Concert Live de Muzica Latino-Americana WLADIMIR PESANTEZ & Band

Pentru iubitorii de muzica latino-americana

Sambata, 28 August 2010, ora 21.30, la Gradina de Vara ‘Casa Latina’

(Soseaua Panduri nr. 71, sector 5 – Bucuresti)

WLADIMIR PESANTEZ & Band

va asteapta la un

Concert Live de Muzica Latino-Americana

Artisti:

JAIRO HUERTAS (Columbia) – voce & percutie

FABIAN SANCHEZ (Columbia) – voce & percutie

LUIS PALOMINO (Cuba) – flaut/saxofon & clapa

RADU MICULITA – chitara

Wladimir Pesantez va propune sa va relaxati prin ritmuri latino-americane, accente sonore din zona Flamenco, instrumente acustice, cantece in limba spaniola – toate intr-o abordare originala. Repertoriul lui Wladimir Pesantez & Band cuprinde standarde celebre din muzica latino-americana, cantece din Spania, Mexic, Argentina, Cuba, Columbia, Venezuela, Peru, Ecuador, precum si compozitii proprii. Wladimir Pesantez este acompaniat de o formatie alcatuita din muzicieni si artisti latino-americani si romani.

Wladimir Pesantez s-a nascut pe 4 decembrie 1967, la Quito, Ecuador. Este absolvent al Facultatii de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala din cadrul Universitatii Nationale de Muzica „George Enescu” din Bucuresti (2003). A studiat canto la Conservatorul din Luxemburg si la Academia de Muzica din Bascharage, fiind totodata absolvent al Facultatii de Filosofie si Litere din Quito.
Fondator si director al Centrului de Arta „Euterpe” din Bucuresti, care desfasoara multiple activitati in domeniul artistic si cultural, are aparitii si interviuri televizate si radiodifuzate pe plan national si international si colaboreaza cu artisti de prestigiu si cu alte institutii de cultura. A jucat si a pus in scena diferite piese de teatru si a obtinut numeroase premii pentru poezie, compozitie si interpretare.

Wladimir Pesantez este realizator si prezentator al emisiunii “America Latina se prezinta” (Radio Romania Muzical), care anul acesta a sarbatorit 9 ani printr-un concert extraordinar intitulat “L-atingere” organizat pe 6 mai 2010, la Sala Radio.

Va asteptam cu placere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: