Adrese e-mail-protectie!

Adresele de e-mail?

Tocmai am aflat o smecherie de la un prieten, foarte interesanta si ingenioasa in simplitatea ei.
Asa cum se stie, daca si cand un virus intra in computerul dvs., el se indreapta direct spre agenda de adrese de e-mail si se trimite singur la fiecare dintre adrese, infectand toate aceste adrese asociate.
Aceasta smecherie nu va opri virusul sa intre in computerul dvs., dar il va opri sa utilizeze agenda dvs. ca sa se mai raspandeasca si va va alarma cu privire la faptul ca un „vierme” (un virus) a intrat in computerul dvs.

Iata ce trebuie sa faceti:
Intai deschideti agenda de adrese si dati click pe „New contact” (contact nou) de parca ati dori sa introduceti o adresa noua in lista dvs. de adrese. In fereastra care se va deschide si care va cere sa introduceti numele noului prieten, scrieti„A”.
La rubrica „email address” introduceti: AAAAAAA@AAA.AAA
apoi salvati noua adresa in agenda.
Iata ce se intampla in acest caz: Numele de „A” va fi plasat in fruntea listei din agenda de adrese, ca fiind intrarea nr. 1. De la acest punct va porni „viermele” (virusul) efortul sau de a se trimite la toti prietenii dvs.

Daca prima sa incercare este un esec, (ceea ce desigur ca se va intampla din cauza acestei adrese ciudate: „A”) virusul nu merge mai departe si prietenii dvs. nu vor fi infectati.
Al doilea mare avantaj al acestei metode: daca un email nu poate fi inmanat, veti fi anuntat in „inbox’-ul dvs. aproape instantaneu.  Deci,daca veti primi un email trimis catre „AAAAAAA@AAA.AAA” prin care sunteti anuntat cu el nu a putut fi inmanat, inseamna ca aveti un virus in sistem.

Ingenios, nu-i asa?
Daca toti pe care ii cunoasteti fac aceasta operatie, in scurta vreme nu va trebui sa va temeti sa deschideti un e-mail de la prietenii dvs.
Succes tuturor

 

Anunțuri
2 comentarii
  1. A a spus:

    Ideea este partial buna.
    Am o idee care cred ca este mai buna.
    Introdu un prieten in lista de adrese de e-mail cu numele de A. Tastezi numai litera A. Introdu adresa de e-mail aleatorie : aaamjbdwgewe@yahoo.com (adresa sa inceapa cu AAA dupa care tastezi aleator).
    Daca toata lumea isi introduce adresa AAAAAAA@AAA.AAA , si cel care trimite virusul , isi creaza o casuta de e-mail identica , atunci aceasta adresa va fii gasita si virusul va fii trimis si la celelalte adrese din lista.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: