Memorialul EROII REVOLUTIEI RADU DURBAC si FLORICA MURARIU

Prima zi de IULIE ne-a adunat iarasi pe stadionul de rugby.De aceasta data pe STATIONUL STEAUA , frumos pregatit pentru turneu:gazon nou, tribune noi,multi sponsori….

Memorialul EROII REVOLUTIEI RADU DURBAC si FLORICA MURARIU are in „diagrama de desfasurare patru echipe puternice:

SELECTIONATA  ARMATEI FRANCEZE, SELECTIONATA ARMATEI BRITANICE, RCJ FARUL CONSTANTA si bineinteles gazda STEAUA BUCURESTI.

Partida din deschidere a pus fata in fata pe RCJ Farul Constanta si Selectionata Armatei Britanice, acestia din urma invingand dupa un meci echilibrat in prima parte, scor 30 – 22 (10-10).

Partida a doua, meciul vedeta al zilei s-a disputat intre echipa gazda, Steaua Bucuresti si Selectionata Nationala de Rugby XV a Armatei Franceze, ros-albastrii castigand evident cu scorul de 30 – 12, la pauza 15 – 9.

Lume buna prezenta la ziua de deschidere ,impatimiti ai rugbyului dar si multi copii care practica deja rugbyul si care au venit la stadion ca sa-si vada idolii la treaba.

Mi-a placut dragostea cu care pustanii l-au inconjurat pe de acum „batranul” ZEBEGA dar si bucuria cu care acesta i-a imbratisat pe foarte tinerii lui admiratori.Frumos! Foarte frumos! Atentie vedete!Tinerii, copiii va copiaza si va urmeaza in tot ce faceti! .Atentie la gesturile voastre.

Am sesizat si doua momente de stangacie la organizare.La un moment dat la banca de rezerve a echipei franceze gazdele au adus apa minerala .Ori , dupa cum stim , pe la terenul de sport se bea apa plata nu minerala. Dupa intonarea imnurilor la a doua partida , fanfara s-a intors la stanga  si a plecat.In acest timp , publicul si cele doua echipe pastrau al doilea moment de reculegere pentru cei doi EROI! Poate nu ar strica mai multa atentie.In rest, totul perfect, sportivitate si bucuria de a vedea patru echipe puternice.

Dumnica , 4 iulie ,daca nu sunteti invitati  la vreo ambasada SUA de ZIUA INDEPENDENTEI SUA , pe acelasi stadion , puteti urmari incepand cu ora 16.00 finala pentru  locurile 3-4 si de la 18.00 finala pentru cucerirea trofeului.

Si inca ceva.Poate tinerii jucatori ai STELEI intoneaza si ei imnul de stat al ROMANIEI. Asa cum il intoneaza francezii si englezii pe al lor.

Ne vedem DUMINICA , 4 IULIE pe stadionul de rugby STEAUA!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: