SA NU UITATI NICIODATA ROMANI !!!

Publicam deunazi COMUNICATUL  PARTIDULUI ROMANIEI EUROPENE in legatura cu comemorarea a 70 de ani de la DICTATUL DE LA VIENA!

In presa scrisa , la radio , pe la televizor  nu am vazut / nu prea am auzit nimic!Ori , dupa cum stiti cu totii Romania a suferit o mare tragedie .(dincolo de aspectul politic al Comunicatului , va adresez invitatia sa-l cititi  asa, pentru aducere aminte ! Sa nu uitati ca atunci ungurii au bagat baionetele in romancele gravide!Tot atunci, contemporani si vorbitorii aceleiasi limbi cu bunicii lui VERESTOY, FRUNDA , BORBELY, MARCO BELO, si mai ales cu bunicii lui TOKES au aratat soldatilor unguri casele unde locuiesc romanidin Ip, Traznea ,Ciumarna, Zalău, Camăr, Dragu, Hida, Cosniciu de Sus, Cerâşa, Marca, Nuşfalău, Moisei , Sarmasu , Muresenii de Campie, Campia Turzii , Ludus, Prundu Bargaului, Huedin, Cucerdea,Lascud   si alte localitati !

 

Ca sa nu uitati atrocitatile savarsite de nemesii cu pana la palarie cu sprijinul cozilor de topor care sug la tatele Romaniei va adresez dragi prieteni respectuoasa invitatie sa cititi „Desfasurarea masacrului de la Ip si marturia unui supravietuitor”, „Consecintele Dictatului si anularea lui”(desi aici un idiot a asemuit masacrele cu „incidente”,  „Desfasurarea masacrului de la MOISEI”, „Desfasurarea masacrului de la Treznea, memoria supravietuitorilor si aprecierile publicatiilor straine „, „Masacrele din Transilvania de NORD”

„Lazar Cozma”, „Istoria Ungariei”.Sunt sigur ca detineti si ati citit si alte lucrari in legatura cu aceasta drama a istoriei nationale(pe care va rog sa le semnalati pentru a intregi bibliografia).

Ceea ce este important  este sa cititi /povestiti copiilor si nepotilor dumneavoastra aceste nemaintalnite atrocitati savarsite de acesti migratori care sunt ungurii vecinii nostri si verii lor care traiesc in Romania. Ei , copii si nepotii nostri nu trebuie sa uite pentru a nu permite vreodata sa se mai intample asemenea marsavii impotriva romanilor.

Spiritul razbunator , viclenia, cruzimea nu va dispare in veci din creierul ungurilor . Unguri pe al caror parlament  s-a leganat in vant opinca soldatilor romani care au fost de doua ori la BUDAPESTA in” excursie ” dar care nu s-au purtat niciodata ca niste vandali cu populatia supusa prin forta armelor!

Nu am auzit niciodata ca vreun ungur (ma stapanesc cu greu sa nu le spun cum imi vine pe limba)sa-si ceara iertare pentru aceste atrocitati.Nu am auzit nici un cuvant de reconciliere din partea statului si autoritatilor maghiare! Dimpotriva !Urmasii lui HORTHY umbla si acum pe ascuns si pe fata cu fel si fel de marsavii. Iar presedintele tuturor romanilor accepta sa puna castile de traducere pe urechi pe pamant romanesc! Romani fiti vigilenti!

O sa va dam autonomie de nu o s-o puteti duce!

Notă : Pentru a putea citi lucrările recomandate , daţi clic pe titlurile inroşite!

Costel Gălăţeanu

5 comentarii
  1. Gabriel a spus:

    Iti multumesc pentru acest articol , e bine totusi sa-ne amintim ce am fost , ce suntem si ce vom fi pe acest pamant

    • De acord Gabriel! In situatia de fata se potrivea sa ne amintim ce am fost! Este adevarat ca este mai important sa ne inchipuim ce vom fi dar nici o clipa nu trebuie sa uitam ce am fost.Ca uite altfel ce se intampla ! 64 de scaune…64 de mese …

  2. Pingback: 11.09 « shogunu'

  3. stefan a spus:

    Iar cu jeguri Costele.

  4. D e ce te superi dragule?Asta-i istoria!!!!!Asa-i ca imaginile nu mai pot fi trucate?Nici marturiile celor care au trait „grozaviile „voastre!hiar asa ! Oare de ce HORTY nu este criminal de razboi?Am auzit ca si sarbii se lupta sa-l aduca acolo unde -i este locul! Oare de ce romanii nu au nimic cu nemtii ,cu svabii ,cu sasii? Chiar asa ! Oare de ce? Daca mai faci Dupa cum vezi ti-am raspuns ! Daca mai folosesti limbaj nelalocul lui te sterg iar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: