Conducere nouă la Poliţia oraşului Cugir

La sediul Poliţiei Oraşului Cugir a avut loc luni o şedinţă de lucru, la care au participat chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful IPJ Alba, în cadrul căreia au fost anunţate unele schimbări în echipa managerială a Poliţiei Cugir.
Ca urmare a cererii sale, comisar şef de poliţie Olaru Nicolae a fost eliberat din funcţia de şef al Poliţiei Cugir şi numit în funcţia de şef al Secţiei II Poliţia Rurală Vinţu de Jos.
Prin Dispoziţia şefului IPJ Alba, începând de luni, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, subcomisar de poliţie Hentea Mircea-Ioan. Începând cu aceeaşi dată, comisar şef de poliţie Ioaneş Călin Mihael a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, adjunct al şefului Poliţiei Cugir.
În cadrul aceleiaşi şedinţe de lucru a avut loc şi evaluarea activităţii Poliţiei Oraşului Cugir pentru semestrul I, iar în urma analizei efectuate au rezultat anumite deficienţe constatate în activitatea acestei structuri de poliţie.
A fost prezentat rezultatul sondajului de opinie realizat de specialişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba împreună cu Universitatea 1 Decembrie 1918, privind siguranţa cetăţeanului şi percepţia faţă de activitatea poliţiei din Cugir, sondaj care a evidenţiat faptul că cetăţenii din Cugir au unele nemulţumiri referitoare la activitatea poliţiei, privind asigurarea ordinii şi siguranţei publice.
Prin schimbările făcute la nivelul conducerii Poliţiei Cugir, conducerea IPJ Alba încearcă să eficientizeze activitatea poliţiei pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor din Cugir.Crinela Toader

http://www.informatiadealba.ro/2011/07/13/conducere-noua-la-politia-orasului-cugir/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: