Valentin Uritescu” :Aşa sunt eu, prost „Fragmente autobiografice.LANSARE ŞI SESIUNE DE AUTOGRAFE MARŢI, 28 IUNIE, ORA 18, LA GODOT CAFE TEATRU (STR. BLĂNARI NR. 14)

LANSARE ŞI SESIUNE DE AUTOGRAFE MARŢI, 28 IUNIE, ORA 18, LA GODOT CAFE TEATRU (STR. BLĂNARI NR. 14).

„Eu scriu aceste rânduri fără să fac pe scriitorul, fără să arăt cât sunt de cult şi de deştept… Nu! Eu vreau să vedeţi cât sunt de prost, adică aşa cum sunt de-adevăratelea. De aceea nu schimb nimic, nu ascund nimic, nu înfrumuseţez nimic…“, mărturisește Valentin Uritescu.

Ca un prolog la volumul său de memorii, cunoscutul actor publică pagini de jurnal din turneele teatrale făcute de-a lungul timpului în străinătate, povestește crâmpeie din viața familiei lui, evocă oameni și întâmplări din satul ardelenesc în care s-a născut.

Uritescu scrie cu sinceritate și simplitate, cu umor și vigoare, este adeseori savuros și mereu autentic. Alături de Victor Rebengiuc, Oana Pellea și Florin Piersic jr, autorul acestei cărți dovedește că actorii talentați au ceva de spus publicului și în afara scenei.

 

Daca mai este cineva din CUGIR sau VINEREA si citeste si vrea sa mergem impreuna la aceasta manifestare , astept un semn aici pe blog!

Costel GĂLĂȚEANU

http://www.humanitas.ro/humanitas/a%C5%9Fa-sunt-eu-prost

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: