabilul politic pentru oraşul Cugir, nu ajută cu nimic pentru promovarea unor proiecte europene care, atenţie, sunt declarate eligibile în momentul de faţă şi conforme. Nu cerem să se facă nimic ilegal ci cerem ca un proiect care e declarat eligibil şi conform să fie supus aprobării necesare, să treacă la finanţare şi la semnarea contractului”, a declarat Nicuşor.
Vicepreşedintele PNL Alba, Mihai Nicuşor a spus că acest proiect este doar în folosul cetăţenilor iar la aprobarea lui nu trebuie să se ţină cont de coloratura politică dar, din păcate, deoacmdată primează politicul şi în această zonă. Nicuşor a lansat chiar un apel către reprezentanţii PDL dar şi către oamenii care au interese în zona Cugirului să facă tot ce le stă în putinţă ca acest proiect să fie demarat. „Somăm conducătorii PD ai judeţului dar şi pe cei care au intrese în zona Cugirului să facă de aşa natură să oprească această modalitate de acordare discrepantă a fondurilor europene pentru primarii care nu au coloratură politică”, a precizat Nicuşor.

Sorin Poparadu

http://www.informatiadealba.ro/2011/08/10/cugirul-este-sarit-la-acordarea-fondurilor-europene/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: